çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Sende hosgeldin.mervem nerelerdesin valla canim brnide bu ay son.umit asilama olacak persembe gunu adet gunim bakalim ara vermistim ocaktaki asilamadan sonra sadece esime keciboynuzu kuru ysptim insallah hamile kalirim kendiligimden de asilamaya tup benege gerek kalmaz yaaa yoksa bize de tup ebek yollari gorunuyo bu ayki asilama da tutmazsa

Günaydın tatlım ben sana dedim keşke kendin bi test yapsan evde adetin i beklemek zorunda değilsin varsa çıkar ignenin üzerinden baya vakit geçti inşallah dediğim gibi yerleşme kanamasidir

Günaydın canım bende ankarada yaşıyorum takıpli olduğun herhangi bi yer ya da Dr var mi

kızlar bişey soracam size ben ekim ayında bi sokyora muayene olmuştum bebek tedavisi için bana tahlil yaptı sonra coraspirin 100 mg yazdı ve 1 gün biler günün geçse bu ilaca başla dedi. Bu benim de kanımda pıhtılaşma olduğu anlamına mı geliyor, eğer öyleyse ne olur gebelige mi engel bu durum?

Günaydın tatlım ben sana dedim keşke kendin bi test yapsan evde adetin i beklemek zorunda değilsin varsa çıkar ignenin üzerinden baya vakit geçti inşallah dediğim gibi yerleşme kanamasidir
Her ay ki gibi bi manzara yaşamaktan korkuyorum canım ya şimdi test alsam yapsam eşim çok hevesleniyor. Onu her ay çook hırpalıyorum bu sebeble bu ay test yapmıyorum inatla bakalım ne olacak.

Canim doktorl
canim doktorlar onlem olsun diye veriyo coraspini.cok yakin bi arkadasimi. doktoru da vermisti ustelik onun gebelikle ilgi hicbir problemi yoktu sadece bi dusugu vardi.hamilelikte icti ve simdi oglu 4 aylik

Mutluluk88 bugun de adet olmazsan gebe olma ihtimalin cok cok yukse.benim adetlerm cok duzensizdir ve yaklasik 35 gunde bir olurum.bu ay igne vurunmustm 17.gunu gece bir iki damla kan gordm ve yaklasik 12 saat sonra18. gun cok yogun kanamam oldu.yani ilac ve igne adeti erken getiriyo ama geciktirmiyo.yani adetin ustene 35 olmasi gerekirken 29.gunde oldm.bir de benim normalde ilk kani gordkten sonra 4. ve 5 gun sonra yogun kanamam olurdu.yani bu ilac hemen sokturuyo.umarm hamilesindir

Hayırlısı oldu bengisu022. Ben dün gece tamam bitti bu ayda gebe değilim dedim ama olmadı. Benim öyle kanama olmadı canım iç çamaşırım bile kirlenmedi sadece lababoda peçeteye geldi, hani bi yerinde yara olurda başını koparırsın o da bir iki damla kanar sanki öyleydi. Ama bel ağrım fenaydı şimdi yok.

Birde her adetten 4-5 gün önce göğüslerim nasıl açırdı şişerdi bu ay hiç bişey yok sizce normal mi?

Canim insaallah hamilesindir ama evde test yapsan silik bile olsa cikar.bi de bu igneyle ilk denemen mi

EKLEYELIM TATLIM

KIZLAR ZEYNEBIN MELEKLERI LISTEMIZ;;;;;;;;;;;
ANNE ADAYI(((YAS,EVLILIK)))......TEDAVI........... SAT.............. BAT........

1.ZEYNEP.....................KLOMEN+IGNE.......................1..HAMISIMIZ

2.GULBAHCESI(gulsen)(((yas:28.evlilik 7 yil))) ......1 negatif asilama...........12.subat.2015.......................12.mart.2015

3.CRAZY3527(rakibe)(((yas 28.evlilik 3 yil)))..............klomen+igne..............14.subat.2015.......................14.mart.2015

4.LATINAKIS (((yas:24.evlilik 4 yil)))......................klomen+igne.................24.subat.2015........................20.mart 2015

5.MVM8486(merve)(((yas:29 evlilik:5 yil)))..........2 negatif asilama.............24.subat.2015........................22.mart.2015

6.MELEK1906(((didem)))........................................klomen+igne...................27.subat.2015........................27.mart.2015

7.MASCULIN (ayse)(((yas:22.evlilik 4 yil))).............2 negatif asilama............01.mart.2015.........................29.mart.2015

8.MAVIZM (((yas :27.evlilik 4 yil))).......................1 kimyasal gebelik..............06.mart.2015........................07.nisan.2015

9.FOBEKS(((yas:27.evlilik 2.5 yil))).........................HSG cekildi......................06.mart.2015........................07.nisan.2015

10.BENGISU022.................................................................................................06.mart.2015..........................07.nisan.2015

11.MER_4260....................................................................................................06.mart.2015.........................07.nisan.2015

12.HAYR78..........................................................beklemede....................

13.SEDEF21 .......................................................klomen+igne................

14.DENIZ1111 .................................................2 negatif asilama..............

15.HIJYENIK.........................................................

16.MUTLULUK88_...............................................

17.BEBEGIM54......................................................

18.HATICELEVO..................................................

19.YSMINN............................................................

BIZLERE UGUR GETIRSIN INSALLAH ZEYNOS GIBI ANNE OLURUZ...

Günaydın canım bende ankarada yaşıyorum takıpli olduğun herhangi bi yer ya da Dr var mi
Evet canimm HACETTEPE ye gidiyorum normal polikilinigr randevu aliyorum ama asilamayi Doc Dr Gürkan Bozdag yapiyo Sezcan beyle beraber calisiyoar Sezcan bey ultrason takibini yapiyo Gurkan bey sonuclari degerlendiriyo cok cok memnunum doktorlarimdan.İstersen 122 lira verip Gurkan beye direk muayene olup derdini anlatabilirsin ama ben polikilinikten ilacimi yazdirip raporumu cikarttiriyorum zaten Gurkan bey yapiyo asilamayi ve takibini.Asilama yaptigi gun sadece 122 liraya onun adina giris yaptiriyosu.Tavsiye ederim kesinlikle ozelden iyi bi doktor gercekten Sezcan beyde oyle.sen nereye gidiyosun canim

sanirim pihtilasma var azda olsa canim.Bu gebelige degil de beegin tutunmasina engel oluyosanirim oluyo bebeker anne karninda dusuk oluyo.Gebelige engel mi bilmiyorum ama

Mutluluk88 umarm hamilesindir.hadi hayirli gaberlerini bekliyorz.kizlar bisey soracam hepiniz klomen mi kullandiniz?doktorum bana serophene verdi gecen ay.bakalim yarin tekrar gidecem ikinci yumurta takibim olacak.

Saol bitanem bende giremiyorum malum hastane köşelerinde yatıyorum walla özledim muhabbet etmeyi sizlerle

Mutluluk88 umarm hamilesindir.hadi hayirli gaberlerini bekliyorz.kizlar bisey soracam hepiniz klomen mi kullandiniz?doktorum bana serophene verdi gecen ay.bakalim yarin tekrar gidecem ikinci yumurta takibim olacak.
od ayni canim ben.ikisini de kullanmistim farki yok pek...

crazy,mavizim hosgeldiniz canlarimmmmm nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…