- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
Ayşecim başınız Sağolsun canım Allah cennette kavuştursun sizlere de dayanma gücü versin
Rakibem geçmiş olsun Acil şifalar dilerim ay kızlar ne imtihanlar Rabiim kaldıramayacağımızı vermesin bu dünya müslümanın cehennemi cenneti ahirette yaşamayı nasip etsin tüm sevdiklerimizle öpüyorum sizleri
SAGOLUN KIZLAR RABBIM ANNESINE SABIR VERSIN INSALLAH.Başınız sağ olsun cnm Rabbim genç acısı göstermesin cennette karşılaştır sın
yok aysem bede saka yapiyom zaten bitanem simdiki gencler kendi.sevip evleniyo Allah yolunu acik etsin.kardesinin hakli annen baban yanlarinda biri olsun evlat hasreti zor cunku bitanemm...SAKA KIZ GORMEDEN TANIMADAN OLURMU BU ISLER .YOLU ACIK OLSUN INSALLAH ISTEDIGI MAKAMA GELIR CNM.
BENIM AILEMDE YOGURDU UFLEYEREK YIYOR MISALI BENDEN SONRA TOVBELILER IZMIR DISINA VERMIYOLAR .BACIM DIYO ABLA EVDE KALCAM SENIN YUZUNDEN.BABAM BANA COK DUSKUNDU.BENI FRANSAYA VERDI NE GOZ GORUYOR NE EL YETISIYOR.BARI BACIM YAKIN OLSUNDA EL ATAR ONLARA DIMI AMA HAKLILAR YANIIIII
Bu arada basin.sagolsun canim Rabbim sabir versin.annesine babasina sizlere...ben okurum yasin istersen.ne.zamana kadar okunacak kac tane herkes 1 tane mi okuyacakKIZLAR ANNEM HALASININ OGLUNU GENC YASTA( 23) DUN KAYBETTI VE ELIMIZDEN GELEN TEK SEY DUA.
41 YASIN BASLATIYORUM ALLAH RIZASI ICIN OKUYACAK OLAN VARMI?????
Yok bitanem uzulmedim ama me vliyim tup bebek son care ya insan.tuhaf oluyo..zaten tup bebek.olmayacak ilk.iki asilama hapla oldugu icin bi kerr daha igneyle.deneyecez asilamayi tup bebek ondan sonra dedi doktorum bitanem.asilama olacam.yine igneyle bakalimUzulme bitanecim. Ben de tup bebek dusunuyorum. Asilama dusunmuyorum. Bi alti ay ara verdik. Bakalim cnm hayirlisi neyse o olsun
yok tatlim karismak falan olur mu..ben sizin bilgilernzden tecrubelerinzden yararlanmak istyrm bana da oyle geldi yarin aksami degerlendrmek lazm.. :)CNM 36 SAAT SONRA ILISKI OLMASI GEREKIYOR.YANI CUMA AKSAMINA DENK GELIR BENCE SEN GARANTIYE AL ISINI.CUMA AKSAMI VE CUMARTESI OGLENDE CALIS.KARISMIS GIBI OLDUK AMA
yani cuma cumartesi pazar ilişki olması gerek
yaniii bana da oyle geluyo doktir gunlerii mi sasrdi naptiiiyani cuma cumartesi pazar ilişki olması gerek
Günaydın kuzum nasılsınKizlaarrr kimse yok muuuu gunsydinlarr hepinizeee
GUNAYDIN CANIMM.Nasılsın?Kizlaarrr kimse yok muuuu gunsydinlarr hepinizeee
Günaydın kuzum nasılsın
Hamdolsun.iyi olmaya calisiyorum canlarim.siz nasilsiniz CUMANİZ MUBAREK OLSUN..GUNAYDIN CANIMM.Nasılsın?
gelen giden yok daha tatlım.Ama belim kopacak gibi ağrıyor.Ara ara kasıgımda ağrıyor.Dün başımın ağrısı geçmedi o ağrıyla akşam sızmışım resmen.Sabah kalktığımda yoktu çok şükür.Bakalım canım bugün yarın gelecek gibi bekliyorum işte .Zaten olmazsam pazartesi veririm haberi size :)bugün dua edin benim içinde nolur.Belki bi mucize olurHamdolsun.iyi olmaya calisiyorum canlarim.siz nasilsiniz CUMANİZ MUBAREK OLSUN..
