- 26 Şubat 2015
- 138
- 63
- 43
Letrasan başladı 5 gün içecem bi de bi iğne verdi göbekten her gün kendim yapacam 7 gün bi de çatlatma iğnesi yazdı.. süreç nasıl işliyor acılı bi işlem mi kızlar lütfen yardımkızlar merhaba.. içinizde aşılama olan var mı? Bugün doktora gittim aşılama yapalım bu ay dedi.
BEEEEEENNNN VARIM CNMkızlar merhaba.. içinizde aşılama olan var mı? Bugün doktora gittim aşılama yapalım bu ay dedi.
Soğan kürü yap canım benim 2 taneydi 1 hafta yaptım sonra kistler püfffff:)evet canım gittim yumurtalarim dan biri catlamamis iğneye rağmen oda kist olmuş 3.5 cm Yasmin kullanacam bu ay ara verdik anlican
Anlatabilir misin süreç nasıl işliyor.. Korkuyorum biraz. Doktor bi anda aşılama deyince bi şk oldum zaten. Azönce eczaneden ilaçları aldım 300 tl tuttu 350 de aşılamaya alacaklarmış maddi manevi külfetli bi iş sanırımBEEEEEENNNN VARIM CNMMRB MERAK ETTIKLERINI SORABILIRSIN.
Nerede 350 aşılama. Bende önümüzdeki ay aşılama olucam aşılama 1000tlAnlatabilir misin süreç nasıl işliyor.. Korkuyorum biraz. Doktor bi anda aşılama deyince bi şk oldum zaten. Azönce eczaneden ilaçları aldım 300 tl tuttu 350 de aşılamaya alacaklarmış maddi manevi külfetli bi iş sanırım
peki yasmin falan kullandın mı canım doğum kontrol hapı yaniSoğan kürü yap canım benim 2 taneydi 1 hafta yaptım sonra kistler püfffff:)
ben ankarada oturuyorum dr um da bana istersen aşılma yapaıl dedi 1000 tl amaNerede 350 aşılama. Bende önümüzdeki ay aşılama olucam aşılama 1000tl
bırde soğan kürünü ne zaman yaptın adet sonrası mı yoksa belli bı zamanı var mıpeki yasmin falan kullandın mı canım doğum kontrol hapı yani
Hayır kullanmadım bence sende kulanma. Bu kistlere basit kist deniliyormuş, doktorum dedi ki istersen yasmin başlayayım ama bilki bununda kisti eritmede kanıtlanmış bi sonucu yok ama literatürde tedavi olarak bu ilaç verirlir. Böyle de gebe kalma olasılığın var dedi. Bende kullanmadım bişey.peki yasmin falan kullandın mı canım doğum kontrol hapı yani
CNM BEN 2 KEZ ASILAMA OLDUM BENIM OLUMSUZ SONUCLANDI AMA INSALLAH SENINKI POZITIF OLUR.Letrasan başladı 5 gün içecem bi de bi iğne verdi göbekten her gün kendim yapacam 7 gün bi de çatlatma iğnesi yazdı.. süreç nasıl işliyor acılı bi işlem mi kızlar lütfen yardım
orası büyük şehir belki onla alakalı bi durumdur bilemedim şimdiben ankarada oturuyorum dr um da bana istersen aşılma yapaıl dedi 1000 tl ama
canım benim çook teşekkür ederim ne kusuru. İyi ki sizlerle tanıştım bana öyle iyi geliyorsunuz ki:) Peki seninkiler neden tutmamış doktor bişey söylemedi mi?CNM BEN 2 KEZ ASILAMA OLDUM BENIM OLUMSUZ SONUCLANDI AMA INSALLAH SENINKI POZITIF OLUR.
ONCELIKLE ILISKIDEN HIC BIR FARKI YOK O NEDENLE KENDINI HER IKI SONUCADA ACIK TUT.
BIZ ADETIMIN 2. GUNU KONTROLLERE BASLADIK.
DOKTORUM GONAL F GUNDE BIR KEZ 75ML BASLATTI.8 GUN GOBEKTEN KULLANDIM.
2 GUNDE BIR ULTRASONDA YUMURTA TAKIBI YAPTI.ADETIN 11. GUNU IKI YUMURTAM VARDI.
BIRI 19 DIGERI 21 OLUNCA OVITREL CATLATMA IGNESI VERDI.ONUDA GOBEKTEN KENDIM VURDUM.
