çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Mavizm sen igne vurundun mu
Ewet cnm ocak ayında vuruldum yumurtalarım gelisince çatlatma iğnesi vuruldum hamile kaldım ama kimyasal oldu cnm düşük yaptım 1 ay ara verdik şimdi adetim geldi pazartesi tekrar gidecem bakalım ne diyecek

Evet var 1 tane kızı cnm ama yinede çok zor hem yatan için hem bakan için

Hayirlisi olsun canim yaa uzulme bitanecim valla bende sizlerii cokkk ozledimm sen napacaksin ara verecem diyodun gitmeyecek misin doktora filan?
Artik eskisi gibi uzulmuyorum nedense. Alisiyorum sanirim bu duruma Doktora gitmiycem gulsenim. Olurunq biraktik. Zaten naparsak yapalim Rabbim vermeyince olmuyo. Bol bol dua edecegim hepimiz icin cnm. 6 ay icinde olmazsa tup bebek yaptiracagz. İnsallah gerek kalmaz cnm. Hayirlisi be gulsenim. Vardir bi zamani tevekkul ettim bekliyorum

Aynen öyle cnm vardır herseyde bi hayir

Merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim bu ay çatlatma iğnesi yapıldı. sat:9 şubat bat:10 mart

kızlar yardımınıza ihtiyacım var... çatlatma iğnesi vurulalı bugün 17. gün. Belim nasıl ağrıyor. Tamam bu defa adet oldum diyorum gidiyorum olmamışım. Yumurtlama dönemindeki gibi açık sarı akıntım devam ediyor hiç kesilmedi. Sizce kırmızılar mı yolda?

canm adet ve hamilelik belirtileri aynı. İnşllh tutmuştr...
benmde kafamda deli sorulaaarrr. Kelin ilacı olmuyo demk

Dediğin gibi en azından derdini öğrenmişsin. Allah dermanını eksik etmesin

bence sen gebesin tatlım yani inşallah diyelim akintinin devam etmesi mesela benim akıntı durmustu ve belim hiç ağrımadi sadece kasik ağrısı vardı onda da adet oldum zaten Dr U aradım cepten dayanamadım adet oldum bugün iğnenin 15. Günü erken değil mi adet olmak için dedim normal dedi bugün adet olman da yumurtanın Çatladigini ama döllenme olmadığını gösterir dedi pazartesi gidicem kontrole . Senden ben güzel haberler bekliyorum inşallah canım

slmm cnmm. Hatrladın mı bnii.. Bn hala adet olmadım..

kırmızılar yolda bence canım damla damla hemde sabaha olmuş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…