çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Latinakis - Klomen+iğne
SAT: 24.02.2015
BAT: 20-24.03.2015
İğneyi 05.03.2015'te vuruldum. İnşallah tututordur çünkü iğnden yarım saat sonra beyaz akıntı ve kasık ağrısı oluşmuştu zaten. Bu kez ilişki sonrası oldu bu ağrılar.

Çok heyecanlıyım kızlar (

KIZLAR ZEYNEBIN MELEKLERI LISTEMIZ;;;;;;;;;;;
ANNE ADAYI(((YAS,EVLILIK)))......TEDAVI........... SAT.............. BAT........

1.ZEYNEP.....................CATLATMA IGNESI................................1..HAMISIMIZ

2.GULBAHCESI(gulsen)(((yas:28.evlilik 7))) .........1 negatif asilama...........12.subat.2015.........................12.mart.2015

3.LATINAKIS...........................................................klomen+igne.................24.subat.2015......................20.mart 2015

4.MASCULIN (ayse)(((yas:22.evlilik 4 yil))).............2 negatif asilama............01.mart.2015....................29.mart.2015

5.FOBEKS ?????........................................................HSG cekildi....................???????????

6.SEDEF21 ?????.......................................................klomen+igne..................???????????

7.MELEK1906.?????................................................klomen+igne.....................??????????

8.CRAZY ?????........................................................klomen +igne......................??????????

9.DENIZ1111 ?????.................................................2 negatif asilama................??????????

10.MAVIZM ?????...................................................kimyasal gebelik...............??????????

11.MVM8486 ?????..........................................ASILAMA(12.subat)...........??????????

BIZLERE UGUR GETIRSIN INSALLAH ZEYNOS GIBI ANNE OLURUZ...

Son düzenleme:
Yaş 27 4 yıllık evliyim iğne ile hamilelik oluştu kimyasalla sonuçlandı.07 Mart adetim in ilk günü pazartesi doktora gidecem bakalım ne olacak hayırlısı ile olur inş

Yaş 27 4 yıllık evliyim iğne ile hamilelik oluştu kimyasalla sonuçlandı.07 Mart adetim in ilk günü pazartesi doktora gidecem bakalım ne olacak hayırlısı ile olur inş
Yaş 24 bu arada kızlar 4 yıllık evliyim :)
HOSGELDIN TATLIM.
EKLIYCEM KIZLAR HEPIMIZ 2010 YILINDA EVLENMISIZ.BENIM TEMMUZ 24 YIL DONUMUM.
INSALLAH ESLERIMIZE EN BUYUK HEDIYEMIZ BEBIS OLUR.HAMILE KALIRSAK INSALLAHHHHHH...
BU HASRET SON BULSUN ARTIK.

HIJYENIK...MUTLULUK88....MER_4260.......YSMINN.......HATICELEVO......BEBEGIM54....
KIZLAR BILGILERINIZI YAZIN KAFALAR KARISMASIN TAKIPTE OLALIM.SIZIDE EKLIYORUM.

KIZLAR ZEYNEBIN MELEKLERI LISTEMIZ;;;;;;;;;;;
ANNE ADAYI(((YAS,EVLILIK)))......TEDAVI........... SAT.............. BAT........

1.ZEYNEP.....................CATLATMA IGNESI.......................1..HAMISIMIZ

2.GULBAHCESI(gulsen)(((yas:28.evlilik 7 yil))) ......1 negatif asilama...........12.subat.2015.......................12.mart.2015

3.CRAZY3527(rakibe)(((yas 28.evlilik 3 yil)))..............klomen+igne..............14.subat.2015.......................14.mart.2015

4.LATINAKIS (((yas:24.evlilik 4 yil)))......................klomen+igne.................24.subat.2015........................20.mart 2015

5.MVM8486 (((merve))).......................................1 negatif asilama................24.subat.2015........................24.mart.2015

6.MELEK1906(((didem)))........................................klomen+igne...................27.subat.2015........................27.mart.2015

7.MASCULIN (ayse)(((yas:22.evlilik 4 yil))).............2 negatif asilama............01.mart.2015.........................29.mart.2015

8.MAVIZM (((yas :27.evlilik 4 yil))).......................1 kimyasal gebelik..............07.mart.2015........................07.nisan.2015

9.FOBEKS ?????........................................................HSG cekildi....................???????????

10.SEDEF21 ?????.......................................................klomen+igne..................???????????

11.DENIZ1111 ?????.................................................2 negatif asilama................??????????

12.HIJYENIK.........................................................

13.MUTLULUK88_...............................................

14.MER_4260.......................................................

15.BEBEGIM54......................................................

16.HATICELEVO..................................................

17.YSMINN............................................................

BIZLERE UGUR GETIRSIN INSALLAH ZEYNOS GIBI ANNE OLURUZ...

Slm kizlar ben de yeni uye oldum buraya.hamilelik dusundugumzden beri. takip ediyorm.burayi okumak baya bilgimi arttirdi

Rabbim bebek isteyen herkese nasip eder insaallah ama sabir.halamin kizi. yaklasik 20 yildir evli artik umurlarini yitirmisken bir kez daha. tüp bebek denedi ve simdi ikiz kizlara hamile.Rabbim bize de yasatsin.

Ayrica bu ay ilkdefa igne vurundm ama olmadi 7 martta yani dun adet oldm.pazartesi tekrar doktora gidecm.ama inaniyorm ki bu ay daha fazla sansm var insaallah olur bir de hep ikiz cocugumn olmasini isterm.akrabalarda var ikiz.babam ikiz.nasip artik.

mrb kızlar nasılsınız? :) hamişliği kafaya takmamak için bence oyalanacak birşeyler bulmalıyız he oldum he olacam diyerek yıpranıyoruz. ne yapsak acaba aklımızdan çıkması için..
Valla ben elisi yaparak oyalaniyorum canim oyle bi yol buldum..
Burlardayim cnm sen Nerelerdesin kuzum
bende buralardayim canimm netim yokken ozledim valla sizleri

Merhabaa canlarriiimmm. Nasilsiniz? Coktandir giremedim ozledim sizleri. Bu arada dun geldi benim kirmizqlar da 10 gunum gecti adetten sonra ama doktor gecer demisti. Bu yuzden test de yapmadim. İnsan umutlaniyo yine de. Neyse canlarim artik oluruna biraktik. Eger 6 ay icinde olmassa tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz. İnsallah gerek kalmaz ama Rabbim bilir. Bu arada Aysem benim bilgileride listeye ekleyebilirsin cnm : 27 yasindayim. 2.5 yillik evliyim. Sat: 6 mart Bat: 7 nisan.

Hayirlisi olsun canim yaa uzulme bitanecim valla bende sizlerii cokkk ozledimm sen napacaksin ara verecem diyodun gitmeyecek misin doktora filan?

Ayrica bu ay ilkdefa igne vurundm ama olmadi 7 martta yani dun adet oldm.pazartesi tekrar doktora gidecm.ama inaniyorm ki bu ay daha fazla sansm var insaallah olur bir de hep ikiz cocugumn olmasini isterm.akrabalarda var ikiz.babam ikiz.nasip artik.
Aynı gün adet olmuş uz cnm bende pazartesi gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…