- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
canim bende de ik kist cikti biri 7cm. doktor ilaca da gerek yok dedi kendiliginden gider dedi korunmaniza da gerek yok dedi ama ben bu hafta disciye gidyrm dis tedavm bitene kadar korunacam sonra adet olunca tekrar igne icin doktora gidecmbırde soğan kürünü ne zaman yaptın adet sonrası mı yoksa belli bı zamanı var mı
canim bende de ik kist cikti biri 7cm. doktor ilaca da gerek yok dedi kendiliginden gider dedi korunmaniza da gerek yok dedi ama ben bu hafta disciye gidyrm dis tedavm bitene kadar korunacam sonra adet olunca tekrar igne icin doktora gidecmbırde soğan kürünü ne zaman yaptın adet sonrası mı yoksa belli bı zamanı var mı
yaş 27 canım 1,5 yıldır istiyoruz5 yildir hic hamile kalamadim.e asilamadada tutma orani yuzde 15 deniliyor.dedim ya asilama iliskiyle hemen hemen ayni.spermi yumurtanin yakinina birakiyorlar kendiliginden tutunmasi gerekiyor ama bizim olmadi tutup dusuyormus ne kadar dikkat etsemde.
.son care tup .son karari boyleydi doktorun ama biz doktor degistiricez.ilk gittigim diger iki doktorda sorun yok demisti.
tupede gidebilirim belli degil.ama yasim genc.erken diyenler var kararsizimmmm
bu arada turkiyede fiyatlari bilmiyorum.yurtdisindayim.burda yarisini sigorta karsiliyor.
cnm senin yas kac??? KAC YILDIR BEBEK ISTIYORSUN????
Adetken başlamıştım sanırımbırde soğan kürünü ne zaman yaptın adet sonrası mı yoksa belli bı zamanı var mı
nasıl hazirladin zahmet olmazsa tarif verir misin canım yaAdetken başlamıştım sanırım
nasıl hazirladin zahmet olmazsa tarif verir misin canım ya
senin yaş kaç canım, siz ne durumdasınız?yaş 27 canım 1,5 yıldır istiyoruz
senin yasin belki kucuk ama kocamaannn biryuregin var bitanem Aysem benim Allah razi olsun ben seni anladim tabi arkadaslar aramizda yeni oldugu icin boyle soylemeleri normal Rabbim hepimize verir insallah en.kisa zamanda hepimoz icin dua edelim birbirimize..cnm ben kotu bir niyetle soylemedim.38 haftalik bir bebegini kaybeden kisi icin ne soylenebilir.hani gulsene ilk hamisimiz sen ol dedim.bunda ne var.ben ilk bu topikte crazyi sonrada gulseni tanidim.ve cok uzuldum yasadiklari gercekten zor geldi bana.hepinizin hamileligine inanki kendim gibi sevinicem ama gulsene daha bi farkli istiyorum hani acisini unutsun diye dedim tatlim.cogunuzu tanimiyorum sorununuzu bilmiyorum belki daha buyuk acilar yasayanlar vardir ama dedigim gibi ilk onu tanidim ve sicakligi ictenligi sevecenligi farkli geldi bana.hepinizi seviyorum.derdimiz ortak .ben dedimde RABBIM oylemi yapicak.hersey benim elimdemi sanki.ben kendimden once sizlere istiyorum cunku benim yasim daha 22.
Canim bende Ankara Hacettepe Hastanesindr doc dr a asilama yaptirdim ilaclaruma rapor cikardilar 200 tl aldilar eczaneden ilaclar icin.122 tl de doktor asilama yapacagi gun vereik katatere de 45 tl verik toplamorası büyük şehir belki onla alakalı bi durumdur bilemedim şimdi
İnsallah diledigin.gibi olir ama ozel yada devlet hastanesi farketmiyo hersey nasip tabiki ozelde ilgi alaka daha cok ama onlarinda yapacagi bi yere kadar.Zaten.asilama tutma ihtimali dusuk.bu hangi hatanede olursa olsun benim gittigim hastane Ankaranin hatta Turkiyenin en.iyi hastanelerinin icinde doktorlarin.ilgisi cok iyi tatli dille konusarak hastasiyla ilgileniyo benim.doktorum.Ama maddi durua gore ozel tercih edilebilir tabi nasip hersey sonucta ozelden memnun.kalmayip tup bebek ve asilamasi tutmayip Hacettepeye gelen de var memnun kalmayip giden de...herkes farkli yerden bakiyo...Hepsinin sonucu hayir olsunda Rsbbim.dogru yeri bulduru elbet :)Evet ben 1000tl dedim artı ilaçlar. 1 sene devlet hastanesine gittim. Sırf zaman kaybı. İlgi yok alaka yok. Bilgi veren yok. Aşılaması tutan duymadım. Tabi bu benim gittiğim hastane için geçerli. Bütün devlet hastanesi kötü diyemem. Aşılama aşamasına bile gelemedik 1 senede.
