- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Cani. Seni hayal kirikligina ugratmak istemem ama benim de gecen ay cok uykum geliyodu.sabahlari bi turlu uyanamiyrdm.adetime yakin da goguslerm feci agriyodu dokunamiydm.hafif gafif mide bulantisi da yasadm.tam kendimi kaptirdm.ama17.gun adet oldum.ilk defa adet olunca oturup agladm.cok agladm cok 3 gun toparlanamadm.bilmiyorm igne nen de cok yan etki yapti.ins sen hamile si drinşallah ondandır.Bende düşünüyorum sürekli acaba iğneden ötürümü diye.
Sanirim bana da oyle diyecek asilama yapmayacak yarin sabah tekrar ultrasona cagirdi cokmerak ediyorum ne diyecek acebaCanım bu ay benim ilk tedavim di ama 2 senedir çocuk istiyorum bende de çok sayıda yumurta büyüdü asilama yaparsak altiz yediz gebelik olur dedi ki benim eşimin Sperm leri sıkıntılı ve asilama yapmadı e2 degerim 2500 e cikmisti 4 günde 300 e düşürdü ve sadece çatlatma iğnesi yaptı hamile kalmaya bak sen dediaşılamayi iptal etti senin hayal kirikligini bende o zaman yasamistim şimdi beklemedeyiz Martin sonunda gebelik testi yaptircam
Bakarim xanim.ikize ne var zaten kalabalik.evdeyim ben ev buyuk beraber yasiyoruz kayinvalidem var eltim var eltimin kizlari var bana kalmaz bile bekler sadece gece sorunum.olur ona da raziyim ben 7 senesir evladim.olsun diye bakiyorum ikiz olsun saglikli olsun da bidaha ugrasmayim bu tedavilerle inan yoruldum artuk arkadasimbenim dayanacak psikolojim kalmadi.Cogul gebelik olabilir deyince doktorum cok sevindim inan dualarimi kabul mu etti Rabbim diye.Zaten ben doktoruma da soyledim ikisi hapla biri igneyle.asilamam.oldu bu dorduncu hocam tutmaz hepsi belki biri tutar yumurtam.fazla diye sansim yukseldigi icin dedim.Hayirlisi bakalim yarin.sabah ne diyecek doktorum.Canım diyelim ki aşılaman tuttu. İkiz tamam da üçüzü ister misin. Yada bakabilir misin diye sorayım☺☺
Cani. Seni hayal kirikligina ugratmak istemem ama benim de gecen ay cok uykum geliyodu.sabahlari bi turlu uyanamiyrdm.adetime yakin da goguslerm feci agriyodu dokunamiydm.hafif gafif mide bulantisi da yasadm.tam kendimi kaptirdm.ama17.gun adet oldum.ilk defa adet olunca oturup agladm.cok agladm cok 3 gun toparlanamadm.bilmiyorm igne nen de cok yan etki yapti.ins sen hamile si dr
Canım allah herşeyin hayırlısını versin..Sanirim bana da oyle diyecek asilama yapmayacak yarin sabah tekrar ultrasona cagirdi cokmerak ediyorum ne diyecek aceba
Bakarim xanim.ikize ne var zaten kalabalik.evdeyim ben ev buyuk beraber yasiyoruz kayinvalidem var eltim var eltimin kizlari var bana kalmaz bile bekler sadece gece sorunum.olur ona da raziyim ben 7 senesir evladim.olsun diye bakiyorum ikiz olsun saglikli olsun da bidaha ugrasmayim bu tedavilerle inan yoruldum artuk arkadasimbenim dayanacak psikolojim kalmadi.Cogul gebelik olabilir deyince doktorum cok sevindim inan dualarimi kabul mu etti Rabbim diye.Zaten ben doktoruma da soyledim ikisi hapla biri igneyle.asilamam.oldu bu dorduncu hocam tutmaz hepsi belki biri tutar yumurtam.fazla diye sansim yukseldigi icin dedim.Hayirlisi bakalim yarin.sabah ne diyecek doktorum.
