çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

ya bilmiyorum goguslerimde hafif agrı ve sislik olustu ama adet olmayım diyede acıkcası dua etmiyorum çünki 2 ay olmadım olmayım olmayım diye dua ettim o daha zor son iki gun merak iyice cogaldı kısmet artık
hayırlısı olsun inşallah canım zaten eğer yoksa hemen gelmesi daha iyi tekrar tedavi başlarsın hemen ama inşallah vardır

Sana da hayirli aksamlar canim.uzme kendini insallah yerlesme lekesidir o gelenler takma kafana pazartesi gorusuruz ben.pazartesi yazamayabilirim paketim bitiyo esim ne zaman yuklerse o zman gorusuruz canimm

İyii aksamlar kızlar bi sorum olacaktı size
Catlatma ignesini vurulali bugün 5.gün oluyor bugün e kadar hiç ağrım olmadı neden acaba merak icindeyim he bide yumurtam catlamismidir ???

İyii aksamlar kızlar bi sorum olacaktı size
Catlatma ignesini vurulali bugün 5.gün oluyor bugün e kadar hiç ağrım olmadı neden acaba merak icindeyim he bide yumurtam catlamismidir ???
iyibaksamlar canim.ignelerin etkisi kisiere gore degisiyo valla kimisi agri cekiyo kiminde olmuyo ama catlamistir yumurtalarin igne vurunduysan merak etme

ayyy ben seni özlerim gülşenim

Bende sizi ozleyecem ama napiyim esim me zaman yuklerse kontor o zaman yapacam ama ara ara esimin.internetine bahlanip girmeye calisirim aksamlari.bide ben 3 baslikta da varim.dua aliyorum biliyosun orayada giremem gunluk ben kizlara soyleyecem ama sende kendin.icin.almaya girince benim.icinde yazsan ben cekerim mutlaka hergun 800 ya vasi 250 hz zekeriyanin.duasi 400 h ibrahimin duasini her arkadas icin giremedigim muddetce sen bildirir misin ben kzlara soyleyecem.zaten canimolur mu

tamam bebeğim girerim bende hastanede olcam ama tablet yanımda olur telefonda yanımda olur bildiririm ben sen okursun hergün bitanem

tamam bebeğim girerim bende hastanede olcam ama tablet yanımda olur telefonda yanımda olur bildiririm ben sen okursun hergün bitanem
Her gun.mutlaka okuyacam canim yarinda gorerim de pazari bilemiyorum.aksamlri esimin telefona baglanabilirsem arada girer bildiririm ama sen her gun 800 ya vasi 400 hz ibrahimin duasina 250 hz zekeriyyanin.duasina yazdir bana hak gecmesin arkadaslar hep okudu cunku bana

tamam bitanem not aldım ben

BENIM BUGUNKI YAZIMI GORMEMISSIN GULSENIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…