çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

O nasil.oluyo kiz camasir suyuyla test ilk.defa duydum.valla :)
ÇİŞİNİ ŞEFFAF BİR KABA YAPIYORSUN AZ BİŞEY.ÜSTÜNEDE ÇAMAŞIR SUYU KOYUYORSUN ODA AZ BİŞEY .SONRA BEKLİYON KÖPÜRÜRSE HAMİLESİN KÖPÜRMESSE DEĞİLSİN .NEKADAR DOĞRU BİLİNMEZ TABİ :):):)

Arkadaşlar merhaba,bu topik çatlatma ignesi ile ilgili diye girdim ama sonradan konular aşılama olayına dönmuş :) kızlar ben bu pazartesi Sabah 10:30 da çatlatma ignemi oldum.Pazar akşamı ilişki oldu pazartesi igneyi yaptım.salı tam 36 saat sonra akşam 10:30 da ilişki oldu.belki bu akşamda yada yarın ilişki olur.bir dolu bir boş olsun diye duşundum.bu ay ilk defa klomen ve çatlatma ignesi kullandım.her iki taraftada 1 er yumurtam vardı.Sizlerin nasıl bu kadar çok yumurtasi oldu anlayamadım.Sizler aşılama olacagınız için farklı bir tedavi mi gördunuz acaba? Hepinize hayırlısıyla evlatlarını kucagına almasını dilerim.

meraba canım benimde tek yumurtam gelişmişti aynı tedaviyi oluyoruz .Yarın 14. gün olacak akalım bu hafta belli olur.İnşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz .

benımde iğneyi olalı 48 saat gectı ama hala catlamadı yumurtalarım sanırım gec catlıyo dimi kızlar ? sizin ne zaman catladı acaba ?

meraba canım benimde tek yumurtam gelişmişti aynı tedaviyi oluyoruz .Yarın 14. gün olacak akalım bu hafta belli olur.İnşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz .
hayırlısı canım inşallahh.bir çogunuzun yazdıklarını okudum.hayırlı haberlerinizi bekliyorum.

benımde iğneyi olalı 48 saat gectı ama hala catlamadı yumurtalarım sanırım gec catlıyo dimi kızlar ? sizin ne zaman catladı acaba ?
elifili senin durumunuda merak ediyorum çunku ikimizde aynı saatte igneyi yapmışız.ben pazartesi Sabah 10:30 da yaptım.pazar gecesi ilişki oldu.çunku igneyi yaptıktan 10 saat sonrada çatlayabilir dediler diye pazar gecesi ilişki oldu.pazartesi Sabah 10:30 igneyi oldum.36 saat sonra yani salı akşamı saat 10:30 da ilişki oldu.bugun ara ara kramplarım oluyor.doktorum çarşamba akşamıda yapın demişti.bu akşam eşim şehir dışında gelirse ve yapabilirsek bu akşamda yapmayı duşunuyorum.canım inşallah hepimiz bu ay muradımıza ereriz :)

senın ıcınde hayırlısı olsun desirrem bend ebugun doktora gıttıgımde hala catlamamastı bu aksam ılıskı yok dedı yarın sabah bır daha gıdıcem eger vaktınız olursa gun ıcınde bulusun dedı eşinle yarın ıcın :) ama hala belırtı yok kasıklarımda agrı falan olmuyo. sen kalçadan mı vuruldun yoksa göbekten mi ?

Haydaaa catlamamıs mı nıye acaba? Benım bugun ara ara kramplarım oldu.bırde camasırı ıslatan bır akıntım var sarı kahve gıbı.yaaa benım doktorum benı hıc cagırmadı boyle duyunca sınır oluyorum

Göbekten canım.hatta kendım yaptım incecik bır ıgneydı aşı gıbı.

Kizlar ben asilama tedavisi goruyorum pregon igne kullaniyorum haptan farkli tabi daha etkili ama normalde igne de olsa en fazla 3 yumurta gelisir benimki biraz fazla oldu doktorumda anlayamadi ignenin dozunu biraz arttirinca yumurtaliklarin cok guzel cevap vermis dedi cogul gebelik olur dedi yaptirmadi catlatma ignemi yarin gidecem bakalimvne diyecek.Bu arada igneyi basladigim gunden itibaren sabah aksam incir yedim zeytinyaginin icine koymustu annem ac karnina birer tane yedim sanirim o cok etkili oldu yoksa yumurta rezervim az benimde doktor onun.icin igneyi biraz cogaltti ama oda beklememis bu kadarini :) Adam.dorduz besiz olur diye asilamayi iptal edecek :) Valla sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim kizlar..Hakkimizda hayisi olsun bakalim...Yarini stresle bekliyorum...

