öyle ama 3 Bebeğimi kaybettim nasip degilmis kuzularımi görmek Rabbim herkesin elinden tutsun inşallahDediğin gibi en azından derdini öğrenmişsin. Allah dermanını eksik etmesin
Ewet cnm ocak ayında vuruldum yumurtalarım gelisince çatlatma iğnesi vuruldum hamile kaldım ama kimyasal oldu cnm düşük yaptım 1 ay ara verdik şimdi adetim geldi pazartesi tekrar gidecem bakalım ne diyecekMavizm sen igne vurundun mu
Aynen öyle kuzum allahın izniyle inşO BEBIS BU GOBISE GIRECEK
BASKA YOLU YOK
Evet var 1 tane kızı cnm ama yinede çok zor hem yatan için hem bakan içincnm ya hepsi ayni demekki .benimkinin sozleride ayni Oluyor malesef islerine geldigi gibi konusuyorlar.
RABBIM ISTERSE VERIYOR .OLUCAGI VARSA OLUR BOSVER TAKMA SEN .GECMIS OLSUN TEKRARDAN RABBIM SIFA VERSIN TEYZENE INSALLAH KIMSEYE MUHTAC ETMESIN.COCUKLARI VARMI ????
Ewet cnm öyle Rabbim dermansiz dert vermesin inş iyileşirEvet var 1 tane kızı cnm ama yinede çok zor hem yatan için hem bakan için
Artik eskisi gibi uzulmuyorum nedense. Alisiyorum sanirim bu durumaHayirlisi olsun canim yaa uzulme bitanecim valla bende sizlerii cokkk ozledimmsen napacaksin ara verecem diyodun gitmeyecek misin doktora filan?
TABIKI ZOR AMA KIMSESIZLIK DAHA ZOR ABLAM ONDAN SORDUM.RABBIM KIMSEYI KIMSEYE MUHTAC ETMESIN.HER IKI TARAFADA SABIR VE GUC VERSIN.INSALLAHEvet var 1 tane kızı cnm ama yinede çok zor hem yatan için hem bakan için
İnsallah bitanecim. Rabbimin bi zamani var bekletiyo bizi. Buna da sukur. İnsallah ayni andq da bebis haberini veririzAmin cnm Rabbim büyük ben inaniyorum bizlerede yaşatacak bu duyguyu tez zamanda inş aynı zamanlarda adet olmuş uz canlar
Aynen öyle cnm vardır herseyde bi hayirArtik eskisi gibi uzulmuyorum nedense. Alisiyorum sanirim bu durumaDoktora gitmiycem gulsenim. Olurunq biraktik. Zaten naparsak yapalim Rabbim vermeyince olmuyo. Bol bol dua edecegim hepimiz icin cnm. 6 ay icinde olmazsa tup bebek yaptiracagz. İnsallah gerek kalmaz cnm. Hayirlisi be gulsenim. Vardir bi zamani tevekkul ettim bekliyorum
Tabii doğru ayşecim amin cnm bu arada benim bat 13 mart bakalımTABIKI ZOR AMA KIMSESIZLIK DAHA ZOR ABLAM ONDAN SORDUM.RABBIM KIMSEYI KIMSEYE MUHTAC ETMESIN.HER IKI TARAFADA SABIR VE GUC VERSIN.INSALLAH
Caniimmm tekrar cookk gecmis olsun . Nasilsiniz bitanecim? Teyzecigin nasil oldu?Evet var 1 tane kızı cnm ama yinede çok zor hem yatan için hem bakan için
Tmm cnm geçmiş olsun tekrardan kendine iyi bak ki teyzen e bakabilesin bende öptümKızlar çıkmak zorundayım öpüyorum hepinizi
Merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim bu ay çatlatma iğnesi yapıldı. sat:9 şubat bat:10 martKIZLAR ZEYNEBIN MELEKLERI LISTEMIZ;;;;;;;;;;;
ANNE ADAYI(((YAS,EVLILIK)))......TEDAVI........... SAT.............. BAT........
