çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

iğneyi niye şimdiden yapıyosun cnm. Bnmde yaptrmam gerekmi.. Senin hangi genlerde pıhtı var.. Bide çocuğun var mı...
bnde ikiz istiyorum bilio musun
Benim her iki gende heterozigot kalıtiliyo canım Dr um gebelik olduğunda başlamak benim için birsey ifade etmiyor dedi alt yapısı olması lazım dedi başladık ama benim dışımda önceden başlayan pek duymadım hiç yaşayan çocuğum yok clexana erken başladığım için hemen gebe kalmami istiyo Dr um zaten aylarca vuracaksin igneyi biran önce gebe kalman lazım diyo o yüzden biz normal sürece birakmadik ben bu ay ilk kez korunmayi bıraktım ve biz yumurta büyüttük iğne ile ve catlattik ama olmadı adet oldum böyle iki ay daha denicez sonra eşim askere gidiyor maalesef ara vericez

aaa inşllh gitmeden gebe kalırsın. Canm peki bnmde gebelik oncesi başlamam gerek mi sence. Korktum şimdii..
bu arada senin yaş kaç ne kadardr evlisn

aaa inşllh gitmeden gebe kalırsın. Canm peki bnmde gebelik oncesi başlamam gerek mi sence. Korktum şimdii..
bu arada senin yaş kaç ne kadardr evlisn
inşallah canım ama nasip kendimi sartlandirmiyorum. Sen Dr un ne derse bence onu yap içini de ferah tut gerekli olsa Dr un sana zaten baslatirdi ben 26 yaşındayim 2.5 yıllık evliyim canım benim Dr biraz detayci eşime bile ne testler yaptırdi Dr um tuo bebek ve infertilite uzmanı netten bakabilirsin Dr tolga Ecemis ona da bazı vitaminler kullandirdi sigarayı onun sayesinde bıraktı eşim

hem yaşın genç hemde yeni evlisin.ayrıca en azından hamile kalabiliyoruz. Bnce duşurmk bile hiç kalamamktan iyidr.. Hem bak iğnelerde çozumu olacak inşllh.hiç sıkma canını. İyi duşunelim iyi olsun inşlljj.. Eşin kaç ay yapck askerliği

ona hamd ediyorum canım zaten dediğin gibi neden düştüğünü de biliyoruz sen daha Küçüksun hatta küçücük ama insan bunları yaşarken üzülürken yaşını hesaba katamiyo sorun tek oluyo eşim 5 ay yapacak canım sen kaç yıllık evlisin

iyi az yapıomuş. Rbbim tez kavuştrsun.. Bnde 1 yıllık evliym canm. Yaşım kuçuk ama insan bi kere hamile kalıp o hissi tadınca sabırsızlanıo.. Yinede şukurler olsun ki gebe kalabiliyoruz bari

iyi az yapıomuş. Rbbim tez kavuştrsun.. Bnde 1 yıllık evliym canm. Yaşım kuçuk ama insan bi kere hamile kalıp o hissi tadınca sabırsızlanıo.. Yinede şukurler olsun ki gebe kalabiliyoruz bari
amin canım inşallah yasin küçük daha da çok yeni evlisin bu kadar kısa zamana iki gebeliği nasıl Sigdirdin kendini çok yıpratma sakin yasin küçük zamana bırak biraz aceleci sakin olma tatlım Dr sana ne önerirse onu yap bu sırada da evliliğinin ve eşine yanlız olmanın tadını çıkar ben hep böyle düşünüyorum yoksa bebeklerimin kaybını hemen anlatamıyorum :)))

duşuklerden sonra hiç korunmadım ikiside 3 ay arayla oldu duştu zaten hmn.. Şuan bi çocuğum olsun onunla birlikte bnde buyuuim istiyorum. Bi tane olsun sonra ara veririm enaz 3-4 yıl... Bide annmler,k.valide herkesin gozu yolda. İlk torun olck diye çpk hevesliler. Bndede piskolojik etki oluyo

canım benim Allah gönlündekinin hayırlısıni versin inşallah dilediğin ne varsa gerçek olsun isteyen herkesin evini çocuk sesleriyle doldursun tez zamanda güzel haberler alırsın umarım küçük anne olursun :)) hayırlı haberler bekliyorum pazartesi .yatıyorum ben artık canım iyi geceler

bnde uyiycam,cnmm... İnşllh veririm o guzel haberi.. Grşrz. İi geceler

canım günaydın.. kırmızılar gelmemiş ve ağrı geçmiş şimdi kafam iyice karıştı. O şiddetli ağrıdan sonra adet olmam lazımdı hep öyle olurdu. Şimdi nasıl salı olacak bilemiyorum... Belki de salıya kadar olur.....

Zagen o tevekkul sayesinde kazanacaz insallah bu imtihani bitanem...napalim.elden bisey gelmiyo ama burada sizlerle konusmak ayni derdi paylasmak bana cok iyi geldi eskisi gibi karamsar degilim sizler varsiniz bana yoldas moral oluypruz virbirimize canlarimmm sizi cok seviyorum valla yaaaa

Kiz sen hamilesin o zman yerlesme kanamasiydi o.demekki hele bekle bakalim kacinci gunu igenin olmazsa yarin.kan ver saliyi niye bekliyon dr a randevun mu var?

Bu arada herkese gunaydiiiinnnn....Gunesli bi Ankara sabahindan hepinize booolll sevgiler kzlarrrr

günaydın canlar... ya öyle kanama gibi değildi damla damla oda peçeteyle silince geldi. sonra bişey yok şimdi o gece belimdeki şiddetli ağrı da kalmadı. Doktorum günün geçerse 1 hafta sonra gel dedi.

Kızlar merhaba yeni yeni arkadaşlar yeni canlar yeni umutlar katılmışlar Aramıza hoşgelmişler ben de giremedim kaç gündür özledim sizleri Rakibe geçmiş olsun teyzemize canım benim imtihanınızı kolaylaştırsın Rabbim hepimize eşlerimizle aramızda muhabbet versin bu muhabbetin meyvesini de versin Âmin
Ayşecixm benim durum şöyle sat 24 Şubat bu ay ara verdik gelecek ay tüp bebek inşallah bat 23 Mart ben de 18 temmuzda evliliğimin 5. Yılını tamamlayacam Yaş29 1klomenle aşılama 2 iğneli aşılama yapılmıştı şimdi tüp bebek yolları Hakkımızda Hayırlısı olsun

günaydın canlar... ya öyle kanama gibi değildi damla damla oda peçeteyle silince geldi. sonra bişey yok şimdi o gece belimdeki şiddetli ağrı da kalmadı. Doktorum günün geçerse 1 hafta sonra gel dedi.
Ayy insallah yerlesme kanamasidir canim yaa insallah hamilesindir de bize de umut olursun.Seninasilama mi sadece igne miydi canim 17. gunde idrarda cikmaz da kanda cikar ama.adetini bekle sen dedigi gibi doktorun.Gunun gecsin.oyle git kesin.olur yaniliyo insan cunku ama beklemek zor sabir versin Rabbim :)

Canım yaaa çok üzüldüm. Allah sabrını versin en kısa vakitte kucağını doldursun inşallah.
Sagol bitanem cok zor evlat acisi bambaska bisey .Bunca sene hasretini cekip dr doguma 2 hafta kala topraga gommek xok agir geldi bana hala toparlanamadim bi umut yeniden hamile kalirsam evladimla avunurum diyorum.ama oda e zman nasip.olacak bilmiyorum hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…