çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Aşılamadan sonra beli ağrıyan var mı bugün 4. günüm belim kopacak neredeyse

Kizlaar gebelik yokmus ignelerimi yazdirdim aet olunca gidecem

kızlar benim kırmızılar geldi erkenden üzülmedim bu defa hiç alıştım galiba didoşum gülşenim ayşem inşallah siz güzel haberler verirsiniz
Hayirlisi olsun canim benim. Oluruna birakmak en iyisi galiba. Bu arada teyzen nasil cnm. Geldin mi evine?

Kızlar yum. Takibi hakkında fikri olan var mı.. Başlasam mı çok kararsızımm

Ins cnm Rabbim büyük ummadigin anda gönderir surprizini inş

"crazy3527, post: 39912312, member: 548505"]kızlar benim kırmızılar geldi erkenden üzülmedim bu defa hiç alıştım galiba didoşum gülşenim ayşem inşallah siz güzel haberler verirsiniz[/QUOTE]
HayırliSi olsun cnm

Bugün buradan aldığım 2.kötü haber.
Nasipden öte köy yok
evet canim haklisin nasip..
Hayırlısı canım yaaa.. Ben başladım iğnelere bizde bu ay aşılama yaptıracaz. Bugün iğnenin 3. günüydü. Sen daha önce aşılama yaptırmışmıydın?
Hayırlısı canım yaaa.. Ben başladım iğnelere bizde bu ay aşılama yaptıracaz. Bugün iğnenin 3. günüydü. Sen daha önce aşılama yaptırmışmıydın?
Evet canim bu ikinci asilamam olacak igneyle.suan hastaneye gidiyorum adet oldum.gece baslamis kontrole gidiyorum bakalim
Hayirlisi olsun bitanecim. İnsallah hayirli haberleri veririz yakin zamanda gulsenim. Ozledim sizleriii yaaa. Yorgunluktan giremiyorum nete
insallah bitanemm insallah bakalim gidiyorum doktora ultrasona

Ins cnm Rabbim büyük ummadigin anda gönderir surprizini inş
İnsallah canim sagol Rabbim buyuk umit kesilmez tabi
Hayırlısı olsun cnm alıştık artık bakalım bende pazartesi iğneye başladım pazartesi kontrol var bakalım ne olacak
İnsallah bu aefer hsmile kalirsin.canim hepimiz anne olalim insallahhh

[QU OTE="gulbahcesi0618, post: 39924430, member: 656632"]evet canim haklisin nasip..

Evet canim bu ikinci asilamam olacak igneyle.suan hastaneye gidiyorum adet oldum.gece baslamis kontrole gidiyorum bakalim
insallah bitanemm insallah bakalim gidiyorum doktora ultrasona

İnsallah canim sagol Rabbim buyuk umit kesilmez tabi
İnsallah bu aefer hsmile kalirsin.canim hepimiz anne olalim insallahhh[/QUOTE]
Ins cnm ins

Ultrasina girdim 5 sagda 4 solda folikul varmis bugun igneye baslayacam 125 ml vurunacam pregon her gun.sali gunu tkrar gel dedi doktorum hayirlisi bakalim kizlar...

28 subat sabah 9 da ıgnemı oldum bugun test yaptım ama negatıf zatende umudum yoktu

Ultrasina girdim 5 sagda 4 solda folikul varmis bugun igneye baslayacam 125 ml vurunacam pregon her gun.sali gunu tkrar gel dedi doktorum hayirlisi bakalim kizlar...
canım bu iğnenin dozunu neye göre ayarlıyorlar. Ben salı başladım iğneye 10 ml vuruyorum hergün haftaya salı gel dedi bana doktor. Kaç yumurta var ona mı bakacak sence?

Can
Canim her seyin hayirlisi insaallah bu ay bebisin gelir.canim yumurta takibini kac defa yaptiktan sonra asilamaya gectin.ben de bu yoldayim..hayirlisi buymus demek ki.şer bildiklerimizin altinda vardir bir hayir

28 subat sabah 9 da ıgnemı oldum bugun test yaptım ama negatıf zatende umudum yoktu
Kanda belli olur canim erken daha eczaneden aldigin teste umitsiz olma

ayyy hiç şaşmazlar tam saatinde geliyolar zaten gülşencim:)Hadi bakalım yeni tur yeni şans hayırlısı olsun bitanem şimdiden tedavin
Sagol canimmm sen nasilsin napacan gidecen mi doktora?
canım bu iğnenin dozunu neye göre ayarlıyorlar. Ben salı başladım iğneye 10 ml vuruyorum hergün haftaya salı gel dedi bana doktor. Kaç yumurta var ona mı bakacak sence?
Bilmiyorumki canim doktorlar yumurta rezervine bakiyo adetin 2. 3. gunu ona gore ignenin dozunu soyluto bana once 100 dedi sonra 125 vurun yumurta sayin az gibi dedi 4 bi tarafta 5 bi tarafta varmis folikul 10 ml cok az ama ne biliyim vardir doktorunun bi bildigi canimmm
Can

Canim her seyin hayirlisi insaallah bu ay bebisin gelir.canim yumurta takibini kac defa yaptiktan sonra asilamaya gectin.ben de bu yoldayim..hayirlisi buymus demek ki.şer bildiklerimizin altinda vardir bir hayir
canim vizim tum tahlillerimiz yapildi direk asilam dendi 4 sene once.2 kere hapla yapildi tutmadi sonradan kendim gebe kaldim ama kaybettim bebegimi.Aradan2 sene gecti once bi doktora gittim 3 ay klomenle takip yaptibsonra gitmedim oraya burda direk igneyle asilama oldum.ocakta.Oda tutmadi bu ikinci olacak bugun basladim igneye bakalim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…