çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

insallah sonucu hayirli olur canimmm benim bu bekleyisin.Napiyim bende hastanedeyim asilama icini pregon ve ovitrelle yazdiracam rapor cikacak tekrar.sira bekliyorum hastanede bitanem sen napiyon melegim?
Hadi bakalım inşallah bu ay hepimize hayırlı gelecektir.Ben işyerindeyim çalışıyorum.Kaçamak yapıp sizinlede sohbet ediyorum .Kendimi iyi hissetmemi sağladığınız için hepinize çok teşekkür ederimm kızlarr.İyiki tanımışım sizleri

ay kafayı yicem benim de iki arkadaşım korunurken hamile kaldılar biz böyle düşünürken hesap yaparken mi kaçırıyoruz bu bebeleri acaba
valla ne bilim denk gelmedimi gelmiyor.1 ay boyunca 1 fiil birlikte olduk yine denk gelmedi.Allah yazmadımı olmuyor canım ben bunu anladım.Oyüzden kasmaya gerek yok.Akışına bırakacaksın.

valla ne bilim denk gelmedimi gelmiyor.1 ay boyunca 1 fiil birlikte olduk yine denk gelmedi.Allah yazmadımı olmuyor canım ben bunu anladım.Oyüzden kasmaya gerek yok.Akışına bırakacaksın.
doğru diyosun sırf o yüzden günlerce foruma girmedim aklıma getirmeyeyim diye ama dayanamadım dönüp dolaşıp geri geldim bu arada aklıma gelmesini bırak aklımdan çıkaramadım tabiki de bunu yapabilen olursa kknın idolü olur

Kizlaarr ya doktorumla ayakistu gorustum sen bi bekle 3. asilaman olmus tup bebek te deneyebiliriz bi goruselim senle dedi doktorumu bekliyorum cagirsin diye yaaa heralde tup bek diyecek offfffff ((

Yaa işte kendini şartlandırınca daha çok düşünüyorsun aslında.Oyüzden şartlama kendini.Bende geçen ay öyle oldum hastalanınca girmedim.Moralim çok bozulmuştu.Ama şimdi daha iyiyim Allah nasip ederse olacak zaten diye düşünüyorum.Bol bol hepimiz için dua ediyorum.Rabbim isterse oluyor yoksa gerisi boş ne yaparsan yap olmuyor.Benim ablamda 3 çocuğuna korunurken hamile kaldı.şimdi 4 aylık yakışıklım.A llah isterse oluyor yani.İnşallah bizede o duyguyu yaşatacaktır rabbim

Kizlaarr ya doktorumla ayakistu gorustum sen bi bekle 3. asilaman olmus tup bebek te deneyebiliriz bi goruselim senle dedi doktorumu bekliyorum cagirsin diye yaaa heralde tup bek diyecek offfffff ((
banada tüp bebek dendi canım endişelenme başta ben de kötü oldum ama şimdi biraz alıştım en azından daha garantili bi yöntem aşılamadansa hem bekleme süresi daha kısa 8 günde hamile olduğunu öğreniyomuşsun

ayyy daha iyi gülşencim tüp bebek olması aşılama sinir stres zaten iyi olmuş bence hayırlısı olsun gülüm

canım benim belkide bu vesile olacaktır dur bakalım.Olumsuz düşünme doktorla görüş bakalım ne diyecek.Ona göre hareket edersin.Belkide böylesi daha iyi olacak.Tüp bebekte kaliteli sperm kullandıkları için daha sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah.Kuzum benim dualarım seninle gönlünü ferah tut.Bundada bir hayr vardır.

kızlar yaaa biraz önce haber geldi teyzemi hastaneye kaldırmışlar böbrek yetmezliğinde anjiyo olcakmış 70 yaşında görüştüğüm tek yakınım yani kuzenlerimi saymıyorum çok üzüldüm ya pazartesiye kadarda uçaklarda yer yok pazartesi gitcem inşallah bir şey olmaz yaa

inşallah canım inşallah

canım yaa çok geçmiş olsun.Allah şifasını versin inşallah.Hayırlısıyla atlatır inşallah tatlım.

aaaaa çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir dua ederiz canım teyzen için

inşallah kızlar ya kuzenim iyi değil diyo walla bilmiorum artık çok üzüldüm görmeden içim rahat etmiycek

ayyy daha iyi gülşencim tüp bebek olması aşılama sinir stres zaten iyi olmuş bence hayırlısı olsun gülüm
Kizlar doktorla gorustum ilk.iki asilamam hapla oldugu icin sonuncu sadece igneyle olmus bi kere daha igneyle asilama yapalim ilacini yazdir sen pregon ve ovitrelle dedi yazdirdim rapor cikacak sonrada adet olunca gelecem bakalim kizlar hayirlsi olsun ama once tup bebek deyince korktum birden.Ben ilk.iki asilamam hapla.olmustu baska hastanede deyince asilama yapalim.yine o zaman dedi eger bu asilamamm da tutmazsa tup bebek olacakmis...Allahim yardimcimiz olsun..

Kizlar YA ŞAFİ cekelim Rakibemin teyzesi icin ben basliyom sayisi onemli degil sanirim

Uzulme arkadasim Rabbim buyuk Rakibem git gor teyzeni..
gitcem pazartesiye ancak bilet bulabildim gülşenim kuzenim tek kaldı refakatçi yazık otobüsle gitsem 18 saat bu sefer oraya gidince bir faydam olmaz yorgunluktan Allah şifa versin yaa annem gittikten sonra ona düşkün oldum biraz Allah razı olsun arkadaşım dua et çok üzülürüm birşey olsa yaşı da var Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…