Sagol cnm insallahinş. canım isteyen herkese nasip olur sanada
Marta kaldi cnm bence. Bu ay olmaz diye dusunuyorum. Doktor adet gecikir demisti verdigi ilaci da kullanmiyorum. Kendiliginden gelmesini bekliyorum. Karnim agriyo yarina gelir kirmizilarCanım belli mi olur belki gelmez
Hayirlisi olsun cnm. Senin icin iyi olmadi mi yanii anlayamadimAy kızlar şoktayım resmen ya bugün sabah durumdan dosyamı almaya gittim tüp bebek için gitmeyi düşündüğüm Dr ayrılacak olan drun yerine aynı hastaneye gelecekmiş yadevlette eğitim araştırma hastanesindeydi hayretler içerisindeyim
iyi oldu mu bende anlamadım canımAy kızlar şoktayım resmen ya bugün sabah durumdan dosyamı almaya gittim tüp bebek için gitmeyi düşündüğüm Dr ayrılacak olan drun yerine aynı hastaneye gelecekmiş yadevlette eğitim araştırma hastanesindeydi hayretler içerisindeyim
walla ben artık düşünmemeye çalışıyorum fobekscim zaten çatlatma iğneside olmadım ya bu ay sanki hiç tedavi görmemişim gibiyim yani öyle hissediyorum umrumda değil açıkçası gerçekten küstümmm zaten ben bu bebişe walla yaaa geçen ay kandırdı beni keyfi bilir gelmezse gelmesin o moddayım yaniMarta kaldi cnm bence. Bu ay olmaz diye dusunuyorum. Doktor adet gecikir demisti verdigi ilaci da kullanmiyorum. Kendiliginden gelmesini bekliyorum. Karnim agriyo yarina gelir kirmizilar
Sağol gülşenim fazla gelmesin cnm çarşambaya kadar ne okursan bana bildirirsin.41 yasinden 6 tanesi alındı kalanı teyzemle okuyup bağışlarım.allah razı olsun inşallah okuyanlardan.Canim istedigin kadar ver ben.okurum yanliz nr zamana kadar bana onu soyle yeter 3 gune kadar 10 tane okurum istersen canim cvp yaz ama bana bu geceye kadar paketim bitiyo bugun canim
Sağol cnm bir tane sana yazıyorum bitince söylersinCnm bende okuyayım 1 tane şimdilik okuyabilirsem tekrardan yazarım çünkü Enbiya suresi var okunacak 4 tane
Kuzum ben işte kimyasal dan sonra gittim yumurtalar toparlansin diye ilaç verdi onu kullandım bitti bakalım bekliyorum adet gelirsede gelmezse de gidecem bu arada diş tedavisi yaptırıyor umAmin canim benim. Saglikli hayirli evlatlar verir insallah rabbim. Sen de arami verdin cnm ?
Slm cnm hoşgeldin ne için ne kullandım cnm anlamadımne kullandınız canım ya
Elhamdulillah kuzum sen nasılsınkızlar misafirlerim vardı aklım hep sizde walla ama çok birşey kaçırmamışım nabersinizz bakalım
Amin cnm inş hepimizin evlerini inş tutmuştur cnmarkadaslar merhaba uzun zamandır bu siteyı takip ediyorum doğal yollarla 2 gebelık yasadım dusukle sonuçlandı. pıhtılasma bozukluğu saptandı artık beklemk istemiyorum bu ay menogon iğne kullandım 5 gun 3 yumurtam vardı 21mm boyutunda catlatma ığnesi oldum bugun 9. gunu sabırla beklıyorum . müthiş akıntım var kasıklarda haff batmlar yuzumde sivilce ne belirtisi anlamadım ..Rabbim isteyen herkesin evini çocuk sesleri ile doldursn insallah rabbim herkesin yardımıcısı olsun
Aynen öyle cnm bende salladim yani diş e geçtimwalla ben artık düşünmemeye çalışıyorum fobekscim zaten çatlatma iğneside olmadım ya bu ay sanki hiç tedavi görmemişim gibiyim yani öyle hissediyorum umrumda değil açıkçası gerçekten küstümmm zaten ben bu bebişe walla yaaa geçen ay kandırdı beni keyfi bilir gelmezse gelmesin o moddayım yanibide memlekete gitcem ya heyecan sevinç birarada teyzoşumda iyiymiş baya solunum cihazını falan çıkarmışlar maşallahh sende öyle düşün amannn keyfi bilir walla biz burdayız ne zaman isterse buyursun gelsin nazlı şeyyy
Iyi geceler cnmkızlarrr öptüm sizi ben yatıyorum artık çok yoruldum bir sürü misafirim vardı yine yemekte iyi gecelerrr
Tmm cnm insSağol cnm bir tane sana yazıyorum bitince söylersin
Merhaba mer_4260. Bende senin gibi çatlatma iğnesi yaptırdım bu ay ve benim de 10. günüm bende heyecanla bekliyorum. Benim de akıntım çoktu 2 gündür daha azaldı ama rengi çok açık sarı seninki hangi renk. Bide bende eklemlerde ağrı ve halsizlik var genel olarak bi mutsuzluk hali hakim sende de varmı böyle şeyler?arkadaslar merhaba uzun zamandır bu siteyı takip ediyorum doğal yollarla 2 gebelık yasadım dusukle sonuçlandı. pıhtılasma bozukluğu saptandı artık beklemk istemiyorum bu ay menogon iğne kullandım 5 gun 3 yumurtam vardı 21mm boyutunda catlatma ığnesi oldum bugun 9. gunu sabırla beklıyorum . müthiş akıntım var kasıklarda haff batmlar yuzumde sivilce ne belirtisi anlamadım ..Rabbim isteyen herkesin evini çocuk sesleri ile doldursn insallah rabbim herkesin yardımıcısı olsun
Bide benim de kasıklarımda ara ara batmalar oluyor ve biraz fazla ayakta kalınca belim çok ağrıyorMerhaba mer_4260. Bende senin gibi çatlatma iğnesi yaptırdım bu ay ve benim de 10. günüm bende heyecanla bekliyorum. Benim de akıntım çoktu 2 gündür daha azaldı ama rengi çok açık sarı seninki hangi renk. Bide bende eklemlerde ağrı ve halsizlik var genel olarak bi mutsuzluk hali hakim sende de varmı böyle şeyler?
Hakkında hayırlısı olsun cnmYani şöyle gitmek istediğim Dr devlet hastanesindeydi şimdi Yarı özel olan başkent hastanesine geçti belkidaha az masraflı olacaktı nasip tabi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?