çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

amiinn canmm. Amiinn.. Yaş 22 ist.. Ben seni takibe alıyim sormam gerekn bişy olursa sorarım bari,
MRB BENDE 22 YASINDAYIM.5 YILDIR BEBIS ISTIYORUM.FORUMA YENI GELENLER OLMUS HOSGELDINIZ KIZLAR SORUN ??????NELER YAPTINIZ????? .BEN 2 ASILAMA YAPTIM OLMADI VE BEKLEMEDEYIM .TUP BEBEK ICIN NISANDA START VERICEZ.INSALLAH GEREK KALMAZ O GUNE KADAR.

CRAZY , MAVIZM ,MELEK ,GULSEN ,MERVE, KIZLAR NERDESINIZ NELER YAPIYORSUNUZ??????? tup bebek icin basvurdum nisanda gidicez ilk gorusmeye.kafam cok karisik sizce erkenmi?

MRB BENDE 22 YASINDAYIM.5 YILDIR BEBIS ISTIYORUM.FORUMA YENI GELENLER OLMUS HOSGELDINIZ KIZLAR SORUN ??????NELER YAPTINIZ????? .BEN 2 ASILAMA YAPTIM OLMADI VE BEKLEMEDEYIM .TUP BEBEK ICIN NISANDA START VERICEZ.INSALLAH GEREK KALMAZ O GUNE KADAR.
hoşbuldum canmmm.. Ben aslında hamile kalabiliyorum ama biraz geç oluyo. U yuzden tereddutluyum takibe gidiyim mi diye... Senin yerinde olsam ben tup bebek için giderdim. 5 yıldr olmuyorsa bi sorun vardr bence

CRAZY , MAVIZM ,MELEK ,GULSEN ,MERVE, KIZLAR NERDESINIZ NELER YAPIYORSUNUZ??????? tup bebek icin basvurdum nisanda gidicez ilk gorusmeye.kafam cok karisik sizce erkenmi?

Ben fazla giremedim bu aralar evde değildim iyiyim Hamdolsun ben de özledim sizleri yaaa aklıma geliyosunuz merak ediyorum sizleri Ayşem benim başla derim ben çünkü ben de başlıycam Mart sonu kısmetse arkadaş olursun bana dagerçi senin yaşın küçük daha ama sen bilirsin tabi tercih meselesi hep söylüyorlardı bu ay ben de bi deneyim rahim temizlensin dedim bakıma çektim SOĞAN kürü yapıyorum bu ay kızlaaaar öpüyorum sizleri canımcıklarım

Geçmiş olsun canım ya iyi demiştin solunum cihazından çıkmıştı hayır olsun tekrar mı nüksetti
Cnm böbrekler küçücük kalmış diyalize başlancak ama diz kapağındaki sıvı da erimiş yürüyemiyor ameliyat olması lazım ama böbrekleri müsade etmiyor teyzem de diyalize girmeyi kabul etmiyor ameliyat olcam böyle yatalak olmaktansa ölürüm diyor çok ağlıyor altını alıyoruz ya gücüne gidiyor çok

rabbim şafi ismi şerif i ile şifa versin inş kuzum

arkadaşlar çatlatma iğnesiyle hamile kalan var mı varsa iğne yaptırdığınızda yumurtalarınız kaç mm idi.
ben 10 gün önce yaptırdığımda solda 1 yumurtam 19mm idi.aceba tutmuş mudur çok merak ediyorum.

Zeynep arkadasimiz var hamile kalan. Zaten tek hamisimiz burdaki simdilik. İnsallah seninki de tutmustur cnm. Ne zaman test yap dedi doktorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…