1.ZEYNEP.....................CATLATMA IGNESI.......................1..HAMISIMIZ
2.GULBAHCESI(gulsen)(((yas:28.evlilik 7 yil))) ......1 negatif asilama...........12.subat.2015.......................12.mart.2015
3.CRAZY3527(rakibe)(((yas 28.evlilik 3 yil)))..............klomen+igne..............14.subat.2015.......................14.mart.2015
4.LATINAKIS (((yas:24.evlilik 4 yil)))......................klomen+igne.................24.subat.2015........................20.mart 2015
5.MVM8486 (((merve)))..........................................1 negatif asilama.............24.subat.2015........................24.mart.2015
6.MELEK1906(((didem)))........................................klomen+igne...................27.subat.2015........................27.mart.2015
7.MASCULIN (ayse)(((yas:22.evlilik 4 yil))).............2 negatif asilama............01.mart.2015.........................29.mart.2015
8.MAVIZM (((yas :27.evlilik 4 yil))).......................1 kimyasal gebelik..............06.mart.2015........................07.nisan.2015
9.FOBEKS(((yas:27.evlilik 2.5 yil))).........................HSG cekildi......................06.mart.2015........................07.nisan.2015
10.BENGISU022.................................................................................................06.mart.2015..........................07.nisan.2015
11.MER_4260....................................................................................................06.mart.2015.........................07.nisan.2015
12.HAYR78................................................................beklemede...........................
13.SEDEF21 ?????.......................................................klomen+igne..................???????????
14.DENIZ1111 ?????.................................................2 negatif asilama................??????????
15.HIJYENIK.........................................................
16.MUTLULUK88_...............................................
17.BEBEGIM54......................................................
18.HATICELEVO..................................................
19.YSMINN............................................................
BIZLERE UGUR GETIRSIN INSALLAH ZEYNOS GIBI ANNE OLURUZ....
canm adet ve hamilelik belirtileri aynı. İnşllh tutmuştr...kızlar yardımınıza ihtiyacım var... çatlatma iğnesi vurulalı bugün 17. gün. Belim nasıl ağrıyor. Tamam bu defa adet oldum diyorum gidiyorum olmamışım. Yumurtlama dönemindeki gibi açık sarı akıntım devam ediyor hiç kesilmedi. Sizce kırmızılar mı yolda?
Dediğin gibi en azından derdini öğrenmişsin. Allah dermanını eksik etmesin
bence sen gebesin tatlım yani inşallah diyelim akintinin devam etmesi mesela benim akıntı durmustu ve belim hiç ağrımadi sadece kasik ağrısı vardı onda da adet oldum zaten Dr U aradım cepten dayanamadım adet oldum bugün iğnenin 15. Günü erken değil mi adet olmak için dedim normal dedi bugün adet olman da yumurtanın Çatladigini ama döllenme olmadığını gösterir dedi pazartesi gidicem kontrole . Senden ben güzel haberler bekliyorum inşallah canımkızlar yardımınıza ihtiyacım var... çatlatma iğnesi vurulalı bugün 17. gün. Belim nasıl ağrıyor. Tamam bu defa adet oldum diyorum gidiyorum olmamışım. Yumurtlama dönemindeki gibi açık sarı akıntım devam ediyor hiç kesilmedi. Sizce kırmızılar mı yolda?
slmm cnmm. Hatrladın mı bnii.. Bn hala adet olmadım..bence sen gebesin tatlım yani inşallah diyelim akintinin devam etmesi mesela benim akıntı durmustu ve belim hiç ağrımadi sadece kasik ağrısı vardı onda da adet oldum zaten Dr U aradım cepten dayanamadım adet oldum bugün iğnenin 15. Günü erken değil mi adet olmak için dedim normal dedi bugün adet olman da yumurtanın Çatladigini ama döllenme olmadığını gösterir dedi pazartesi gidicem kontrole . Senden ben güzel haberler bekliyorum inşallah canım
slm tatlım hatırladım tabiki adet olmaman inşallah beklediğin şeydendir bebis vardır ama ben adet oldum canım hemde gunumden çok çok erken nasip artık ama sizden güzel haberler gelir inşallahslmm cnmm. Hatrladın mı bnii.. Bn hala adet olmadım..
kırmızılar yolda bence canım damla damla hemdebence sen gebesin tatlım yani inşallah diyelim akintinin devam etmesi mesela benim akıntı durmustu ve belim hiç ağrımadi sadece kasik ağrısı vardı onda da adet oldum zaten Dr U aradım cepten dayanamadım adet oldum bugün iğnenin 15. Günü erken değil mi adet olmak için dedim normal dedi bugün adet olman da yumurtanın Çatladigini ama döllenme olmadığını gösterir dedi pazartesi gidicem kontrole . Senden ben güzel haberler bekliyorum inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?