hakkımızda hayırlısı olsun cnmKanda belli olur canim erken daha eczaneden aldigin teste umitsiz olma
Sagol canimmm sen nasilsin napacan gidecen mi doktora?
Bilmiyorumki canim doktorlar yumurta rezervine bakiyo adetin 2. 3. gunu ona gore ignenin dozunu soyluto bana once 100 dedi sonra 125 vurun yumurta sayin az gibi dedi 4 bi tarafta 5 bi tarafta varmis folikul 10 ml cok az ama ne biliyim vardir doktorunun bi bildigi canimmm
canim vizim tum tahlillerimiz yapildi direk asilam dendi 4 sene once.2 kere hapla yapildi tutmadi sonradan kendim gebe kaldim ama kaybettim bebegimi.Aradan2 sene gecti once bi doktora gittim 3 ay klomenle takip yaptibsonra gitmedim oraya burda direk igneyle asilama oldum.ocakta.Oda tutmadi bu ikinci olacak bugun basladim igneye bakalim canim
Oyle tabiki canim hayirlisi gercekten.Bu ay artik tutsun su asilamam da hamile kaliyim su streslerden kurtuluyum nolir yaaaahakkımızda hayırlısı olsun cnm
Canım bu folikül dediğin yumurta mı? Gecen ay ilaç+ çatlatma iğnesi kullanmıştım 2 tane yumurtan var demişti doktorum biri sağda biri solda. Teda viye rağmen iki yumurta az mı_ Yani yumurta ne kadar az ise gebelik sansı da o kadar düşük mü oluyor? Seni de sorularla bunaltıyorum ama kusura bakma.Kanda belli olur canim erken daha eczaneden aldigin teste umitsiz olma
Sagol canimmm sen nasilsin napacan gidecen mi doktora?
Bilmiyorumki canim doktorlar yumurta rezervine bakiyo adetin 2. 3. gunu ona gore ignenin dozunu soyluto bana once 100 dedi sonra 125 vurun yumurta sayin az gibi dedi 4 bi tarafta 5 bi tarafta varmis folikul 10 ml cok az ama ne biliyim vardir doktorunun bi bildigi canimmm
canim vizim tum tahlillerimiz yapildi direk asilam dendi 4 sene once.2 kere hapla yapildi tutmadi sonradan kendim gebe kaldim ama kaybettim bebegimi.Aradan2 sene gecti once bi doktora gittim 3 ay klomenle takip yaptibsonra gitmedim oraya burda direk igneyle asilama oldum.ocakta.Oda tutmadi bu ikinci olacak bugun basladim igneye bakalim canim
Bide eksik yazmışım 10 ml değil 100 ml iğnemin dozuCanım bu folikül dediğin yumurta mı? Gecen ay ilaç+ çatlatma iğnesi kullanmıştım 2 tane yumurtan var demişti doktorum biri sağda biri solda. Teda viye rağmen iki yumurta az mı_ Yani yumurta ne kadar az ise gebelik sansı da o kadar düşük mü oluyor? Seni de sorularla bunaltıyorum ama kusura bakma.
Ins cnm Rabbim gönlüne göre versin ins hepimizinOyle tabiki canim hayirlisi gercekten.Bu ay artik tutsun su asilamam da hamile kaliyim su streslerden kurtuluyum nolir yaaaa
Yok canim.olur mu niye bunaliyim bende bilmedigim seyi soruyorum arkadaslara.Folikul yumurtaliktaki olusmaya hazir kucuk yumurta kesecikleri tatlim her ay bir yada bazen iki tanesi gelisip tuplere atilir egerki dollenirse gun gun tuplerde ilerleyip en sonunda rshim.duvarina tutunur bebis olur dollnmezse rahime dusunce adetle atilirlar canim.Benim folikullere az dedi doktorum benim fsh biraz yuksek.cunku yumurta rezervim.olmasi gerekedn.biraz daha azmis bu ay normalde kisonin yasia gore degisiyo bu sayi canim normali kac bilemiyorum.Canım bu folikül dediğin yumurta mı? Gecen ay ilaç+ çatlatma iğnesi kullanmıştım 2 tane yumurtan var demişti doktorum biri sağda biri solda. Teda viye rağmen iki yumurta az mı_ Yani yumurta ne kadar az ise gebelik sansı da o kadar düşük mü oluyor? Seni de sorularla bunaltıyorum ama kusura bakma.
