çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Merhaba kizlar bende catlatma iğnesi yaptırdım bugün iğnenin 7. Günü ilk iki gün kaşıklarım agridi su an hic birşey yok dun doktor progesteron degerime baktı 36.71 çıktı hamilelik ne zaman belli olur bu değer normal mi

iyi aksamlar efem persembe gunu igne mi olsum ama hic akinttim yok yumurtam catlamadi mi acaba ((

Valla canim benimde acik renk sarimsi cok hafif.ayagim agriuo halsizli k var tabi ama nobetlerim yogun ona bağladım sol kasigi m ozellille agriuo ama hafif hafif

"Hijst: 39704089, member: 631112"]iyi aksamlar efem persembe gunu igne mi olsum ama hic akinttim yok yumurtam catlamadi mi acaba (([/QUOTE] canım akinti bu kadar erken başlamıyor diye biliyorum içini ferah tut ne kdar rahat o kadar iyi her zaman güzel dusun

"Hijst: 39704089, member: 631112"]iyi aksamlar efem persembe gunu igne mi olsum ama hic akinttim yok yumurtam catlamadi mi acaba ((
canım akinti bu kadar erken başlamıyor diye biliyorum içini ferah tut ne kdar rahat o kadar iyi her zaman güzel dusun[/QUOTE]
yok cnm hani yumurtlama gunu de akinti oluyo ya ondan bahsediyorum bnm yumos gunlerimde akintm olurdu da ...

cnm hakkida hayirlisi olsun insallh bnde cok agri hissetmemistim hatta yok tutmamistir demistim nasip oldu insallh rabbim sanada nasip eder dedigin degerlere bn hic baktirmadik adet tarihini bekledim sadece akinti gogus agrisi hic yoktu

cnm hakkida hayirlisi olsun insallh bnde cok agri hissetmemistim hatta yok tutmamistir demistim nasip oldu insallh rabbim sanada nasip eder dedigin degerlere bn hic baktirmadik adet tarihini bekledim sadece akinti gogus agrisi hic yoktu
Cnm sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik ne kadarlık oldun bebiş

Kızlar günaydın hastanede olduğum için pek bakamıyorum @melek1906 cnm nasılsın seni merak ettimgülşen im maviZM fobeks Zeynom öpüyorum hepinizi bu arada beklemede olan arkadaşlar hepiniz pozitif sonuç alırsınız umarım

Canım sen ne zaman bakacaksin 15.gunu mu bekliyosun
bugün 12. günüm ama açıkçası test yapmayı düşünmüyorum. Adetimin geçmesini beklicem. Bugün ayın üçü kısmetse ayın onunda adet olmam lazım, doktorum da adetinin geçmesini bekle hatta günün 1 hafta geçsin dedi ama benim adetim düzenlidir günüm geçerse bebiş yoldadır kısmetse:) Sen yaptın mı test?

inş canım 9 u adet günüm bakalım allah nasip etcek mi korkuyorum bende test yapmaya :) şu an hiç belirti yok hiiçç

Günaydın kuzum nasıl teyzen kavustun mu sagsalim geçmiş olsun tekrardan

canım ben erken gebelik testi yaptım ama bırsey çıkmadı adet olacak gibiyim goguslerim muthis acıyo özellikle sol kasık agrım var yuzum sivilce doldu stres den sanırım ..normal adetim ayın 12 sı ama benim dr um iğneyi yaptırdıktan sonra kan testi yaptır varsa çıkar yoksa zaten 15 gun sonra adet görürsün dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…