bitanm 10 haftalil oldu zoe geciyor valla yemeden icmeden kesildim surekli kusuyorum yinede hamd olsun rabbime darisi hepinizin basina insallahCnm sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik ne kadarlık oldun bebiş
COK UZULDUM BEN YA. ABLAM RABBIM SIFA VERSIN. SIZLEREDE YARDIM ETSIN INSALLAH.OZLEDIK SENI.Cnm böbrekler küçücük kalmış diyalize başlancak ama diz kapağındaki sıvı da erimiş yürüyemiyor ameliyat olması lazım ama böbrekleri müsade etmiyor teyzem de diyalize girmeyi kabul etmiyor ameliyat olcam böyle yatalak olmaktansa ölürüm diyor çok ağlıyor altını alıyoruz ya gücüne gidiyor çok
Amin ablacım ben de özledimCOK UZULDUM BEN YA. ABLAM RABBIM SIFA VERSIN. SIZLEREDE YARDIM ETSIN INSALLAH.OZLEDIK SENI.
Amin cnm inşbitanm 10 haftalil oldu zoe geciyor valla yemeden icmeden kesildim surekli kusuyorum yinede hamd olsun rabbime darisi hepinizin basina insallah
meraba canım benimde hiçbir belirtim kalmadı adet olacakmisim hissi dışında biraz ağrı var adet sancısı gibi o kadar Rabbim hakkımızda hayırlısı ni versin adet günün ne zaman seninCanım herkesin gebelik belirtisi çok farklı olur mesela benim de gögsümde şişlik, ağrı falan hiç bişey yok. Sadece halsizim canım hiç bişey yapmak istemiyor evim dağınık ama onu toplamayı bile gözüm kesmiyor. Günün geçene kadar bekle derim varsa zaten o kendini belli edecektir sana:)
hiçbir şey demedi adet olursan da gel olmazsan da gel dedi bekliyorum.Zeynep arkadasimiz var hamile kalan. Zaten tek hamisimiz burdaki simdilik. İnsallah seninki de tutmustur cnm. Ne zaman test yap dedi doktorun?
Hoşgeldin cnm aynı bi değişiklik yok sen napiyosunCanlariiimmmmm napiyonuzz ben geldimmmmm
Aysemm erken.degil canim.artik tup bebege fidecem bende bu ay asilama yapilinca tutmazsa.Napalim tek care o kaliyo bitanemm..CRAZY , MAVIZM ,MELEK ,GULSEN ,MERVE, KIZLAR NERDESINIZ NELER YAPIYORSUNUZ??????? tup bebek icin basvurdum nisanda gidicez ilk gorusmeye.kafam cok karisik sizce erkenmi?
Zor bi imtihan hem sizlere hem teyzene Rakibem.Rabbim acil sifasini versin insallah dermensiz dert vermemis diyalizine girsin ikna etmeye calisin yatalaklik daha agir gelir ona.sen hala izmirde misin canim?Cnm böbrekler küçücük kalmış diyalize başlancak ama diz kapağındaki sıvı da erimiş yürüyemiyor ameliyat olması lazım ama böbrekleri müsade etmiyor teyzem de diyalize girmeyi kabul etmiyor ameliyat olcam böyle yatalak olmaktansa ölürüm diyor çok ağlıyor altını alıyoruz ya gücüne gidiyor çok
Napiyim canim bende iyiyim sukurler olsun.Asilama ocin yeniden.basladik islemlere ilaclarin raporu icin belgeleri verdim persembe alacam raporumu pregonla ovitrelle yazdiracam.O gunde adetimin.gunu olursam ultrasona da girerim tedaviye baslariz oste napiyim canim incir yedim bikac kere esime de keciboynuzu kuri yapiyorum bi umit.Hkkimizda hayirlisi olsun hepimizin...Alalaim biran once evlatlarimzi insallah.Hastanede rapor icin beklerken yeni dogum ypamis bi kiz vardi ckisini vermisler iki gunluk bebegi yanondaydi inan zor tuttum.orda aglamayim diye kendimi.O kadar guzeldi ki bebegi yizunu kapatti hemen baktigimi farkedince nazar olmasin.diyeUzuldum...ama elimden bisey gelmiyo iste..Hoşgeldin cnm aynı bi değişiklik yok sen napiyosun
3 ay cok erken canim yaa en az 1.5 sene olmuyosa diyolar doktorlar ama hadi 6 ay olsun.3 ayda tedaviye baslarlar mi bilmiyorum doktoruna bagli orasi ama erken der hangi doktor olsa.Belki hap verirler klomen yumurtslara faydasi olsun diye.kızlar bizimde 3 aydır olmuyor bebeğimiz. tekrar doktora gidicez, acaba çatlatma tedavisi uygularmı? yani ne olursa çatlatma iğnesi yapıyor ne kadar zaman olmazsa?
bi gidebilsem doktora, pko teşhisi kondu bu ay adetimin 2. günü hormon testi yaptırıcaktım ama 2. gün cumartesiye geliyo4 . gün yaptırsam olurmu acaba yaa?3 ay cok erken canim yaa en az 1.5 sene olmuyosa diyolar doktorlar ama hadi 6 ay olsun.3 ayda tedaviye baslarlar mi bilmiyorum doktoruna bagli orasi ama erken der hangi doktor olsa.Belki hap verirler klomen yumurtslara faydasi olsun diye.
Teshisin.konduysa tedaviye baslarlar tabi canim hormon icin de doktorunu ara sor bi bakalim ne diyecek en azindan hastaneden bilgi albi gidebilsem doktora, pko teşhisi kondu bu ay adetimin 2. günü hormon testi yaptırıcaktım ama 2. gün cumartesiye geliyo4 . gün yaptırsam olurmu acaba yaa?
yapiliyo canm badima cogu kez geldi eger 2.3. gun hafta sonuysa ptesigiduyosn bnde doktrmasorsm olur dedi.Teshisin.konduysa tedaviye baslarlar tabi canim hormon icin de doktorunu ara sor bi bakalim ne diyecek en azindan hastaneden bilgi al
Aynısı ben de var canım dün bu saatlerde bi ağrı başladı lavaboya gittim oldum sandım ama olmamışım akıntım başladı yine yumurtlama dönemindeki gibi. Bi de bu adet ağrıları hep olmuyor günde veya iki günde bir oluyor. Bugün benim 15. günüm salı günü adet olmam lazım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.meraba canım benimde hiçbir belirtim kalmadı adet olacakmisim hissi dışında biraz ağrı var adet sancısı gibi o kadar Rabbim hakkımızda hayırlısı ni versin adet günün ne zaman senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?