çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

mrb kizlar igne mi sabah vurundum insallah tutar sizler igneden nekadr sonra iliski oldu???? bana ctesi akdam dedi iliski dedi cok gec olmuyo mu

inşallah kızlar ya kuzenim iyi değil diyo walla bilmiorum artık çok üzüldüm görmeden içim rahat etmiycek
İnşallah düzelir canım.Allahtan umut kesilmez.Allah şifasını versin.Öğlende başıma ir ağrı girdi beynim çıkacak sandım.Başımı masann üstüne koydum uyudum azcık ta gözüm açıldı biraz.Hastalanıyorum diye ağrıdı sanırım.Öğlen leke geldi çünkü

nasıl leke geldi

devamı gelmedimi ne renkti anammm heyecan yaptım

Vala oglum yasasaydi 2.5 yasinda olacakti alirdim kardesini gelinim olaraksenin.gibi dunya tatlisi ablasi var daha ne ister
insallah dunurde oluruz cnm ama ben diger kizkardesim icin dedim 18 ysnda hamarat bir nesem var vereyim kardeslerinden birine.senin gibi hamarat gorumcesi olur hem o her sene ankaraya tatile gelir anneannemler altindagdalar siz hangi semttesiniz gulsenim

gecmis olsun cnm allahim sifa versin.

ayy belli olmaz yaa gerisi gelmedi mi her zaman olurmuydu böyle
yok herzaman böyle olmazdı ama çok nadiren olmuşluğuda var yani.Bakalım artık ben hastalandım diye bakıyorum şuan kendime sancılar o yolda yani:) bide şu baş ağrısı geçse daha iyi olacam da geçmedi.İlaçta içemiyorum gelseydide ona göre ilaç içerdim

hadi inşallah hastalanmazsın cnm

Ins kuzum geçmiş olsun

DIDEMCIM PAYLASTIGIN YAZI COK ETKILEYICIYDI SAGOL GERCEKTEN HER ZAMAN BIRSEYLER ONERENLERE SOYLERIM RABBIM VERICEKSE ENGEL YOKTUR SU YASTIK ,BU YUMURTA ,O IGNELER KURLER HEPSI BAHANE.
OLANLARIN NASIL OLUYORSA ONLARI GOREN RABBIM BIZIDE GORUYOR.O HERSEYE KADIRDIR.
OLUCAGI VARSA OLUR INSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…