- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
eğer gununden çok çok erken olmuşsan bu ay umut vardr. Hep ole derler.. Bnmde bugun 30. Gunmdu. Test yaptım çıkmadı.. Ama hala umudum var. Çunky son gebeliğimdede 30. Gun yapmştım çıkmamştıslm tatlım hatırladım tabiki adet olmaman inşallah beklediğin şeydendir bebis vardır ama ben adet oldum canım hemde gunumden çok çok erken nasip artık ama sizden güzel haberler gelir inşallah
canım eğer damla damla devam ederse yerleşme kanaması o benim ilk gebeligimde damla damla hatta aktigini gördüm tuvalette adet oldum diye aldigim testi yapmaktan vazgececektim ama ikizlerime hamileymism seninde öyle olabilir parça parça birsey görmezsen bekle keşke bi test yapsaydin çıkardı ne olduğu canım endiselenmekırmızılar yolda bence canım damla damla hemdesabaha olmuş olurum
eğer gununden çok çok erken olmuşsan bu ay umut vardr. Hep ole derler.. Bnmde bugun 30. Gunmdu. Test yaptım çıkmadı.. Ama hala umudum var. Çunky son gebeliğimdede 30. Gun yapmştım çıkmamştı[/QUOT hadi ya hiç duymadım canım öyle birşey biliyo musun erken adet olmakla nasıl bi ilgisi var acaba inşallah senin bebis vardır da biraz seviniriz
yok canım yaaacanım eğer damla damla devam ederse yerleşme kanaması o benim ilk gebeligimde damla damla hatta aktigini gördüm tuvalette adet oldum diye aldigim testi yapmaktan vazgececektim ama ikizlerime hamileymism seninde öyle olabilir parça parça birsey görmezsen bekle keşke bi test yapsaydin çıkardı ne olduğu canım endiselenme
valla hep ole derler bizde.. Daha çabuk yumurtluyomuşsun. Doğrusunu bilemem.. Yaa sence bnde umut varmıdr.. Moral ver birazzzcanım eğer damla damla devam ederse yerleşme kanaması o benim ilk gebeligimde damla damla hatta aktigini gördüm tuvalette adet oldum diye aldigim testi yapmaktan vazgececektim ama ikizlerime hamileymism seninde öyle olabilir parça parça birsey görmezsen bekle keşke bi test yapsaydin çıkardı ne olduğu canım endiselenme
dur bakalım parça parça birsey görmeden emin olma Sakin canını sıkma belli olmaz sabah olsun bi bak ben ilk çok üzüldüm ağladım ama birsey değişmedi hatta sonra kızdım kendime isyan ediyomusum gibi ağladım diye inşallah yerleşme kanamasıdir hiç belli olmaz ama değilse de nasip belki zamanı değil nolur kötü düşünmeyok canım yaaaBu adet ağrısı çook iyi bilirim her ay böyle başlar önce belim ağrır sonra kırmızılar gelir.. Şuanda tam da öyle oluyor
canımmmm umut hep var zaten gebe kaldigini biliyosun arti burdaki herkes bi şekilde ilaç iğne vs olumlu tepki veriyo yani Sonic olarak tek care Allah .. inşallah gebesindir :))yoksa da mutlaka gidiyorsun Dr a ihmal etmevalla hep ole derler bizde.. Daha çabuk yumurtluyomuşsun. Doğrusunu bilemem.. Yaa sence bnde umut varmıdr.. Moral ver birazzz
sağol canım benim.. sen ilk olduğun gün de ben sana kurmuştum buna benzer cümleler insan başkasına kolay söylüyor dsa yüregine o kadar kolay olmuyor. Alıştım artık biliyo musun, o kadar çok üzülüp ağladığım aylar oldu ki o zamanlarla kıyasladığımda çok şükür daha iyi durumdayım. Allah bundan aşağı düşürmesin inşallah.dur bakalım parça parça birsey görmeden emin olma Sakin canını sıkma belli olmaz sabah olsun bi bak ben ilk çok üzüldüm ağladım ama birsey değişmedi hatta sonra kızdım kendime isyan ediyomusum gibi ağladım diye inşallah yerleşme kanamasıdir hiç belli olmaz ama değilse de nasip belki zamanı değil nolur kötü düşünme
