çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Kizlar dun hsg cekindim bende cok sukur temiz cikti. Gunasiri iliski verdi doktor bakalim nisana kadar calismalara devam hsgden sonra sans artiyormus bakalim insalllahhhhh tutar :)
Aa kesinlikle hsg çektirfiğin ay korunmak zorundasın. Aman dikkat. hsg çekerken söylemeyi nedense unutuyorlar.

Gercekto

Gercekten mi?hsg dediginz rahim filmi demi.ben yazin cektirdim doktor korunmamzi soylemedi kizaten hala hamile de kalamdm
Sadece o ay için geçerli. Hsg yani rahim filmi. Adı üstünde bir nevi röntgen cihazı. Radyasyon yayıyor. Benim filmi çekerken beni de uyarmadılar. Sonucu hemen doktora gösterememiştim. Biz de korunmadık. 15gün sonra falan doktora gittiğimde inşallah korunmuşsunuzdur dedi. O ayhamile kalmayayım diye çok dua ettim. (Fazla dua etmişim heralde hala hamile değilim)

Kizlar dun hsg cekindim bende cok sukur temiz cikti. Gunasiri iliski verdi doktor bakalim nisana kadar calismalara devam hsgden sonra sans artiyormus bakalim insalllahhhhh tutar :)
Rahim filminin temiz.cikmasinasevindim canim gozun aydin ama hayris hakli korunman daha iyi bitanemm bana da hamile kalma demislerdi o ay oyle hatirliyorum.Sen yine de bi sor doktoruna rahim filminden once kprunmak gerekiyodu sanirim sonrasini bende tam bilmiyorum inan canim

Kizlar yaaa karnim agriyo aksamdan beri sis bide sanirim geliyolar gelmez olasicalar yine yaaa

Aa kesinlikle hsg çektirfiğin ay korunmak zorundasın. Aman dikkat. hsg çekerken söylemeyi nedense unutuyorlar.
Doktorum sadece hsg cekindiğim gün ilişki yasak diğer günler gün aşırı ilişki verdi. Neden yasak denildiki size çok şaşırdım

Doktorum sadece hsg cekindiğim gün ilişki yasak diğer günler gün aşırı ilişki verdi. Neden yasak denildiki size çok şaşırdım
Hsg bir röntgen cihazıdır. Bir ciğer filmi kadar radyasyon yaymasada riski vardır.

Kizlarr bu arada sabah giris yaptirdim gebelik.icin.kan verdim ogleden sonra sonuc alacam gebelik yok diyecek buyuk ihtimal ignelerimi yazdiracam...Yeniden asilamaya basliyoriz hayirliso bakalim dua edin

Hsg bir röntgen cihazıdır. Bir ciğer filmi kadar radyasyon yaymasada riski vardır.
Bana da oncesinde denildi sonrasini hatirlamiyorum canim valla
Kizlarr bu arada sabah giris yaptirdim gebelik.icin.kan verdim ogleden sonra sonuc alacam gebelik yok diyecek buyuk ihtimal ignelerimi yazdiracam...Yeniden asilamaya basliyoriz hayirliso bakalim dua edin
Ay ne bileyim kafam karıştıı. Araştırayım biraz olmazsa sorarım doktoruma. Canım seninde inşallah tutmuştu ralırsın güzel haberiii hepimizzzz inşalllahhhhhhh....

Ay ne bileyim kafam karıştıı. Araştırayım biraz olmazsa sorarım doktoruma. Canım seninde inşallah tutmuştu ralırsın güzel haberiii hepimizzzz inşalllahhhhhhh....
İnsalah Hayrisim de hic sanmiyorum sirf ilaclari onveden yazdirmis oluyum diye kayinvalideme gelmisken bende kan verdim bugun yarin.olirum zaten dun.karnim agridi baya...Ben sonucu yazarim.insallah size ama hamile oldugumu hic sanmiyorum bu ay hicbisey yapmadim cunku dinlenelim bi ay ddiye.Nasip bakalim doktor hamilesinderse en.cok ben sasiririm.cunku suan bile acayip agriyo karnim sis valla..

Heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz...m İnşallah bebişin yoldadır da bizi de sevindirirsin.

Canım bu ay bence ihtimalin daha yüksek. Çünkü plablamamışsınız ya bence biz çok düşünüp stres yaptığımız için olmuyor.
umarım şu dakikalarda bize güzel haber yazarsın

kızlar benim kırmızılar geldi erkenden üzülmedim bu defa hiç alıştım galiba didoşum gülşenim ayşem inşallah siz güzel haberler verirsiniz

[QUOT3527, post: 39912312, member: 548505"]kızlar benim kırmızılar geldi erkenden üzülmedim bu defa hiç alıştım galiba didoşum gülşenim ayşem inşallah siz güzel haberler verirsiniz[/QUOTE]
Canim uzuldum yaa hayirlisi olsun kuzum bende doktora gittim cok sukur buyumus catlatma ignesi yapildi bakalim bekliyecez artik.ama gercekten yakinin ve incirin faydasi oldu arkadaslar benim yumurtam gec buyurdu ilk defa 13 gunde buyumustu cok sevindim

[QUOT3527, post: 39912312, member: 548505"]kızlar benim kırmızılar geldi erkenden üzülmedim bu defa hiç alıştım galiba didoşum gülşenim ayşem inşallah siz güzel haberler verirsiniz
Canim uzuldum yaa hayirlisi olsun kuzum bende doktora gittim cok sukur buyumus catlatma ignesi yapildi bakalim bekliyecez artik.ama gercekten yakinin ve incirin faydasi oldu arkadaslar benim yumurtam gec buyurdu ilk defa 13 gunde buyumustu cok sevindim [/QUOTE]
Hadi bakalım sonuda iyi olur inşallah canım

Hadi bakalım sonuda iyi olur inşallah canım[/QUOTE]
Saol canim insallah

[QUOTE="melek1906, post: 39915867, member: 643586"insallahlım sonuda iyi olur inşallah canım[/QUOTE]
Saol canim insallah[/QUOTE]
Nisan ayinda guzel haberler aliriz tatlim hepimiz insallah.Sende guzel haberler vereceksin insallag rabbiminde izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…