- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
SAGOL CNM ALLAH KABUL ETSIN INSALLAH.bende okurum canım gece bir yasin
Evet cnm çalışmalara hâlâ devam ediyoruz bikaç gün daha ederim herhalde beklemek de çok zor 10 gün sonra belli olur dime sonuç u mcarsamba catlamistir canim yumurtalarin calismalari devam.ettirseydiniz:doktorunuz soylemistir zaten
kanda belli olur cnm ama idrar testi için iğnenin 18. gününü falan beklersinEvet cnm çalışmalara hâlâ devam ediyoruz bikaç gün daha ederim herhalde beklemek de çok zor 10 gün sonra belli olur dime sonuç u m
kıyamam yaaa canım benim mekanı cennet olsun bitanemLiseli Mehmet, Gazi Mahallesi'ndeki çatışmada öldü.
Gazi Mahallesi'nde DHKP-C'lilerin uyuşturucu kavgası nedeniyle açtığı ateş sırasında oradan geçen 18 yaşındaki liseli Mehmet Emin, hayatını kaybetti.
Hmm anladım cnmkanda belli olur cnm ama idrar testi için iğnenin 18. gününü falan beklersin
sen bilirsin bitanem ama ben geçen ay 12.günü yaptım silik çizgi çıktı sonra 18.günü adet oldum çok üzüldüm o yüzden yaptırcaksan bekleyemem dersen 14.günü kan testi yaptır bence ama tabii yinede sen bili,rsin yada 12.günü negatifte çıkan çok oldu ama aslında pozitifmiş çıkmamış bu gibi şeyler insanın çok üzüyor o yüzden dedimHmm anladım cnm
doktor um bana 12. gün idrar testi yap dedi hamileysen gel hemen dedi değilsen de 1 ay ara verelim dedi yani 1 ay sonra gel dedi
Anladım cnm teşekkür ederim hemde nasil üzülüyor insan yaasen bilirsin bitanem ama ben geçen ay 12.günü yaptım silik çizgi çıktı sonra 18.günü adet oldum çok üzüldüm o yüzden yaptırcaksan bekleyemem dersen 14.günü kan testi yaptır bence ama tabii yinede sen bili,rsin yada 12.günü negatifte çıkan çok oldu ama aslında pozitifmiş çıkmamış bu gibi şeyler insanın çok üzüyor o yüzden dedim
evet hatta geçmiş sayfalarda testin fotosunu atmıştım kızlar hepimiz çok umutlandık şok oldum adet olunca çok üzüldüm o yüzden erken test yapma bence inşallah tutmuştur cnm benimAnladım cnm teşekkür ederim hemde nasil üzülüyor insan yaa
Tamam cnm cim söylediklerini dikkat e alacağım inşallah tutmuştur senin dediğin gibievet hatta geçmiş sayfalarda testin fotosunu atmıştım kızlar hepimiz çok umutlandık şok oldum adet olunca çok üzüldüm o yüzden erken test yapma bence inşallah tutmuştur cnm benim
Bizim sorunumuzda ayni canim esimin herseyi normal hareketliligi filan morfoloji 3-4 cikti 4 sene once.gecen sene 8 cikmisti.sen keciboynuzu kuru yapo cok iyi geliyo bende hamile kalamiyodum esim keciboynuzu ozu ve tozunu aldi karistirdi yedi o ay hamile kaldim ama kaybettim bebegimi kalbi durdu.simdi yine olmuyo bende keciboynuzu kuru yapiyorum.cok faydaliymis yine keciboynuzu ozu ve tozunu karistiracam insallah olur bakalim.İgne o kadar pahali degil ben.asilama oldum iki igne bide catlatma ignem 200 civari tuttu rapor cikmisti ilaclarima.cok bisey degil oda canim gerekirse tup yaptiracaz bu ay da asilamam tutmazsa napalim hayirlisi
Cnm bende okuyayım 1 tane şimdilik okuyabilirsem tekrardan yazarım çünkü Enbiya suresi var okunacak 4 taneSAGOL CNM ALLAH KABUL ETSIN INSALLAH.
Evet canim hsg cekindim.hormonlarima bakildi herseyim normal esimin morfolojisi dusuk iste insallah bu ayki asilamam yapilinca tutar yoksa tup bebge gidecezCanım inşallah tutmuştur.. Bu keçi boynuzu özü nasıl bir şey canım pekmez gibimi ? Ve ne kadar miktarda karıştırayım özünü ve tozunu ve günde ne kadar yemesi lazım? Çok sağol canım verdiğin bilgi için hemen yarın başlatıcam eşimi.. Senindemi hiç sorun yokken hamile kalamıyorsun canım hsg fln çekildimi sana
Canim istedigin kadar ver ben.okurum yanliz nr zamana kadar bana onu soyle yeter 3 gune kadar 10 tane okurum istersen canim cvp yaz ama bana bu geceye kadar paketim bitiyo bugun canimGULSENCIM YASIN ALDINMI? CNM KAC TANE OKUYABILIRSIN?
İdare ediyorum cnm cok sukur sen nasilsin? Bu arada yazdinmi karisimi gulsencimKizlaarr hayirli aksamlar napiyonuz
Ins kuzum tşk ederim sağolasın gitsin ler boşver cnmKizlaaarrr nasilsiniizzz canlarimm ?Size onceden bahsettigim karisimin tarifini yaziyorum. İnsallak cok cok kaliteli supermenlerimiz olurBen de baslayacagim bu ay. Hadi yazin bakalim canlarim:
250 gr. cicek bali.
250 gr. kekik bali.
10 gr zerdecal
100gr keten tohumu
100 gr polen
Bunlarin hepsini cam bir kavanozda karistirip sabah aksam birer kasik yediriyosunuz eslere. Bide havucla destekleyin. Fazla yedirmeyin yoksa esleriniz ise ucarak gider
Hayırlı akşamlar cnm bekliyoruz ben d iş tedavisine başlıyorum nasip olursa pazartesi 2 kanal tedavisi var sonrada eksik dişlere köprü yapılacak bakalım hayırlısı ileKizlaarr hayirli aksamlar napiyonuz
Sende sagolasin cnm benim. İnsallah ise yarar. Biz bi ay kullandik esimin o ay 160 milyon supermeni var ve hizi da fazlaydi. Doktor bile sasirmisti. Bende sorun oldugu icin olmadi bebisIns kuzum tşk ederim sağolasın gitsin ler boşver cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?