allah razi olsun gulum bnde de olmustu ara sira kasik agrim oldu ama o ay cok sirt agrisi cekmistim sivilcelnmisti yuzum tamm kesin adet olcam dedim onun disinda hic akintim olmadi goguslerde sisme falnda olmadi cok sirt agrisi cektim bn
Amiin canim saglikli olsun da bi taneye de raziyim.zaten suan ben aailamamin tutacagini zannetmiyorum sirf tup bebege gecmeden asilamayla olur dedi diye doktoruma guvenip asilma yaptirdim insallah tutar ama ben simdiden.umitsizim ki birak ikizi ucuzu.Zaten ücüz olursa birini alirim.diyo alsin tek saglikli olsunlar da bi taneye de raziyim dedim napacak bilmiyorum sanirim iptal edecek asilamayi kendi haline birakip dogal yolla hamile kalmayi dene bu ay diyecek oda zaten zor olsa 7 senedir olurdu.Bi kere oldu inu da kaybetiim iste.Offf Allahim hayirlisi neyse nasilsa onu nasip etsin insallah diye dua etmekten baska bisey gelmiyo elimden hayrisim...Sen napiyon bu ay tedavi olmuyon demi canim?Canım allah herşeyin hayırlısını versin..
İnsallah hamilesindir canim ama en buyuk yanlisimiz kendimizde belirti aramak oluyo sonra da hayal.kirikligina ugruyo insan.İgnelerin.etkisiyle hamilelik belirtileri ayni sen hicbisey dusunmemeye bak insallahh bu ay sevincli haber verirsin canimbenimde sırtım ve kasıklarım ağrıyor adetten önce bile ben hiç sancı çekmemiştim.Hayırlısı artık insan bir umut arıyor kendine
İnsallah hamilesindir canim ama en buyuk yanlisimiz kendimizde belirti aramak oluyo sonra da hayal.kirikligina ugruyo insan.İgnelerin.etkisiyle hamilelik belirtileri ayni sen hicbisey dusunmemeye bak insallahh bu ay sevincli haber verirsin canim
Biliyorum bitanem maalesef dusunmeden edemiyoruz ama anca kendimize zarar veriyoruz psikolojik olarak daha cok yikiliyoruz.Bende ayniyim ama artik umitlenmeden kendimi kontril etmeye calisiyorum.Bu syki asilamamin tutmayacagini tup bebege gecegimizi dusunerek kendimi fazla kaptirmamaya calisiyorum ama sen adetime yakin gor beni gunde on kere yazarim kizlar karnim agriyo kesin.adet olacam diye uzulerek...naparsin Rabbimden umit kesilmiyo kiamin canım İnşallah hepimiz hayırlı haberler veriririz birbirimize.Allah büyüktür ne olacağı belli olmaz .Keşke düşünmeyebilsek ama olmuyor işte insan bir an olsun aklından çıkaramıyor malesef.
Biliyorum bitanem maalesef dusunmeden edemiyoruz ama anca kendimize zarar veriyoruz psikolojik olarak daha cok yikiliyoruz.Bende ayniyim ama artik umitlenmeden kendimi kontril etmeye calisiyorum.Bu syki asilamamin tutmayacagini tup bebege gecegimizi dusunerek kendimi fazla kaptirmamaya calisiyorum ama sen adetime yakin gor beni gunde on kere yazarim kizlar karnim agriyo kesin.adet olacam diye uzulerek...naparsin Rabbimden umit kesilmiyo ki
inşallah tatlım ikiz olur bi seferde kurtulursun :):) hayırlısı olsun ben inanıyorum senin iyi olacak herşeyinBiliyorum bitanem maalesef dusunmeden edemiyoruz ama anca kendimize zarar veriyoruz psikolojik olarak daha cok yikiliyoruz.Bende ayniyim ama artik umitlenmeden kendimi kontril etmeye calisiyorum.Bu syki asilamamin tutmayacagini tup bebege gecegimizi dusunerek kendimi fazla kaptirmamaya calisiyorum ama sen adetime yakin gor beni gunde on kere yazarim kizlar karnim agriyo kesin.adet olacam diye uzulerek...naparsin Rabbimden umit kesilmiyo ki
gunaydin melegimm nasil olayim buyuk bor merakla ve stresle yarin sabahi bekliyorum.Doktor ne diyecek bakalim.Sen nasilsin canimm iyimisin?günaydın kızlar nasılsınız bugün ??
