çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

sen hele bı dr git sana neler soylşeyecek nasıl bı yol izleyecek bı bak ondan sonra konuşuruz burda ıkı dusugunu neden yaptın sen onlar doğal gebelik mıydı
yani soğan suyu içtim o şekilde hamile kalmıştım (taktir allahtan tabi) .ikiside duşştu.. Kan pıhtılaşması varmş. Yani gebe kalırsamda 9 ay gunlk iğne yapcam.. Sende mi duşuk yaptın cnm. Sebebi,ne

yani soğan suyu içtim o şekilde hamile kalmıştım (taktir allahtan tabi) .ikiside duşştu.. Kan pıhtılaşması varmş. Yani gebe kalırsamda 9 ay gunlk iğne yapcam.. Sende mi duşuk yaptın cnm. Sebebi,ne
ilk aşılamasında hamile kalan varmı lütfen banada bişi söleyin

ya benim bu cumartesi adet olmam gerekiyo. Napiyim şimdi hemn mi gidiym yoksa adeti mi bekliyim.. Bide doktr alttan bakıyo faln dediler.. Doğru mu. Ona gore hazırlıklı oluyim.
yerinde olsam adeti beklemden giderdim gidecegın yer ozel hastane mı. ben ozele gıdıyorum dr um benı hep adetliyken görmek ister ve vajinal ultrason bakar rahim daha güzel göründüğü için

bende ıkı kez gebe kaldım karnımda öldü bende de pıhtılaşma sorunu cıktı ben ialc kullanıyorum bırde bu ay yumurta falan buyuttugumuz için clexane 0.4 iğney e başladım

bende ıkı kez gebe kaldım karnımda öldü bende de pıhtılaşma sorunu cıktı ben ialc kullanıyorum bırde bu ay yumurta falan buyuttugumuz için clexane 0.4 iğney e başladım
aaa neden şimdiden başladın canmm. Detay verir misinn. Bnimde kullanmam gerekio gebe kalınca acaba şimdiden mi başlamalıyım..

yerinde olsam adeti beklemden giderdim gidecegın yer ozel hastane mı. ben ozele gıdıyorum dr um benı hep adetliyken görmek ister ve vajinal ultrason bakar rahim daha güzel göründüğü için
aa oyle mii. O zamn vakit kaybetmeden gidiyim hemn. İnşllh olumlu sonuç alırım bnde

Tşk ederim çok heyecanlıyım ama bu ihtimaller çok düşük ne olcak bilmiyorum
oyle düşünme hersey kısmet netice de normal gebeliğe göre sans fazla artı spermler yıkamdıgı için daha kaliteliler gonderiliyo

aaa neden şimdiden başladın canmm. Detay verir misinn. Bnimde kullanmam gerekio gebe kalınca acaba şimdiden mi başlamalıyım..
dr um erken başlattı ama bana yersız geldi bende sağlıkçıyım aslında olması gereken aklp atışı duyulduğu zamana başlamak ama o erken başlattı

aa oyle mii. O zamn vakit kaybetmeden gidiyim hemn. İnşllh olumlu sonuç alırım bnde
tabi canım neden bekleyesın kı gıt için rahat etsin erteleme hiçbirseyi Allah senınde butun bu işle uğraşanlarında emeklerini boşa çıkarmasın kısmet artık güzel haberler bekliyorum sen neerde yasıyosun yas kaç

amiinn canmm. Amiinn.. Yaş 22 ist.. Ben seni takibe alıyim sormam gerekn bişy olursa sorarım bari,

daha küçüksün panık yapma ben 26 yasındayım istediğin her ne olursa sorabilirsin bu arada sakın iğneye kendı kafana gore başlama dr un ne zaman derse ancak o zaman başla
tşkkur ederim canm.. Bu siteyi bu yuzden çok seviyorum. Sanırım sende yeni uyesin..çok faydasını gorursun emin ol

tşkkur ederim canm.. Bu siteyi bu yuzden çok seviyorum. Sanırım sende yeni uyesin..çok faydasını gorursun emin ol
ben üyeydim canım şifremi unuttum yenıden üyelik açtım yıllardır takip ediyorum aklıma ne takılırsa ama çok bılmek de bazen ınsana sorun çıkarabılıyo :)

ben üyeydim canım şifremi unuttum yenıden üyelik açtım yıllardır takip ediyorum aklıma ne takılırsa ama çok bılmek de bazen ınsana sorun çıkarabılıyo :)
uyelik tarihine şimdi baktımda o yuzden
bizde durduk yere çok bilmedik zaten, bişeylerin yolunda gitmediğini gorunce işe koyulduk malesef

uyelik tarihine şimdi baktımda o yuzden
bizde durduk yere çok bilmedik zaten, bişeylerin yolunda gitmediğini gorunce işe koyulduk malesef
haklısın canım her zaman işini sansa bırakmayacaksın gereken ne varsa yapıp takdiri Allah a bırakacaksın inşallah rabbım de yardımcımız olur

Canım herkesin gebelik belirtisi çok farklı olur mesela benim de gögsümde şişlik, ağrı falan hiç bişey yok. Sadece halsizim canım hiç bişey yapmak istemiyor evim dağınık ama onu toplamayı bile gözüm kesmiyor. Günün geçene kadar bekle derim varsa zaten o kendini belli edecektir sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…