Bugün buradan aldığım 2.kötü haber.Kizlaar gebelik yokmus ignelerimi yazdirdim aet olunca gidecem
Hayırlısı canım yaaa.. Ben başladım iğnelere bizde bu ay aşılama yaptıracaz. Bugün iğnenin 3. günüydü. Sen daha önce aşılama yaptırmışmıydın?Kizlaar gebelik yokmus ignelerimi yazdirdim aet olunca gidecem
Hayirlisi olsun canim benim. Oluruna birakmak en iyisi galiba. Bu arada teyzen nasil cnm. Geldin mi evine?kızlar benim kırmızılar geldi erkenden üzülmedim bu defa hiç alıştım galiba didoşum gülşenim ayşem inşallah siz güzel haberler verirsiniz
Hayirlisi olsun bitanecim. İnsallah hayirli haberleri veririz yakin zamanda gulsenim. Ozledim sizleriii yaaa. Yorgunluktan giremiyorum neteKizlaar gebelik yokmus ignelerimi yazdirdim aet olunca gidecem
Ins cnm Rabbim büyük ummadigin anda gönderir surprizini inşİnsalah Hayrisim de hic sanmiyorum sirf ilaclari onveden yazdirmis oluyum diye kayinvalideme gelmisken bende kan verdim bugun yarin.olirum zaten dun.karnim agridi baya...Ben sonucu yazarim.insallah size ama hamile oldugumu hic sanmiyorum bu ay hicbisey yapmadim cunku dinlenelim bi ay ddiye.Nasip bakalim doktor hamilesinderse en.cok ben sasiririm.cunku suan bile acayip agriyo karnim sis valla..
Hayırlısı olsun cnm alıştık artık bakalım bende pazartesi iğneye başladım pazartesi kontrol var bakalım ne olacakKizlaar gebelik yokmus ignelerimi yazdirdim aet ounca gidecem
evet canim haklisin nasip..Bugün buradan aldığım 2.kötü haber.
Nasipden öte köy yok
Hayırlısı canım yaaa.. Ben başladım iğnelere bizde bu ay aşılama yaptıracaz. Bugün iğnenin 3. günüydü. Sen daha önce aşılama yaptırmışmıydın?
Evet canim bu ikinci asilamam olacak igneyle.suan hastaneye gidiyorum adet oldum.gece baslamis kontrole gidiyorum bakalimHayırlısı canım yaaa.. Ben başladım iğnelere bizde bu ay aşılama yaptıracaz. Bugün iğnenin 3. günüydü. Sen daha önce aşılama yaptırmışmıydın?
insallah bitanemm insallah bakalim gidiyorum doktora ultrasonaHayirlisi olsun bitanecim. İnsallah hayirli haberleri veririz yakin zamanda gulsenim. Ozledim sizleriii yaaa. Yorgunluktan giremiyorum nete
İnsallah canim sagol Rabbim buyuk umit kesilmez tabiIns cnm Rabbim büyük ummadigin anda gönderir surprizini inş
İnsallah bu aefer hsmile kalirsin.canim hepimiz anne olalim insallahhhHayırlısı olsun cnm alıştık artık bakalım bende pazartesi iğneye başladım pazartesi kontrol var bakalım ne olacak
Benimkilerde geldi Rakibem doktora gidiyorumkızlar benim kırmızılar geldi erkenden üzülmedim bu defa hiç alıştım galiba didoşum gülşenim ayşem inşallah siz güzel haberler verirsiniz
ayyy hiç şaşmazlar tam saatinde geliyolar zaten gülşencim:)Hadi bakalım yeni tur yeni şans hayırlısı olsun bitanem şimdiden tedavinBenimkilerde geldi Rakibem doktora gidiyorum
canım bu iğnenin dozunu neye göre ayarlıyorlar. Ben salı başladım iğneye 10 ml vuruyorum hergün haftaya salı gel dedi bana doktor. Kaç yumurta var ona mı bakacak sence?Ultrasina girdim 5 sagda 4 solda folikul varmis bugun igneye baslayacam 125 ml vurunacam pregon her gun.sali gunu tkrar gel dedi doktorum hayirlisi bakalim kizlar...
Canim her seyin hayirlisi insaallah bu ay bebisin gelir.canim yumurta takibini kac defa yaptiktan sonra asilamaya gectin.ben de bu yoldayim..hayirlisi buymus demek ki.şer bildiklerimizin altinda vardir bir hayirUltrasina girdim 5 sagda 4 solda folikul varmis bugun igneye baslayacam 125 ml vurunacam pregon her gun.sali gunu tkrar gel dedi doktorum hayirlisi bakalim kizlar...
Kanda belli olur canim erken daha eczaneden aldigin teste umitsiz olma28 subat sabah 9 da ıgnemı oldum bugun test yaptım ama negatıf zatende umudum yoktu
Sagol canimmm sen nasilsin napacan gidecen mi doktora?ayyy hiç şaşmazlar tam saatinde geliyolar zaten gülşencim:)Hadi bakalım yeni tur yeni şans hayırlısı olsun bitanem şimdiden tedavin
Bilmiyorumki canim doktorlar yumurta rezervine bakiyo adetin 2. 3. gunu ona gore ignenin dozunu soyluto bana once 100 dedi sonra 125 vurun yumurta sayin az gibi dedi 4 bi tarafta 5 bi tarafta varmis folikul 10 ml cok az ama ne biliyim vardir doktorunun bi bildigi canimmmcanım bu iğnenin dozunu neye göre ayarlıyorlar. Ben salı başladım iğneye 10 ml vuruyorum hergün haftaya salı gel dedi bana doktor. Kaç yumurta var ona mı bakacak sence?
canim vizim tum tahlillerimiz yapildi direk asilam dendi 4 sene once.2 kere hapla yapildi tutmadi sonradan kendim gebe kaldim ama kaybettim bebegimi.Aradan2 sene gecti once bi doktora gittim 3 ay klomenle takip yaptibsonra gitmedim oraya burda direk igneyle asilama oldum.ocakta.Oda tutmadi bu ikinci olacak bugun basladim igneye bakalim canimCan
Canim her seyin hayirlisi insaallah bu ay bebisin gelir.canim yumurta takibini kac defa yaptiktan sonra asilamaya gectin.ben de bu yoldayim..hayirlisi buymus demek ki.şer bildiklerimizin altinda vardir bir hayir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?