iyiyim canım ben asil seni merak ettim gittin mi Dr a durumlar nasılmer,cimm nasılsın. Neler yaptın
bende yapiyim canim insallah hepimize nasip olur bakalim...5 YILDIR AILEMIDE GOREMEDIM .
BANA YOLDAS OLSUN ISTIYORUM AMA
VARDIR BUNDADA BIR HAYIR HAKLISIN.
HEP DUA EDIYORUM KENDIME VE SIZLERE.
ORUCUMUDA BITIRDIM SUKUR RABBIME.
BIR HAFTA TUTTUM ABLAM.YASMININ YAZDIKLARINIDA YAPTIM.
IFTARIDA SAHURUDA HEP OKUDUGUM SUYLA YAPTIM.
BIR KITAPTA OKUMUSTUM 7 GUN ORUC TUTAN VE IFTAR SUYUNA 21 KEZ
"YA HALIK YA BARI YA MUSAVVIR" OKUYAN KADININ COCUGU OLURMUS.INSALLAH
gittim canm. Hemde sizin sayenizdeiyiyim canım ben asil seni merak ettim gittin mi Dr a durumlar nasıl
Doktpun ne dediyse onu yap canim tehlikeli bi durum olmasa sakin iliski olmasin deme bizler vilemeyiz neden boyle oldugunu tabi ama sabirim asiri buyume yapti yumurtalarin yada ilac mi fazla geldi bilemiyorum bekleyecekmisin doktor tekrar cagirdi mi?KIZLAR ACİL CEVAP
Bu ay gunde 1 olmak uzre klomen kullandim sagda 5 solda da bir kac adet yumurtam oldu sagdaki 5 tane dun 17 idi bugun 24 olmus ve dr bana catlatmıyqcam dedi iliskiyide yasakladı adet olana kadar sakın ama sakın girme dedi hocam cogul gebelik icinse sorun degil kabulum dedim hayir dedi bunlar siser karnina basınc yapar hastande yatmak zorunda kalirsin dedi baska drları aradı onlarada danisti aslq iliskiye girme dedi Sizce neden boyle oldu peki nolacak simdi
Hayirlisi olsun bitanm allh buyuktur bn ii bir donden gecmiyorum cok zor geciyor ama yinede hamd olsun geciyo bi sekildeIyiyim kuzum beklemeye devam senin nasıl gidiyo
cnm senn cok fazla olmus yumurta sayin bn galiba 4 ten fazla olmamasi gereliyordu hayirlisi olaun hakkinda moralini bozma vardir bunda da bir hayirKIZLAR ACİL CEVAP
Bu ay gunde 1 olmak uzre klomen kullandim sagda 5 solda da bir kac adet yumurtam oldu sagdaki 5 tane dun 17 idi bugun 24 olmus ve dr bana catlatmıyqcam dedi iliskiyide yasakladı adet olana kadar sakın ama sakın girme dedi hocam cogul gebelik icinse sorun degil kabulum dedim hayir dedi bunlar siser karnina basınc yapar hastande yatmak zorunda kalirsin dedi baska drları aradı onlarada danisti aslq iliskiye girme dedi Sizce neden boyle oldu peki nolacak simdi
Aminnn Rabbimin vardir bi bildigicnm senn cok fazla olmus yumurta sayin bn galiba 4 ten fazla olmamasi gereliyordu hayirlisi olaun hakkinda moralini bozma vardir bunda da bir hayir
Aynrn canim dr a uymaktan baska alternatif yok adetin 3.gunu gel dedi ozamana kadar gitmicemgul333 .!.:Doktpun ne dediyse onu yap canim tehlikeli bi durum olmasa sakin iliski olmasin deme bizler vilemeyiz neden boyle oldugunu tabi ama sabirim asiri buyume yapti yumurtalarin yada ilac mi fazla geldi bilemiyorum bekleyecekmisin doktor tekrar cagirdi mi?
Canım benim üzülme, bende şimdi doktordan geldim. Benim de iğneler dün bitti. Doktor kontrol etti çok fazla yumurtan büyümüş dedi Estreol(E2) değerine baktı 1800 çıktı. Tamam ii dedi çok yüksek olsa aşılama yapamazdık dedi bu gece 12.00 de çatlatma iğnesini yapacam perşembe sabah erken gel eşinle dedi. Bi de çoğul gebelik olabilir şimdiden uyarayım ikiz üçüz dedi. Seni ne zaman kontrole çağırdı?Kizlar yaaa adetimin ilk gununden beri igne kullanmaya basladim yani cuma basladim 125 unite kullandim bugun kontrilde hic biri buyumemus cikti moralim bozldu gecen sefer 3. gun 75 unite kullanmistim 12 13 ml olmuslardi offf moralim bozuldu cumaya kadar devam edecem cuma tekrar gidecem
Canım yumurtanın 1 günde bu kadar büyümesi bana da normal gelmedi. Neden bi anda bu kadar büyüdüğü hakkında bişey söylemedi mi doktorun. İçine sinmiyorsa, aklında şüphe varsa başka doktora da gitmelisin bence.KIZLAR ACİL CEVAP
adet olana kadar bekle canim elimzden bisey gelmiyo ki napalim doktorumuz ne derse ona uyuyoruz mecburen..Aynrn canim dr a uymaktan baska alternatif yok adetin 3.gunu gel dedi ozamana kadar gitmicem
Yumurtalarin buyumediyse niye catlatma ignesi yapacak ki canim yumurtalar 17 mm ustune cikinca catlatma ignesi yapilmiyo muCanım benim üzülme, bende şimdi doktordan geldim. Benim de iğneler dün bitti. Doktor kontrol etti çok fazla yumurtan büyümüş dedi Estreol(E2) değerine baktı 1800 çıktı. Tamam ii dedi çok yüksek olsa aşılama yapamazdık dedi bu gece 12.00 de çatlatma iğnesini yapacam perşembe sabah erken gel eşinle dedi. Bi de çoğul gebelik olabilir şimdiden uyarayım ikiz üçüz dedi. Seni ne zaman kontrole çağırdı?
