- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
yani soğan suyu içtim o şekilde hamile kalmıştım (taktir allahtan tabi) .ikiside duşştu.. Kan pıhtılaşması varmş. Yani gebe kalırsamda 9 ay gunlk iğne yapcam.. Sende mi duşuk yaptın cnm. Sebebi,nesen hele bı dr git sana neler soylşeyecek nasıl bı yol izleyecek bı bak ondan sonra konuşuruz burda ıkı dusugunu neden yaptın sen onlar doğal gebelik mıydı
ilk aşılamasında hamile kalan varmı lütfen banada bişi söleyinyani soğan suyu içtim o şekilde hamile kalmıştım (taktir allahtan tabi) .ikiside duşştu.. Kan pıhtılaşması varmş. Yani gebe kalırsamda 9 ay gunlk iğne yapcam.. Sende mi duşuk yaptın cnm. Sebebi,ne
yerinde olsam adeti beklemden giderdim gidecegın yer ozel hastane mı. ben ozele gıdıyorum dr um benı hep adetliyken görmek ister ve vajinal ultrason bakar rahim daha güzel göründüğü içinya benim bu cumartesi adet olmam gerekiyo. Napiyim şimdi hemn mi gidiym yoksa adeti mi bekliyim.. Bide doktr alttan bakıyo faln dediler.. Doğru mu. Ona gore hazırlıklı oluyim.
bende ıkı kez gebe kaldım karnımda öldü bende de pıhtılaşma sorunu cıktı ben ialc kullanıyorum bırde bu ay yumurta falan buyuttugumuz için clexane 0.4 iğney e başladımyani soğan suyu içtim o şekilde hamile kalmıştım (taktir allahtan tabi) .ikiside duşştu.. Kan pıhtılaşması varmş. Yani gebe kalırsamda 9 ay gunlk iğne yapcam.. Sende mi duşuk yaptın cnm. Sebebi,ne
ilk denemede sonuç alan da var alamayanda nasip sonuçta asilama ile gebelik ihtimalı %5 ila % 10 arasında artırılıyo kısmetilk aşılamasında hamile kalan varmı lütfen banada bişi söleyin
Tşk ederim çok heyecanlıyım ama bu ihtimaller çok düşük ne olcak bilmiyorumilk denemede sonuç alan da var alamayanda nasip sonuçta asilama ile gebelik ihtimalı %5 ila % 10 arasında artırılıyo kısmet
aaa neden şimdiden başladın canmm. Detay verir misinn. Bnimde kullanmam gerekio gebe kalınca acaba şimdiden mi başlamalıyım..bende ıkı kez gebe kaldım karnımda öldü bende de pıhtılaşma sorunu cıktı ben ialc kullanıyorum bırde bu ay yumurta falan buyuttugumuz için clexane 0.4 iğney e başladım
aa oyle mii. O zamn vakit kaybetmeden gidiyim hemn. İnşllh olumlu sonuç alırım bndeyerinde olsam adeti beklemden giderdim gidecegın yer ozel hastane mı. ben ozele gıdıyorum dr um benı hep adetliyken görmek ister ve vajinal ultrason bakar rahim daha güzel göründüğü için
oyle düşünme hersey kısmet netice de normal gebeliğe göre sans fazla artı spermler yıkamdıgı için daha kaliteliler gonderiliyoTşk ederim çok heyecanlıyım ama bu ihtimaller çok düşük ne olcak bilmiyorum
dr um erken başlattı ama bana yersız geldi bende sağlıkçıyım aslında olması gereken aklp atışı duyulduğu zamana başlamak ama o erken başlattıaaa neden şimdiden başladın canmm. Detay verir misinn. Bnimde kullanmam gerekio gebe kalınca acaba şimdiden mi başlamalıyım..