IGNEDEN 36 SAAT SONRA RANDEVU VERDI.ESIM SABAHTAN SPERM VERDI.ILACLANAN SPERMLERI LABARATUVARDA DOKTORA GONDERDILER.DAHA SONRASI COK KOLAY.AYNI KONTROLE GITMISSIM GIBI MASADA UZANDIM VE DOKTOR UZUN BIR KABLO SEKLINDE KATATERLE SPERMI CEKIP ICERI BIRAKTI.YARIM SAAT UZANDIM VE ILACLARI YAZIP EVE YOLLADILAR.2 HAFTA BEKLEYIP ADET OLMAZSAN TEST YAP DEDI.(BEN 15. GUN ADET OLDUM MALESEFFF.)
INSALLAH SENIN TUTAR CNM BIR ARKADASLA TANISTIM BURDA O 35 YASINDA ILK ASILAMAYLA HAMILE KALMIS .UMUDUNU YITIRME .AMA COKTA KAPTIRMA TAVSIYEM BUNLARR.yanlis bisey yazdiysam ksr bkm
Aşılamadan sonra yattın mı hastaneden yada nelere dikkat etmek gerekcanım benim çook teşekkür ederim ne kusuru. İyi ki sizlerle tanıştım bana öyle iyi geliyorsunuz ki:) Peki seninkiler neden tutmamış doktor bişey söylemedi mi?
Aşılamadan sonra yattın mı hastaneden yada nelere dikkat etmek gerekCNM BEN 2 KEZ ASILAMA OLDUM BENIM OLUMSUZ SONUCLANDI AMA INSALLAH SENINKI POZITIF OLUR.
ONCELIKLE ILISKIDEN HIC BIR FARKI YOK O NEDENLE KENDINI HER IKI SONUCADA ACIK TUT.
BIZ ADETIMIN 2. GUNU KONTROLLERE BASLADIK.
DOKTORUM GONAL F GUNDE BIR KEZ 75ML BASLATTI.8 GUN GOBEKTEN KULLANDIM.
2 GUNDE BIR ULTRASONDA YUMURTA TAKIBI YAPTI.ADETIN 11. GUNU IKI YUMURTAM VARDI.
BIRI 19 DIGERI 21 OLUNCA OVITREL CATLATMA IGNESI VERDI.ONUDA GOBEKTEN KENDIM VURDUM.
IGNEDEN 36 SAAT SONRA RANDEVU VERDI.ESIM SABAHTAN SPERM VERDI.ILACLANAN SPERMLERI LABARATUVARDA DOKTORA GONDERDILER.DAHA SONRASI COK KOLAY.AYNI KONTROLE GITMISSIM GIBI MASADA UZANDIM VE DOKTOR UZUN BIR KABLO SEKLINDE KATATERLE SPERMI CEKIP ICERI BIRAKTI.YARIM SAAT UZANDIM VE ILACLARI YAZIP EVE YOLLADILAR.2 HAFTA BEKLEYIP ADET OLMAZSAN TEST YAP DEDI.(BEN 15. GUN ADET OLDUM MALESEFFF.)
INSALLAH SENIN TUTAR CNM BIR ARKADASLA TANISTIM BURDA O 35 YASINDA ILK ASILAMAYLA HAMILE KALMIS .UMUDUNU YITIRME .AMA COKTA KAPTIRMA TAVSIYEM BUNLARR.yanlis bisey yazdiysam ksr bkm
bana dun verdi bende içtim bı tane benim ikinci düşüğüm sonrası da kistim vardı 7 cm ondada dr um yasn-mın vermişti eridi gitti ondan tekrar verdi sence içmesem mı senın kist kaç cm diHayır kullanmadım bence sende kulanma. Bu kistlere basit kist deniliyormuş, doktorum dedi ki istersen yasmin başlayayım ama bilki bununda kisti eritmede kanıtlanmış bi sonucu yok ama literatürde tedavi olarak bu ilaç verirlir. Böyle de gebe kalma olasılığın var dedi. Bende kullanmadım bişey.
canımya kürü ne zaman yapıyoruz ne zaman başlıyoruz pekiHayır kullanmadım bence sende kulanma. Bu kistlere basit kist deniliyormuş, doktorum dedi ki istersen yasmin başlayayım ama bilki bununda kisti eritmede kanıtlanmış bi sonucu yok ama literatürde tedavi olarak bu ilaç verirlir. Böyle de gebe kalma olasılığın var dedi. Bende kullanmadım bişey.
5 yildir hic hamile kalamadim.e asilamadada tutma orani yuzde 15 deniliyor.dedim ya asilama iliskiyle hemen hemen ayni.spermi yumurtanin yakinina birakiyorlar kendiliginden tutunmasi gerekiyor ama bizim olmadi tutup dusuyormus ne kadar dikkat etsemde.canım benim çook teşekkür ederim ne kusuru. İyi ki sizlerle tanıştım bana öyle iyi geliyorsunuz ki:) Peki seninkiler neden tutmamış doktor bişey söylemedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?