çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

kızlar kırmızı kart geliyo tuvalette yine leke geldi şimdi bu ayda olmadı saglık olsun ne yapalımm.Önümüzdeki aya artık kısmet

azcık umutlandık yaa hemen geldi neyse tatile denk geldi yarın doktora giderim en azından kist varmı diye kontrole.Ondan sonrada sil baştan tekrar başlarız artık .

Bizim sorunumuzda ayni canim esimin herseyi normal hareketliligi filan morfoloji 3-4 cikti 4 sene once.gecen sene 8 cikmisti.sen keciboynuzu kuru yapo cok iyi geliyo bende hamile kalamiyodum esim keciboynuzu ozu ve tozunu aldi karistirdi yedi o ay hamile kaldim ama kaybettim bebegimi kalbi durdu.simdi yine olmuyo bende keciboynuzu kuru yapiyorum.cok faydaliymis yine keciboynuzu ozu ve tozunu karistiracam insallah olur bakalim.İgne o kadar pahali degil ben.asilama oldum iki igne bide catlatma ignem 200 civari tuttu rapor cikmisti ilaclarima.cok bisey degil oda canim gerekirse tup yaptiracaz bu ay da asilamam tutmazsa napalim hayirlisi

kızlar kırmızı kart geliyo tuvalette yine leke geldi şimdi bu ayda olmadı saglık olsun ne yapalımm.Önümüzdeki aya artık kısmet
Ayyy cok.umitliydim ben yaa neyse hayirlisi bakalim melegim uzulme bende obur aya biraktim.umitleri napiyim yoksa yeniden asilama olacam.sen igne mi vuruustun bu ay sadece

SAGOL CNM RABBIM ANNESINE SABIR VERSIN.HALAMIZ MAHFOLDU 18 LIK DELIKANLI EVIN KUCUGU YAKTI ONU YA. OLUMLU DUNYA ISTE GENCE YASLIYA BAKMIYOR.
CNM 41 YASIN DAGITIYORUM.BIR HAFTAYA BITER BENCE SIMDIDEN 3 KISI ALDI BIRER TANE.SENDE OKUYACAGIN KADARINI SOYLE NOT ALAYIM. BU ARADA ISMI MUHAMMED EMIN .BOYLE NIYET EDELIM RUHUNA GITSIN INSALLAH.

Aynen hep hayırlısını diledim zaten.Ne yapalım kısmet değilmiş.Artık önümüzdeki maçlara bakacaz
EWET CNM HERSEYIN HAYIRLISI.GEC OLSUN GUC OLMASIN.INSALLAH BIR GUN MUTLU HABERI VERIRSIN HATTA INSALLAH 1 AY SONRA CIGLIK ATARSIN TOPIKLERDE "HAMISIMMM" DIYE INSALLAH.

MELEK1906 ,,,,,CRAZY ,,,, MAVIZM KIZLAR SALAVAT TOPIGIMDE 10. KISIYE GECTIK HABERINIZ OLSUN CANLARIM

Ayyy cok.umitliydim ben yaa neyse hayirlisi bakalim melegim uzulme bende obur aya biraktim.umitleri napiyim yoksa yeniden asilama olacam.sen igne mi vuruustun bu ay sadece
Üff hala leke peçeteye geliyor çok az .Galiba sabaha gelecek ben genelde sabahları hastalanırım çünkü.Ne bilim valla anlamadım.Gelecek mi gelmiyecek mi bekleyecez artık

EWET CNM HERSEYIN HAYIRLISI.GEC OLSUN GUC OLMASIN.INSALLAH BIR GUN MUTLU HABERI VERIRSIN HATTA INSALLAH 1 AY SONRA CIGLIK ATARSIN TOPIKLERDE "HAMISIMMM" DIYE INSALLAH.
amin canım benim inşallah daha tam gelmedi zaten leke geliyor tuvalete gittikçe ama çok değil.Bakalım yarın sabaha belli olur.Sabah hastalanırım büyük ihtimalle

yaaaa geldimii gerçekten nerden bilion devamı geldimi
yok tatlım yaa peçeteye çok az kahverengi leke geliyo silince.Ama çamaşırımda felan bişey yok.Anlamadım yani yarın sabaha belli olur.İnşallah hastalanmam diye dua ediyorum.Ama altım çıkacak gibi ağrıyo belim bacaklarımda aynı şekilde

o zaman hala bir umut var şekerimmm

o zaman hala bir umut var şekerimmm
vallahi kalmadı bende umut felan .Piskopata döndüm.Sinirim bozuldu sanırım.Süreklide tuvaletim geliyor.Her gittiğimde de leke görüyorum daha çok umudumu yitiriyorum.Hayırlısı artık.İnşallah pazartesi güzel bir haber veririrm size.

Neyse sakin sakin bekliyelim bakalım.Sabah belki mutlu uyanırım.Kızlar hepinizi öpüyorum.İyi akşamlar.Musmutlu huzurlu bir hafta sonu olur inşallah.Sizi seviyorummm.Dikkat edin kendinize Bu arada benim içinde bu akşam dua edermisiniz.Bende akşam dua edecem hepimize.Hakkımızda hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…