çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Ins hayatım Rabbim bizlerede yaşatsin hamileliği inş tez zamanda hayırlı vakitte

kızlar misafirlerim vardı aklım hep sizde walla ama çok birşey kaçırmamışım nabersinizz bakalım

canım benim eşim varikosel amaliyatı ondan sordum sanırım eşler için bi kür başını okuyamadım kusura bakma
Bi onceki sayfada sperm artirici bi karisim yazdim cnm. Ama esinin sorununa bi yan etkisi olmasin sonra. Karisimdaki malzemelerin bi yan etkisi var mi diye bi bak istersen cnm. Guzel bi karisim.

inş. canım sen tedavimi görüyosun canım
Sekiz aydir tedavi goruyodum cnm. Yumurtalarda catlama sorunu var dediler. Dort ay klomen ardindan femara +catlatma ignesi. Bu ay da rahim filmi cekindim cnm. Cok sukur bi sorun cikmadi. Doktor adet olunca gel dedi ama gitmeyi dusunmuyorum. Olacagi varsa olur Rabbim nasip eder insallah hepimize. Ara vermeye karar verdik cok yipraniyo insan doktora gittikce. Oluruna biraktik. Sen de mi tedavi goruyosun cnm

canım bende yaklaşık 3 yıl tedavi gördüm aşılamayla hamile kaldım çok şükür şimdi 3 yaşında bir oğlum var ikinci için uğraşıyoruz bizde

Ay kızlar şoktayım resmen ya bugün sabah durumdan dosyamı almaya gittim tüp bebek için gitmeyi düşündüğüm Dr ayrılacak olan drun yerine aynı hastaneye gelecekmiş ya devlette eğitim araştırma hastanesindeydi hayretler içerisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…