çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Liseli Mehmet, Gazi Mahallesi'ndeki çatışmada öldü.
Gazi Mahallesi'nde DHKP-C'lilerin uyuşturucu kavgası nedeniyle açtığı ateş sırasında oradan geçen 18 yaşındaki liseli Mehmet Emin, hayatını kaybetti.

kıyamam yaaa canım benim mekanı cennet olsun bitanem

Hmm anladım cnm
doktor um bana 12. gün idrar testi yap dedi hamileysen gel hemen dedi değilsen de 1 ay ara verelim dedi yani 1 ay sonra gel dedi
sen bilirsin bitanem ama ben geçen ay 12.günü yaptım silik çizgi çıktı sonra 18.günü adet oldum çok üzüldüm o yüzden yaptırcaksan bekleyemem dersen 14.günü kan testi yaptır bence ama tabii yinede sen bili,rsin yada 12.günü negatifte çıkan çok oldu ama aslında pozitifmiş çıkmamış bu gibi şeyler insanın çok üzüyor o yüzden dedim

Anladım cnm teşekkür ederim hemde nasil üzülüyor insan yaa

evet hatta geçmiş sayfalarda testin fotosunu atmıştım kızlar hepimiz çok umutlandık şok oldum adet olunca çok üzüldüm o yüzden erken test yapma bence inşallah tutmuştur cnm benim
Tamam cnm cim söylediklerini dikkat e alacağım inşallah tutmuştur senin dediğin gibi

Canım inşallah tutmuştur.. Bu keçi boynuzu özü nasıl bir şey canım pekmez gibimi ? Ve ne kadar miktarda karıştırayım özünü ve tozunu ve günde ne kadar yemesi lazım? Çok sağol canım verdiğin bilgi için hemen yarın başlatıcam eşimi.. Senindemi hiç sorun yokken hamile kalamıyorsun canım hsg fln çekildimi sana

Evet canim hsg cekindim.hormonlarima bakildi herseyim normal esimin morfolojisi dusuk iste insallah bu ayki asilamam yapilinca tutar yoksa tup bebge gidecez kecibounuzu ozu prkezinden baska tatlim eczanelerde de var aktarlara bakin toza ozunu goz karari karistir lapa gibi istedigi ki amda olsun esin sabah aksam ac karnina yesin canim sende incir ye sabah aksam oda yumurtlamaya faydali bede bugin basladim.incire

Kizlaaarrr nasilsiniizzz canlarimm ?Size onceden bahsettigim karisimin tarifini yaziyorum. İnsallak cok cok kaliteli supermenlerimiz olur Ben de baslayacagim bu ay. Hadi yazin bakalim canlarim:
250 gr. cicek bali.
250 gr. kekik bali.
10 gr zerdecal
100gr keten tohumu
100 gr polen
Bunlarin hepsini cam bir kavanozda karistirip sabah aksam birer kasik yediriyosunuz eslere. Bide havucla destekleyin. Fazla yedirmeyin yoksa esleriniz ise ucarak gider

Ins kuzum tşk ederim sağolasın gitsin ler boşver cnm

Ins kuzum tşk ederim sağolasın gitsin ler boşver cnm
Sende sagolasin cnm benim. İnsallah ise yarar. Biz bi ay kullandik esimin o ay 160 milyon supermeni var ve hizi da fazlaydi. Doktor bile sasirmisti. Bende sorun oldugu icin olmadi bebis Bu ay bqslicaz yine hqyirlisi bakalim. İnsallah sebep olur bebislere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…