Ins cnm hakkimizda hayırlısı olsun hepimizin bende pazartesi gidecem inş hayırlısı olsunme legimm kusura bakm a bugun anca girebil dim canim evet gittim.doktora buyumusler yani 12.3 mm 10.4mm 10.6 mm 10.2 mm var solda sagdada 12.2 mm 11.5 mm 9.5 mm var canim hepsi birden buyumusler sorma :) Doktor xogul gebelik %15 olabilir dedi pazartesine kadar ilacin dozunu dusurerek devam edecem pazaeteso kontrole gidecem insallah canim hatirlisi bakalim kac tanesi tamamen byuyup gelisecek.Sen naptin carsambaya az kaldi valla miden de bulaniyomus insallah vardir canim yaaaa cok istiyorum bu ay hamile haberi versin birileri
Herseyin hayirlisi zaten canim insallah hepimize nasip olur annelik.Sende mi asiamaya baslayacan canimIns cnm hakkimizda hayırlısı olsun hepimizin bende pazartesi gidecem inş hayırlısı olsun
Yok cnm aşılama değil sanırım ben 2 ay öncesi ganol f ile ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım kimyasal gebelik gecirdim 1 ay ara verdim şimdi tekrardan iğneye başladım 1 hafta kullandım iğneyi gittim yeni yeni gelişmeye başlamış dedi 1 hafta daha kullan pazartesi gel dedi bakalım hayırlısı inş gelişmiş tirHerseyin hayirlisi zaten canim insallah hepimize nasip olur annelik.Sende mi asiamaya baslayacan canim
bende pazartesi gidecem canım yarın ne diyecek bakalım insallah hayırlısıyla gebeliğin kimyasal olmaz da kucağına alırsın canım benimYok cnm aşılama değil sanırım ben 2 ay öncesi ganol f ile ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım kimyasal gebelik gecirdim 1 ay ara verdim şimdi tekrardan iğneye başladım 1 hafta kullandım iğneyi gittim yeni yeni gelişmeye başlamış dedi 1 hafta daha kullan pazartesi gel dedi bakalım hayırlısı inş gelişmiş tir
valla o kadar ağrım olmamıştı canım benim belki de aşılaman tuttuğundan ağrın vardır tatlımmmmKızlar bugün aşılamanın 4. günü, sabah 6 dan beri kötüyüm. Önce Karnıma kramplar girdi ve belim çok ağrıdı sonra 9 gibi bel ağrısı geçti ama sol tarafıma bi ağrı geliyor resmen nefesim kesiliyor. Aslında ağrı hep var ama şiddetleniyor sonra azalıyor. Bi de karnım hala çok şiş ve alt karın bölgem çok ağrıyor mesela çorap giyecek kadar bile eğilemiyorum. Bunlar neden oluyor lütfen daha önce bunları yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar
Bunu birde aşılama yaptıranların sayfasında sor istersen belki onlar daha fazla bilgi verir. İnşallah tuttuğu için ağrıyordurKızlar bugün aşılamanın 4. günü, sabah 6 dan beri kötüyüm. Önce Karnıma kramplar girdi ve belim çok ağrıdı sonra 9 gibi bel ağrısı geçti ama sol tarafıma bi ağrı geliyor resmen nefesim kesiliyor. Aslında ağrı hep var ama şiddetleniyor sonra azalıyor. Bi de karnım hala çok şiş ve alt karın bölgem çok ağrıyor mesela çorap giyecek kadar bile eğilemiyorum. Bunlar neden oluyor lütfen daha önce bunları yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar
cnm hayirli olsun bu 3 gunu ii degerlendir bn catlatma ignesi oldum ve o 3 gun icinde tutmustu darisi basina insallhhkızlar merhaba, bende pkoluyum 1.5 yıldır evliyim ve çocuğumuz olmuyor bu ay klomen kullandım ve bugun çatlatma ığnesini yaptrdım ıcımde ınanılma zbı heycan var 1 yıldır deniyoruz ve bu sefer ilk defa cok umutlandım. inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir
cnm hayirli olsun bu 3 gunu ii degerlendir bn catlatma ignesi oldum ve o 3 gun icinde tutmustu darisi basina insallhh
zeynepçim nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamilelik?yiğenimiz nasıl bakalım?cnm hayirli olsun bu 3 gunu ii degerlendir bn catlatma ignesi oldum ve o 3 gun icinde tutmustu darisi basina insallhh
ben buralardayım ama kimse yok kuşum yalnız kaldımmSelam kizlarrrr nerelerdesiniz bakalim?
Ozledim valla yaa canlarim sizi
Caniimmm ben de cok ozledim sizleriii :) Takip ediyorum sizleri ama yazcak biseyim olmayinca yazamiyorumSelam kizlarrrr nerelerdesiniz bakalim?
Ozledim valla yaa canlarim sizi
cok sukur bitanm ii olmaya calisiyorum bebekte ii sukurler olsun nasilsin nasil gidiyorzeynepçim nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamilelik?yiğenimiz nasıl bakalım?
cnm nedn bn oglen 12de vurdum o gece 12 de iliski oldu ertesi sabah yine oldu 3 gun boyunca aksam 9da iliskiyi nedn onermedi ki doktor bn catlatma ignesiyle gebe kaldim suan 14 haftalik gebeyim darisi tum istiyenlerin basina insallhinşallah canım hepimiizn başına :) ben bu sabah 9 buçukta vuruldum doktorda yarın aksama kadar ılıskıye gırme dedı 9 dan sonra olabılır dedi ama yarın gündüzden tekrardan görücekmiş beni doktor. herhalde iğne etkısını gösteriyor mu göstermiyor mu dıye. sen hangi aşamadasın su an
Elimiz kulağımızda bekliyoruz valla zeynepçim.Benim son 2 günüm bakalım artık nasip kısmet.Senin duan kabul olur banada dua edermisin tatlım çok ihtiyacım var.Bu sefer tuhaf bi heyecan vae inşallah yanılmam yinecok sukur bitanm ii olmaya calisiyorum bebekte ii sukurler olsun nasilsin nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?