çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

yapma boyle aysem tup bebekle asilama cok farkli asilamanin tutma ihtimali %15 ama tup beegin genelde %60 sorun yoksa hele daha yuksek aslindavboyle beklemektense son careyi denemek daha iyi ver dosyani da basla biran evvel bence.Ben eger dosya cikarttirsaydim asilama degil tup beek yatirirdim bu ay cunku 7 senedir artik beklemekten yoruldum ne olacaksa olsun tup bebekte olmazsa enazindan umutle beklemem oyle beklemek ve adet olmak daha cok yikiyo insani en azindan olmayacak der birakirim inan psikolojim kaldirmiyo benim artik Aysem sendevkendini uzme su dualar sayesinde olur belki ver sen dosyani tatlim hastaneye..

Amiin melegim sen naptin adetin bitti gidecekmisin tekrar doktora?

Doktor tüp bebek dediyse hiç bekleme. Bekledikçe daha da üzüleceksin. Ayrıca tüp bebeğin tutma ihtimali daha fazla. Erteleyince sadece zaman kaybedersin.
Allah yardimcin olsun

Gittim tatlım kist yapmışmı diye mecbur gidiyorum.Çok şükür temizdi.Yine tadaviye devam bakalım.Bu ay bende yakı yapıştırdım.Bakalım ne kadar etkili olacak.Yarın kontrolum var inşallah herşey yolunda gider.

İnsallah melegim bede bugun yarin gidecem adet olunca asilamaya basliycaz insallah hayirlisi bakalim

EWET HAKLISIN ASLINDA BUGUNE KADAR ESIMI IKNA EDEMIYORDUM.
SIMDIDE O BANA DIYOR YETER ARTIK DOSYAYI YOLLA.SIRAYA GIRELIM NE OLUYORSA OLSUN DENIYCEZ MECBUR DIYO.AMA NE BILIM BESERI BAGLANIRYA INSANIN AYNI OYLEYIM SUAN ICIMDEKI SES BEKLE DIYOR.UFF BIDE BIRISININ LAFI IKI AYDIR KAFAMDAN CIKMIYOR.DEDIKI TUP BEBEKLER HEP HASTALIKLI DOGUYORMUS.SIZCE DOGRUMU YA MORAL VERCEKLERINE INSANI SOGUTUYORLAR. BEN BU KADAR BEKLEMISKEN BIDE AILEM BURDA YOKKEN NASIL YAPICAM.RABBIMDENDIR HERSEY AMA KORKTUM YAA

Onu diyen seni sogutmak.icin demis zaten kac tane tup bebeklr olan cocuk taniyorum yan binada ikizler var erkek coxuklari esimin arkadaslari var ikiz arkadasimin tanidigi var hepsi saglikli var mi oyle sacmalik yaa zaten simdi teknoloji ilerledi saglam.olanlati en iyileri secip dolluyolar aysem takma kafana sakin boyle seyleri yaaa sen git Abbimin emri hersey oyle bisey yok benim ilk hmileligimde de bebegime down sendromlu dediler 4 aylik hameydim alalim.dediler aldirmadim asla dedim aylarca her gun agladim hamilleligim aglamakla gecti sonunda da bebegimi kayettim zaten hic biseyi de yokmus.Bosver sen duyma oyle seyleri

Vala bugun.sabah afedersiniz iki kere istifra ettim kayinvalidem de dedi hamilemisin.ki diye de ustuttum.sanirim dedim.Yarin bigun belli olur ama sanam melegim nerdeee
AY INSALLAH HAMISSINDIR CNM INANKI COK ISTIYORUM.
BURDAKILER MUTLU HABER VERDIKCE UMUDUM ARTIYOR.
HADI BAKALIM IKINCI HAMIS KIM OLUCAK ZEYNEBIN TOPIGINDE.

HAKLISIN CNM OYLE YAPAYIM DIMI.COK SAGOL YA BENI IKILEME KOYUYORLAR TUP BEBEGE GIDICEM DIYINCE ACIYORMUS GIBI BAKANLAR OLUYOR COK KIZIYORUM.BIDE DIYORLAR YA "ay cnm tup bebekmi yapicaksin baska caresi yokmu soyle yap boyle dur bunu dene"sinir oluyorum ve uzuluyorum.

KIZLAR ZEYNEBIN MELEKLERI LISTEMIZ;;;;;;;;;;;
ANNE ADAYI(((YAS,EVLILIK)))......TEDAVI........... SAT.............. BAT........

1.ZEYNEP.....................KLOMEN+IGNE.......................1..HAMISIMIZ

2.GULBAHCESI(gulsen)(((yas:28.evlilik 7 yil))) ......1 negatif asilama...........12.subat.2015.......................12.mart.2015

3.CRAZY3527(rakibe)(((yas 28.evlilik 3 yil)))..............klomen+igne..............14.subat.2015.......................14.mart.2015

4.LATINAKIS (((yas:24.evlilik 4 yil)))......................klomen+igne.................24.subat.2015........................20.mart 2015

5.MVM8486(merve)(((yas:29 evlilik:5 yil)))..........2 negatif asilama.............24.subat.2015........................22.mart.2015

6.MELEK1906(((didem)))........................................klomen+igne...................27.subat.2015........................27.mart.2015

7.MASCULIN (ayse)(((yas:22.evlilik 4 yil))).............2 negatif asilama............01.mart.2015.........................29.mart.2015

8.MAVIZM (((yas :27.evlilik 4 yil))).......................1 kimyasal gebelik..............06.mart.2015........................07.nisan.2015

9.FOBEKS(((yas:27.evlilik 2.5 yil))).........................HSG cekildi......................06.mart.2015........................07.nisan.2015

10.BENGISU022...............................................................................................06.mart.2015..........................07.nisan.2015

11.MER_4260....................................................................................................06.mart.2015.........................07.nisan.2015

12.HAYRISS87..........................................................beklemede....................

