çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

canım yaaa üzülme lütfen. belki yerleşme kanaması falan olmasın sakın

merhaba yasmin. benim de 11 çıkmıştı değerim bir keresinde 2 gün sonra baktırdım 8 e düşmüş yani kimyasal gebelikmiş. doktoruna gösterdin mi sonucu o ne dedi?

canım ağrım düzenli değildi zaten ara ara idi ama adet oldum şok içindeyim nasip napalım benim akıntı 3 gündür yoktu

canım yaaa üzülme lütfen. belki yerleşme kanaması falan olmasın sakın
ya eşim askere gidecek Mayıs'ın ilk haftası iki ay içinde kalamzsam 6 ay sonrasına hersey nasip yerleşme kanaması gibi değil canım başladı gerçek anlamda inşallah senden hayırlı sonuçlar alırsın

İnsallah hayili haberler veririz kizlar hepimiz ne diyelim nasip bakalim bekleyevwz

merhaba yasmin. benim de 11 çıkmıştı değerim bir keresinde 2 gün sonra baktırdım 8 e düşmüş yani kimyasal gebelikmiş. doktoruna gösterdin mi sonucu o ne dedi?
Bu akşam gidicem canım işten çıktıktan sonra benimde ümidim yok hiç ama bir ihtimal diyorum yine doktor da testi tekrarla der muhtemelen yazarım akşama inşallah.
İnsallah hayili haberler veririz kizlar hepimiz ne diyelim nasip bakalim bekleyevwz
İnşallah canım inşallah biz birbirimizi anlayabiliyoruz burda dua edelim :S

Üzülme kuzum Rabbim inş bizlerede yaşatacak o duyguyu sesimizi duyacak

Cnm testi tekrarla benimde ilk ogrendigimde değerim 10 du sonra 39 oldu sonra 22 ye düştü ve kimyasalla sonuçlandı inş seninkisi öyle değildir

canım benim yaaa çook ama çook üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır. Geleceği zamanı biliyordur bebeğin kendini bu kadar sitrese sokma belki tek etken strestir.

canım benim yaaa çook ama çook üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır. Geleceği zamanı biliyordur bebeğin kendini bu kadar sitrese sokma belki tek etken strestir.
canım benim Allah razı olsun ilk çok üzüldüm ağladım yine aynı sonuç diye çember daralmis gibi hissediyorum bu ilk iğne denememdi normalde benim yumurtalar Çatlar ama buluşma olmuyo galiba bu ay da iğne denerim sonrası nasip Rabbim öyle büyük ki herseyin vakti zamanını iyi biliyo ilk iki gebeligim iğne olmadan gerçekleşti Allah büyük insanlara bebek açıklaması yapmaktan bıktım usandim

iyi aksamlar kizveler bn 9 gun onace ignemi oldum larm var kasik agrin sanki ga sancisi givi adetime de 1 hafta var bnm gbu olan var ni ve tabi ki bunlar g ebelik belirtismi

İnsanı en yoran birilerine bişeyler anlatmak zaten. Bende her telefnda geriliyorum. Bebek yok mu diye soruyorlar sanki olsa söylemeyecez.... Bazı insanlar çok anlayışsız ve buna yapacak bişey yok malesef.

iyi aksamlar kizveler bn 9 gun onace ignemi oldum larm var kasik agrin sanki ga sancisi givi adetime de 1 hafta var bnm gbu olan var ni ve tabi ki bunlar g ebelik belirtismi
Bende çatlatma ignesi oldum bugün 15. gün. Kasık ağrılatım olmuştu yoğun bi şekilde ama iğne vurulduktan sonra 3-4 gün devam etmişti sonra çook bişey hissetmemiştim. bi de herkesi gebelik belirtisi farklı olduğu için bişey söylemek zor. Bende adet olacakmışım gibi belim ağrıyor oldum sanıyorum ama bakıyorum olmamış değişik yani adetime de 4 gün kaldı. İnşallah gebelik belirtisidir yaşadıkların canım.

Aysemmm napiyon bitanecim iyimisin? Cqnim senden sayi almadidim.icin okumadim kac tane okuyum
GULSENIM IYIM GUNLUK HAYAT ISTE GECINIP GIDIYORUZ BIRAZ MUTLU BIRAZ UMUTLU.HAYAT HERSEYE RAGMEN DEVAM EDIYOR.
CNM 41 YASIN BASLATMISTIK 10 TEYZEM ALDI 10 DA BEN BURDA DAGITTIM.PAZAR GUNU YIKANIP BENDE BI KAC KEZ OKURUM INSALLAH.SENDE OKUYABILDIKLERINI YAZARSIN. BEN SAYI VERMIYIM ICINDEN GELDIGI KADAR OKURSUN MUSAIT OLUKCA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…