Günaydın cnm herseyde vardır bi Hayır Rabbim bizi bizden daha fazla düşünüyorGünaydın canım... Uyandım test alıp yapayım bugün dedim ama bi de ne göreyim kırmızılar gelmişBende güzel haber veremedim malesef...
Bu arada gunayddiiiinnnn calarimmmmmm nasilsiniz bakalim?[/QUOT E]
Günaydın kuzum Allah a şükür sen nasılsın
Ins hamilesindir cnm Rabbim bi uğraş vrrdiki unutasin diye hamilesindir ins[/QUOTE][QU OTE="crazy3527, p ost: 39840 852, member: 548505"]Yok gül şen cim adet olmadım daha ama her yere koşturdum refakatçisı olmayan hastalarada yardım ettim yani yatırdım kaldırdım ağır kaldırdım çok ondan umudum yok birde çok soğuk aldım hiç dikkat edemedim ayın 13ü günüm olurum kesin inşallah aşılamaya gerek kalmaz bitanem
insallah canimm insallahhhhh tek istegim bu inan hepimize dua ediyorum valla...
Sagol aysemmm Allah rai.olsun bitanevim bende xookk dua ediyorum hepimz icin vallla surda mutlu haberler verelim hepimiz noluurrr Allahiimmm
Gunaydin cnm iyiz havalar acildi yaz geliyorBu arada gunayddiiiinnnn calarimmmmmm nasilsiniz bakalim?
Saglik olsun canim.uzulme ins diger ay olur.nasip iste demek ki zamani varmsGünaydın canım... Uyandım test alıp yapayım bugün dedim ama bi de ne göreyim kırmızılar gelmişBende güzel haber veremedim malesef...
Bu arada gunayddiiiinnnn calarimmmmmm nasilsiniz bakalim?
canım merak etme bi ayda eriyor kist ben Yasmin kullandım kistim 7 cm olmuştu bi ay sonra kayboldu adet olduktan sonra mı gittin Dr a kaçıncı gününduSlm kizlar bugün 2. yumurta takibim icin doktra gittim.maalesef nur topu gibi 2 tane kistim varmis.tedaviye ara verdk bu ay.bakalim anne olmak ne zaman nasip olacak
Evet adetliyken 4. gunu gittimcanım merak etme bi ayda eriyor kist ben Yasmin kullandım kistim 7 cm olmuştu bi ay sonra kayboldu adet olduktan sonra mı gittin Dr a kaçıncı günündu
Olsun canim yaa uzulme Rabbim verecek insallah bi gun hepimize canimiz sagolsun da evlatlarimiz olur insallahGünaydın canım... Uyandım test alıp yapayım bugün dedim ama bi de ne göreyim kırmızılar gelmişBende güzel haber veremedim malesef...
Canimin.ici eger omru varsa hicbisey olmaz tas da tasisan durur yerinde sen.merak etme bizde bi masa var mutfakta acayip agir kalabaligi buyuk masa vide demirden bode ustunde kalin cam var kki kisi kaldiriyoz cekiyoz karsilikli gecip yemek yenilecegi zamn ama sanki 2 damacana kaldiriyomus gibi agir oluyo hic aklima gelmiyodu bisey olur mu diye esim.kiziyo aryik kaldirma beljide oluyo her gun sen masayi kaldiriyon dusuyo diye bende ona omru varsa bisey olmaz diyorum ama tabi oncre tedbir...Bede 12 sinde olacam bakalim bekliyorum.ama umidim yok zaten.adetim aslasin da gdeyim diye bekliyorum canimin.ici...Yok gülşen cim adet olmadım daha ama her yere koşturdum refakatçisı olmayan hastalarada yardım ettim yani yatırdım kaldırdım ağır kaldırdım çok ondan umudum yok birde çok soğuk aldım hiç dikkat edemedim ayın 13ü günüm olurum kesin inşallah aşılamaya gerek kalmaz bitanem
ilacla gidiyo demi o kistler canim uzulme kistle hamile kalan var biswy olmaz insallah...Slm kizlar bugün 2. yumurta takibim icin doktra gittim.maalesef nur topu gibi 2 tane kistim varmis.tedaviye ara verdk bu ay.bakalim anne olmak ne zaman nasip olacak
Senin randevun me oldu canim gittin mi?canım merak etme bi ayda eriyor kist ben Yasmin kullandım kistim 7 cm olmuştu bi ay sonra kayboldu adet olduktan sonra mı gittin Dr a kaçıncı günündu
Aynen doğru söylüyorsun cnmOlsun canim yaa uzulme Rabbim verecek insallah bi gun hepimize canimiz sagolsun da evlatlarimiz olur insallah
Canimin.ici eger omru varsa hicbisey olmaz tas da tasisan durur yerinde sen.merak etme bizde bi masa var mutfakta acayip agir kalabaligi buyuk masa vide demirden bode ustunde kalin cam var kki kisi kaldiriyoz cekiyoz karsilikli gecip yemek yenilecegi zamn ama sanki 2 damacana kaldiriyomus gibi agir oluyo hic aklima gelmiyodu bisey olur mu diye esim.kiziyo aryik kaldirma beljide oluyo her gun sen masayi kaldiriyon dusuyo diye bende ona omru varsa bisey olmaz diyorum ama tabi oncre tedbir...Bede 12 sinde olacam bakalim bekliyorum.ama umidim yok zaten.adetim aslasin da gdeyim diye bekliyorum canimin.ici...