canım üzme kendini kaç aydır benimde öyleydi zor gelişiyordu yada olmuyordu.Bu ay yakıyı denedim bide incir yedim 13. günde büyümüş çok şaşırdım.Sende denesene tatlım belki faydası olur.adet olana kadar bekle canim elimzden bisey gelmiyo ki napalim doktorumuz ne derse ona uyuyoruz mecburen..
Yumurtalarin buyumediyse niye catlatma ignesi yapacak ki canim yumurtalar 17 mm ustune cikinca catlatma ignesi yapilmiyo muBenim doktorum 150 unite daha vur 3 gun cuma sabahtan ultrasona gel dedi canim bilmiyorum yaaa moralim bozuldu niye hic buyumemisler 4 gun vurundugum halde diye ama zaten normalde de 3.gununden sonra igneye baslaniyodu belki bikac gune kadar anca fayda edecek bilemiyorum normalde yumurtkamamda filan bi anormallik yok herseyim normal esimden dolayi olmuyo bizim yaa niye boyle oldu ki offf
incoro vikac gun yedim canim olabiliyo gelismeyebiliyo ama benim ocaktaki asilamamda adetimin 2. gunu 75 unite basladim 7 gun kullandim 18 mm oldu biri digeri 16 mm oldu ama tutmamisti.Bu ay adetimin ilk gunu basladim 125 unite basladim 4 gun oldu buyume tam olmamis 10 mm altinda sanirim ultrasonda 5 af 4 af dedi doktorumda 3 gun daa 150 unite vurun cuma gel gelismemisler olabilir dedi ama cok moralim bozuldu melegim yaaaacanım üzme kendini kaç aydır benimde öyleydi zor gelişiyordu yada olmuyordu.Bu ay yakıyı denedim bide incir yedim 13. günde büyümüş çok şaşırdım.Sende denesene tatlım belki faydası olur.
Moralini bozma incir yemeğe devam et.Allahında izniyle inşallah cumaya kadar büyüyecektir.Cevizde ye tatlım.Ay ben bu ay ne bulduysam yedim.Artık olmazsa huni takıp gezecem az kaldı yaniincoro vikac gun yedim canim olabiliyo gelismeyebiliyo ama benim ocaktaki asilamamda adetimin 2. gunu 75 unite basladim 7 gun kullandim 18 mm oldu biri digeri 16 mm oldu ama tutmamisti.Bu ay adetimin ilk gunu basladim 125 unite basladim 4 gun oldu buyume tam olmamis 10 mm altinda sanirim ultrasonda 5 af 4 af dedi doktorumda 3 gun daa 150 unite vurun cuma gel gelismemisler olabilir dedi ama cok moralim bozuldu melegim yaaaa
Valla hala onu satdiriyom suan.Niye boyle oldu bu ay diye ama streste etkiliyo takmamam lazim cuma gunune gelisirler insallah.İgnenin biri onceki asilamamdan kalandi hic kullanmamistim buzdolbini temizlerkrn dolabin icinde durdu dolabin fisini cekmistim ama soguktu hava da dolabin ici de 125 unitenin birini ondan.kullndim aceba igne mi bozuldu da fayda etmedi diye sacma sapan seylwr kuruyom valla suanMoralini bozma incir yemeğe devam et.Allahında izniyle inşallah cumaya kadar büyüyecektir.Cevizde ye tatlım.Ay ben bu ay ne bulduysam yedim.Artık olmazsa huni takıp gezecem az kaldı yani
öyle şeyler düşünme.Moralini yüksek tut.Vakti zamanı gelince inşallah bebişlerimizde gelecekler.İyi düşünelim iyi olsun tatlım.Şimdi biraz toparlan bakalım daha herşey bitmiş değil.Önünde 3 gün var.Hiç belli olmazValla hala onu satdiriyom suan.Niye boyle oldu bu ay diye ama streste etkiliyo takmamam lazim cuma gunune gelisirler insallah.İgnenin biri onceki asilamamdan kalandi hic kullanmamistim buzdolbini temizlerkrn dolabin icinde durdu dolabin fisini cekmistim ama soguktu hava da dolabin ici de 125 unitenin birini ondan.kullndim aceba igne mi bozuldu da fayda etmedi diye sacma sapan seylwr kuruyom valla suan
Sagol mlegimmm insallah yaa gecn sefer az dozla 7 gunde gelismisti yumurtalarim benim bi sorunum yok ki bu ay niye boyle oldu diye takiyom dedigin gibi 3 gun var gelismeye baslarlar insallah hayirlisiyla canimöyle şeyler düşünme.Moralini yüksek tut.Vakti zamanı gelince inşallah bebişlerimizde gelecekler.İyi düşünelim iyi olsun tatlım.Şimdi biraz toparlan bakalım daha herşey bitmiş değil.Önünde 3 gün var.Hiç belli olmaziyi olacak ben inanıyorum.Sende pozitif düşün bize cuma günüde güzel haber verirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?