Digrudur canim burasi buyuksehir ne kafar da olsa biri kotuyse biri iyi devlet hastanelerinin.Rabbim gonlumuzdekini versin insallah hepimizeEvet canım özele gidiyorum. Çünkü burası orası gibi değil devletten pek bişey anlamıyorsun
Canim beniiimmmm hic uzulme insallah yerlesme kanamasidir o dua edelim birbirimize bitanem moral bozmak yok nolur...Hayirlisi olsun diyelim napalimjugunaaydin benm bu sabah peMbe pembe gelmeye basladi igenemn 14.gunu adetime 3gun vardi ama geldi eerkenden morelum 0 aglamaktan icim cikti.3yakinim bu hafta icinde doguM yapti icim gidiyo gordukcee mis kokulu melekler. Rabbim bizede nasip et.
sagol canmda yok yerlesme kanamasi degil...doktora gitmk istemiyotm artk ya da mayista asilamaya gidicem nekadr zormus aglayark yalvariyorum Rabbime daha fazla bekletmesinn..Canim beniiimmmm hic uzulme insallah yerlesme kanamasidir o dua edelim birbirimize bitanem moral bozmak yok nolur...Hayirlisi olsun diyelim napalim
canım benim nasılsın ? giremedim yaa 2 haftadır internet yoktu iş yerinde kapalıydı site ceptende giremedimmCanim beniiimmmm hic uzulme insallah yerlesme kanamasidir o dua edelim birbirimize bitanem moral bozmak yok nolur...Hayirlisi olsun diyelim napalim
canım meraba nasılsın ? yaa internet yoktu işyerindede siteyi kapatmışlardı giremedimmCNM SEN BANA ALINDIN MI YA BEN UZULURUM OYLE SEYLERE.INANKI VALLAHI SUAN ORUCLUYUM.KOTU BIR NIYETLE DEMEDIM.KIMSEYE GAREZIM YOKKI.HER ZAMAN DUALARIMDADA DERIM RABBIM BENDEN DAHA COK UZULEN VE DAHA COK OZLEM CEKEN HERKESE VER SONRA BANADA VER.
HER HALIMIZE BIN SUKUR.
Galiba unutuldumm bennkimse yokmu kızlarrrrrrr
OLURMU OYLE SEY KIZ UNUTURMUYUM BEN SIZI.canım meraba nasılsın ? yaa internet yoktu işyerindede siteyi kapatmışlardı giremedimmçok özledim sizle sohbet etmeyi keyfin nasıl tatlım?
Cnm hakkimizda hayırlısı olsun inşjugunaaydin benm bu sabah peMbe pembe gelmeye basladi igenemn 14.gunu adetime 3gun vardi ama geldi eerkenden morelum 0 aglamaktan icim cikti.3yakinim bu hafta icinde doguM yapti icim gidiyo gordukcee mis kokulu melekler. Rabbim bizede nasip et.
Hosgeldin.melegimmm nasilsin bitanem iyimisin?canım benim nasılsın ? giremedim yaa 2 haftadır internet yoktu iş yerinde kapalıydı site ceptende giremedimmnasıl keyifler?
Aminn canim Rabbim hicbirimizi beketmesin 6senedir bekliyorum inan bende yoruldum artik...sagol canmda yok yerlesme kanamasi degil...doktora gitmk istemiyotm artk ya da mayista asilamaya gidicem nekadr zormus aglayark yalvariyorum Rabbime daha fazla bekletmesinn..
Aysem Allah kabul.etsin bende tutacam insallah bugun yarin gunum adetim bitsin insallah tutarim daOLURMU OYLE SEY KIZ UNUTURMUYUM BEN SIZI.
BURDAKI DUNYAM COK FARKLI.
GIRMEDIGIM GUN EKSIK HISSEDIYORUM KENDIMI.
BU ARADA IYIM CNM SEN NSLSN ADET BITTIMI ???
BENDE MALESEF HASTALANDIM YENI BITTI IKI GUNDUR ORUC TUTUYORUM.
NIYET ETTIM TAM 7 GUN TUTUCAM RABBIM NASIP ETSIN KABUL ETSIN YARDIM ETSIN.INSALLAH
Tatlim hosgeldin nasilsin?Cnm hakkimizda hayırlısı olsun inş
OZELDEN YOLLAYAYIM CNM .HZ IBRAHIMIN DUASI TOPIGINDE SIRA SENDE.Aysem Allah kabul.etsin bende tutacam insallah bugun yarin gunum adetim bitsin insallah tutarim da
Yasmin.in.duasi neydi canim.sabah amazindan sonra okudugun?
