- 26 Şubat 2015
- 138
- 63
- 43
canım yaaa üzülme lütfen. belki yerleşme kanaması falan olmasın sakınArkadaslar Günaydın bugün ignemin 16.gunu ve ben sanırım adet oluyorum kırmızılar geldi o kasik ağrıları bu yüzden mis adet olmama 6 gün vardı nasip artık inşallah bekleyen diğer arkadaşlar hayırlı haberler alırlar
merhaba yasmin. benim de 11 çıkmıştı değerim bir keresinde 2 gün sonra baktırdım 8 e düşmüş yani kimyasal gebelikmiş. doktoruna gösterdin mi sonucu o ne dedi?Benim Çatlatma iğnesinin 17.günüydü ama kanamam oldu 3-4 günlük ilk gün pembe sonraki günler çok az kahverengiydi hamilelik yok diğe adetin 3. günü hormon testini yaptırmaya gitmiştim yani akşam fakat betahcg değerim 8.2 çıkınca ümitlendim ama kimyasal gebelik oluştu herhalde bilmiyorum eğer hamileysem de 3 haftalık olması lazım 3 haftalık içinde bu değer düşük değilmi kafam çok karıştı kızlar offffffffffff
canım ağrım düzenli değildi zaten ara ara idi ama adet oldum şok içindeyim nasip napalım benim akıntı 3 gündür yoktuAynısı ben de var canım dün bu saatlerde bi ağrı başladı lavaboya gittim oldum sandım ama olmamışım akıntım başladı yine yumurtlama dönemindeki gibi. Bi de bu adet ağrıları hep olmuyor günde veya iki günde bir oluyor. Bugün benim 15. günüm salı günü adet olmam lazım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
ya eşim askere gidecek Mayıs'ın ilk haftası iki ay içinde kalamzsam 6 ay sonrasına hersey nasip yerleşme kanaması gibi değil canım başladı gerçek anlamda inşallah senden hayırlı sonuçlar alırsıncanım yaaa üzülme lütfen. belki yerleşme kanaması falan olmasın sakın
Bu akşam gidicem canım işten çıktıktan sonra benimde ümidim yok hiç ama bir ihtimal diyorum yine doktor da testi tekrarla der muhtemelen yazarım akşama inşallah.merhaba yasmin. benim de 11 çıkmıştı değerim bir keresinde 2 gün sonra baktırdım 8 e düşmüş yani kimyasal gebelikmiş. doktoruna gösterdin mi sonucu o ne dedi?
İnşallah canım inşallah biz birbirimizi anlayabiliyoruz burda dua edelim :Sİnsallah hayili haberler veririz kizlar hepimiz ne diyelim nasip bakalim bekleyevwz
Üzülme kuzum Rabbim inş bizlerede yaşatacak o duyguyu sesimizi duyacakNapiyim canim bende iyiyim sukurler olsun.Asilama ocin yeniden.basladik islemlere ilaclarin raporu icin belgeleri verdim persembe alacam raporumu pregonla ovitrelle yazdiracam.O gunde adetimin.gunu olursam ultrasona da girerim tedaviye baslariz oste napiyim canim incir yedim bikac kere esime de keciboynuzu kuri yapiyorum bi umit.Hkkimizda hayirlisi olsun hepimizin...Alalaim biran once evlatlarimzi insallah.Hastanede rapor icin beklerken yeni dogum ypamis bi kiz vardi ckisini vermisler iki gunluk bebegi yanondaydi inan zor tuttum.orda aglamayim diye kendimi.O kadar guzeldi ki bebegi yizunu kapatti hemen baktigimi farkedince nazar olmasin.diyeUzuldum...ama elimden bisey gelmiyo iste..
