evet canım aynen öyle.Bende okuyunca çok etkilendim oyüzden sizinlede paylaşmak istedim.vakti zamanı gelince hepimiz yaşayacaz inşallah o duyguyu.DIDEMCIM PAYLASTIGIN YAZI COK ETKILEYICIYDI SAGOL GERCEKTEN HER ZAMAN BIRSEYLER ONERENLERE SOYLERIM RABBIM VERICEKSE ENGEL YOKTUR SU YASTIK ,BU YUMURTA ,O IGNELER KURLER HEPSI BAHANE.
OLANLARIN NASIL OLUYORSA ONLARI GOREN RABBIM BIZIDE GORUYOR.O HERSEYE KADIRDIR.
OLUCAGI VARSA OLURINSALLAH
Ayyy valla aysem erkek kardesim 22 yasinda muhendislik okuyo son sinifta bu sene de bi sene uzatti pek yakisiklidir soykemesi ayip 1.87 boyu var ablasi kurban olsun onu veren Allaha...ama evlilik onun icin son sirada daha bu yasta unv ojuyi ama kz arkadasi yokasilan cok bu yuz vermiyo once derslerim diye.keske alsak ne gzel akraba oluruz senle ama bizim.oglanin o taraklarda bezi yok malesefinsallah dunurde oluruz cnm ama ben diger kizkardesim icin dedim 18 ysnda hamarat bir nesem var vereyim kardeslerinden birine.senin gibi hamarat gorumcesi olur hem o her sene ankaraya tatile gelir anneannemler altindagdalar siz hangi semttesiniz gulsenim
Amann yerlesme kanamasidir insallah canim yaaa oda kahverengi oluyo ya hadi hayirli haberlerle gel bakalim bize sen bariyok herzaman böyle olmazdı ama çok nadiren olmuşluğuda var yani.Bakalım artık ben hastalandım diye bakıyorum şuan kendime sancılar o yolda yani:) bide şu baş ağrısı geçse daha iyi olacam da geçmedi.İlaçta içemiyorum gelseydide ona göre ilaç içerdim
SAKA KIZ GORMEDEN TANIMADAN OLURMU BU ISLER .YOLU ACIK OLSUN INSALLAH ISTEDIGI MAKAMA GELIR CNM.Ayyy valla aysem erkek kardesim 22 yasinda muhendislik okuyo son sinifta bu sene de bi sene uzatti pek yakisiklidir soykemesi ayip 1.87 boyu var ablasi kurban olsun onu veren Allaha...ama evlilik onun icin son sirada daha bu yasta unv ojuyi ama kz arkadasi yokasilan cok bu yuz vermiyo once derslerim diye.keske alsak ne gzel akraba oluruz senle ama bizim.oglanin o taraklarda bezi yok malesef
AMIIIINNNNNNNNNNNevet canım aynen öyle.Bende okuyunca çok etkilendim oyüzden sizinlede paylaşmak istedim.vakti zamanı gelince hepimiz yaşayacaz inşallah o duyguyu.
Uzulme bitanecim. Ben de tup bebek dusunuyorum. Asilama dusunmuyorum. Bi alti ay ara verdik. Bakalim cnm hayirlisi neyse o olsunKizlaarr ya doktorumla ayakistu gorustum sen bi bekle 3. asilaman olmus tup bebek te deneyebiliriz bi goruselim senle dedi doktorumu bekliyorum cagirsin diye yaaaheralde tup bek diyecek offfffff ((
Cook gecmis olsun cnm. Rabbim yardimcisi olsun teyzenin. Evlatlarina ve size bagislar insallahkızlar yaaa biraz önce haber geldi teyzemi hastaneye kaldırmışlar böbrek yetmezliğinde anjiyo olcakmış 70 yaşında görüştüğüm tek yakınım yani kuzenlerimi saymıyorum çok üzüldüm ya pazartesiye kadarda uçaklarda yer yok pazartesi gitcem inşallah bir şey olmaz yaa
Basin sagolsun cnmKIZLAR ANNEM HALASININ OGLUNU GENC YASTA( 23) DUN KAYBETTI VE ELIMIZDEN GELEN TEK SEY DUA.
41 YASIN BASLATIYORUM ALLAH RIZASI ICIN OKUYACAK OLAN VARMI?????
Cnm bide adi neydi bagislarken soylemek icinKIZLAR ANNEM HALASININ OGLUNU GENC YASTA( 23) DUN KAYBETTI VE ELIMIZDEN GELEN TEK SEY DUA.
amin canım inşallahhCook gecmis olsun cnm. Rabbim yardimcisi olsun teyzenin. Evlatlarina ve size bagislar insallah
başınız sağolsun cnm mekanı cennet olsunKIZLAR ANNEM HALASININ OGLUNU GENC YASTA( 23) DUN KAYBETTI VE ELIMIZDEN GELEN TEK SEY DUA.
yok cnm geç olmaz saat kaçta vuruldun
sabah 10 da vuruldum cnm hesabima gore ctesi akdam 60 saat oluyo gec degl mi sizin nasil olduyok cnm geç olmaz saat kaçta vuruldun
canım 36 saat sonra çatlıyor yani cuma gece saat 22 de falan çatlar biraz daha erkende olabilir ama daha geç olmazsabah 10 da vuruldum cnm hesabima gore ctesi akdam 60 saat oluyo gec degl mi sizin nasil oldu
yani cuma cumartesi pazar ilişki olması gereksabah 10 da vuruldum cnm hesabima gore ctesi akdam 60 saat oluyo gec degl mi sizin nasil oldu
CNM ISMI MUHAMMED EMIN.SIMDI OGRENDIM YASI 18 MIS DAHA ISTANBULDA LISE OGRENCISIYDI. ETRAFTAN GELEN 3 KURSUN 3 OKUL GENCISINE GELMIS.2 KISI OLU BIRI YOGUN BAKIMDAYMIS.3 UNUN AILESINE SABIR VERSIN RABBIM. KIZ KARDESIM COK ETKILENMIS.COK AGLIYORDU. DIYOR"ABLA OLUMLU DUNYA YA SENI GOREMEZSEK NO OLUCAK"Cnm bide adi neydi bagislarken soylemek icin
SAGOL CNM RABBIM ANNESINE SABIR VERSIN COK ZOR GERCEKTEN GENC OLUMLERI INSANI COK ETKILIYOR.Ayşecim başınız Sağolsun canım Allah cennette kavuştursun sizlere de dayanma gücü versin
Rakibem geçmiş olsun Acil şifalar dilerim ay kızlar ne imtihanlar Rabiim kaldıramayacağımızı vermesin bu dünya müslümanın cehennemi cenneti ahirette yaşamayı nasip etsin tüm sevdiklerimizle öpüyorum sizleri
CNM 36 SAAT SONRA ILISKI OLMASI GEREKIYOR.YANI CUMA AKSAMINA DENK GELIR BENCE SEN GARANTIYE AL ISINI.CUMA AKSAMI VE CUMARTESI OGLENDE CALIS.sabah 10 da vuruldum cnm hesabima gore ctesi akdam 60 saat oluyo gec degl mi sizin nasil oldu
Başınız sağ olsun cnm Rabbim genç acısı göstermesin cennette karşılaştır sınKIZLAR ANNEM HALASININ OGLUNU GENC YASTA( 23) DUN KAYBETTI VE ELIMIZDEN GELEN TEK SEY DUA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?