Hoşgeldin cnm Rabbim emeklerimizin karşılığı ni verecek inş birgünYaş 24 bu arada kızlar 4 yıllık evliyim :)
Hoşbulduk Can'lar,Hoşgeldin cnm Rabbim emeklerimizin karşılığı ni verecek inş birgün
Yaş 27 4 yıllık evliyim iğne ile hamilelik oluştu kimyasalla sonuçlandı.07 Mart adetim in ilk günü pazartesi doktora gidecem bakalım ne olacak hayırlısı ile olur inş
HOSGELDIN TATLIM.Yaş 24 bu arada kızlar 4 yıllık evliyim :)
Valla ben elisi yaparak oyalaniyorum canim oyle bi yol buldum..mrb kızlar nasılsınız? :) hamişliği kafaya takmamak için bence oyalanacak birşeyler bulmalıyızhe oldum he olacam diyerek yıpranıyoruz. ne yapsak acaba aklımızdan çıkması için..
bende buralardayim canimm netim yokken ozledim valla sizleriBurlardayim cnm sen Nerelerdesin kuzum
Hayirlisi olsun canim yaa uzulme bitanecim valla bende sizlerii cokkk ozledimmMerhabaa canlarriiimmm. Nasilsiniz? Coktandir giremedim ozledim sizleri. Bu arada dun geldi benim kirmizqlar da10 gunum gecti adetten sonra ama doktor gecer demisti. Bu yuzden test de yapmadim. İnsan umutlaniyo yine de. Neyse canlarim artik oluruna biraktik. Eger 6 ay icinde olmassa tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz. İnsallah gerek kalmaz ama Rabbim bilir. Bu arada Aysem benim bilgileride listeye ekleyebilirsin cnm : 27 yasindayim. 2.5 yillik evliyim. Sat: 6 mart Bat: 7 nisan.
KIZLAR ZEYNEBIN MELEKLERI LISTEMIZ;;;;;;;;;;;
ANNE ADAYI(((YAS,EVLILIK)))......TEDAVI........... SAT.............. BAT........
1.ZEYNEP.....................CATLATMA IGNESI.......................1..HAMISIMIZ
2.GULBAHCESI(gulsen)(((yas:28.evlilik 7 yil))) ......1 negatif asilama...........12.subat.2015.......................12.mart.2015
3.CRAZY3527(rakibe)(((yas 28.evlilik 3 yil)))..............klomen+igne..............14.subat.2015.......................14.mart.2015
4.LATINAKIS (((yas:24.evlilik 4 yil)))......................klomen+igne.................24.subat.2015........................20.mart 2015
5.MVM8486 (((merve))).......................................1 negatif asilama................24.subat.2015........................24.mart.2015
6.MELEK1906(((didem)))........................................klomen+igne...................27.subat.2015........................27.mart.2015
7.MASCULIN (ayse)(((yas:22.evlilik 4 yil))).............2 negatif asilama............01.mart.2015.........................29.mart.2015
8.MAVIZM (((yas :27.evlilik 4 yil))).......................1 kimyasal gebelik..............07.mart.2015........................07.nisan.2015
9.FOBEKS ?????........................................................HSG cekildi....................???????????
10.SEDEF21 ?????.......................................................klomen+igne..................???????????
11.DENIZ1111 ?????.................................................2 negatif asilama................??????????
12.HIJYENIK.........................................................
13.MUTLULUK88_...............................................
14.MER_4260......yaş 26 2.5 yıllık evliyim 2 düşük ........
1 olumsuz iğne sat 5 Mart .......bat 29 Mart ....
15.BEBEGIM54......................................................
16.HATICELEVO..................................................
17.YSMINN............................................................
BIZLERE UGUR GETIRSIN INSALLAH ZEYNOS GIBI ANNE OLURUZ...
Benimde temmuz 16HOSGELDIN TATLIM.
EKLIYCEM KIZLAR HEPIMIZ 2010 YILINDA EVLENMISIZ.BENIM TEMMUZ 24 YIL DONUMUM.
INSALLAH ESLERIMIZE EN BUYUK HEDIYEMIZ BEBIS OLUR.HAMILE KALIRSAK INSALLAHHHHHH...
BU HASRET SON BULSUN ARTIK.
Hoşgeldin cnmSlm kizlar ben de yeni uye oldum buraya.hamilelik dusundugumzden beri. takip ediyorm.burayi okumak baya bilgimi arttirdi
Aynı gün adet olmuş uz cnm bende pazartesi gidecemAyrica bu ay ilkdefa igne vurundm ama olmadi 7 martta yani dun adet oldm.pazartesi tekrar doktora gidecm.ama inaniyorm ki bu ay daha fazla sansm var insaallah olur bir de hep ikiz cocugumn olmasini isterm.akrabalarda var ikiz.babam ikiz.nasip artik.
Aynen cnm bende özledim ara ara girdim baktım yazan yok çıktım geriValla ben elisi yaparak oyalaniyorum canim oyle bi yol buldum..
bende buralardayim canimm netim yokken ozledim valla sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?