Tatlim hosgeldin nasilsin?
CNM BEN IKI GINDUR NAMAZDAN YRM SAAT ONCE KALKIYORUM.Aysem Allah kabul.etsin bende tutacam insallah bugun yarin gunum adetim bitsin insallah tutarim da
Yasmin.in.duasi neydi canim.sabah Namazindan sonra okudugun?
YOK IKI AYDIR GITMIYORUM.TUP BEBEK ICIN DOSYA ISTEDIM HASTANEDEN YOLLAMISLAR TESTLERI TEKRARLAYIP YOLLAYIN DEMISLER.BIZDE YAPTIK HEPSINI AMA YOLLAMADIM HENUZ CESARETIM YOK GIBI.Evet canim bende yeni gordum baya da ilerlemis Allah razi olsun herkesten.Sen nasilsin gidiyo musun doktora?
İyiyim canım çok şükür :) sizlerle konusunca daha iyi oluyorum :)Hosgeldin.melegimmm nasilsin bitanem iyimisin?
Aminn canim Rabbim hicbirimizi beketmesin 6senedir bekliyorum inan bende yoruldum artik...
Allah kabul etsin canım.İnşallah hayırlısıyla dualarımız kabul olur.Evet kuzum hastalandım çok şükür kist olmamış.Kaldığımız yerden devam artık ne yapalım.İnşallah bu ay güzel şeyler olacak inancıyla dua ediyorum herkeze .OLURMU OYLE SEY KIZ UNUTURMUYUM BEN SIZI.
BURDAKI DUNYAM COK FARKLI.
GIRMEDIGIM GUN EKSIK HISSEDIYORUM KENDIMI.
BU ARADA IYIM CNM SEN NSLSN ADET BITTIMI ???
BENDE MALESEF HASTALANDIM YENI BITTI IKI GUNDUR ORUC TUTUYORUM.
NIYET ETTIM TAM 7 GUN TUTUCAM RABBIM NASIP ETSIN KABUL ETSIN YARDIM ETSIN.INSALLAH
Umutsuz düşünmek yok ayşemm .İnşallah bu sefer olacak.Belkide tüp bebekle kısmetine kavuşacaksın.Olumsuz düşünme lütfen.Herşey çok güzel olacak eminim .YOK IKI AYDIR GITMIYORUM.TUP BEBEK ICIN DOSYA ISTEDIM HASTANEDEN YOLLAMISLAR TESTLERI TEKRARLAYIP YOLLAYIN DEMISLER.BIZDE YAPTIK HEPSINI AMA YOLLAMADIM HENUZ CESARETIM YOK GIBI.
2 OLUMSUZ ASILAMA OLUNCA KORKTUM GALIBAAAA.MALESEF KARARSIZIM.ESIME ASILAMA SONRASI ADET OLDUGUMU BILE ARTIK SOYLEYEMIYORUM.YUZUNE BAKINCA GOZLERIM DOLUYOR.
Allah kabul etsin canım.İnşallah hayırlısıyla dualarımız kabul olur.Evet kuzum hastalandım çok şükür kist olmamış.Kaldığımız yerden devam artık ne yapalım.İnşallah bu ay güzel şeyler olacak inancıyla dua ediyorum herkeze .
AMIIINN CNM INSALLAH RABBIM YENI KAPILAR ACSIN.ARTIK YORGUNUM.5 YILDIR EVLAT OZLEMI VE AILE HASRETI CEKIYORUM.COK ZOR CARESIZLIK COOOOOOKKKK ZOOORRRRUmutsuz düşünmek yok ayşemm .İnşallah bu sefer olacak.Belkide tüp bebekle kısmetine kavuşacaksın.Olumsuz düşünme lütfen.Herşey çok güzel olacak eminim .
Haklısın bitanem gerçekten çok zor hepimiz için ama ne yapalım elbet bizde o mutluluğu Allah nasip ettiyse yaşayacaz.Oyüzden üzme kendini olumsuz düşünme belkide tüp bebekle yaşıyacaksın o duyguyu bellimi olur.Rabbim hepimizin duasını kabul etsinAMIIINN CNM INSALLAH RABBIM YENI KAPILAR ACSIN.ARTIK YORGUNUM.5 YILDIR EVLAT OZLEMI VE AILE HASRETI CEKIYORUM.COK ZOR CARESIZLIK COOOOOOKKKK ZOOORRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?