gelişir gelişir sen sıkma canını.Benim öyle çok oldu hatta bu ay dışında her ay öyleydi.Gidiyordum doktor 3-4 gün sora bidaha çağırıyordu.Bi bakıyorduk büyümüş.Seninde öyle olacak büyük ihtimalle inşallah.Sagol mlegimmm insallah yaa gecn sefer az dozla 7 gunde gelismisti yumurtalarim benim bi sorunum yok ki bu ay niye boyle oldu diye takiyom dedigin gibi 3 gun var gelismeye baslarlar insallah hayirlisiyla canim
Ayy Allah razi olsun melegim moral verdin valla bana bitanem yaa benim ilk asilamada daha az dozla hemen buyumuslerdi bide bu y ilk gunu basladim igneye aceba ondan mi diyorum neyse insallah gittigimde buyumus olurlar canimm takmamaya calisacamgelişir gelişir sen sıkma canını.Benim öyle çok oldu hatta bu ay dışında her ay öyleydi.Gidiyordum doktor 3-4 gün sora bidaha çağırıyordu.Bi bakıyorduk büyümüş.Seninde öyle olacak büyük ihtimalle inşallah.
Allah sende de razi olsun tatlim.her ay aynisi olacak diye bisey yok.hem bak ilk gunu baslamissin hem belkide ondandir.daha zaman var pozitif düşün sen iyi olacak.sloganimiz belli hersey cok guzel olacak insallah allahinda izniyleAyy Allah razi olsun melegim moral verdin valla bana bitanem yaa benim ilk asilamada daha az dozla hemen buyumuslerdi bide bu y ilk gunu basladim igneye aceba ondan mi diyorum neyse insallah gittigimde buyumus olurlar canimm takmamaya calisacam
Kizlar yaaa adetimin ilk gununden beri igne kullanmaya basladim yani cuma basladim 125 unite kullandim bugun kontrilde hic biri buyumemus cikti moralim bozldu gecen sefer 3. gun 75 unite kullanmistim 12 13 ml olmuslardi offf moralim bozuldu cumaya kadar devam edecem cuma tekrar gidecem
KIZLAR ACİL CEVAP
Bu ay gunde 1 olmak uzre klomen kullandim sagda 5 solda da bir kac adet yumurtam oldu sagdaki 5 tane dun 17 idi bugun 24 olmus ve dr bana catlatmıyqcam dedi iliskiyide yasakladı adet olana kadar sakın ama sakın girme dedi hocam cogul gebelik icinse sorun degil kabulum dedim hayir dedi bunlar siser karnina basınc yapar hastande yatmak zorunda kalirsin dedi baska drları aradı onlarada danisti aslq iliskiye girme dedi Sizce neden boyle oldu peki nolacak simdi
Canım senin doktor baya cesaretliymis benim dCanım benim üzülme, bende şimdi doktordan geldim. Benim de iğneler dün bitti. Doktor kontrol etti çok fazla yumurtan büyümüş dedi Estreol(E2) değerine baktı 1800 çıktı. Tamam ii dedi çok yüksek olsa aşılama yapamazdık dedi bu gece 12.00 de çatlatma iğnesini yapacam perşembe sabah erken gel eşinle dedi. Bi de çoğul gebelik olabilir şimdiden uyarayım ikiz üçüz dedi. Seni ne zaman kontrole çağırdı?
Yumurtalarım büyümüş canım sıkıntı yok dedi doktor. Perşembe aşılama olacak, bugün gece çatlatma iğnesini 12 de vuracam.adet olana kadar bekle canim elimzden bisey gelmiyo ki napalim doktorumuz ne derse ona uyuyoruz mecburen..
Yumurtalarin buyumediyse niye catlatma ignesi yapacak ki canim yumurtalar 17 mm ustune cikinca catlatma ignesi yapilmiyo muBenim doktorum 150 unite daha vur 3 gun cuma sabahtan ultrasona gel dedi canim bilmiyorum yaaa moralim bozuldu niye hic buyumemisler 4 gun vurundugum halde diye ama zaten normalde de 3.gununden sonra igneye baslaniyodu belki bikac gune kadar anca fayda edecek bilemiyorum normalde yumurtkamamda filan bi anormallik yok herseyim normal esimden dolayi olmuyo bizim yaa niye boyle oldu ki offf
Cnm niye uzuluyorsunki bu çok normal on gün sonunda 18 ml oldu benim mesela.Kizlar yaaa adetimin ilk gununden beri igne kullanmaya basladim yani cuma basladim 125 unite kullandim bugun kontrilde hic biri buyumemus cikti moralim bozldu gecen sefer 3. gun 75 unite kullanmistim 12 13 ml olmuslardi offf moralim bozuldu cumaya kadar devam edecem cuma tekrar gidecem
Evet canım üzülmene gerek yok. Benim geçen ay on ikinci gün büyümüştü.Cnm niye uzuluyorsunki bu çok normal on gün sonunda 18 ml oldu benim mesela.
