Aynen hep hayırlısını diledim zaten.Ne yapalım kısmet değilmiş.Artık önümüzdeki maçlara bakacazCanım ya hayırlısı olsun kısmet değilmiş demek bu ayönümüzdeki ay inşallah
Bizim sorunumuzda ayni canim esimin herseyi normal hareketliligi filan morfoloji 3-4 cikti 4 sene once.gecen sene 8 cikmisti.sen keciboynuzu kuru yapo cok iyi geliyo bende hamile kalamiyodum esim keciboynuzu ozu ve tozunu aldi karistirdi yedi o ay hamile kaldim ama kaybettim bebegimi kalbi durdu.simdi yine olmuyo bende keciboynuzu kuru yapiyorum.cok faydaliymis yine keciboynuzu ozu ve tozunu karistiracam insallah olur bakalim.İgne o kadar pahali degil ben.asilama oldum iki igne bide catlatma ignem 200 civari tuttu rapor cikmisti ilaclarima.cok bisey degil oda canim gerekirse tup yaptiracaz bu ay da asilamam tutmazsa napalim hayirlisicanım çok sağol cevap için..Benim eşimin morfolojisi 3..şuan tek sorun bu olarak görülüyor..9 aydır deniyoruz bizde.. acaba bizdemi çatlatma iğnesi yaptırmak istesek bilemiyorum yararı olurmuki ..brde canım maliyeti nedir bunun tüp bebek gibi birşeymi
Ayyy cok.umitliydim ben yaa neyse hayirlisi bakalim melegim uzulme bende obur aya biraktim.umitleri napiyim yoksa yeniden asilama olacam.sen igne mi vuruustun bu ay sadecekızlar kırmızı kart geliyotuvalette yine leke geldi şimdi bu ayda olmadı saglık olsun ne yapalımm.Önümüzdeki aya artık kısmet
SAGOL CNM RABBIM ANNESINE SABIR VERSIN.HALAMIZ MAHFOLDU 18 LIK DELIKANLI EVIN KUCUGU YAKTI ONU YA. OLUMLU DUNYA ISTE GENCE YASLIYA BAKMIYOR.yok aysem bede saka yapiyom zaten bitanem simdiki gencler kendi.sevip evleniyo Allah yolunu acik etsin.kardesinin hakli annen baban yanlarinda biri olsun evlat hasreti zor cunku bitanemm...
Bu arada basin.sagolsun canim Rabbim sabir versin.annesine babasina sizlere...ben okurum yasin istersen.ne.zamana kadar okunacak kac tane herkes 1 tane mi okuyacak
EWET CNM HERSEYIN HAYIRLISI.GEC OLSUN GUC OLMASIN.INSALLAH BIR GUN MUTLU HABERI VERIRSIN HATTA INSALLAH 1 AY SONRA CIGLIK ATARSIN TOPIKLERDE "HAMISIMMM" DIYE INSALLAH.Aynen hep hayırlısını diledim zaten.Ne yapalım kısmet değilmiş.Artık önümüzdeki maçlara bakacaz
Üff hala leke peçeteye geliyor çok az .Galiba sabaha gelecek ben genelde sabahları hastalanırım çünkü.Ne bilim valla anlamadım.Gelecek mi gelmiyecek mi bekleyecez artıkAyyy cok.umitliydim ben yaa neyse hayirlisi bakalim melegim uzulme bende obur aya biraktim.umitleri napiyim yoksa yeniden asilama olacam.sen igne mi vuruustun bu ay sadece
amin canım benim inşallah daha tam gelmedi zaten leke geliyor tuvalete gittikçe ama çok değil.Bakalım yarın sabaha belli olur.Sabah hastalanırım büyük ihtimalleEWET CNM HERSEYIN HAYIRLISI.GEC OLSUN GUC OLMASIN.INSALLAH BIR GUN MUTLU HABERI VERIRSIN HATTA INSALLAH 1 AY SONRA CIGLIK ATARSIN TOPIKLERDE "HAMISIMMM" DIYE INSALLAH.
canım yumurtan çatladımı diye bakıcakbende bilmiyorum ki ilk defa vurdurdum iğneyi ama formda okuduğum kadarıyla sekiz günde öğrenen varmış. bugün de benim 8. günüm
kuzum ben okurum akşam 400 yazarmısın bana.Hafta sonu haber veremem çünkü.MELEK1906 ,,,,,CRAZY ,,,, MAVIZM KIZLAR SALAVAT TOPIGIMDE 10. KISIYE GECTIK HABERINIZ OLSUN CANLARIM
evet kuzum iğne vuruldum.Ayyy cok.umitliydim ben yaa neyse hayirlisi bakalim melegim uzulme bende obur aya biraktim.umitleri napiyim yoksa yeniden asilama olacam.sen igne mi vuruustun bu ay sadece
yaaaa geldimii gerçekten nerden bilion devamı geldimiAynen hep hayırlısını diledim zaten.Ne yapalım kısmet değilmiş.Artık önümüzdeki maçlara bakacaz
yok tatlım yaa peçeteye çok az kahverengi leke geliyo silince.Ama çamaşırımda felan bişey yok.Anlamadım yani yarın sabaha belli olur.İnşallah hastalanmam diye dua ediyorum.Ama altım çıkacak gibi ağrıyo belim bacaklarımda aynı şekildeyaaaa geldimii gerçekten nerden bilion devamı geldimi
o zaman hala bir umut var şekerimmmyok tatlım yaa peçeteye çok az kahverengi leke geliyo silince.Ama çamaşırımda felan bişey yok.Anlamadım yani yarın sabaha belli olur.İnşallah hastalanmam diye dua ediyorum.Ama altım çıkacak gibi ağrıyo belim bacaklarımda aynı şekilde
vallahi kalmadı bende umut felan .Piskopata döndüm.Sinirim bozuldu sanırım.Süreklide tuvaletim geliyor.Her gittiğimde de leke görüyorum daha çok umudumu yitiriyorum.Hayırlısı artık.İnşallah pazartesi güzel bir haber veririrm size.o zaman hala bir umut var şekerimmm
ya bilmiyorum goguslerimde hafif agrı ve sislik olustu ama adet olmayım diyede acıkcası dua etmiyorum çünki 2 ay olmadım olmayım olmayım diye dua ettim o daha zor son iki gun merak iyice cogaldı kısmet artıkinşallah olmazsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?