Bende antepteyim canım eşim antepli ben izmirliyim ondan ne doktor ne hastane bilmiyordum burda sebebsiz diye hep aşılama tüp bebek dediler istemiyorum ben o kadar çok hormon almak annemi yumurtalık kanserinden kaybettim ailemde var yani teyzemde kuzenlerimde evlenmeden önce hep doğum kontrol hapı kullandım korkudan allahım bizi daha fazla evlat hasretiyle imtihan etmesin bol bol dua etcez tedavimizi olcaz umudumuzu kaybetmiycez benimde bugün iğnenin 12 günü eskiden olsa bugün koşa koşa gidip kan testi yaptırmıştım ama şimdi evde gebelik testi bile yok sabah markete gittim eczane yanında almadım gebelik testi aklıma bile gelmedi eşim aradı alayımmı ben gelirken diyo alma dedim pazartesiye kadar beklicem dedim zamanla insan böle oluyo demekki
Sağol canım çok yardımcı oldun:) Hayırlısı olsun hakkımızda.Günaydin canarimmm nasilsin bugun iyimisiniz?
Yok canim.olur mu niye bunaliyim bende bilmedigim seyi soruyorum arkadaslara.Folikul yumurtaliktaki olusmaya hazir kucuk yumurta kesecikleri tatlim her ay bir yada bazen iki tanesi gelisip tuplere atilir egerki dollenirse gun gun tuplerde ilerleyip en sonunda rshim.duvarina tutunur bebis olur dollnmezse rahime dusunce adetle atilirlar canim.Benim folikullere az dedi doktorum benim fsh biraz yuksek.cunku yumurta rezervim.olmasi gerekedn.biraz daha azmis bu ay normalde kisonin yasia gore degisiyo bu sayi canim normali kac bilemiyorum.
cnm yaşam hastanesinde Hakan yaz var ben kaç doktor değiştirdim 2 sene sebebsiz infertılıte dediler euro fertil bile sebebsiz dedi 2 yıl sonunda Hakan bey rahimde polip olduğunu buldu tavsiye ederim çevremde de ona gidip hamiş kalan çok oldu progestan bende kullandım ama hapını çatlatma iğnesinden 2 gün sonra başladım günde 3 tane tok karnına ama insanı sarhoş gibi yapıyor resmen ilk kutu ama sonraki aylarda yan etkilerini görmedim benBende antepteyim ve iyi bi doktor arıyorum tavsiye edeceğiniz biri varmı ?
Bu arada bende 12 sinde çatlatma iğnesi oldum ama pek ümidim yok hiç bi şey hissetmiyorum . Progestan kullanan varmı içinizde varsa nasıl kullaniyo
canım hayır duymadım benim 3 deneme polip alındıktan sonra yani tutmadı ama eşimde varikosel ameliyatı oldu 4 yıl önce bizde de hızlı ileri sayımız düşük aşılama dedi bize ama ben ara verdim 6 ay falan çok yıprandım çünki bu ay orda denemişsin ama bu ay tutmazsa hakan beye git derim iyi bir doktor ben 9 tane doktor değiştirdim antepte bundan memnun kaldım yani aklında olsun progestan vajinadanda veriyolar yan etkisi daha az oluyor çünki hap kullansan resmen sanki bir 35 lik rakı içmişsin gibi oluyosun ondan fitil yazmıştır daha iyi olmuş boşwerBen suzan tip merkezinde Özkan bey var ona gittim 4 yıllık evliyim daha önce hiç tedaviye baslamadik bu ilk doktor ben de pko var esimde de Sperm hareket sorunu var bu ay onda denedik catlatma ignesini 12 sinde vuruldum bana 23 ünde progestana başla dediler fitil gibi vajinadan günde 3 kere alicam herkes hap olarak kullanmış sen hiç bu doktoru duydun mu senin tedavi ne aşamada şu an
A slm cnmsen nasilsin iyiyim ben iğne vuruyor um bu hafta kasık ağrım oluyo ara ara pazartesi kontrol bakalım ins gelişmiş tir bakalım ne diyecek hakkımızda hayırlısı olsun kuzum inş sen ne durumdasinSelam canlarimm nasilsi niz ozledim siziiii