Caniimm benim hic stress yapmaa. Cookk sevindim canim benim. İnsallah saglikli bebislerin olur. Doktor niye korkuyoki cogul gebelikten. Sen istiyosun sonucta. Rabbim saglikli ve hayirli bebisler nasip etsin bitanecim.

arkadaşlar bu çatlatma iğnesi hsg den sonra mı yapılmalı hiç bilgim yok ilk nasıl tedavi veriliyor aydınlatır mısınız?

arkadaşlar bu çatlatma iğnesi hsg den sonra mı yapılmalı hiç bilgim yok ilk nasıl tedavi veriliyor aydınlatır mısınız?
Canım ben doktora gıttım muayene vs ve yas dolayısıyla tahlıller ıstedı.gercı 1 yıl gebe kalmamıs kısılerdende tahlıller ıstıyorlar.benım dr tahlıllerle bırlıkte hsg cektırmemı soyledı.tupler kanallar ne durumda dıye bakıyorlar.hsg den sonra gebelık olmadı ılk ay.yıne gıttım yumurta takıbı yaptı klomen verdı.gunde 2 tane 5 gun ıcıyorsun adetın 3. Gunu baslıyorsun.ilac bıtınce yumurta boyuna bakıp catlama iğnesi verıyor.iğneden sonrada bızım gıbı beklıyorsun

Caniimm benim hic stress yapmaa. Cookk sevindim canim benim. İnsallah saglikli bebislerin olur. Doktor niye korkuyoki cogul gebelikten. Sen istiyosun sonucta. Rabbim saglikli ve hayirli bebisler nasip etsin bitanecim.
Aminn bitanem belli degil daha ne olacagi doktor cogul gebelik.olur ücüz olursa birini aliriz diyo ne viliyim canim sanki hepsi mi tutacak yaa niyr korkuyo bilmiyorum sanirim saglikli olmazlar hepsi birden diye mi dusunuyo bilemedim canim yanliz bugun.acayip sancim var adetimin 13. gunu belkide catladi yumurtalarim kndiliginden.Onun.icin catlatma ignemi yaptirmadi doktorum.Yarin belli olacak bakalim herseyin hayirlisi olsun canimmm insallah hepimiz hayirli haberler veririz ama benim hala umudum yok canim.Nasip....

bilgi için teşekkür ederim tatlım ama hsg'yi burda okuduğum yorumlardan dolayı öcü gibi görüyorum :) şaka bir yana gerçekten korkuyorum ağrılı dayanılmıycak bir işlem mi ve ücreti nedir ?

Canim ben de gecen ey igne vurundm gobekten ve benim doktorm da igneden sonra cagurmadi.ama ignenn 17.gu
bilgi için teşekkür ederim tatlım ama hsg'yi burda okuduğum yorumlardan dolayı öcü gibi görüyorum :) şaka bir yana gerçekten korkuyorum ağrılı dayanılmıycak bir işlem mi ve ücreti nedir ?
Canim biraz agri oluyo ben cektirdm bazilari narkozku cektiriyo ama ben normal cektirdm.ve gercekten agri hissediyosn ama bunu cekemeyeceksek nasil dogum yapacagz oyle düşün.valla ben hsg den sonra kusmustm

canım hiç korkma.ben igne görunce aglayan bir insanım. her defasında rezil oluyorum hastanede bana guluyorlar canım o kadar kıymetlidir.ama inan bana bir minicik acı dahi duymadım ben.anestezisiz yaptırdım.350 tl ye.herkesin farklı oluyormuş.kimisi acıyor diyor ama ben hiçççççççççç bişey duymadım ve 5 dakikada bitti.zaten ekrandan izletiyorlar sana.bak ilaç gidiyor falan diye.benim tıkanıklık yoktu çok şukur belki o yuzden acı duymadım canım.

Göbekten canım.hatta kendım yaptım incecik bır ıgneydı aşı gıbı.
aa göbekten mi bende kalçadan oldum. sanırım göbekten olması daha etkiliymiş herhalde kuzenimde göbekten oldu onunkiler hemen çatlamış. bende birazdan gıdıcem tekrardan bakıcak bakalım ne dıcek sabırsızlıkla bekliyorum. ama sanırım benımkı catlamıcak bır sonrakı sefere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…