Ins hayatım Rabbim bizlerede yaşatsin hamileliği inş tez zamanda hayırlı vakitteSende sagolasin cnm benim. İnsallah ise yarar. Biz bi ay kullandik esimin o ay 160 milyon supermeni var ve hizi da fazlaydi. Doktor bile sasirmisti. Bende sorun oldugu icin olmadi bebisBu ay bqslicaz yine hqyirlisi bakalim. İnsallah sebep olur bebislere :)
Amin canim benim. Saglikli hayirli evlatlar verir insallah rabbim. Sen de arami verdin cnm ?Ins hayatım Rabbim bizlerede yaşatsin hamileliği inş tez zamanda hayırlı vakitte
ne kullandınız canım yaIns hayatım Rabbim bizlerede yaşatsin hamileliği inş tez zamanda hayırlı vakitte
Selam cnm hos geldin. Tedavi icin mi naptigimizi soruyosun ?slm kızlar
canım benim eşim varikosel amaliyatı ondan sordum sanırım eşler için bi kür başını okuyamadım kusura bakmaSelam cnm hos geldin. Tedavi icin mi naptigimizi soruyosun ?
Bi onceki sayfada sperm artirici bi karisim yazdim cnm. Ama esinin sorununa bi yan etkisi olmasin sonra. Karisimdaki malzemelerin bi yan etkisi var mi diye bi bak istersen cnm. Guzel bi karisim.canım benim eşim varikosel amaliyatı ondan sordum sanırım eşler için bi kür başını okuyamadım kusura bakma
Hosgeldin kuzum. Haftasonu pek giremiyoruz. Ya misafir gelio ya biz gidiyoruzkızlar misafirlerim vardı aklım hep sizde walla ama çok birşey kaçırmamışım nabersinizz bakalım
baktım canım sorun olacağını düşünmüyorum çok sağolBi onceki sayfada sperm artirici bi karisim yazdim cnm. Ama esinin sorununa bi yan etkisi olmasin sonra. Karisimdaki malzemelerin bi yan etkisi var mi diye bi bak istersen cnm. Guzel bi karisim.
İnsallah faydasi olur cnm .baktım canım sorun olacağını düşünmüyorum çok sağol
inş. canım sen tedavimi görüyosun canımİnsallah faydasi olur cnm .
Sekiz aydir tedavi goruyodum cnm. Yumurtalarda catlama sorunu var dediler. Dort ay klomen ardindan femara +catlatma ignesi. Bu ay da rahim filmi cekindim cnm. Cok sukur bi sorun cikmadi. Doktor adet olunca gel dedi ama gitmeyi dusunmuyorum. Olacagi varsa olur Rabbim nasip eder insallah hepimize. Ara vermeye karar verdik cok yipraniyo insan doktora gittikce. Oluruna biraktik. Sen de mi tedavi goruyosun cnminş. canım sen tedavimi görüyosun canım
iyiyim bitanem sen nasılsın aynen öyle oluyor haftasonu canımHosgeldin kuzum. Haftasonu pek giremiyoruz. Ya misafir gelio ya biz gidiyoruzNasilsin cnm
canım bende yaklaşık 3 yıl tedavi gördüm aşılamayla hamile kaldım çok şükür şimdi 3 yaşında bir oğlum var ikinci için uğraşıyoruz bizdeSekiz aydir tedavi goruyodum cnm. Yumurtalarda catlama sorunu var dediler. Dort ay klomen ardindan femara +catlatma ignesi. Bu ay da rahim filmi cekindim cnm. Cok sukur bi sorun cikmadi. Doktor adet olunca gel dedi ama gitmeyi dusunmuyorum. Olacagi varsa olur Rabbim nasip eder insallah hepimize. Ara vermeye karar verdik cok yipraniyo insan doktora gittikce. Oluruna biraktik. Sen de mi tedavi goruyosun cnm
İyiyim cnm cok sukur. Adeti bekliyorum hala gelmedi. Karnim agriyo yarina gelir heralde. Bi an once gelsede onumuzdeki aya hazirlansakiyiyim bitanem sen nasılsın aynen öyle oluyor haftasonu canım
İnsallah ikinci bebisini alirsin cnm en yakin zamanda.canım bende yaklaşık 3 yıl tedavi gördüm aşılamayla hamile kaldım çok şükür şimdi 3 yaşında bir oğlum var ikinci için uğraşıyoruz bizde
inş. canım isteyen herkese nasip olur sanadaİnsallah ikinci bebisini alirsin cnm en yakin zamanda.
Canım belli mi olur belki gelmezİyiyim cnm cok sukur. Adeti bekliyorum hala gelmedi. Karnim agriyo yarina gelir heralde. Bi an once gelsede onumuzdeki aya hazirlansak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?