ayy kendimi ole şartlandırdım ki bu ay gebeliğe olmazsam çook hayal kıeıklığı olurrrcanımmmm umut hep var zaten gebe kaldigini biliyosun arti burdaki herkes bi şekilde ilaç iğne vs olumlu tepki veriyo yani Sonic olarak tek care Allah .. inşallah gebesindir :))yoksa da mutlaka gidiyorsun Dr a ihmal etme
amin canım çok haklısın ben de alıştım ama bu ay ben çok umutluydum elimde olmadan çünki vücudum gel beni dinle der gibi sinyal veriyordu her organim resmen . Hatta bırak gebeliği ikiz falan diye hayal kuruyodum ne kadar sartlandiysam halbuki nasip olmayınca olmuyo eşimi aradım telle toplantıdan çıktı ve ben ağlamaya başladım adet oldum diye sonra onun da ağladığını farkettim ben üzüldüm hayal kırıklığı yaşadım diye benjm jcin onemli olan sen sin senin sagligin gerisi onemli degil dedi sonra kızdım kendime bu halime hamd olsun vardır bi zamanı elbet dedim demek zorundayım .. sende sakin üzülme hem sonuç daha belli değil bekle tatlım sabah ola Hayrolasağol canım benim.. sen ilk olduğun gün de ben sana kurmuştum buna benzer cümleler insan başkasına kolay söylüyor dsa yüregine o kadar kolay olmuyor. Alıştım artık biliyo musun, o kadar çok üzülüp ağladığım aylar oldu ki o zamanlarla kıyasladığımda çok şükür daha iyi durumdayım. Allah bundan aşağı düşürmesin inşallah.
sakin Şartlandırma canım o zaman insan sonuca çok üzülüyo çünkü ya var ya da yok hatta insan ummadığı anda gebe kalıyo sende düşünme canimm herseyin en hayırlısı olsunayy kendimi ole şartlandırdım ki bu ay gebeliğe olmazsam çook hayal kıeıklığı olurrr
haklısın cnm.. Aslında bn buaydan hiç umutlu değildim eşimle aramız limoniydi hep boş geçirdik. Hatta topikte yazmştım yumurtlama takibine gidcm faln diye.. İşte adetim 2 gun geçince ve bu aşırı kasık.goğus ağrısı gelince şupelndim... Bakalım artkk...sakin Şartlandırma canım o zaman insan sonuca çok üzülüyo çünkü ya var ya da yok hatta insan ummadığı anda gebe kalıyo sende düşünme canimm herseyin en hayırlısı olsun
yerinde olsam iki gün daha bekler adet olmazsam Dr a gider direk kan baktiririm varsa sorun yok yoksa da yumurta takibine falan başlarım ya da Dr un ne onerirsehaklısın cnm.. Aslında bn buaydan hiç umutlu değildim eşimle aramız limoniydi hep boş geçirdik. Hatta topikte yazmştım yumurtlama takibine gidcm faln diye.. İşte adetim 2 gun geçince ve bu aşırı kasık.goğus ağrısı gelince şupelndim... Bakalım artkk...
peki yarında gelmezse kırmızılar yine mi test yapıyim ne diosun cnmm
amin canım çok haklısın ben de alıştım ama bu ay ben çok umutluydum elimde olmadan çünki vücudum gel beni dinle der gibi sinyal veriyordu her organim resmen . Hatta bırak gebeliği ikiz falan diye hayal kuruyodum ne kadar sartlandiysam halbuki nasip olmayınca olmuyo eşimi aradım telle toplantıdan çıktı ve ben ağlamaya başladım adet oldum diye sonra onun da ağladığını farkettim ben üzüldüm hayal kırıklığı yaşadım diye benjm jcin onemli olan sen sin senin sagligin gerisi onemli degil dedi sonra kızdım kendime bu halime hamd olsun vardır bi zamanı elbet dedim demek zorundayım .. sende sakin üzülme hem sonuç daha belli değil bekle tatlım sabah ola Hayrola[
Haklısın canım... sabah ola hayrola. Sabah yazarım durumları. iyi geceler..
