çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Çok teşekkür ederim canım tavsiyeleri için bu ay bi neticelensinde gider im inşallah

Arkadaşlar bu çatlatma ignesinin üzerinden 4 gün geçti ama ben ilişkiye girerken yogun kasik ağrısı yaşıyorum yani değişik bi ağrı oluyo böyle bi durum yaşayan varmı

Yok aysem yarin sabah gidecem kontrole insallah buyumuslerdir de haftasonuna kalmadan asilamam olur canim sen naptin goturdun mu dosyani hastaneye tatlim
YOK ABLAM BIR YAZI YAZILACAKMIS DURUMUZU ANLATAN.
BIZDE YAZDIK FAKAT FRANSIZCAYA CEVRILICEK MALUM DOKTORLAR FRANSIZLAR.
CARSAMBA GIDIP CEVIRIYI YAPTIRIRIZ ARTIK YOLLARIZ NE ZAMAN CAGIRACAKLAR BILMEM.
AMA TEK KORKUM YAS SINIRI DENMEZ INSALLAH.CUNKU 24 YASIN UZERINE TUP YAPILIYORMUS DIYE DUYDUM. BEN TAM SINIRDAYIM 23 OLUCAM NISANDA.

Arkadaşlar bu çatlatma ignesinin üzerinden 4 gün geçti ama ben ilişkiye girerken yogun kasik ağrısı yaşıyorum yani değişik bi ağrı oluyo böyle bi durum yaşayan varmı
EVET BENIMDE OYLE OLUYORDU HER IKI ASILAMDADA.. CNM NORMALDIR BENCE.

KIZLAR ADET OLANLAR BATLARI YAZSIN TEKRAR YENILEYEYIM LISTEMIZI.
BEN MERAKTAYIM 2. HAMIS KIM OLUCAK BAKALIM.

Olsun bitanem yas sinii koysalar bile uzulme bir sene bekleyecen hem belki bunda da vardir hayir kendiliginden olur o zamana kadar Aysem dua et Rabbime.Naptin orucun bitti mi canim?

Kizlar hepimize slmlar olsun uzun bir suredir giremiyordum nete durumunuz nasil nasil gidiyor hayat

Olsun bitanem yas sinii koysalar bile uzulme bir sene bekleyecen hem belki bunda da vardir hayir kendiliginden olur o zamana kadar Aysem dua et Rabbime.Naptin orucun bitti mi canim?
5 YILDIR AILEMIDE GOREMEDIM .
BANA YOLDAS OLSUN ISTIYORUM AMA
VARDIR BUNDADA BIR HAYIR HAKLISIN.
HEP DUA EDIYORUM KENDIME VE SIZLERE.
ORUCUMUDA BITIRDIM SUKUR RABBIME.
BIR HAFTA TUTTUM ABLAM.YASMININ YAZDIKLARINIDA YAPTIM.
IFTARIDA SAHURUDA HEP OKUDUGUM SUYLA YAPTIM.
BIR KITAPTA OKUMUSTUM 7 GUN ORUC TUTAN VE IFTAR SUYUNA 21 KEZ
"YA HALIK YA BARI YA MUSAVVIR" OKUYAN KADININ COCUGU OLURMUS.INSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…