çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

bırde canım sen ne kullandın ilaç olarak kac yumurtan vardı

benim doktorum hiç öyle bişey söylemedi bana. Günün geçerse 1 hafta sonra gel dedi bana. hatta ben kontrole gittim cumartesi günü yumurtan çatlamış bakalım döllenecek mi dedi. Bekle dedi yani bana. Ama benim de adet olacakmışım gibi belim ağrıyor ama her zaman değil sadece akşamları sonra o da geçiyor başka da bi belirti falan yok. Sende çok sıkıntı yapma bence vakti gelmişse olacaktır gelmemişse de elden ne gelir beklemekten başka.

canım bana klomenin muadili olan bi ilaç vermişti onu kullandım 5 gün sonra pregyl 5000x2 iğne yaptırdım. iki yumurtam vardı biri sağda biri solda. sen ne kullandın?

canım benim dr çatlamışmı diye kontrol etmek için tekrar çağırma zahmetinde bulunmadı bıde özel yani. adet olacakmışım gıbı ağrım çok hele göğüslerim patlama noktasında sanırım adet belirtisi bunlar ben yarın yolculuk yapıcam haftaya ayın 9 unda kanda baktırcam o güne kadar başka test yok
ayrıca ben menagon yumurta büyütme iğnesi kllnadım 5 gun 6. gun 3 yumurtam iyi gelişmişti 21mm çapında 1 gun sonra çatlatma iğnesi yaptırdım senınkinden bekliyoruz bakalım ama şu belirtiler olmasa kafamı rahatlatacam ama bu belirtiler unutmama müsaade etmiyor maalesef rabbim hayırlı ve doğru zamanı nasip etsin

bnce sen hamilesin. Bu belirtiler benm hamilelikte yaşadığım şeylerdi

peki adetimin kaçıncı gunu gitmem gerekiyo canm. Başka yapmam gereken bişy var mı. Bide çatlatma iğnesini mutlaka verir mii
canım adetin ya 3.gunu yada 5.gunu bu ilaca baslatıyolar sen 1.ya da 2 .gunu gıt dr a yumurta buyuklugune gore iğne önerir senı yumurta takibine çağıracaktır zaten

canım adetin ya 3.gunu yada 5.gunu bu ilaca baslatıyolar sen 1.ya da 2 .gunu gıt dr a yumurta buyuklugune gore iğne önerir senı yumurta takibine çağıracaktır zaten

ayy inşallah canım hayırlısı ama psikolojik gıbı geliyor bazen de 2 gebelik yasadım ıkısındede bunlar yoktu göğüs hassasiyetı dışında

canm peki adetin ilk gunu yumurta oluşmuş mudr. Nasl anliycak yumurta buyukluğunu.. Yani ultrasonla mı bakıyo yoksa tahlil mi istiyo..
valla bnde 2 duşuk yaptım ikisindede aşşşşırııı goğus ağrım,vardı.. Sende bana hamilesin gibi bi enerji verdin.. İnşllh oyledr

bırde kendi basına sakın kullnma kist oluşumuna da neden olabılıyo bu ilaç
peki dktr klomen verdikten sonra mutlaka çatlatma iğnesi verir mi.. Canm bide ben doktra ne şikayetiyle gidiym.. Hamile kalamıyorum mu diyim. Yumurtlama takibi mi diyim ne diyim. Yardımcı ollll

peki dktr klomen verdikten sonra mutlaka çatlatma iğnesi verir mi.. Canm bide ben doktra ne şikayetiyle gidiym.. Hamile kalamıyorum mu diyim. Yumurtlama takibi mi diyim ne diyim. Yardımcı ollll
canım sen adet olmayı beklemeden dr a gıt korunmadığını ve gebe kalamadığını soyle o sana zaten yardımcı tedavı yöntemi önerecektır adetli iken yumurtalarına bakmaz sana başlayacağın ilacı verır sonra senı adetının 11 ila 13. gunları arası çağırır yumurtaların hangı boyutta ona bakar sana iğne ile ilgili bılgı veır ben mesela ik kez çatlatma iğnesi oldum eğer yumurtalar cok ve asiri büyükse iğne verirde zaten cunkı o yumurtalar kendiliğinden çatlamazsa kist olabılıyo o yüzden müdahale ile çatlatılıyo

sen hele bı dr git sana neler soylşeyecek nasıl bı yol izleyecek bı bak ondan sonra konuşuruz burda ıkı dusugunu neden yaptın sen onlar doğal gebelik mıydı

ya benim bu cumartesi adet olmam gerekiyo. Napiyim şimdi hemn mi gidiym yoksa adeti mi bekliyim.. Bide doktr alttan bakıyo faln dediler.. Doğru mu. Ona gore hazırlıklı oluyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…