tabi canım neden bekleyesın kı gıt için rahat etsin erteleme hiçbirseyi Allah senınde butun bu işle uğraşanlarında emeklerini boşa çıkarmasın kısmet artık güzel haberler bekliyorum sen neerde yasıyosun yas kaçaa oyle mii. O zamn vakit kaybetmeden gidiyim hemn. İnşllh olumlu sonuç alırım bnde
amiinn canmm. Amiinn.. Yaş 22 ist.. Ben seni takibe alıyim sormam gerekn bişy olursa sorarım bari,tabi canım neden bekleyesın kı gıt için rahat etsin erteleme hiçbirseyi Allah senınde butun bu işle uğraşanlarında emeklerini boşa çıkarmasın kısmet artık güzel haberler bekliyorum sen neerde yasıyosun yas kaç
daha küçüksün panık yapma ben 26 yasındayım istediğin her ne olursa sorabilirsin bu arada sakın iğneye kendı kafana gore başlama dr un ne zaman derse ancak o zaman başlaamiinn canmm. Amiinn.. Yaş 22 ist.. Ben seni takibe alıyim sormam gerekn bişy olursa sorarım bari,
tşkkur ederim canm.. Bu siteyi bu yuzden çok seviyorum. Sanırım sende yeni uyesin..çok faydasını gorursun emin oldaha küçüksün panık yapma ben 26 yasındayım istediğin her ne olursa sorabilirsin bu arada sakın iğneye kendı kafana gore başlama dr un ne zaman derse ancak o zaman başla
ben üyeydim canım şifremi unuttum yenıden üyelik açtım yıllardır takip ediyorum aklıma ne takılırsa ama çok bılmek de bazen ınsana sorun çıkarabılıyo :)tşkkur ederim canm.. Bu siteyi bu yuzden çok seviyorum. Sanırım sende yeni uyesin..çok faydasını gorursun emin ol
uyelik tarihine şimdi baktımda o yuzdenben üyeydim canım şifremi unuttum yenıden üyelik açtım yıllardır takip ediyorum aklıma ne takılırsa ama çok bılmek de bazen ınsana sorun çıkarabılıyo :)
haklısın canım her zaman işini sansa bırakmayacaksın gereken ne varsa yapıp takdiri Allah a bırakacaksın inşallah rabbım de yardımcımız oluruyelik tarihine şimdi baktımda o yuzden
bizde durduk yere çok bilmedik zaten, bişeylerin yolunda gitmediğini gorunce işe koyulduk malesef
bn uyuyim cnm.. İnşllh hayırlı haberlerle bulşmak dileğiylehaklısın canım her zaman işini sansa bırakmayacaksın gereken ne varsa yapıp takdiri Allah a bırakacaksın inşallah rabbım de yardımcımız olur
ıyı geceler canım ben daha sabaha kadr ayaktayım nöbet tutuyorum kendıne ıyı bakbn uyuyim cnm.. İnşllh hayırlı haberlerle bulşmak dileğiyle
Canım herkesin gebelik belirtisi çok farklı olur mesela benim de gögsümde şişlik, ağrı falan hiç bişey yok. Sadece halsizim canım hiç bişey yapmak istemiyor evim dağınık ama onu toplamayı bile gözüm kesmiyor. Günün geçene kadar bekle derim varsa zaten o kendini belli edecektir sana:)canım benim dr çatlamışmı diye kontrol etmek için tekrar çağırma zahmetinde bulunmadı bıde özel yani. adet olacakmışım gıbı ağrım çok hele göğüslerim patlama noktasında sanırım adet belirtisi bunlar ben yarın yolculuk yapıcam haftaya ayın 9 unda kanda baktırcam o güne kadar başka test yok
ayrıca ben menagon yumurta büyütme iğnesi kllnadım 5 gun 6. gun 3 yumurtam iyi gelişmişti 21mm çapında 1 gun sonra çatlatma iğnesi yaptırdım senınkinden bekliyoruz bakalım ama şu belirtiler olmasa kafamı rahatlatacam ama bu belirtiler unutmama müsaade etmiyor maalesef rabbim hayırlı ve doğru zamanı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?