benim de adetimin 4.gunu 6 da randevum vardı canım benim yumurtadan biri catlamamis Yasmin kullancam bir ay bu ay ara verdik bizde ama ben sevindim sanki öyle hissettim ara verip kafamı toplarim en azındanEvet adetliyken 4. gunu gittim
evet canım gittim yumurtalarim dan biri catlamamis iğneye rağmen oda kist olmuş 3.5 cm Yasmin kullanacam bu ay ara verdik anlicanilacla gidiyo demi o kistler canim uzulme kistle hamile kalan var biswy olmaz insallah...
Senin randevun me oldu canim gittin mi?
Allah gönlünce versin ama burada bu kadar evlat hasreti çeken insan varken ilk senin hamile kalmanı istiyorum demen hoş değilBITECEK INSALLAH GULSENIM. RABBIM SENIN TEMIZ KALBINE GIRE VERSIN INSALLAH.
BU TOPIKTE ILK SENIN HAMIS KALMANI ISTIYORUM SONRA CRAZY RAKIBE ABLAM DAHA SONRADA BIZLER TAKIP EDERIZ SIZI .(FOBEKS MAVIZM MERVE DENIZ VE YENI KATILANLAR)
Allah gönlünce versin ama burada bu kadar evlat hasreti çeken insan varken ilk senin hamile kalmanı istiyorum demen hoş değilBITECEK INSALLAH GULSENIM. RABBIM SENIN TEMIZ KALBINE GIRE VERSIN INSALLAH.
BU TOPIKTE ILK SENIN HAMIS KALMANI ISTIYORUM SONRA CRAZY RAKIBE ABLAM DAHA SONRADA BIZLER TAKIP EDERIZ SIZI .(FOBEKS MAVIZM MERVE DENIZ VE YENI KATILANLAR)
cnm ben kotu bir niyetle soylemedim.38 haftalik bir bebegini kaybeden kisi icin ne soylenebilir.hani gulsene ilk hamisimiz sen ol dedim.bunda ne var.ben ilk bu topikte crazyi sonrada gulseni tanidim.ve cok uzuldum yasadiklari gercekten zor geldi bana.hepinizin hamileligine inanki kendim gibi sevinicem ama gulsene daha bi farkli istiyorum hani acisini unutsun diye dedim tatlim.cogunuzu tanimiyorum sorununuzu bilmiyorum belki daha buyuk acilar yasayanlar vardir ama dedigim gibi ilk onu tanidim ve sicakligi ictenligi sevecenligi farkli geldi bana.hepinizi seviyorum.derdimiz ortak .ben dedimde RABBIM oylemi yapicak.hersey benim elimdemi sanki.ben kendimden once sizlere istiyorum cunku benim yasim daha 22.Allah gönlün
Allah gönlünce versin ama burada bu kadar evlat hasreti çeken insan varken ilk senin hamile kalmanı istiyorum demen hoş değil
Günde kaç tane klomen kullanmıştın ki kist olmuşSlm kizlar bugün 2. yumurta takibim icin doktra gittim.maalesef nur topu gibi 2 tane kistim varmis.tedaviye ara verdk bu ay.bakalim anne olmak ne zaman nasip olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?