çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Ayy bu son gunler hic gecmez cok ii bilirim rabbim insallh melegin seninledir catlatma ignesimi oldun gulum

Ayy bu son gunler hic gecmez cok ii bilirim rabbim insallh melegin seninledir catlatma ignesimi oldun gulum
evet canım zaten bu ay son bi süre bırakacam tedaviyi olmazsa.İnşallah bebiş vardır gerek kalmaz.Diğer aylara göre bu sefer daha farklı hissediyorum niyeyse.Sürekli uyuyorum ve hep sırtım ağrıyor.İnşallah piskolojik değildir bu sefer olmuştur

arkadaşım merhaba öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etisn.Benimde iğnede 7. günüm bugün ve çok ağrım var hem karın hem sırt hemde kasık korkuyorum adet olucam gibi aynı sendede böyle olmuşmuydu rica etsem beni bilgilendirirmisin Şimdiden teşekkür ederim.

aynı belirtiler bendede var canım bugün 12. gün bakalım artık 2 güne belli olur.İnşallah piskolojik değildir.Çok uykum geliyor benimde sırtım ağrıyor ve altıma bıçak saplanır gibi ara ara kramplar giriyor.Allah yüzümüze bakar inşallah herşeyin hayırlısı canım.

amin canım amin Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah bizlerede nasip etsin.Vallahi bende çok düşünüyorum psikolojikmi diye ama değil bariz bir ağrı var

amin canım amin Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah bizlerede nasip etsin.Vallahi bende çok düşünüyorum psikolojikmi diye ama değil bariz bir ağrı var
aynen benimde öylede acaba iğnedenmi kaynaklı diye geçti aklımdan.İnşallah bebişten dolayıdır ağrı

8 aydır bebeğim olmuyo geçen ay çatlatma iğnesi yapıldı olmadı çatlatma iğnesini yapan doktor bu ilden gitti başka bi doktora gittim yumurtlama takibi yaptı çatlmazsa iğne yapalım dedi bugün gittim yumurtaların küçülmüş çatlamış büyük ihtimal dedi ve progestrona baktı 2.75 çıktı çok düşük yani bu ayda hamile kalamadım

üzülme canım bak enazından kendiliğinden çatlıyormuş onu öğrenmiş oldun.İnşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırsınn

8 aydır zaten her ay çatlıyo dediler büyük ihtimal tüplerim kapalı üzülünmicek gibi değil ki
film çektir ozaman tatlım rahim filminde çıkar tüplerin açık olup olmadığı bu ay benim tutmazsa bende bi kaç ay sonra çektirmeyi düşünüyorum .

ben buralardayım ama kimse yok kuşum yalnız kaldımm nasılsın nasıl keyifler ?
Nasil olayim melegim ikinci asilama basladi igneler cok buyutmusyumurtalarimi doktor asilamayi iptal.edecek sanirim persembe belli oacak canimmm Nasil.alalim bitanem.iyiyiz sukur.Ben ikinci asilama icin.ignelere basladim 13 martta.125 ve 150 unite vurundum 8 gunde 14 tane yumurtam 10 mm ustune cikmis 5 tanesi catlatma icin 15 mm ustune cikmisti doktorum cok fazla yumurta var dedi 25 doz kullandim.dun.Bugun gittim sagda 19 mm 17.8 mm 16.9 mm 15.1 mm var solda19.9 17.8 16.3 15.2 15.1 var daha da kucukler var.Doktor ucuz dorduz olur dedi olsun dedim ama ucuz olursa aliriz birini dedi alin hocam dedim zaten tutacagi kesin degil ki dedim ucuz olur bunlar dedi.Normalde yumurtalar 19 20 mm olmus bugun ctlatma ignemi vurunmam persembede asilama yapmasi lazimdi catlatma igneni vurma dedi.Yarinbesinle birlikte ol persembe gunu tekrar gel ultrasonadedi.Bunca senedir evlat hasretiyle yanarken yumurtam cok diye asilamami iptal.edecek sanirim.Yada yumurtalarin bi ikisi kendi catlasin diye boyle yapti.Offff Rabbim yardim.etsin yaa napacam bilemiyorum.kzlar uzuleyim mi sevineyim mi anlayamadim bilemedim valla

slm arkadaşlar bende 18 martta iğne oldum beklemek gerçektge çok zor.Rabbim yardımcımız olsun
İnsallah titar canim.asilaman

Canım bu ay benim ilk tedavim di ama 2 senedir çocuk istiyorum bende de çok sayıda yumurta büyüdü asilama yaparsak altiz yediz gebelik olur dedi ki benim eşimin Sperm leri sıkıntılı ve asilama yapmadı e2 degerim 2500 e cikmisti 4 günde 300 e düşürdü ve sadece çatlatma iğnesi yaptı hamile kalmaya bak sen dedi aşılamayi iptal etti senin hayal kirikligini bende o zaman yasamistim şimdi beklemedeyiz Martin sonunda gebelik testi yaptircam

Canım diyelim ki aşılaman tuttu. İkiz tamam da üçüzü ister misin. Yada bakabilir misin diye sorayım☺☺

İnsallh bitnm bnm de o ay oyle olmustu cok duygusallasmistim guzel haberler bekliyorum allahn izniyle tutmustur insallh

allah razi olsun gulum bnde de olmustu ara sira kasik agrim oldu ama o ay cok sirt agrisi cekmistim sivilcelnmisti yuzum tamm kesin adet olcam dedim onun disinda hic akintim olmadi goguslerde sisme falnda olmadi cok sirt agrisi cektim bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…