yok cnm geç olmaz saat kaçta vuruldunmrb kizlar igne mi sabah vurundum insallah tutar sizler igneden nekadr sonra iliski oldu???? bana ctesi akdam dedi iliski dedi cok gec olmuyo mu
inşallah olmazsın cnmGunler gecmek bilmiyor 3 4 gun kaldı hasta olmamama ama meraktan olecegim tuttumu bu ay tutmadi diye
İnşallah düzelir canım.Allahtan umut kesilmez.Allah şifasını versin.Öğlende başıma ir ağrı girdi beynim çıkacak sandım.Başımı masann üstüne koydum uyudum azcık ta gözüm açıldı biraz.Hastalanıyorum diye ağrıdı sanırım.Öğlen leke geldi çünküinşallah kızlar ya kuzenim iyi değil diyo walla bilmiorum artık çok üzüldüm görmeden içim rahat etmiycek
nasıl leke geldiİnşallah düzelir canım.Allahtan umut kesilmez.Allah şifasını versin.Öğlende başıma ir ağrı girdi beynim çıkacak sandım.Başımı masann üstüne koydum uyudum azcık ta gözüm açıldı biraz.Hastalanıyorum diye ağrıdı sanırım.Öğlen leke geldi çünkü
devamı gelmedimiİnşallah düzelir canım.Allahtan umut kesilmez.Allah şifasını versin.Öğlende başıma ir ağrı girdi beynim çıkacak sandım.Başımı masann üstüne koydum uyudum azcık ta gözüm açıldı biraz.Hastalanıyorum diye ağrıdı sanırım.Öğlen leke geldi çünkü
insallah dunurde oluruz cnm ama ben diger kizkardesim icin dedim 18 ysnda hamarat bir nesem var vereyim kardeslerinden birine.senin gibi hamarat gorumcesi olur hem o her sene ankaraya tatile gelir anneannemler altindagdalar siz hangi semttesiniz gulsenimVala oglum yasasaydi 2.5 yasinda olacakti alirdim kardesini gelinim olaraksenin.gibi dunya tatlisi ablasi var daha ne ister
kahverengi geldi ama hastalanacam yaa bacağıma kadar vurdu ağrı başımda ağrıdı aynı zamanda akşama gelecek sanırsamdevamı gelmedimine renkti anammm heyecan yaptım
gecmis olsun cnm allahim sifa versin.kızlar yaaa biraz önce haber geldi teyzemi hastaneye kaldırmışlar böbrek yetmezliğinde anjiyo olcakmış 70 yaşında görüştüğüm tek yakınım yani kuzenlerimi saymıyorum çok üzüldüm ya pazartesiye kadarda uçaklarda yer yok pazartesi gitcem inşallah bir şey olmaz yaa
ayy belli olmaz yaa gerisi gelmedi mi her zaman olurmuydu böylekahverengi geldi ama hastalanacam yaa bacağıma kadar vurdu ağrı başımda ağrıdı aynı zamanda akşama gelecek sanırsam
amin canım inşallahhgecmis olsun cnm allahim sifa versin.
yok herzaman böyle olmazdı ama çok nadiren olmuşluğuda var yani.Bakalım artık ben hastalandım diye bakıyorum şuan kendime sancılar o yolda yani:) bide şu baş ağrısı geçse daha iyi olacam da geçmedi.İlaçta içemiyorum gelseydide ona göre ilaç içerdimayy belli olmaz yaa gerisi gelmedi mi her zaman olurmuydu böyle
yok herzaman böyle olmazdı ama çok nadiren olmuşluğuda var yani.Bakalım artık ben hastalandım diye bakıyorum şuan kendime sancılar o yolda yani:) bide şu baş ağrısı geçse daha iyi olacam da geçmedi.İlaçta içemiyorum gelseydide ona göre ilaç içerdim
hadi inşallah hastalanmazsın cnmyok herzaman böyle olmazdı ama çok nadiren olmuşluğuda var yani.Bakalım artık ben hastalandım diye bakıyorum şuan kendime sancılar o yolda yani:) bide şu baş ağrısı geçse daha iyi olacam da geçmedi.İlaçta içemiyorum gelseydide ona göre ilaç içerdim
Saol tatlımm inşallahhadi inşallah hastalanmazsın cnm
Aynen öyle kuzum Rabbim sen nelere kadirsinevet yani psikolojik gerçekten bazı şeyler demekki yani kaderde varsa oluyor ben anladım ama yoksa ne yaparsan yap boş
Kuzum tüp bebek daha iyi en azından diğeri gibi uzun uzun beklemek yok inş olurKizlaarr ya doktorumla ayakistu gorustum sen bi bekle 3. asilaman olmus tup bebek te deneyebiliriz bi goruselim senle dedi doktorumu bekliyorum cagirsin diye yaaaheralde tup bek diyecek offfffff ((
Ins kuzum geçmiş olsunkızlar yaaa biraz önce haber geldi teyzemi hastaneye kaldırmışlar böbrek yetmezliğinde anjiyo olcakmış 70 yaşında görüştüğüm tek yakınım yani kuzenlerimi saymıyorum çok üzüldüm ya pazartesiye kadarda uçaklarda yer yok pazartesi gitcem inşallah bir şey olmaz yaa
saol bitanemmmIns kuzum geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?