hayırlısı olsun inşallah canım zaten eğer yoksa hemen gelmesi daha iyi tekrar tedavi başlarsın hemen ama inşallah vardırya bilmiyorum goguslerimde hafif agrı ve sislik olustu ama adet olmayım diyede acıkcası dua etmiyorum çünki 2 ay olmadım olmayım olmayım diye dua ettim o daha zor son iki gun merak iyice cogaldı kısmet artık
Sana da hayirli aksamlar canim.uzme kendini insallah yerlesme lekesidir o gelenler takma kafana pazartesi gorusuruz ben.pazartesi yazamayabilirim paketim bitiyo esim ne zaman yuklerse o zman gorusuruz canimmNeyse sakin sakin bekliyelim bakalım.Sabah belki mutlu uyanırım.Kızlar hepinizi öpüyorum.İyi akşamlar.Musmutlu huzurlu bir hafta sonu olur inşallah.Sizi seviyorummm.Dikkat edin kendinizeBu arada benim içinde bu akşam dua edermisiniz.Bende akşam dua edecem hepimize.Hakkımızda hayırlısı..
insallah hamilelik belirtisidir canimya bilmiyorum goguslerimde hafif agrı ve sislik olustu ama adet olmayım diyede acıkcası dua etmiyorum çünki 2 ay olmadım olmayım olmayım diye dua ettim o daha zor son iki gun merak iyice cogaldı kısmet artık
Rakibemm nasilsin canim teyzen nasil olduhayırlısı olsun inşallah canım zaten eğer yoksa hemen gelmesi daha iyi tekrar tedavi başlarsın hemen ama inşallah vardır
iyibaksamlar canim.ignelerin etkisi kisiere gore degisiyo valla kimisi agri cekiyo kiminde olmuyo ama catlamistir yumurtalarin igne vurunduysan merak etmeİyii aksamlar kızlar bi sorum olacaktı size
Catlatma ignesini vurulali bugün 5.gün oluyor bugün e kadar hiç ağrım olmadı neden acaba merak icindeyim he bide yumurtam catlamismidir ???
Anladım inşallah cnm çatlamıştır dediğin gibi evet iğne vuruldum pazartesi günü kiziyibaksamlar canim.ignelerin etkisi kisiere gore degisiyo valla kimisi agri cekiyo kiminde olmuyo ama catlamistir yumurtalarin igne vurunduysan merak etme
carsamba catlamistir canim yumurtalarin calismalari devam.ettirseydinizAnladım inşallah cnm çatlamıştır dediğin gibi evet iğne vuruldum pazartesi günü kiz
ayyy ben seni özlerim gülşenimSana da hayirli aksamlar canim.uzme kendini insallah yerlesme lekesidir o gelenler takma kafana pazartesi gorusuruz ben.pazartesi yazamayabilirim paketim bitiyo esim ne zaman yuklerse o zman gorusuruz canimm
bugün biraz daha iyiymiş bitanem tedaviye cevap vermeye başlamış pazartesi gidiyorum işte izmire sevindim güzel haberler verdi kuzenimRakibemm nasilsin canim teyzen nasil oldu
Rabbim büyük cnm biz umudumuz u kesmeden isteyecez inş Rabbim verecekkızlar kırmızı kart geliyotuvalette yine leke geldi şimdi bu ayda olmadı saglık olsun ne yapalımm.Önümüzdeki aya artık kısmet
ayyy ben seni özlerim gülşenim
bugün biraz daha iyiymiş bitanem tedaviye cevap vermeye başlamış pazartesi gidiyorum işte izmire sevindim güzel haberler verdi kuzenim
rabbim sifasini versin insallah canimbugün biraz daha iyiymiş bitanem tedaviye cevap vermeye başlamış pazartesi gidiyorum işte izmire sevindim güzel haberler verdi kuzenim
bugün biraz daha iyiymiş bitanem tedaviye cevap vermeye başlamış pazartesi gidiyorum işte izmire sevindim güzel haberler verdi kuzenim
rabbim sifasini versin insallah canimbugün biraz daha iyiymiş bitanem tedaviye cevap vermeye başlamış pazartesi gidiyorum işte izmire sevindim güzel haberler verdi kuzenim
tamam bebeğim girerim bende hastanede olcam ama tablet yanımda olur telefonda yanımda olur bildiririm ben sen okursun hergün bitanemBende sizi ozleyecem ama napiyim esim me zaman yuklerse kontor o zaman yapacam ama ara ara esimin.internetine bahlanip girmeye calisirim aksamlari.bide ben 3 baslikta da varim.dua aliyorum biliyosun orayada giremem gunluk ben kizlara soyleyecem ama sende kendin.icin.almaya girince benim.icinde yazsan ben cekerim mutlaka hergun 800 ya vasi 250 hz zekeriyanin.duasi 400 h ibrahimin duasini her arkadas icin giremedigim muddetce sen bildirir misin ben kzlara soyleyecem.zaten canimolur mu
Her gun.mutlaka okuyacam canim yarinda gorerim de pazari bilemiyorum.aksamlri esimin telefona baglanabilirsem arada girer bildiririm ama sen her gun 800 ya vasi 400 hz ibrahimin duasina 250 hz zekeriyyanin.duasina yazdir bana hak gecmesin arkadaslar hep okudu cunku banatamam bebeğim girerim bende hastanede olcam ama tablet yanımda olur telefonda yanımda olur bildiririm ben sen okursun hergün bitanem
tamam bitanem not aldım benHer gun.mutlaka okuyacam canim yarinda gorerim de pazari bilemiyorum.aksamlri esimin telefona baglanabilirsem arada girer bildiririm ama sen her gun 800 ya vasi 400 hz ibrahimin duasina 250 hz zekeriyyanin.duasina yazdir bana hak gecmesin arkadaslar hep okudu cunku bana
bende okurum canım gece bir yasinGULSENCIM YASIN ALDINMI? CNM KAC TANE OKUYABILIRSIN?
BENIM BUGUNKI YAZIMI GORMEMISSIN GULSENIMSAGOL CNM RABBIM ANNESINE SABIR VERSIN.HALAMIZ MAHFOLDU 18 LIK DELIKANLI EVIN KUCUGU YAKTI ONU YA. OLUMLU DUNYA ISTE GENCE YASLIYA BAKMIYOR.
CNM 41 YASIN DAGITIYORUM.BIR HAFTAYA BITER BENCE SIMDIDEN 3 KISI ALDI BIRER TANE.SENDE OKUYACAGIN KADARINI SOYLE NOT ALAYIM. BU ARADA ISMI MUHAMMED EMIN .BOYLE NIYET EDELIM RUHUNA GITSIN INSALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?