çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

COK UZULDUM BEN YA. ABLAM RABBIM SIFA VERSIN. SIZLEREDE YARDIM ETSIN INSALLAH.OZLEDIK SENI.

gunaydin arkadslar.gecn persembe igne mi olmustm agri vs. pek olmamsti ama dun sag kasugimda batma oldu surekli ve bnm yumosum sagda buyumustu bu iyiye mi isaret nedr sizlerin nasil olmustu ?

meraba canım benimde hiçbir belirtim kalmadı adet olacakmisim hissi dışında biraz ağrı var adet sancısı gibi o kadar Rabbim hakkımızda hayırlısı ni versin adet günün ne zaman senin

Kizlarrrr gunaydin canlarim nasilsiniz ozledim sizleri

CRAZY , MAVIZM ,MELEK ,GULSEN ,MERVE, KIZLAR NERDESINIZ NELER YAPIYORSUNUZ??????? tup bebek icin basvurdum nisanda gidicez ilk gorusmeye.kafam cok karisik sizce erkenmi?
Aysemm erken.degil canim.artik tup bebege fidecem bende bu ay asilama yapilinca tutmazsa.Napalim tek care o kaliyo bitanemm..
Zor bi imtihan hem sizlere hem teyzene Rakibem.Rabbim acil sifasini versin insallah dermensiz dert vermemis diyalizine girsin ikna etmeye calisin yatalaklik daha agir gelir ona.sen hala izmirde misin canim?

Hoşgeldin cnm aynı bi değişiklik yok sen napiyosun
Napiyim canim bende iyiyim sukurler olsun.Asilama ocin yeniden.basladik islemlere ilaclarin raporu icin belgeleri verdim persembe alacam raporumu pregonla ovitrelle yazdiracam.O gunde adetimin.gunu olursam ultrasona da girerim tedaviye baslariz oste napiyim canim incir yedim bikac kere esime de keciboynuzu kuri yapiyorum bi umit.Hkkimizda hayirlisi olsun hepimizin...Alalaim biran once evlatlarimzi insallah.Hastanede rapor icin beklerken yeni dogum ypamis bi kiz vardi ckisini vermisler iki gunluk bebegi yanondaydi inan zor tuttum.orda aglamayim diye kendimi.O kadar guzeldi ki bebegi yizunu kapatti hemen baktigimi farkedince nazar olmasin.diyeUzuldum...ama elimden bisey gelmiyo iste..

kızlar bizimde 3 aydır olmuyor bebeğimiz. tekrar doktora gidicez, acaba çatlatma tedavisi uygularmı? yani ne olursa çatlatma iğnesi yapıyor ne kadar zaman olmazsa?

kızlar bizimde 3 aydır olmuyor bebeğimiz. tekrar doktora gidicez, acaba çatlatma tedavisi uygularmı? yani ne olursa çatlatma iğnesi yapıyor ne kadar zaman olmazsa?
3 ay cok erken canim yaa en az 1.5 sene olmuyosa diyolar doktorlar ama hadi 6 ay olsun.3 ayda tedaviye baslarlar mi bilmiyorum doktoruna bagli orasi ama erken der hangi doktor olsa.Belki hap verirler klomen yumurtslara faydasi olsun diye.

3 ay cok erken canim yaa en az 1.5 sene olmuyosa diyolar doktorlar ama hadi 6 ay olsun.3 ayda tedaviye baslarlar mi bilmiyorum doktoruna bagli orasi ama erken der hangi doktor olsa.Belki hap verirler klomen yumurtslara faydasi olsun diye.
bi gidebilsem doktora, pko teşhisi kondu bu ay adetimin 2. günü hormon testi yaptırıcaktım ama 2. gün cumartesiye geliyo4 . gün yaptırsam olurmu acaba yaa?

bi gidebilsem doktora, pko teşhisi kondu bu ay adetimin 2. günü hormon testi yaptırıcaktım ama 2. gün cumartesiye geliyo4 . gün yaptırsam olurmu acaba yaa?
Teshisin.konduysa tedaviye baslarlar tabi canim hormon icin de doktorunu ara sor bi bakalim ne diyecek en azindan hastaneden bilgi al

Benim Çatlatma iğnesinin 17.günüydü ama kanamam oldu 3-4 günlük ilk gün pembe sonraki günler çok az kahverengiydi hamilelik yok diğe adetin 3. günü hormon testini yaptırmaya gitmiştim yani akşam fakat betahcg değerim 8.2 çıkınca ümitlendim ama kimyasal gebelik oluştu herhalde bilmiyorum eğer hamileysem de 3 haftalık olması lazım 3 haftalık içinde bu değer düşük değilmi kafam çok karıştı kızlar offffffffffff

Arkadaslar Günaydın bugün ignemin 16.gunu ve ben sanırım adet oluyorum kırmızılar geldi o kasik ağrıları bu yüzden mis adet olmama 6 gün vardı nasip artık inşallah bekleyen diğer arkadaşlar hayırlı haberler alırlar

meraba canım benimde hiçbir belirtim kalmadı adet olacakmisim hissi dışında biraz ağrı var adet sancısı gibi o kadar Rabbim hakkımızda hayırlısı ni versin adet günün ne zaman senin
Aynısı ben de var canım dün bu saatlerde bi ağrı başladı lavaboya gittim oldum sandım ama olmamışım akıntım başladı yine yumurtlama dönemindeki gibi. Bi de bu adet ağrıları hep olmuyor günde veya iki günde bir oluyor. Bugün benim 15. günüm salı günü adet olmam lazım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…