çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Canım asilama yaptırmadim ama catlatmadan sonra benimde öyle oldu sanırım normal

Canım asilama yaptırmadim ama catlatmadan sonra benimde öyle oldu sanırım normal
Ya sanki karnımın içi ağrıyor. Hani Vücudunuzdan herhangi bi yeri vurursunuzda sonra o çürük gibi ağrır ya işte tam olarak öyle ağrıyor karnımın içi normal mi bu durum acaba...

aynen cnm.. su son ıkı aydır ıyıce pıskolojı altust bende

midemm bulanıyoo yanıyooo herşey kötü kokuyorrr sırtım belim kasığımm ağrıyor ayy bana neler oluyor böyleee yaa eğer hastalanırsam gitmicem bi daha doktora bu ilaçlar mahvetti benii

Ya sanki karnımın içi ağrıyor. Hani Vücudunuzdan herhangi bi yeri vurursunuzda sonra o çürük gibi ağrır ya işte tam olarak öyle ağrıyor karnımın içi normal mi bu durum acaba...
Evet canım bende de öyle ağrılar oldu hatta 5 gün sürdü daha yeni yeni geçiyo ağrılar xanim

aynen cnm.. su son ıkı aydır ıyıce pıskolojı altust bende
Canım dinlememeye çalış onlara açıklama yaptıkça daha çok bunun uzerine konusuyorlar

midemm bulanıyoo yanıyooo herşey kötü kokuyorrr sırtım belim kasığımm ağrıyor ayy bana neler oluyor böyleee yaa eğer hastalanırsam gitmicem bi daha doktora bu ilaçlar mahvetti benii
Kokulari geçtim benim goguslerim çok agriyo yaa bu nasıl bişi kıyafetlerden dahi agriyo

Geçmiş olsun canım, sen aşılama yaptırmıştın değil mi bugün kaçıncı günün

yok canım çatlatma iğnesi yapıldı bana .Haftaya çarşamba batım.
Hadi hayırlısı canım ben geçen ay kullanmıştım çatlatma iğnesini aman kendine dikkat et ağır iş falan yapma hatta iş yapma bi yere uzanma, çok hızlı hareket etme Allah korusun varsa tam tutunma aşamasında sıkıntı olmasın.

çalışıyorum canım yaa oyüzden çok dinlenmeme fırsat olmuyor.Allah eğer yazdıysada korur diye dua ediyorum.İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun.Kasığım çok ağrıyor bide sabahtan beri mide bulantısı var ama üşüttüm mü onuda bilmiyorum.Hayırlısı bakalım.Bu ay çok şüpelendim ama geçen ay böyle hissetmemiştim.İnşallah umutlarımız boşa çıkmaz.Rabbim herkeze nasip etsin canım.

gittim canm. Hemde sizin sayenizde çok sağolun.. Yumurtlamam ve rahim duvarım gayet iyiumiş. Takibe aldı dktrum. Bu perşmbe yine gidcem.. Klomene hiç gerek yok dedi. Çok şukur şuan herşy yolunda canmm
çok şükür canım cok sevındım bıraz zamanı var demekki beklemek lazım :))

Merhababen bir kaç zamandır forumu takip ediyorum ancak yeni üye oldum..2.5 yıllık evliyim ve 6 aydır bebek denemelerimiz var ama maalesef olumsuz ve çevremde istedikleri ilk aydan hamile kalan insanların olması sebebiyle çok stres yaptım.bu ay doktora gitmeye başladım yumurta takibi için adetimin 3.günü başladım gonal f kullandım 7 gün 3 yumurta oluşmuş ve geçen hafta cuma yani ayın 13.ünde çatlatma iğnesi yaptık.Ama benim 1 haftadır ağrım,sancım var ve karnımın içi yanıyo resmen.doktoruma görünsem mi yoksa normal mi böyle olması onu merak ettim.yardımcı olursanız sevinirim

Canım çatlatma igneni yaptirali ne kadar oldu bende de iğneden sonraki ilk 5-6 gün ağrı ve sancı vardı şimdi kalmadı ama yanmayi yasamadim

Canım çatlatma igneni yaptirali ne kadar oldu bende de iğneden sonraki ilk 5-6 gün ağrı ve sancı vardı şimdi kalmadı ama yanmayi yasamadim
Canım Çatlatma iğnesinin 7.günü bugün ilk günü sayıyorsak eğer ama özellikle sağ tarafımda ağrım çok..bende baktım o kadar ama yanma ile ilgili kimse bişey yaşamamış heralde.korktum biraz açıkçası

Selam canım iyi sayılırım sen nasılsın ? gittinmi doktora büyümüşmü yumoşlar ?
melegimm kusura bakma bugun anca girebildim canim evet gittim.doktora buyumusler yani 12.3 mm 10.4mm 10.6 mm 10.2 mm var solda sagdada 12.2 mm 11.5 mm 9.5 mm var canim hepsi birden buyumusler sorma :) Doktor xogul gebelik %15 olabilir dedi pazartesine kadar ilacin dozunu dusurerek devam edecem pazaeteso kontrole gidecem insallah canim hatirlisi bakalim kac tanesi tamamen byuyup gelisecek.Sen naptin carsambaya az kaldi valla miden de bulaniyomus insallah vardir canim yaaaa cok istiyorum bu ay hamile haberi versin birileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…