hosbulduk canım :)mutluluk88_,mer_4260,ysmnn hosgeldiniz aramiza arkadaslar...
is yerimde ayrı açıklama kayinvalidem ve onun akrabalarina ayrı açıklama allah tan onlar uzakta herseyin bi zamanı var imtihan dünyası nasip kısmet yinede bu günümuze şükürİnsanı en yoran birilerine bişeyler anlatmak zaten. Bende her telefnda geriliyorum. Bebek yok mu diye soruyorlar sanki olsa söylemeyecez.... Bazı insanlar çok anlayışsız ve buna yapacak bişey yok malesef.
Anne Olamamak
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek
Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek
Hiç sebep yokken iki de bir belki hamileyimdir deyip gidip test yaptırmak demek
Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek
Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek
Çocuk tedavisi görürken ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum diye gözyaşı dökmek demek
Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan çocuk yok mu? diye sorup, yaranı kanatması demek
Türbelere gidip Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et diye gözyaşlarıyla dua etmek demek
Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, hadi gel artık tükeniyorum diye yalvarmak demek
Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek
Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek
Anne olamamak demek hiç bir zaman çekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek
hiç bir zaman tam bir aile gibi olamamak,eksik hissetmek demek...
bebek mağazalarının önünden bazen hızlıca geçmek,bazende eşinden gizli gizli minik eşyalara bakıp,ağlamamaya çalışmak demek...
arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...
anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...
anne olamamak demek artık hayal kurmak istememek,hayal kurunca olamayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsada sadece bir iki saniyeliğine kafadan atabilmek demek...
anne olamamak demek hayata tutunma dalının olmaması demek..
anne olamamak demek yanlız öleceğini düşünmek demek...
anne olamamak demek çok sevdiğin eşinle önceden onu hissetmek için sevişmek yerine sadece bebek sahibi olabilmek için sevişmek demek..
anne olamamak demek rüyanda bebeğini gördüğün zaman seni uyandıranlara gıcık olmak demek...
anne olamamak anne şarkılarında herhangi bir duygusal ortamda durduk yere ağlamak demek...
anne olamamak her duyduğu karışımları yapmak demek...
anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek...
Burlardayim cnm sen Nerelerdesin kuzumİnsqllah canim benim hayirli zamani bekliyolar demekki....
Rakibem aysem mervem fobeksim mavizm melegim nerelerdesinizzzzzz
Gülşen im çarşamba dönüyorum evime izmirdeyim hala hastanedeyim burda kalmaktan psikolojim çok bozuldu malesef teyzem artık ayağa kalkamıycak çünki ameliyata dayanamAz dediler zaten diyalize başlancak Allah yardımcısı olsun üzgünüz bir yandan eşimle de tartıştık kızdı bu ay Son tedavimizdi gittin oraya o kadar ağır kaldırdın hiç düşünmedin falan diye kızdı konuşmuyor benimle olcaksa da benim yüzümden olmazmış bir daha doktor deme bana dedi gitmem bu konu kapandı falan dedi bir de o sıktı canımı böyle işte bitanemmutluluk88_,mer_4260,ysmnn hosgeldiniz aramiza arkadaslar...
Gülşen im çarşamba dönüyorum evime izmirdeyim hala hastanedeyim burda kalmaktan psikolojim çok bozuldu malesef teyzem artık ayağa kalkamıycak çünki ameliyata dayanamAz dediler zaten diyalize başlancak Allah yardımcısı olsun üzgünüz bir yandan eşimle de tartıştık kızdı bu ay Son tedavimizdi gittin oraya o kadar ağır kaldırdın hiç düşünmedin falan diye kızdı konuşmuyor benimle olcaksa da benim yüzümden olmazmış bir daha doktor deme bana dedi gitmem bu konu kapandı falan dedi bir de o sıktı canımı böyle işte bitanem
Günaydın gulbahcesi0618. 19 aylık evliyim ve 17 aydır bebek istiyoruz. Geçen yıl mayıs ayında kendiliğinden gebe kaldım ama 4 haftalıkken düştüNasilsin canim.ismin ne nerdensin kac yillik evlisin tedavi oluyisin bilgilendirir mosin bizi
canim benimm insallah tutar bu ignenin.sayesinde bebegini alirsin.kucagina canim ne deyim Rabbim yardimcimiz olsun ama daha fazla zaman olmamis siz evleneli kendin gebe de kalmissin insallah olur takma ama kafana en onemlisi bu canim..Günaydın gulbahcesi0618. 19 aylık evliyim ve 17 aydır bebek istiyoruz. Geçen yıl mayıs ayında kendiliğinden gebe kaldım ama 4 haftalıkken düştüOndan sonra da hep istedik ama olmadı. Hsg çektirdim aralık ayında bi sıkıntı yok. eki ve kası aylarında klomen kullandım o da kist yaptı. geçen ay tedaviye başladık klomen kist yapıtı diye onun muadili olan bi hormon ilacı kullandım 5 gün. yumurta takibi yapıldı sağda be solda yumurtalarım büyümüş, çatlatma iğnesi yaptırdı doktor. Bugün 16. gün, salı günü adet olmam lazım bakalım bi umut bekliyoruz işte canım. Benim hikayem de böyle...
