cnm kilo için diyetisyene gitmeni tavsiye ederim ben 1 ayda 8 kilo verdim emek hastanesinde yeşim işgüzar var diyetisyen ben 62 kilodan 54 e 1 ayda indim sayesinde çok memnun kaldım sen daha kiloluysan daha fazla verebilirsin tabii diyetine uyarsan karın ağrısı yaşamadım ben hiç ama kasıklarım çok ağrımıştı inşallah hamilesindir ama değilsen önce 1 yada 2 ay fazla kilolarını vermen daha iyi olur çünki hamileykende alcaksın sonra toparlaman zor olabilir
K KIZLAR YA SIZLERDEN RİCAM KARDEŞİMİN ARKADASİ TRAFİK KAZASI SONUCU 6 YILDIR BITKISEL HAYATTA YAŞIYORDU AMA BU SABAH RUHUNU TESLİM ETMIS LÜTFEN ONUN İÇİN FATİHA OKURMUSUNUZ OKUYANLAR SAYI YAZARLARSA INS SIMDI DEN HEPIMIZ DEN ALLAH RAZI OLSUN
Bende seviyorum hepinizi allah razı olsun sizler nasılsınızSLM CRAZY GULSEN MAVIZM DIDEM FOBEKS VE DIGER KIZLAR NSLSNIZ?????
MESAJLARINIZI OKUYORUM TAKIPTEYIM
SIZLERI SEVIYORUMMMMMM
ALLAHA EMANET OLUN...
iyiyim canimmm sen nasilsin ?SLM CRAZY GULSEN MAVIZM DIDEM FOBEKS VE DIGER KIZLAR NSLSNIZ?????
MESAJLARINIZI OKUYORUM TAKIPTEYIM
SIZLERI SEVIYORUMMMMMM
ALLAHA EMANET OLUN...
İyim bende şükür cnm hastaneye gittinmi? Yumoslar ne alemdeiyiyim canimmm sen nasilsin ?
Gunaydin canlarrrrr napiyosunuz
Yok aysem yarin sabah gidecem kontrole insallah buyumuslerdir de haftasonuna kalmadan asilamam olur canim sen naptin goturdun mu dosyani hastaneye tatlimİyim bende şükür cnm hastaneye gittinmi? Yumoslar ne alemde
YOK ABLAM BIR YAZI YAZILACAKMIS DURUMUZU ANLATAN.Yok aysem yarin sabah gidecem kontrole insallah buyumuslerdir de haftasonuna kalmadan asilamam olur canim sen naptin goturdun mu dosyani hastaneye tatlim
EVET BENIMDE OYLE OLUYORDU HER IKI ASILAMDADA.. CNM NORMALDIR BENCE.Arkadaşlar bu çatlatma ignesinin üzerinden 4 gün geçti ama ben ilişkiye girerken yogun kasik ağrısı yaşıyorum yani değişik bi ağrı oluyo böyle bi durum yaşayan varmı
Olsun bitanem yas sinii koysalar bile uzulme bir sene bekleyecen hem belki bunda da vardir hayir kendiliginden olur o zamana kadar Aysem dua et Rabbime.Naptin orucun bitti mi canim?YOK ABLAM BIR YAZI YAZILACAKMIS DURUMUZU ANLATAN.
BIZDE YAZDIK FAKAT FRANSIZCAYA CEVRILICEK MALUM DOKTORLAR FRANSIZLAR.
CARSAMBA GIDIP CEVIRIYI YAPTIRIRIZ ARTIK YOLLARIZ NE ZAMAN CAGIRACAKLAR BILMEM.
AMA TEK KORKUM YAS SINIRI DENMEZ INSALLAH.CUNKU 24 YASIN UZERINE TUP YAPILIYORMUS DIYE DUYDUM. BEN TAM SINIRDAYIM 23 OLUCAM NISANDA.
Ayseem ben 13 martta adet oldum asilama icin igne kullaniyorum bikac gun sonra asilama yaptiracam hayirlisiyla canimKIZLAR ADET OLANLAR BATLARI YAZSIN TEKRAR YENILEYEYIM LISTEMIZI.
BEN MERAKTAYIM 2. HAMIS KIM OLUCAK BAKALIM.
5 YILDIR AILEMIDE GOREMEDIM .Olsun bitanem yas sinii koysalar bile uzulme bir sene bekleyecen hem belki bunda da vardir hayir kendiliginden olur o zamana kadar Aysem dua et Rabbime.Naptin orucun bitti mi canim?
O ZAMAN BUYUK IHTIMALLE ASILAMAN HAFTAYA SALI CRSMB GIBI YAPILIR.HAYIRLISIYLAAyseem ben 13 martta adet oldum asilama icin igne kullaniyorum bikac gun sonra asilama yaptiracam hayirlisiyla canim
mer,cimm nasılsın. Neler yaptıncanım çok saol yarın başlıyorum ınsallah iyiki yazmısım yoksa o ilacı kullanacaktım
EVET BENIMDE OYLE OLUYORDU HER IKI ASILAMDADA.. CNM NORMALDIR BENCE.
Iyiyim kuzum beklemeye devam senin nasıl gidiyoKizlar hepimize slmlar olsun uzun bir suredir giremiyordum nete durumunuz nasil nasil gidiyor hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?