İnsallah canimm valla hayirlisi neyse oyle olsun diye dua ediyorum baska da bisey gelmiyo elimden inanaynen öyle canım İnşallah ve İnşallah rabbim nasip eder bu ay sana bu işlermlerin hiçbirine gerek kalmaz canım benim.İyi düşünmemiz lazımki iyi olsun pozitiflik iyidir
Ayyy insallah melegim yaa sabah sabah mutlu oldum valla sagolun nasip meyse o olur ama beklemek mahvediyo iste insani yarin olsun diye bakiyorum ki asilamami yapacakmi ki diye.Ben yapsin istiyorum hamilelik ihtimalim yukseldi yumurtam cogalinca diye.Doktor istemiyo üçüz olur dorduz olur diye.Catlatma ignemi bile vurdurmadi yumurtalarim 19-20 mm olduguvhalde.Persembe sabah gel ultrasona dedi.Aceba kendi kendine catlasin.yumurtalar gebelik.dogal yoldan.olsun diye mi oyle yapti yoksa bi iki yumurta azalsin oyle yapiyim asilamayi iyemi oyle yapti bilmiyorum.Bunca dusuncenin icinde bogulup duruyorum iste napiyimminşallah tatlım ikiz olur bi seferde kurtulursun :):) hayırlısı olsun ben inanıyorum senin iyi olacak herşeyin
iyi olacak iyi rabbim vakti zamanını biliyordur sen içini ferah tut kötü şeyler getirme aklına kuzucumgunaydin melegimm nasil olayim buyuk bor merakla ve stresle yarin sabahi bekliyorum.Doktor ne diyecek bakalim.Sen nasilsin canimm iyimisin?
İnsallah canimm valla hayirlisi neyse oyle olsun diye dua ediyorum baska da bisey gelmiyo elimden inan
daha fazla düşünüp stres yapma kendine canım benimm herşey olacağına varıyor .Ben bu ay test bile yapmadımm bi dün çamaşır suyuyla test yaptımm köpürdü hahahahah ayy çok güldüm kendi kendime ondan mutlu oldumm sonra da unuttum gitti :)Ayyy insallah melegim yaa sabah sabah mutlu oldum valla sagolun nasip meyse o olur ama beklemek mahvediyo iste insani yarin olsun diye bakiyorum ki asilamami yapacakmi ki diye.Ben yapsin istiyorum hamilelik ihtimalim yukseldi yumurtam cogalinca diye.Doktor istemiyo üçüz olur dorduz olur diye.Catlatma ignemi bile vurdurmadi yumurtalarim 19-20 mm olduguvhalde.Persembe sabah gel ultrasona dedi.Aceba kendi kendine catlasin.yumurtalar gebelik.dogal yoldan.olsun diye mi oyle yapti yoksa bi iki yumurta azalsin oyle yapiyim asilamayi iyemi oyle yapti bilmiyorum.Bunca dusuncenin icinde bogulup duruyorum iste napiyimm
Senin yaklasti gunun sahi ne gundu canim?Ferah olmaya bak valla stres yaptikca agrisi artiyo insanin karninda.İnsallah guzel haber alirz bu ay hepimiz yaaaiyi olacak iyi rabbim vakti zamanını biliyordur sen içini ferah tut kötü şeyler getirme aklına kuzucumben ne yapimm zaman yaklaştı kafayı ha yedim ha yiyecemm yani o moddayımm hepimizin hakkında hayırlısı
O nasil.oluyo kiz camasir suyuyla test ilk.defa duydum.valla :)daha fazla düşünüp stres yapma kendine canım benimm herşey olacağına varıyor .Ben bu ay test bile yapmadımm bi dün çamaşır suyuyla test yaptımm köpürdü hahahahah ayy çok güldüm kendi kendime ondan mutlu oldumm sonra da unuttum gitti :)
YAKLAŞTI BUGÜN 13. GÜN AMA OLACAK GİBİYİMM BELİM SIRTIM ÇOK AĞRIYOR SİVİLCELER PÖRTLEDİ BU AYDA BOŞ GEÇECEK SANIRIMSenin yaklasti gunun sahi ne gundu canim?Ferah olmaya bak valla stres yaptikca agrisi artiyo insanin karninda.İnsallah guzel haber alirz bu ay hepimiz yaaa
Bu arada kizlar biliyosunuz ben Ankaradayim dun Haci Bayrami Veli hazretlerini ziyarete gittim hastaneden cikinca.Hepiniz icin dua ettim Rabbim kabul etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?