Melegim naptin kahverengi leke devam.etti mi canim merak ettim.valla seni
gelen giden yok daha tatlım.Ama belim kopacak gibi ağrıyor.Ara ara kasıgımda ağrıyor.Dün başımın ağrısı geçmedi o ağrıyla akşam sızmışım resmen.Sabah kalktığımda yoktu çok şükür.Bakalım canım bugün yarın gelecek gibi bekliyorum işte .Zaten olmazsam pazartesi veririm haberi size :)bugün dua edin benim içinde nolur.Belki bi mucize olur
sen hamilesin valla canim yaaa bak gorursun hadi bu ay senden guzel haber alalim insallahhhgelen giden yok daha tatlım.Ama belim kopacak gibi ağrıyor.Ara ara kasıgımda ağrıyor.Dün başımın ağrısı geçmedi o ağrıyla akşam sızmışım resmen.Sabah kalktığımda yoktu çok şükür.Bakalım canım bugün yarın gelecek gibi bekliyorum işte .Zaten olmazsam pazartesi veririm haberi size :)bugün dua edin benim içinde nolur.Belki bi mucize olur
ayy çok ağlamaklıyım şu mübarek günde Allah söyletsin canım benim.Ama çok korkuyorum bu ağrılar adet ağrısı çünküsen hamilesin valla canim yaaa bak gorursun hadi bu ay senden guzel haber alalim insallahhh
inşallah gelmez cnm ama bencede hamiş olabilirsinnngelen giden yok daha tatlım.Ama belim kopacak gibi ağrıyor.Ara ara kasıgımda ağrıyor.Dün başımın ağrısı geçmedi o ağrıyla akşam sızmışım resmen.Sabah kalktığımda yoktu çok şükür.Bakalım canım bugün yarın gelecek gibi bekliyorum işte .Zaten olmazsam pazartesi veririm haberi size :)bugün dua edin benim içinde nolur.Belki bi mucize olur
walla çalışsan iyi olur gülşenimmKizlar yaa takvime gore bugun benimde yumurtlama gunim.ama basim.oyle kotu ki bide migdem.bulaniyo basim donuyo hastaneden.geleli iyi degilim.istifa ettim valla hic de calisasim.yok laf aramizdayarin calissak nolurki yaaa zaten sali calisma oldu tam.gunumde belli degil erken.oldum ya bu ay dun sancim vardi mesela bugun yok napsam ertelemeye bahane ariyom anayacaginiz
Dun kahverengi lke gelmis vidaha gelmemis blin agriyo karin agrisi zatn.olur o normal adet sancisi gibi olmasi hakkinda hayirliai olsun.insallah gonludekini nasip etsin Rabbim su mubarek Cuma gunuayy çok ağlamaklıyım şu mübarek günde Allah söyletsin canım benim.Ama çok korkuyorum bu ağrılar adet ağrısı çünkü
saol canım sanada hayırlı cumalarkızlar hayırlı cumalarrr
Amin inşallah canım.Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah.Dun kahverengi lke gelmis vidaha gelmemis blin agriyo karin agrisi zatn.olur o normal adet sancisi gibi olmasi hakkinda hayirliai olsun.insallah gonludekini nasip etsin Rabbim su mubarek Cuma gunu
Calistik zaten bitanem valla mecburen napalim esim israr etmese ben hastaydim ama mecbur ymurtlama gunu diye calistikwalla çalışsan iyi olur gülşenimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?