Amin cnm Rabbim büyük ben inaniyorum bizlerede yaşatacak bu duyguyu tez zamanda inş aynı zamanlarda adet olmuş uz canlarMerhabaa canlarriiimmm. Nasilsiniz? Coktandir giremedim ozledim sizleri. Bu arada dun geldi benim kirmizqlar da10 gunum gecti adetten sonra ama doktor gecer demisti. Bu yuzden test de yapmadim. İnsan umutlaniyo yine de. Neyse canlarim artik oluruna biraktik. Eger 6 ay icinde olmassa tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz. İnsallah gerek kalmaz ama Rabbim bilir. Bu arada Aysem benim bilgileride listeye ekleyebilirsin cnm : 27 yasindayim. 2.5 yillik evliyim. Sat: 6 mart Bat: 7 nisan.
bende 6 sinda adet oldum bende pazartesi Dr a gitcem inşallahAynı gün adet olmuş uz cnm bende pazartesi gidecem
amin canım inşallah umidimiz Allah olsun benim ilk gebeligim normal ama ikinci gebeligim klomen ile üstelik çatlama iğnesi ne bile gerek kalmamıştı benim pıhtılaşma bozukluğum var Bebeklerim karnimda öldü. Klomen yumurtaliklari uyarıcı çok etkili bi ilaç faydasını görürsün inşallah her zaman güzel düşünBende ptesi iğne oldum. Şimdi zaman geçmiyor. Daha 5gün oldu ama bu 10 gün nasol geçer. En azından burada klomen ile hamilekalanlarıduyunca çok çok mutlu oluyorum. Darısı biz isteyenlerin başına
İçimi ferehlattınHayr78 üstelik benim yakın arkadaşım İlk seferde klomen ile ilk seferde iki yumurtasıyla ikizleri ne gebe kaldı oğulları şimdi doğdu 4 aylık bile oldular Rabbim ol delikten sonra olur yeterki zamanı gelsin :)
Evet yaaa kimseler yok bu aralarAynen cnm bende özledim ara ara girdim baktım yazan yok çıktım geri
Evet yaaa kimseler yok bu aralarAynen cnm bende özledim ara ara girdim baktım yazan yok çıktım geri
Hersey nasip canim nemde klomenle asilama oldum 2 kere tutmadi soneadan kendim gebe kaldim belki de haplarin etkisiyle bilemiyorum.Simdi de igneyle asilama oluyorum ama arada 3 ay klomen kullanmistim gecen yaz yumurtalara faydasi oluyo gercekten...Hayr78 üstelik benim yakın arkadaşım İlk seferde klomen ile ilk seferde iki yumurtasıyla ikizleri ne gebe kaldı oğulları şimdi doğdu 4 aylık bile oldular Rabbim ol delikten sonra olur yeterki zamanı gelsin :)
Ayrica bu ay ilkdefa igne vurundm ama olmadi 7 martta yani dun adet oldm.pazartesi tekrar doktora gidecm.ama inaniyorm ki bu ay daha fazla sansm var insaallah olur bir de hep ikiz cocugumn olmasini isterm.akrabalarda var ikiz.babam ikiz.nasip artik.
EKLIYORUMMerhabaa canlarriiimmm. Nasilsiniz? Coktandir giremedim ozledim sizleri. Bu arada dun geldi benim kirmizqlar da10 gunum gecti adetten sonra ama doktor gecer demisti. Bu yuzden test de yapmadim. İnsan umutlaniyo yine de. Neyse canlarim artik oluruna biraktik. Eger 6 ay icinde olmassa tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz. İnsallah gerek kalmaz ama Rabbim bilir. Bu arada Aysem benim bilgileride listeye ekleyebilirsin cnm : 27 yasindayim. 2.5 yillik evliyim. Sat: 6 mart Bat: 7 nisan.
Ayyy Allah iyiligini versin aysem guldurdun aksam aksam beni kiiizzzzzzO BEBIS BU GOBISE GIRECEK
BASKA YOLU YOK
Bende ptesi iğne oldum. Şimdi zaman geçmiyor. Daha 5gün oldu ama bu 10 gün nasol geçer. En azından burada klomen ile hamilekalanlarıduyunca çok çok mutlu oluyorum. Darısı biz isteyenlerin başına
için rahat olsun hiç merak etme ama kafanı oraya yonlendirmemeye çalış zor ama yap bence ben ilacı kullandığım ay annem hastaydi ve kendimle ilgilenecek zamanım olmadı akıl başka yerde ama sonra hamile olduğumu öğrendim inşallah sende hayırlı haberler alırsın hep dua et Allah herkesin yardımcısı olsunİçimi ferehlattın
Saol. Sen ne durumdasın. Pıhtılaşma sorunu çözüldü mü. İyiki pıhtılaşma olduğunu öğrenmişsiniz. Bildiğim kadarıyla iğne olunuyor.
aynen canım bende gebe kaldım ama düşük le sonuçlandı senin gebeliğin noldu pekiHersey nasip canim nemde klomenle asilama oldum 2 kere tutmadi soneadan kendim gebe kaldim belki de haplarin etkisiyle bilemiyorum.Simdi de igneyle asilama oluyorum ama arada 3 ay klomen kullanmistim gecen yaz yumurtalara faydasi oluyo gercekten...
evet canım pıhtılaşma yi öğrenince çok sevindik valla sonuçta neden belli kendime iğne yapıyorum hergün göbek Ten birde coraspirin kullaniyorum göbeğim kollarim mosmor ama napalım ..İçimi ferehlattın
Saol. Sen ne durumdasın. Pıhtılaşma sorunu çözüldü mü. İyiki pıhtılaşma olduğunu öğrenmişsiniz. Bildiğim kadarıyla iğne olunuyor.
Dediğin gibi en azından derdini öğrenmişsin. Allah dermanını eksik etmesinevet canım pıhtılaşma yi öğrenince çok sevindik valla sonuçta neden belli kendime iğne yapıyorum hergün göbek Ten birde coraspirin kullaniyorum göbeğim kollarim mosmor ama napalım ..
canım öncelikle çatlama iğnesi sonrası 46 saate kadar en gec yumurta catliyo öncesinde de kendiliğinden catlayabiliyo 72 saat için birsey diyemiyorum iğnenin 15.gunu gebelik belli olur demişti Drum bana istersen adet gününü bekle sakin kendini de üzme hiç belli olmaz ne olacağı belki geç döllenme olmuşturBirşey soracagim bilgisi yada fikri olan varsa cevaplayablir mi ?
Kısaca şöyle ; yumurta takibi sonrası uygun günde iki adet pregnly 500 ignemi oldum daha sonra 36 saat sonra agrim olurdu catladigini hissederdim bunda iki gün sonra falan yani 72 saat sonra falan hissettim o ağrıyı ve bugün iğnenin 17. Günü az önceye kadar herhangi bisey yoktu , ilişki sonrası pembemsi kan geldi ama hala başka bisey yok sabaha adet kanaması gelir mi bilmem.. Bi anlam veremedim.. Bu arada dun kan testi yaptırmıştır 1.20 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?