Bende çok üzüldüm özel muayeneye gitmeye başladım. Çok hastası var. Ve olumsuz sonuçlanan çok az hastası var. İnşallah bizlerinde olumlu olur
Tabiki herşeyin sonucu hayır olsunİnsallah diledigin.gibi olir ama ozel yada devlet hastanesi farketmiyo hersey nasip tabiki ozelde ilgi alaka daha cok ama onlarinda yapacagi bi yere kadar.Zaten.asilama tutma ihtimali dusuk.bu hangi hatanede olursa olsun benim gittigim hastane Ankaranin hatta Turkiyenin en.iyi hastanelerinin icinde doktorlarin.ilgisi cok iyi tatli dille konusarak hastasiyla ilgileniyo benim.doktorum.Ama maddi durua gore ozel tercih edilebilir tabi nasip hersey sonucta ozelden memnun.kalmayip tup bebek ve asilamasi tutmayip Hacettepeye gelen de var memnun kalmayip giden de...herkes farkli yerden bakiyo...Hepsinin sonucu hayir olsunda Rsbbim.dogru yeri bulduru elbet :)
CNM SEN BANA ALINDIN MI YA BEN UZULURUM OYLE SEYLERE.INANKI VALLAHI SUAN ORUCLUYUM.KOTU BIR NIYETLE DEMEDIM.KIMSEYE GAREZIM YOKKI.HER ZAMAN DUALARIMDADA DERIM RABBIM BENDEN DAHA COK UZULEN VE DAHA COK OZLEM CEKEN HERKESE VER SONRA BANADA VER.Tabiki herşeyin sonucu hayır olsun
Aaaa yok öle bişey. Bak şimdi benim moralim bozuldu. Hiç alınırmıyım. Zaten neden bu siteyi kullanıyoruz tanımadığımız kişilerle önyargısız konuşmak için. Allah hepimizin gönlüne göre versinCNM SEN BANA ALINDIN MI YA BEN UZULURUM OYLE SEYLERE.INANKI VALLAHI SUAN ORUCLUYUM.KOTU BIR NIYETLE DEMEDIM.KIMSEYE GAREZIM YOKKI.HER ZAMAN DUALARIMDADA DERIM RABBIM BENDEN DAHA COK UZULEN VE DAHA COK OZLEM CEKEN HERKESE VER SONRA BANADA VER.
HER HALIMIZE BIN SUKUR.
AMIIINNNNNNN CNM RABBIM HIC KIMSENIN GOZUNU YOLDA GONLUNU DARDA BIRAKMASIN.Aaaa yok öle bişey. Bak şimdi benim moralim bozuldu. Hiç alınırmıyım. Zaten neden bu siteyi kullanıyoruz tanımadığımız kişilerle önyargısız konuşmak için. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Evet canım özele gidiyorum. Çünkü burası orası gibi değil devletten pek bişey anlamıyorsunCanim bende Ankara Hacettepe Hastanesindr doc dr a asilama yaptirdim ilaclaruma rapor cikardilar 200 tl aldilar eczaneden ilaclar icin.122 tl de doktor asilama yapacagi gun vereik katatere de 45 tl verik toplam
378 liraya maloldu bu ay tekrar yaptiracam doktorumdan da cok memnunum.Sizler ozele mi gidiyosunuz da fiytlar pahali kizlar?
canım çok saol yarın başlıyorum ınsallah iyiki yazmısım yoksa o ilacı kullanacaktımbu linkte anlatıyor canım izleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?