İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canim orda ikizleri duymuştum isimlerini hatırlamıyorum onlara cok uyi demişlerdi benjm dr tolga ecemis belki duymussundur dr um bana istersen aşılama yapalım dedj bende % 5 fazla ihtimal gerek yk dedjm sence denemeli myitimEvet canimm HACETTEPE ye gidiyorum normal polikilinigr randevu aliyorum ama asilamayi Doc Dr Gürkan Bozdag yapiyo Sezcan beyle beraber calisiyoar Sezcan bey ultrason takibini yapiyo Gurkan bey sonuclari degerlendiriyo cok cok memnunum doktorlarimdan.İstersen 122 lira verip Gurkan beye direk muayene olup derdini anlatabilirsin ama ben polikilinikten ilacimi yazdirip raporumu cikarttiriyorum zaten Gurkan bey yapiyo asilamayi ve takibini.Asilama yaptigi gun sadece 122 liraya onun adina giris yaptiriyosu.Tavsiye ederim kesinlikle ozelden iyi bi doktor gercekten Sezcan beyde oyle.sen nereye gidiyosun canim
Evet canimm HACETTEPE ye gidiyorum normal polikilinigr randevu aliyorum ama asilamayi Doc Dr Gürkan Bozdag yapiyo Sezcan beyle beraber calisiyoar Sezcan bey ultrason takibini yapiyo Gurkan bey sonuclari degerlendiriyo cok cok memnunum doktorlarimdan.İstersen 122 lira verip Gurkan beye direk muayene olup derdini anlatabilirsin ama ben polikilinikten ilacimi yazdirip raporumu cikarttiriyorum zaten Gurkan bey yapiyo asilamayi ve takibini.Asilama yaptigi gun sadece 122 liraya onun adina giris yaptiriyosu.Tavsiye ederim kesinlikle ozelden iyi bi doktor gercekten Sezcan beyde oyle.sen nereye gidiyosun canim
Tesekkur ederim cevap verdiğiniz icn adet günum zaten geçmişticanım öncelikle çatlama iğnesi sonrası 46 saate kadar en gec yumurta catliyo öncesinde de kendiliğinden catlayabiliyo 72 saat için birsey diyemiyorum iğnenin 15.gunu gebelik belli olur demişti Drum bana istersen adet gününü bekle sakin kendini de üzme hiç belli olmaz ne olacağı belki geç döllenme olmuştur
Yok canim duymadim.doktorunum ismini ama ikiz doktorlari bilmiyorum hacettepe de ozel prof doktorlar var zaten tup bebege de sadece gurkan bey bakiyo sezcan beyle.Belki ikizlerdir bilemiyorum :) Valla bende sordum Gurkan beye asilamanin tutma ihtimali %15-17 dedi bakalim bu seferde olmazsa zaten.tup bebek yapacak oyle dedi sezcan bey bilemiyorum canim.sen nasil istersen ama tup bebek dahs iyi tabiki garanti bi yontem.Sen daha once asilama oldun mu yada igne kullandin.mi hic?İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canim orda ikizleri duymuştum isimlerini hatırlamıyorum onlara cok uyi demişlerdi benjm dr tolga ecemis belki duymussundur dr um bana istersen aşılama yapalım dedj bende % 5 fazla ihtimal gerek yk dedjm sence denemeli myitim
Canım 4 gece sonra ilk defa dinlenmek için eve geldim hemen bakım dedim kızlar napio gülşen im ne zaman olcak aşılaman geçmiş sayfaları çok okuyamadım telden giriyorum inşallah bu sefer tutar bitanemod ayni canim ben.ikisini de kullanmistim farki yok pek...
crazy,mavizim hosgeldiniz canlarimmmmm nasilsiniz
Elhamdulillah kuzum iyiyim yarım doktora gidiyorum bakalım ne diyecek dualarini zi bekliyorum sen nasılsın cnmod ayni canim ben.ikisini de kullanmistim farki yok pek...
