- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
MRB BENDE 22 YASINDAYIM.5 YILDIR BEBIS ISTIYORUM.FORUMA YENI GELENLER OLMUS HOSGELDINIZ KIZLAR SORUN ??????NELER YAPTINIZ????? .BEN 2 ASILAMA YAPTIM OLMADI VE BEKLEMEDEYIM .TUP BEBEK ICIN NISANDA START VERICEZ.INSALLAH GEREK KALMAZ O GUNE KADAR.amiinn canmm. Amiinn.. Yaş 22 ist.. Ben seni takibe alıyim sormam gerekn bişy olursa sorarım bari,
Burlardayim cnm Rabbim inş hakkında hayırlısını versin hayatımCRAZY , MAVIZM ,MELEK ,GULSEN ,MERVE, KIZLAR NERDESINIZ NELER YAPIYORSUNUZ??????? tup bebek icin basvurdum nisanda gidicez ilk gorusmeye.kafam cok karisik sizce erkenmi?
hoşbuldum canmmm.. Ben aslında hamile kalabiliyorum ama biraz geç oluyo. U yuzden tereddutluyum takibe gidiyim mi diye... Senin yerinde olsam ben tup bebek için giderdim. 5 yıldr olmuyorsa bi sorun vardr benceMRB BENDE 22 YASINDAYIM.5 YILDIR BEBIS ISTIYORUM.FORUMA YENI GELENLER OLMUS HOSGELDINIZ KIZLAR SORUN ??????NELER YAPTINIZ????? .BEN 2 ASILAMA YAPTIM OLMADI VE BEKLEMEDEYIM .TUP BEBEK ICIN NISANDA START VERICEZ.INSALLAH GEREK KALMAZ O GUNE KADAR.
CRAZY , MAVIZM ,MELEK ,GULSEN ,MERVE, KIZLAR NERDESINIZ NELER YAPIYORSUNUZ??????? tup bebek icin basvurdum nisanda gidicez ilk gorusmeye.kafam cok karisik sizce erkenmi?
Bitanem çok kötü çok üzgünümGünaydın kuzum nasıl teyzen kavustun mu sagsalim geçmiş olsun tekrardan
Bitanem çok kötü çok üzgünüm
Cok gecmis olsun cnm benim. İnsallahh tez vakitte iyilesir. Rabbim yardimcisi olsun teyzecigininBitanem çok kötü çok üzgünüm
Cnm böbrekler küçücük kalmış diyalize başlancak ama diz kapağındaki sıvı da erimiş yürüyemiyor ameliyat olması lazım ama böbrekleri müsade etmiyor teyzem de diyalize girmeyi kabul etmiyor ameliyat olcam böyle yatalak olmaktansa ölürüm diyor çok ağlıyor altını alıyoruz ya gücüne gidiyor çokGeçmiş olsun canım ya iyi demiştin solunum cihazından çıkmıştı hayır olsun tekrar mı nüksetti
Amin arkadaşım inşallahCok gecmis olsun cnm benim. İnsallahh tez vakitte iyilesir. Rabbim yardimcisi olsun teyzeciginin
Uzme cnm benim kendini. Rabbim yardimcisi olsun insallah. Hayirlisiyla iyilesir Rabbimin izniyleAmin arkadaşım inşallah
Amin cnm inşallahUzme cnm benim kendini. Rabbim yardimcisi olsun insallah. Hayirlisiyla iyilesir Rabbimin izniyle
geçmiş olsun cnm hayırdırİyi aksamlar canlarim? Cok hastaydim giremedim ozledim sizleriNasilsiniz canlariimmmm
hayırdır kuzumBitanem çok kötü çok üzgünüm
rabbim şafi ismi şerif i ile şifa versin inş kuzumCnm böbrekler küçücük kalmış diyalize başlancak ama diz kapağındaki sıvı da erimiş yürüyemiyor ameliyat olması lazım ama böbrekleri müsade etmiyor teyzem de diyalize girmeyi kabul etmiyor ameliyat olcam böyle yatalak olmaktansa ölürüm diyor çok ağlıyor altını alıyoruz ya gücüne gidiyor çok
Amin kuzum inşallahrabbim şafi ismi şerif i ile şifa versin inş kuzum
Sagol bitanecim. Grip fena yakaladi bu sefer. Cok sukur simdi daha iyiyim. Sen nasilsin cnm?geçmiş olsun cnm hayırdır
Zeynep arkadasimiz var hamile kalan. Zaten tek hamisimiz burdaki simdilik. İnsallah seninki de tutmustur cnm. Ne zaman test yap dedi doktorun?arkadaşlar çatlatma iğnesiyle hamile kalan var mı varsa iğne yaptırdığınızda yumurtalarınız kaç mm idi.
ben 10 gün önce yaptırdığımda solda 1 yumurtam 19mm idi.aceba tutmuş mudur çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?