Valla canım bende ilk defa yaptıracam yumurtalarımı görünce hemen tahlil istedi sonra da tamam iğneni yap aşılamayı yapalım dedi. Ama özellikle uyardı ikiz üçüz olabilir diye. Hakkımızda hayırlısı olsun.Canım sıkma canını bende de çok yavaş buyuyordu doktor dozu arttırdı sonra gittim bi sürü yumurta olmuş birden bire tanı bu benim için kötü oldu ama olur yumurtalar sıkma canini
bu ay aynen benimde bu şekilde oldu ve doktor e2 degeri mi düşürmeye çalıştı 3 gün sonra e2 300 e düştü çatlatma yaptı ama gerçekten çok fazla ağrı yapıyo normalde asilama ydi ama çok yumurta olunca iptal oldu
Canım senin doktor baya cesaretliymis benim d
Çok yumurtam oldu diye yapma di asilama ilk e2 degeri 2500 du 2 gün sonra 1200 oldu gene yapmadı 2 gün daha bekledik 300 e düştü genede asilama yapmadı sadece çatlatma iğnesi verdinormal deneyin dedi ama bi dönem çok kaşık ve karın ağrım oluyo senin içinde hayırlısı olsun canım bide bende 8 yumurta vardı hepside 20 ve 24 arasiydi
Belko bünyen zayif oldugu icin ilac agir geldi dedi ama ben gecen ay 2 icmiatim dedim hormonsal birsey cok kurcalamak kafama takmakta iatemiyorum acikxasi vardir bi hayir dua ediyorum sadece Rabbim bunun hayrini yasat bana sen boyle uygun gorduysen bana susmak duser diyorum..Canım yumurtanın 1 günde bu kadar büyümesi bana da normal gelmedi. Neden takma bu kadar büyüdüğü hakkında bişey söylemedi mi doktorun. İçine sinmiyorsa, aklında şüphe varsa başka doktora da gitmelisin bence.
Hadi bakalim hayirlisi olsun canim benim insallah tutar da benegine kavusursunYumurtalarım büyümüş canım sıkıntı yok dedi doktor. Perşembe aşılama olacak, bugün gece çatlatma iğnesini 12 de vuracam.
Sagol canim valla benim gecen ay 7 gunde 17-18 mm olmustu ne biliyim 4 gunde yetrince buyumemis sagda 5 af sol 4-5 af dedi yine bede uzuldum.ilacimin dozunu yukseltti doktorumda...offf hayirlisi bakalimCanım sıkma canını bende de çok yavaş buyuyordu doktor dozu arttırdı sonra gittim bi sürü yumurta olmuş birden bire tanı bu benim için kötü oldu ama olur yumurtalar sıkma canini
bu ay aynen benimde bu şekilde oldu ve doktor e2 degeri mi düşürmeye çalıştı 3 gün sonra e2 300 e düştü çatlatma yaptı ama gerçekten çok fazla ağrı yapıyo normalde asilama ydi ama çok yumurta olunca iptal oldu
Canım senin doktor baya cesaretliymis benim d
Çok yumurtam oldu diye yapma di asilama ilk e2 degeri 2500 du 2 gün sonra 1200 oldu gene yapmadı 2 gün daha bekledik 300 e düştü genede asilama yapmadı sadece çatlatma iğnesi verdinormal deneyin dedi ama bi dönem çok kaşık ve karın ağrım oluyo senin içinde hayırlısı olsun canım bide bende 8 yumurta vardı hepside 20 ve 24 arasiydi
Ne biliyim aysem yaa benim.gecen ay 75 mm kullanmama ragmen 7 gunde 18 olmustu bu sefer 125 kullanmama ragmen 4 gunde hic buyumemisler deyince uzuldumCnm niye uzuluyorsunki bu çok normal on gün sonunda 18 ml oldu benim mesela.
haklisiniz galiba canim ne biliyim benim bi sorunum yok yumurtlamayla ilgili ocaktaki asilamamda da 7 gunde buyumuslerdi bu swfer buyumeyince telaslandim uzuldumEvet canım üzülmene gerek yok. Benim geçen ay on ikinci gün büyümüştü.