crazy,mavizim hosgeldiniz canlarimmmmm nasilsiniz
Aynı cnm sen nasilsin teyzemiz nasıl olduCanım 4 gece sonra ilk defa dinlenmek için eve geldim hemen bakım dedim kızlar napio gülşen im ne zaman olcak aşılaman geçmiş sayfaları çok okuyamadım telden giriyorum inşallah bu sefer tutar bitanem
benim Dr um Liv hospital da ama biz hiç hastaneye gitmedik klinigine gittim sürekli ben ilk kez klomen tarzı iğne kullandım bu ay ama adet oldum pazartesi randevum var yüzde 5 şans artıyor diyince ilk sefer için bin lira vermek istemedim çünki ben zaten kendiligim den gebe kalabiliyirum sadece zamanı kısaltmak istedim ama hayırlısı canım eşim mayısta asker o zamana kadar birsey olmazsa dönünce bakıncaz napacagimizaYok canim duymadim.doktorunum ismini ama ikiz doktorlari bilmiyorum hacettepe de ozel prof doktorlar var zaten tup bebege de sadece gurkan bey bakiyo sezcan beyle.Belki ikizlerdir bilemiyorum :) Valla bende sordum Gurkan beye asilamanin tutma ihtimali %15-17 dedi bakalim bu seferde olmazsa zaten.tup bebek yapacak oyle dedi sezcan bey bilemiyorum canim.sen nasil istersen ama tup bebek dahs iyi tabiki garanti bi yontem.Sen daha once asilama oldun mu yada igne kullandin.mi hic?
inşallah canım sağolUmarım test yaparsın ve bize hamile olduğunu yazarsın
hala adet olmadım 17. gün de bitiyor adet belirtisi de yok son 2 gün. Arada sadece belime bi ağrı giriyor ve çok uzun sürmeden geçiyor. Gögüslerimin çoktan alarm vermesi lazımdı ama onlarda da tık yok. Bide tam rahmin olduğu kısım sanki şiş gibi yada büyüyor gibi geliyor bana olabilir mi böyle bişey. yani şuan gebe olsam bile orda bi hareketlilik olması için erken değil mi?Mutluluk88 umarm hamilesindir.hadi hayirli gaberlerini bekliyorz.kizlar bisey soracam hepiniz klomen mi kullandiniz?doktorum bana serophene verdi gecen ay.bakalim yarin tekrar gidecem ikinci yumurta takibim olacak.
hala adet olmadım 17. gün de bitiyor adet belirtisi de yok son 2 gün. Arada sadece belime bi ağrı giriyor ve çok uzun sürmeden geçiyor. Gögüslerimin çoktan alarm vermesi lazımdı ama onlarda da tık yok. Bide tam rahmin olduğu kısım sanki şiş gibi yada büyüyor gibi geliyor bana olabilir mi böyle bişey. yani şuan gebe olsam bile orda bi hareketlilik olması için erken değil mi?benim Dr um Liv hospital da ama biz hiç hastaneye gitmedik klinigine gittim sürekli ben ilk kez klomen tarzı iğne kullandım bu ay ama adet oldum pazartesi randevum var yüzde 5 şans artıyor diyince ilk sefer için bin lira vermek istemedim çünki ben zaten kendiligim den gebe kalabiliyirum sadece zamanı kısaltmak istedim ama hayırlısı canım eşim mayısta asker o zamana kadar birsey olmazsa dönünce bakıncaz napacagimiza
canım rahim kısmı benim de sis di ama baktım adet olunca yine öyle diğerleri için birsey diyemicem hiçbir belirti olmadan da gebelik oluyo fazla takılma bence ben herseyi hissettim ama adet oldum muhtemelen bebek yerlesemedi atıldı çünki adet olunca hepsi anında bitti belli olmaz sen mümkün olduğunca rahat ol :)hala adet olmadım 17. gün de bitiyor adet belirtisi de yok son 2 gün. Arada sadece belime bi ağrı giriyor ve çok uzun sürmeden geçiyor. Gögüslerimin çoktan alarm vermesi lazımdı ama onlarda da tık yok. Bide tam rahmin olduğu kısım sanki şiş gibi yada büyüyor gibi geliyor bana olabilir mi böyle bişey. yani şuan gebe olsam bile orda bi hareketlilik olması için erken değil mi?