13.SEDEF21 ...........................................................klomen+igne................

14.DENIZ1111 .......................................................2 negatif asilama..............

15.HIJYENIK.........................................................

16.MUTLULUK88_...............................................

17.BEBEGIM54......................................................

18.HATICELEVO..................................................

19.YSMINN............................................................

BIZLERE UGUR GETIRSIN INSALLAH ZEYNOS GIBI ANNE OLURUZ...

Listeye ekler misin
1düşük
klomen (olumsuz)
klomen+iğne=beklemede #inşallah#

AY INSALLAH HAMISSINDIR CNM INANKI COK ISTIYORUM.
BURDAKILER MUTLU HABER VERDIKCE UMUDUM ARTIYOR.
HADI BAKALIM IKINCI HAMIS KIM OLUCAK ZEYNEBIN TOPIGINDE.
Valla umitlenmeye bile korkuyorum Aysem onun icin adet olacam diye bekliyorum hic hamilelige ihtimal vermiyorum sonradan adet olunca cok uzuluyorum cunku ama keskeee asilamaya filan gerek kalmadan hamie kalsam.ilk hamileligide kndiliginden oldu bide bu ay yumurtlama takvimine gore gunasiri calisma yaptik ilaclarin.etkiside devam.ettiyse bu ay belki olabilir diye dusunumorum ama sonrayooookk diyorum sakin boyle dusunup umitlenme sonra kalkamiyosun.altindan diyorum.kendime.Yarin gunum bakalim ama onceki ay 19 unda olmustum beljide onun icin gecikir bilmiyorum.offffff

Zaten agzi olan.konusuyo sakin.ola onlari dinleme tup bebekte genetiklerine bakip 5 gin takip ediyolar dolledikten sonra yumurtalari ve en saglikli bebekleri koyuyolar rahime merak etme sen.Bide sana aa tup bebek mi yaptiracan diyenlere ver diyecegim.cok guzel cevaplar var da neyse yine sen onlara de ki normalde hasta olinca nasil.doktora tedaviye gidiyosaniz buda bi tedavi de evladini kucagina alinca hepsi susar merak etme bitaemmm

KIZLAR ZEYNEBIN MELEKLERI LISTEMIZ;;;;;;;;;;;
ANNE ADAYI(((YAS,EVLILIK)))......TEDAVI........... SAT.............. BAT........

1.ZEYNEP.....................KLOMEN+IGNE.......................1..HAMISIMIZ

2.GULBAHCESI(gulsen)(((yas:28.evlilik 7 yil))) ......1 negatif asilama...........12.subat.2015.......................12.mart.2015

3.CRAZY3527(rakibe)(((yas 28.evlilik 3 yil)))..............klomen+igne..............14.subat.2015.......................14.mart.2015

4.LATINAKIS (((yas:24.evlilik 4 yil)))......................klomen+igne.................24.subat.2015........................20.mart 2015

5.MVM8486(merve)(((yas:29 evlilik:5 yil)))..........2 negatif asilama.............24.subat.2015........................22.mart.2015

6.MELEK1906(((didem)))........................................klomen+igne...................27.subat.2015........................27.mart.2015

7.MASCULIN (ayse)(((yas:22.evlilik 4 yil))).............2 negatif asilama............01.mart.2015.........................29.mart.2015

8.MAVIZM (((yas :27.evlilik 4 yil))).......................1 kimyasal gebelik..............06.mart.2015........................07.nisan.2015

9.FOBEKS(((yas:27.evlilik 2.5 yil))).........................HSG cekildi......................06.mart.2015........................07.nisan.2015

10.BENGISU022...............................................................................................06.mart.2015..........................07.nisan.2015

11.MER_4260....................................................................................................06.mart.2015.........................07.nisan.2015

12.HAYRISS87(((yas 27. evlilik 4 yil))).....................klomen+Igne....................beklemede....................

13.SEDEF21 ...........................................................klomen+igne................

14.DENIZ1111 .......................................................2 negatif asilama..............

15.HIJYENIK.........................................................

16.MUTLULUK88_...............................................

17.BEBEGIM54......................................................

18.HATICELEVO..................................................

19.YSMINN............................................................

BIZLERE UGUR GETIRSIN INSALLAH ZEYNOS GIBI ANNE OLURUZ...

Kizlar insaallah hayirli bi sekilde tez zamanda bebegmz olur.canim masculin tup bebek cocuklari gayet saglikli oluyorlar gic soylenenleri ciddiye alma.bizim bi akrabanin tup bebekle ikizi oldu bi kiz bi erkek gorsen dunyalat tatlisi her ikisi de mavi gözlü ve bir icim su dersn.ama ins tup bebege gerek kalmadan bu ay hamile kalirsin.halamin kizi evlilignn 13.yilinda tup bebek icin ankaraya gitti doktor adet olunca gel demis.beklemis beklemis olmamis cok gecikince test yapmis ki hamile.bi oglu oldu sonra oglu 8. 9 aylikken midem agriyo diye rontken cekmeye gitmis ordaki adam abla sen hamile hamile niye rontkene geldin demis ve 2. hamileligini ogrenmis 2. De kiz oldu.diyo du ben birinci sevinci yasarken RaBBIMikincisini de verdi.biraz uzunoldu sanrm

Kizlar dun hsg cekindim bende cok sukur temiz cikti. Gunasiri iliski verdi doktor bakalim nisana kadar calismalara devam hsgden sonra sans artiyormus bakalim insalllahhhhh tutar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…