evet canım iğneyle yumurta büyüttü ama 10 dan fazla olgunlasan yumurta oldu e2 degerim 2500 e çıktı sonra 300 e düşürüp öyle çatlatma yaptılar. Belki de önceki aylar da kullandığın ilaclarin etkisidir degerlendirin bencemrb cnm ilac kullandiysan bu ay ondan oluyodur normaldir.
benimde yumurtlama gunum pazardi.
3 gundur gogusleri asiri agriyor.
bu ay hic bisey kullanmadim.
ilk kez boyle agriyor bu gunlerde olmazdi hic.
Iyi aksamlar canım hosbulduk :)İyi aksamlar canlariimm. Nasilsiniz? Yeni arkadaslar hosgelmisler. İnsallah hayirli haberler duyariz. Cok fazla giremiyorum bu aralar ama hep aklimdasiniz.
İyi aksamlar canlariimm. Nasilsiniz? Yeni arkadaslar hosgelmisler. İnsallah hayirli haberler duyariz. Cok fazla giremiyorum bu aralar ama hep aklimdasiniz.
Csnimmm ozluyoruz valla tatlim diger kizlarda pek ugrayamiyo bu ara nasilsin iyimisinİyi aksamlar canlariimm. Nasilsiniz? Yeni arkadaslar hosgelmisler. İnsallah hayirli haberler duyariz. Cok fazla giremiyorum bu aralar ama hep aklimdasiniz.
günaydın tatlımmm nasılsın ? gerçekten kızlar kayboldularCsnimmm ozluyoruz valla tatlim diger kizlarda pek ugrayamiyo bu ara nasilsin iyimisin
Evet melegim kizlar nerelerdeyse valla gorusemiyoruz.Valla nasil olayim didemcim stresle bekliyorum yarin sabah ne diyecek doktor ya buyumedilerse diye dusunup duruyorum valla kafam allak bullak.İgneyi vurundugum ilk 4 gun sancim oluyodu salidan beri sancimda yok niye viomiyorum.Sen nasilsin beklemedesin sende demi haftaya carsamba belli olcak demistin.Bu gunler nasil gececek boyle melegim yaaagünaydın tatlımmm nasılsın ? gerçekten kızlar kayboldularkimsecikler yok
valla ne bilim canım yaa 2 gündür beni mahvetti bu kasık ağrısı öldürdü beni halada ağrıyor sabahta midem bulandı ağrıdan sanırım.önümüzdeki hafta olsada ne olduğunu öğrensek .Bu ilaçlar iğneler mahvetti valla bizi.Eğer gebelik yoksa doktora gitmiyecem bi süreİlaçlar dengemi bozdu.İnşallah hamiş kalırız bu ayda rahatlarız.Bence senin yumoşlar büyüdü sen içini ferah tut.Sıkıntıya girmeEvet melegim kizlar nerelerdeyse valla gorusemiyoruz.Valla nasil olayim didemcim stresle bekliyorum yarin sabah ne diyecek doktor ya buyumedilerse diye dusunup duruyorum valla kafam allak bullak.İgneyi vurundugum ilk 4 gun sancim oluyodu salidan beri sancimda yok niye viomiyorum.Sen nasilsin beklemedesin sende demi haftaya carsamba belli olcak demistin.Bu gunler nasil gececek boyle melegim yaaa
Günaydın kızlar... Saat 11 de aşılamaya gidicem, dua edin inşallall...valla ne bilim canım yaa 2 gündür beni mahvetti bu kasık ağrısı öldürdü beni halada ağrıyor sabahta midem bulandı ağrıdan sanırım.önümüzdeki hafta olsada ne olduğunu öğrensek .Bu ilaçlar iğneler mahvetti valla bizi.Eğer gebelik yoksa doktora gitmiyecem bi süreİlaçlar dengemi bozdu.İnşallah hamiş kalırız bu ayda rahatlarız.Bence senin yumoşlar büyüdü sen içini ferah tut.Sıkıntıya girme
hadi bakalım canım.Allah yardımcın olsun inşallah bu ay güzel haber alırsınnGünaydın kızlar... Saat 11 de aşılamaya gidicem, dua edin inşallall...