Anladım canım 2 gün daha bekleyelim bakalım ne olacak.canım rahim kısmı benim de sis di ama baktım adet olunca yine öyle diğerleri için birsey diyemicem hiçbir belirti olmadan da gebelik oluyo fazla takılma bence ben herseyi hissettim ama adet oldum muhtemelen bebek yerlesemedi atıldı çünki adet olunca hepsi anında bitti belli olmaz sen mümkün olduğunca rahat ol :)
Normalde gunum ayin 19 uydu ama asilama olunca 12 subatta oldum Rakibem 12 marti bekliyorum adet olunca gidecem.bakalim canim bu ay yumurtlama takibini de yaptik takvimden.insallah asilamaya gerek kalmadan hamile kalirim bu ay hic dinlemedim kendimi bakalim...Sen naptin canimm yoruldun drmi..Adetim basladi orda mi demistin benmi oyle hatirliyorum canimCanım 4 gece sonra ilk defa dinlenmek için eve geldim hemen bakım dedim kızlar napio gülşen im ne zaman olcak aşılaman geçmiş sayfaları çok okuyamadım telden giriyorum inşallah bu sefer tutar bitanem
Yarin tup bebek ocin mi gidecen canim yoksa yumurta takibi ve igne icin mi? İnsalah jayirlisiyla bu ay bari guzel haberlr verelim birborimize canlarimm.Bende napiyim canim gunluk ev telasi icinde oyalaniyorum.iste persembeyi bekliyorum bende adet olunca hastaneye gdecem.asilama.icin kontroller baslayacak..Hayirlisi bakalim buda olmazsa tup olacak diye ayri bi stres var sanki bu ay bende offf bitecek mi kizlar bu evlat hasretimiz...Elhamdulillah kuzum iyiyim yarım doktora gidiyorum bakalım ne diyecek dualarini zi bekliyorum sen nasılsın cnm
BITECEK INSALLAH GULSENIM. RABBIM SENIN TEMIZ KALBINE GIRE VERSIN INSALLAH.Yarin tup bebek ocin mi gidecen canim yoksa yumurta takibi ve igne icin mi? İnsalah jayirlisiyla bu ay bari guzel haberlr verelim birborimize canlarimm.Bende napiyim canim gunluk ev telasi icinde oyalaniyorum.iste persembeyi bekliyorum bende adet olunca hastaneye gdecem.asilama.icin kontroller baslayacak..Hayirlisi bakalim buda olmazsa tup olacak diye ayri bi stres var sanki bu ay bende offf bitecek mi kizlar bu evlat hasretimiz...
insallah canimm insallahhhhh tek istegim bu inan hepimize dua ediyorum valla...Iğne tedavisi kuzum inş hayırlı haberleri veririz Rabbim sesimizi duyacak inş
Sagol aysemmm Allah rai.olsun bitanevim bende xookk dua ediyorum hepimz icin vallla surda mutlu haberler verelim hepimiz noluurrr AllahiimmmBITECEK INSALLAH GULSENIM. RABBIM SENIN TEMIZ KALBINE GIRE VERSIN INSALLAH.
BU TOPIKTE ILK SENIN HAMIS KALMANI ISTIYORUM SONRA CRAZY RAKIBE ABLAM DAHA SONRADA BIZLER TAKIP EDERIZ SIZI .(FOBEKS MAVIZM MERVE DENIZ VE YENI KATILANLAR)
Günaydın canım... Uyandım test alıp yapayım bugün dedim ama bi de ne göreyim kırmızılar gelmişBu arada gunayddiiiinnnn calarimmmmmm nasilsiniz bakalim?
Yok gülşen cim adet olmadım daha ama her yere koşturdum refakatçisı olmayan hastalarada yardım ettim yani yatırdım kaldırdım ağır kaldırdım çok ondan umudum yok birde çok soğuk aldım hiç dikkat edemedim ayın 13ü günüm olurum kesin inşallah aşılamaya gerek kalmaz bitanemNormalde gunum ayin 19 uydu ama asilama olunca 12 subatta oldum Rakibem 12 marti bekliyorum adet olunca gidecem.bakalim canim bu ay yumurtlama takibini de yaptik takvimden.insallah asilamaya gerek kalmadan hamile kalirim bu ay hic dinlemedim kendimi bakalim...Sen naptin canimm yoruldun drmi..Adetim basladi orda mi demistin benmi oyle hatirliyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?