gunaydin melegimmmm nasilsin canim benimgünaydın kızlar nasılsınız?
iyiyim tatlım gün sayıyorum:) dün akşam sağ kasığıma çok şiddetli kramplar girdi bağırdım hatta eşimde korktu ne oldu diye:) sanırım sağ taraf çatladı dün.değerlendirdik bakalımm.İnşallah haftaya güzel haberler verebilirim.Senin moral nasıl ?gunaydin melegimmmm nasilsin canim benim
Ayyy hadi bakalim hayirlsi canim insallah hamile haberini alalim bu ay senin de.Ne zaman canim adet gunun? Benim moralim iyi olsun diye kafaya takmamaya calisiyorum ama cumayi stresle bekliyorum inan insallah buyurler diye dua ediyorum napiyim.Sanirim.adetin.ilk gunu basladigim.icin hemen buyumediler igneninde dozuni arttirdik ya belki de birden buyuyecekler kac tanesi buyurse tabi.Kendi kendime moral vermeye calisiyorum canim Allah razi olsun burda sizlerin soyledikleride duzeltti moralimi sukurler olsun.iyiyim.iyiyim tatlım gün sayıyorum:) dün akşam sağ kasığıma çok şiddetli kramplar girdi bağırdım hatta eşimde korktu ne oldu diye:) sanırım sağ taraf çatladı dün.değerlendirdik bakalımm.İnşallah haftaya güzel haberler verebilirim.Senin moral nasıl ?
benim haftaya çarşambadan sonra belli olur bişi varsa.İnşallah iyi olur tatlım.Seninde iyi olacak olumsuz düşünme olurmuAyyy hadi bakalim hayirlsi canim insallah hamile haberini alalim bu ay senin de.Ne zaman canim adet gunun? Benim moralim iyi olsun diye kafaya takmamaya calisiyorum ama cumayi stresle bekliyorum inan insallah buyurler diye dua ediyorum napiyim.Sanirim.adetin.ilk gunu basladigim.icin hemen buyumediler igneninde dozuni arttirdik ya belki de birden buyuyecekler kac tanesi buyurse tabi.Kendi kendime moral vermeye calisiyorum canim Allah razi olsun burda sizlerin soyledikleride duzeltti moralimi sukurler olsun.iyiyim.
Cnm doktor demedimi kaç ml olmuşlar kaç yumurta var??? Benim doktor derdiki 1 günde 2ml olmasi normal olaniymis.bende 75 ml gonal f vuruyordum günde .senin 4 gun sonunda kontrolde 8 ml falan dendiyse bu çok normal.ben iğneleri on gün vurup 11. Gün asilamalari olmuştum.Ayyy hadi bakalim hayirlsi canim insallah hamile haberini alalim bu ay senin de.Ne zaman canim adet gunun? Benim moralim iyi olsun diye kafaya takmamaya calisiyorum ama cumayi stresle bekliyorum inan insallah buyurler diye dua ediyorum napiyim.Sanirim.adetin.ilk gunu basladigim.icin hemen buyumediler igneninde dozuni arttirdik ya belki de birden buyuyecekler kac tanesi buyurse tabi.Kendi kendime moral vermeye calisiyorum canim Allah razi olsun burda sizlerin soyledikleride duzeltti moralimi sukurler olsun.iyiyim.
Yok aysem biswy demedi zaten ultrasona kendi doktorum bakmiyo beraber calistigi doktir bakiyo sonucu kendi doktoruma gosteriyorum.Cuma ilk gittigimde 4-5 af demistibsagda da solda da.Bu sefer gittigide de aynisini soyledi ml soylemedi cnim ondan uzuldum ya moralim bozulduCnm doktor demedimi kaç ml olmuşlar kaç yumurta var??? Benim doktor derdiki 1 günde 2ml olmasi normal olaniymis.bende 75 ml gonal f vuruyordum günde .senin 4 gun sonunda kontrolde 8 ml falan dendiyse bu çok normal.ben iğneleri on gün vurup 11. Gün asilamalari olmuştum.
mrb cnm ilac kullandiysan bu ay ondan oluyodur normaldir.Arkadaşlar Nasılsıniz belirtiler ne durumdaya bende çok fazla gaz sancısı var ya hayatımda böyle olduğumu hatırlamıyorum nasıl bişey bu yaaa ve bende hiç akıntı olmadı bu yumurtalar çatlama di mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?