çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Dun kahverengi lke gelmis vidaha gelmemis blin agriyo karin agrisi zatn.olur o normal adet sancisi gibi olmasi hakkinda hayirliai olsun.insallah gonludekini nasip etsin Rabbim su mubarek Cuma gunu
bende şüphelendim dmi o yerleşme lekesi bence hadi bir hamiş daha çıksın sonra da sırada biz varız dmi

arkadaşlar mrb. geçen hafta bugün yumurtalar çatlasın diye iğne yaptırdı doktorum yarın da kontrole çagırdı sizce yumurta döllenmiş mi diye mi bakacak

Kızlar selam..Hamile kalanlara Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi,hala bekleyişte olanlarada en kısa zamanda inşallah Allah evlatlarımızı bize bağışlasın.. Kızlar sormak istediğim bir şey var,bu çatlatma iğnesi hangi durumlarda yapılıyor? yani hangi sorundan dolayı hamile kalamayanlara yapılıyor? Ve yumurtanın çatlayıp çatlamadığının tespiti nasıl yapılıyor? ben bundan şüpheleniyorum,doktorumda devamlı testler yapıyor ama yumurtalarımın çatladığına hiç baktımı bilmiyorum nasıl bakılıyor buna

selam canım.Saol tatlım güzel dileklerin için.Çatlatma iğnesinden önce yumurta büyütmek için 5 günlük bir ilaç kullanıyor.Ondan sonra doktor yumurta takibine çağırıyor.Eğer istenilen büyüklüğe geldiyse18-21 mm arası yani çatlatma iğnesi yapılıyor.Ondan 36 saat sonrasında da ilişki öneriliyor.

valla canim genelde sebepsiz hamile kalinamiyosa hormonlar filan normalse genelde bu igneyi yumurtalari daha cabuk buyutup igneyle catlatiyolar ki daha kolay dollenme olsun diye.yumurtlama icin.adetin 21. gunu pregesteron kani aliyolar yumurta rezervi normalse zaten yumurtalarda catliyodur sanirim.ordan anliyolar canim

burdayim melegimmm noldu kiz adetim basladi deme bak sakiinnnn
yok kuzum başlamadı ama bel ağrım var çok şiddetli korkuyom onun içinbişey soracam göğüs ucum 1 haftadır çok kaşınıyo hiç duydunuzmu sebebini.Ağrı kalmadı ama kaşıntı var sadece ucu kaşınıyor ama.Ay bu ilaçlar dengemizi bozdu yaa hiçç görmediğim şeyleri görüyorum

Anladım canım çok sağol..Canım bu aşılamayla çatlatma iğnesi aynı şey değilmi ? Birde mesela senin sorunun neydi neden çatlatma iğnesi yaptı doktorun..Bunun için yumurtlamayla ilgili bit sorunmu olması gerekiyor canım? Yoksa sebepsiz hamile kalınamadığındamı yapılıyor bu.. Çok soru sordum k.bakma canım,hiç bilmediğim konuların içine daldım birden kafam çok karışık,hsg çekildim histeroskopi ameliyatı oldum vs artık hiç bir sorun yok gibi gözüküyor ama yumurtlama gibi birşeye bakıldımı bende hiç bilmiyorum

canım çok sağol cevap için..Benim eşimin morfolojisi 3..şuan tek sorun bu olarak görülüyor..9 aydır deniyoruz bizde.. acaba bizdemi çatlatma iğnesi yaptırmak istesek bilemiyorum yararı olurmuki ..brde canım maliyeti nedir bunun tüp bebek gibi birşeymi

Canım bende pko var.Yumurtalık etrafında küçük kistler.Bu gebeliğe engel değil sadece engelliyebiliyor.Süreyi uzatabiliyor.Onun için bana yumurta takibi yapıldı ve çatlatma iğnesi vuruldu.Aşılamayla aynı değil bu işlem.Bunda ya-umurtaların çatlamasına yardımcı olunuyor.Ondan sonrada gün aşırı ilişki öneriyor doktor.İhtimali yükseltmek için.,İnşallah sende ilk seferinde hamiş olursun.İçini ferah tut.Allah herşeyin hayırlısını versin.

Banada doktorum küçük küçük kistlerin var demişti ya ama pko'dan hiç bahsetmedi... Çok sağol canım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…