Kuzum öncelikle teyzen e geçmiş olsun dileği ile eşini takma kuzum diyecem ama zor eşler bazen insanın damarina damarina basiyolar ya zaten kendi sıkıntımız bize yetiyor zaten benimde bugün adet başladı bakalım hayırlısı doktora gidecem bizde tartıştık ben küs tüm ağladım ama bizimki bebek konusu değil beni kırdı üzdü ben ağladım beyefendi yattı uyudu sabah gitti ise gecenin 12 sinde geldi biz ilgi beklerken böyle oluyo ya[/QUOTE]niye boyle yapiyosa bu erkekler anlamiyoruz zaten psikolojik.ve fiziksel olarak tum yuk ustumuzde bu konuda yardimci olmalari gerekirken niye anlamiyolar bizi bilmiyprum canim uzulme ama erkek milleti vurdumduymaz iste..gerci benimki bu konuda bana moral veriyo ama bazen oda psikolojik olarak yipraniyo dikkat etmiyon kendine diyo bana...[QUOT E="crazy3527, post: 39811796, member: 548505"]Gülşen im çarşa mba dönüyorum evime izmirde yim hala hastanedeurda kalmaktan psikolojim çok bozuldu malesef teyzem artık ayağa kalkamıycak çünki ameliyata dayanamAz dediler zaten diyalize başlancak Allah yardımcısı olsun üzgünüz bir yandan eşimle de tartıştık kızdı bu ay Son tedavimizdi gittin oraya o kadar ağır kaldırdın hiç düşünmedin falan diye kızdı konuşmuyor benimle olcaksa da benim yüzümden olmazmış bir daha doktor deme bana dedi gitmem bu konu kapandı falan dedi bir de o sıktı canımı böyle işte bitanem
bitanemmm uzulme canim Rabbim teyzene sifa versin esine de takma kafayi uzuldikleri icin oyle yapiyolar canimm onlarda takiyodur mutlaka bitanemmm uzulmeGülşen im çarşamba dönüyorum evime izmirdeyim hala hastanedeyim burda kalmaktan psikolojim çok bozuldu malesef teyzem artık ayağa kalkamıycak çünki ameliyata dayanamAz dediler zaten diyalize başlancak Allah yardımcısı olsun üzgünüz bir yandan eşimle de tartıştık kızdı bu ay Son tedavimizdi gittin oraya o kadar ağır kaldırdın hiç düşünmedin falan diye kızdı konuşmuyor benimle olcaksa da benim yüzümden olmazmış bir daha doktor deme bana dedi gitmem bu konu kapandı falan dedi bir de o sıktı canımı böyle işte bitanem
cnm ya hepsi ayni demekki .benimkinin sozleride ayni Oluyor malesef islerine geldigi gibi konusuyorlar.Gülşen im çarşamba dönüyorum evime izmirdeyim hala hastanedeyim burda kalmaktan psikolojim çok bozuldu malesef teyzem artık ayağa kalkamıycak çünki ameliyata dayanamAz dediler zaten diyalize başlancak Allah yardımcısı olsun üzgünüz bir yandan eşimle de tartıştık kızdı bu ay Son tedavimizdi gittin oraya o kadar ağır kaldırdın hiç düşünmedin falan diye kızdı konuşmuyor benimle olcaksa da benim yüzümden olmazmış bir daha doktor deme bana dedi gitmem bu konu kapandı falan dedi bir de o sıktı canımı böyle işte bitanem
Yeniden yap bakalim listemizi aysemILK BEN BASLIYORUM.5 YILLIK EVLIYIM YAS 21.SORUNUM SEBEPSIZ INFERTILITE.
2 OLUMSUZ ASILAMAM VAR.BU AY HIC TEDAVI GORMEDIM.1 MARTTA HASTALANDIM.
SAT 1 MART YUMURTLAMA GUNUM 13 MARTA DENK GELIYOR.
BAT 30 MART MUHTEMELEN.
hosgeldin canim nasilsin bakalim.İnsllah tutar ignenin etkisidir o agrilar yada hamilesindir ikisinin de belirtisi ayni maalesef...sende bilgilerini yaz bizim gibi masculin eklesin seni listemize canimMerhaba, beni de kabul edin kızlar aranıza :) Çatlatma iğnesini vurulalı 2 gün geçti ve kasık batmalarım var bel agrısı eşliğinde. İnşallah oluyordur(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?