sağlık olsun tatlım inşallah bu ay güzel haber alırsın.Bende bu ay famera kullandım.Bakalımm haftaya belli olacak ama çok kasık ağrım var oda kafamı karıştırdı.Sanki heran hastalanacakmışım gibi.Hiç böyle olmamıştım.belimde ağrıyorslm kızlar maalesef benımde gebelık olusmadı ıdrar testlerımde ıkıncı sılık cızgı adet gunume kadar oldu ama gebelık yokmus kanda... bugun adetımın ucuncu gunu tekrar femara basladım
femara yapıyor cnm o belırtılerı.. ama ıns hamılesındır de ondandır.. saglık olsun tabı kahroldugum nokta esımınde benımde butun tahlıllerımız temız hıcbır sorunumuz yok ama olmuyorsağlık olsun tatlım inşallah bu ay güzel haber alırsın.Bende bu ay famera kullandım.Bakalımm haftaya belli olacak ama çok kasık ağrım var oda kafamı karıştırdı.Sanki heran hastalanacakmışım gibi.Hiç böyle olmamıştım.belimde ağrıyor
vakti zamanı gelince olacaktır inşallah.İyi düşün iyi olsun canım çok şükür sorununuz yokmuş.İnşallah nisan ayı uğurlu gelirfemara yapıyor cnm o belırtılerı.. ama ıns hamılesındır de ondandır.. saglık olsun tabı kahroldugum nokta esımınde benımde butun tahlıllerımız temız hıcbır sorunumuz yok ama olmuyor
inş nısanızmızda nısanda olmustuvakti zamanı gelince olacaktır inşallah.İyi düşün iyi olsun canım çok şükür sorununuz yokmuş.İnşallah nisan ayı uğurlu gelir
Allah yardimciniz olsun canım hayirlisiyla hamis olursun inşallah. ..Günaydın kızlar... Saat 11 de aşılamaya gidicem, dua edin inşallall...
Sağlık olsun canım bir gün bu cabalatimizin sonucunu alacaz insallahslm kızlar maalesef benımde gebelık olusmadı ıdrar testlerımde ıkıncı sılık cızgı adet gunume kadar oldu ama gebelık yokmus kanda... bugun adetımın ucuncu gunu tekrar femara basladım
inşallah cnmAllah yardimciniz olsun canım hayirlisiyla hamis olursun inşallah. ..
Sağlık olsun canım bir gün bu cabalatimizin sonucunu alacaz insallah
İnsallah canim yaa valla bende buyumuslerdir isallah diye dua ediyorum valla.Senin agrilar hamileliktendir isallah canim su carsamba bi gecsin test yap bende merak ediyorum valla insallah hamile kalirsin bu ay...valla ne bilim canım yaa 2 gündür beni mahvetti bu kasık ağrısı öldürdü beni halada ağrıyor sabahta midem bulandı ağrıdan sanırım.önümüzdeki hafta olsada ne olduğunu öğrensek .Bu ilaçlar iğneler mahvetti valla bizi.Eğer gebelik yoksa doktora gitmiyecem bi süreİlaçlar dengemi bozdu.İnşallah hamiş kalırız bu ayda rahatlarız.Bence senin yumoşlar büyüdü sen içini ferah tut.Sıkıntıya girme
Hadi bakalim.hayirlisiyla hamileliginin ilk.adimi olsun bu asilaman canimmmGünaydın kızlar... Saat 11 de aşılamaya gidicem, dua edin inşallall...
Hayirlisi bakalim.canim bu ay insallah ilacin etksi olur hamie kalirsin taka kafana daha yeni evlisin snirim Rabbim verir insallah daha erken telas yapma bitanemslm kızlar maalesef benımde gebelık olusmadı ıdrar testlerımde ıkıncı sılık cızgı adet gunume kadar oldu ama gebelık yokmus kanda... bugun adetımın ucuncu gunu tekrar femara basladım
2,5 senelık evlıyım cnm oncelerı takmıyordum da artık yavas yavas takıyorum destege ıhtıyacım var aslında bu formu gordum... ıns rabbım herkese nasıp etsınİnsallah canim yaa valla bende buyumuslerdir isallah diye dua ediyorum valla.Senin agrilar hamileliktendir isallah canim su carsamba bi gecsin test yap bende merak ediyorum valla insallah hamile kalirsin bu ay...
Hadi bakalim.hayirlisiyla hamileliginin ilk.adimi olsun bu asilaman canimmm
Hayirlisi bakalim.canim bu ay insallah ilacin etksi olur hamie kalirsin taka kafana daha yeni evlisin snirim Rabbim verir insallah daha erken telas yapma bitanem
Canım bu durumu yaşayıp desteğe ihtiyaç duymamak mümkün değil bazen dayanamiycam diyosun en mutsuz insan oluyosun çevremdeki arkadaşlarımın çocukları var ve bundan yakınıyolar sonrada olmasa bir dert olunca bin dert diyolar bana bu sıkıntıyı yasamadiklari için böyle konuşmak çok rahat geliyo onlara ya sabirrrrr. ... argo bi tabir var essekten dusenin halini essekten düşen anlar...2,5 senelık evlıyım cnm oncelerı takmıyordum da artık yavas yavas takıyorum destege ıhtıyacım var aslında bu formu gordum... ıns rabbım herkese nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?