haklısın galiba. En mantıklısı p.tesi yi beklmk.. Bide bnde kan pıhtılşması var.. Hamileliğimi oğrwnir oğrenmez iğneye başliycam. O açıdan surekli takib ediyorum gunlerimiyerinde olsam iki gün daha bekler adet olmazsam Dr a gider direk kan baktiririm varsa sorun yok yoksa da yumurta takibine falan başlarım ya da Dr un ne onerirse
aslında ne biliyo musun hiç belirti falan dinlememek lazım ama biz yapamıyoruz çünki her zaman Belirti olmuyo ilk gebeliğimde ben memlekete gelmiştim 2 aylık yiyenim 8 gün hastanede yatmıştı ve ben de refakatciydim günüm tam 5 gün geçti ama ben stres den diyodum ne bi kasik ağrısı ne göğüs hassasiyeti hicbirsey yok ama müthiş uyuyodum yiyenimi ayağımda sallarken uyuya kalırdim koltukta uyuya kalırdim başka belirti yoktu anlican biz kendimizi çok dinliyoruzyerinde olsam iki gün daha bekler adet olmazsam Dr a gider direk kan baktiririm varsa sorun yok yoksa da yumurta takibine falan başlarım ya da Dr un ne onerirse
coraspirin alıyorsun demi canım birde zaten genel anlamda kalp atışı duyunca iğne ye başlatıyorlar korkma hani senin genler heterozigot mu homozigot mu çıktı trombofili panelindehaklısın galiba. En mantıklısı p.tesi yi beklmk.. Bide bnde kan pıhtılşması var.. Hamileliğimi oğrwnir oğrenmez iğneye başliycam. O açıdan surekli takib ediyorum gunlerimi
evet corasprin kullnıyorum canm.. Bnm mthfr a1298 homozigot çıktı.. Ama bnm dktrum kalp atışını beklemiycez oğrenir oğrenmez iğneye başliycaz dedi. Zaten aksini solese bn dktr değiştirirdim çunku 2 duşuğumde kalp atımı olmadan duşıyodu. Bundada risk alamam.. Senin bilgin var mı pıhtı hakkındacoraspirin alıyorsun demi canım birde zaten genel anlamda kalp atışı duyunca iğne ye başlatıyorlar korkma hani senin genler heterozigot mu homozigot mu çıktı trombofili panelinde
bende de pıhtılaşma bozukluğu var canım benimde iki düşügum var benim ilki kalp atışı olmadan gitti ve ikizdi ikinci si 10 haftalik kalbi durdu ben bu ay iğneye başladım yapıyorum kendime coraspirin çinko B12 d vitamini ve folik asitte alıyorum ama iğne dışındakileri 3 aydır kullaniyorum üstelik ben diyet yaptım protein diyetievet corasprin kullnıyorum canm.. Bnm mthfr a1298 homozigot çıktı.. Ama bnm dktrum kalp atışını beklemiycez oğrenir oğrenmez iğneye başliycaz dedi. Zaten aksini solese bn dktr değiştirirdim çunku 2 duşuğumde kalp atımı olmadan duşıyodu. Bundada risk alamam.. Senin bilgin var mı pıhtı hakkında
iğneyi niye şimdiden yapıyosun cnm. Bnmde yaptrmam gerekmi.. Senin hangi genlerde pıhtı var.. Bide çocuğun var mı...bende de pıhtılaşma bozukluğu var canım benimde iki düşügum var benim ilki kalp atışı olmadan gitti ve ikizdi ikinci si 10 haftalik kalbi durdu ben bu ay iğneye başladım yapıyorum kendime coraspirin çinko B12 d vitamini ve folik asitte alıyorum ama iğne dışındakileri 3 aydır kullaniyorum üstelik ben diyet yaptım protein diyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?