Cnm testi tekrarla benimde ilk ogrendigimde değerim 10 du sonra 39 oldu sonra 22 ye düştü ve kimyasalla sonuçlandı inş seninkisi öyle değildirBenim Çatlatma iğnesinin 17.günüydü ama kanamam oldu 3-4 günlük ilk gün pembe sonraki günler çok az kahverengiydi hamilelik yok diğe adetin 3. günü hormon testini yaptırmaya gitmiştim yani akşam fakat betahcg değerim 8.2 çıkınca ümitlendim ama kimyasal gebelik oluştu herhalde bilmiyorum eğer hamileysem de 3 haftalık olması lazım 3 haftalık içinde bu değer düşük değilmi kafam çok karıştı kızlar offffffffffff
canım benim yaaa çook ama çook üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır. Geleceği zamanı biliyordur bebeğin kendini bu kadar sitrese sokma belki tek etken strestir.ya eşim askere gidecek Mayıs'ın ilk haftası iki ay içinde kalamzsam 6 ay sonrasına hersey nasip yerleşme kanaması gibi değil canım başladı gerçek anlamda inşallah senden hayırlı sonuçlar alırsın
canım benim Allah razı olsun ilk çok üzüldüm ağladım yine aynı sonuç diye çember daralmis gibi hissediyorum bu ilk iğne denememdi normalde benim yumurtalar Çatlar ama buluşma olmuyo galiba bu ay da iğne denerim sonrası nasip Rabbim öyle büyük ki herseyin vakti zamanını iyi biliyo ilk iki gebeligim iğne olmadan gerçekleşti Allah büyük insanlara bebek açıklaması yapmaktan bıktım usandimcanım benim yaaa çook ama çook üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır. Geleceği zamanı biliyordur bebeğin kendini bu kadar sitrese sokma belki tek etken strestir.
İnsqllah canim benim hayirli zamani bekliyolar demekki....Üzülme kuzum Rabbim inş bizlerede yaşatacak o duyguyu sesimizi duyacak
cnm burdayimİnsqllah canim benim hayirli zamani bekliyolar demekki....
Rakibem aysem mervem fobeksim mavizm melegim nerelerdesinizzzzzz
İnsanı en yoran birilerine bişeyler anlatmak zaten. Bende her telefnda geriliyorum. Bebek yok mu diye soruyorlar sanki olsa söylemeyecez.... Bazı insanlar çok anlayışsız ve buna yapacak bişey yok malesef.canım benim Allah razı olsun ilk çok üzüldüm ağladım yine aynı sonuç diye çember daralmis gibi hissediyorum bu ilk iğne denememdi normalde benim yumurtalar Çatlar ama buluşma olmuyo galiba bu ay da iğne denerim sonrası nasip Rabbim öyle büyük ki herseyin vakti zamanını iyi biliyo ilk iki gebeligim iğne olmadan gerçekleşti Allah büyük insanlara bebek açıklaması yapmaktan bıktım usandim
Hoşbulduk:)mutluluk88_,mer_4260,ysmnn hosgeldiniz aramiza arkadaslar...
Bende çatlatma ignesi oldum bugün 15. gün. Kasık ağrılatım olmuştu yoğun bi şekilde ama iğne vurulduktan sonra 3-4 gün devam etmişti sonra çook bişey hissetmemiştim. bi de herkesi gebelik belirtisi farklı olduğu için bişey söylemek zor. Bende adet olacakmışım gibi belim ağrıyor oldum sanıyorum ama bakıyorum olmamış değişik yani adetime de 4 gün kaldı. İnşallah gebelik belirtisidir yaşadıkların canım.iyi aksamlar kizveler bn 9 gun onace ignemi oldum larm var kasik agrin sanki ga sancisi givi adetime de 1 hafta var bnm gbu olan var ni ve tabi ki bunlar g ebelik belirtismi
Aysemmm napiyon bitanecim iyimisin? Cqnim senden sayi almadidim.icin okumadim kac tane okuyumcnm burdayimnapiyosun GULSENIM ?????? hic yasin okudunmu halamin oglu icin?
Nasilsin canim.ismin ne nerdensin kac yillik evlisin tedavi oluyisin bilgilendirir mosin biziHoşbulduk:)
GULSENIM IYIM GUNLUK HAYAT ISTE GECINIP GIDIYORUZ BIRAZ MUTLU BIRAZ UMUTLU.HAYAT HERSEYE RAGMEN DEVAM EDIYOR.Aysemmm napiyon bitanecim iyimisin? Cqnim senden sayi almadidim.icin okumadim kac tane okuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?