Canım teşekkür ediyorum bilgi için benim fazla kilolara başım dertte doktorlar sıkıntı yapıyo ve tedaviye baslamiyo diye bende buna gittim bu kilo verdirmeye çalışıyo aynı zaman da islemide yapıyo insaallah hamile kalırım bu ay kalmazsam hakan beye de giderim bu arada tekrar eşim gidip sordu 1 vajinadan 1 ağızdan alacam yani sabah 2 öğle 2 akşam 2 olacak canim sana çok sordum biliyorum ama bişeyi daha Meral ediyorum çok karın ağrın oluyomuydu senin bende çok ağrı var ama benim yumurta çok fazla buyumuste 7 yada 8 tane yumurta vardı onları önce azalttı sonra çatlatma iğnesi oldum bu karın ağrısı normal mi bu arada benim esimde aynı işlemlerden geçti morfoloji %2canım hayır duymadım benim 3 deneme polip alındıktan sonra yani tutmadı ama eşimde varikosel ameliyatı oldu 4 yıl önce bizde de hızlı ileri sayımız düşük aşılama dedi bize ama ben ara verdim 6 ay falan çok yıprandım çünki bu ay orda denemişsin ama bu ay tutmazsa hakan beye git derim iyi bir doktor ben 9 tane doktor değiştirdim antepte bundan memnun kaldım yani aklında olsun progestan vajinadanda veriyolar yan etkisi daha az oluyor çünki hap kullansan resmen sanki bir 35 lik rakı içmişsin gibi oluyosun ondan fitil yazmıştır daha iyi olmuş boşwer
Bende ignelere basladim canim sali gidecem.bende kontrole buyumuamu yumuryalar diye bakacak doktor asilama yolunda ilerluyorum buaefer benimde kasik.agrim pluyo yaa aceba dozu fazla kullaniyorum bu sefer ondan mi ki adet olugum icin mi bilemedimA slm cnmsen nasilsin iyiyim ben iğne vuruyor um bu hafta kasık ağrım oluyo ara ara pazartesi kontrol bakalım ins gelişmiş tir bakalım ne diyecek hakkımızda hayırlısı olsun kuzum inş sen ne durumdasin
Allah rahmet etsin canim 3 tane okuduk birer taneK KIZLAR YA SIZLERDEN RİCAM KARDEŞİMİN ARKADASİ TRAFİK KAZASI SONUCU 6 YILDIR BITKISEL HAYATTA YAŞIYORDU AMA BU SABAH RUHUNU TESLİM ETMIS LÜTFEN ONUN İÇİN FATİHA OKURMUSUNUZ OKUYANLAR SAYI YAZARLARSA INS SIMDI DEN HEPIMIZ DEN ALLAH RAZI OLSUN
5 tane okudum cnm.K KIZLAR YA SIZLERDEN RİCAM KARDEŞİMİN ARKADASİ TRAFİK KAZASI SONUCU 6 YILDIR BITKISEL HAYATTA YAŞIYORDU AMA BU SABAH RUHUNU TESLİM ETMIS LÜTFEN ONUN İÇİN FATİHA OKURMUSUNUZ OKUYANLAR SAYI YAZARLARSA INS SIMDI DEN HEPIMIZ DEN ALLAH RAZI OLSUN
cnm kilo için diyetisyene gitmeni tavsiye ederim ben 1 ayda 8 kilo verdim emek hastanesinde yeşim işgüzar var diyetisyen ben 62 kilodan 54 e 1 ayda indim sayesinde çok memnun kaldım sen daha kiloluysan daha fazla verebilirsin tabii diyetine uyarsan karın ağrısı yaşamadım ben hiç ama kasıklarım çok ağrımıştı inşallah hamilesindir ama değilsen önce 1 yada 2 ay fazla kilolarını vermen daha iyi olur çünki hamileykende alcaksın sonra toparlaman zor olabilirCanım teşekkür ediyorum bilgi için benim fazla kilolara başım dertte doktorlar sıkıntı yapıyo ve tedaviye baslamiyo diye bende buna gittim bu kilo verdirmeye çalışıyo aynı zaman da islemide yapıyo insaallah hamile kalırım bu ay kalmazsam hakan beye de giderim bu arada tekrar eşim gidip sordu 1 vajinadan 1 ağızdan alacam yani sabah 2 öğle 2 akşam 2 olacak canim sana çok sordum biliyorum ama bişeyi daha Meral ediyorum çok karın ağrın oluyomuydu senin bende çok ağrı var ama benim yumurta çok fazla buyumuste 7 yada 8 tane yumurta vardı onları önce azalttı sonra çatlatma iğnesi oldum bu karın ağrısı normal mi bu arada benim esimde aynı işlemlerden geçti morfoloji %2
okudum cnm Allah rahmet eylesinK KIZLAR YA SIZLERDEN RİCAM KARDEŞİMİN ARKADASİ TRAFİK KAZASI SONUCU 6 YILDIR BITKISEL HAYATTA YAŞIYORDU AMA BU SABAH RUHUNU TESLİM ETMIS LÜTFEN ONUN İÇİN FATİHA OKURMUSUNUZ OKUYANLAR SAYI YAZARLARSA INS SIMDI DEN HEPIMIZ DEN ALLAH RAZI OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?