çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

canım hakkınd ahayırlısı olsun aynı seyı benım ıcınde demıslerdı ınsan bı garıp oluyo beşiz falan :) mecbur sonlandırmak zorundalarmış öyle demıstı. sen inciri ne zaman yedın peki belli bi günde mi yedın yoksa rastgele mi anlatırmısın ?

amaa o igne bildiğimiz şırınga gibi degilki daha degişik.incecik ve igne boyu çok kısa.yani kalçadan olmaz o igne . allah korusun kırılır bile.bana göbek deliginin iki parmak yanından yapıcaksın dedi.hatta eczacımda tariff etti guzelce.o kadar korkak oldugum halde kendim yaptım hiç acı falan duymadım.

evet bnde sordum doktora o da başka cesitmış . benimde 2 tane yumurtam vardı biri içine kanamış bugun diğeri hala duruyo bakalım nolucak

evet bnde sordum doktora o da başka cesitmış . benimde 2 tane yumurtam vardı biri içine kanamış bugun diğeri hala duruyo bakalım nolucak
içine kanama nasıl oluyormuşki hayırlısı canım.inşallah rabbim hepimizin gönlune gore verir.

içine kanama nasıl oluyormuşki hayırlısı canım.inşallah rabbim hepimizin gönlune gore verir.
yumurta çatlamış ama içine akmış o sıvısı, bırazcıkda dışına akmış normal çatlamamış yani. öyle doktor tam olarak .
bakalım bekleıp görucez artık hayırlısı ınsallah hepımız ıcın .

Kizlar asilamam iptal oldu yapmadi doktorum o riski goze alamam dedi 15mm ile 18mm arasi 8 tane yumurtam varmis cok fazla bu kadari dedi.Eger gebelik cogul olursa almamiz gerekir o sirada digerleri de dusebilir vede rahim.enfeksiyon.kapabilir bunlar daha kotu bu ay asilamani yapmayalim kendiliginden hamile kalmazsan adet olunca gel.tup bebek yapalim.sana dedi.Offf bilemedim.sevineyim mi uzuleyim mi...

Canim benim asilamamida yapmadi zaten.doktorum tibben buyuk hata olur sana suan asilama yapmak dedi.İnciri adetimin.ilk gunu yemeye basladim sabah aksam ac karnina canim o gun.igneye de baslamistim sen adetin baslar baslamaz ye bak faydasini goreceksin.Benim.ignenin dozu cok fazla geldi onun icin de cok oldu yumurtam canim.Bide inciri yeyice iyice fazlalasti.

Canim benim asilamamida yapmadi zaten.doktorum tibben buyuk hata olur sana suan asilama yapmak dedi.İnciri adetimin.ilk gunu yemeye basladim sabah aksam ac karnina canim o gun.igneye de baslamistim sen adetin baslar baslamaz ye bak faydasini goreceksin.Benim.ignenin dozu cok fazla geldi onun icin de cok oldu yumurtam canim.Bide inciri yeyice iyice fazlalasti.

Yazim eksik gelmis.ignenin 17.gunu nde adet oldm adetn 4.gunu doktora giittm 2.igne tedavisi icin ama 2 tane 7cm büyüklü gün de kistm varms bu ay tedavi uygulayamayz dedi doktor.simdi diger adetmi bekliyorm

Canim Allah hakkinda hayirlisini versin.ins bu ay hamiile jalirsin da tup bebege gerek kalmaz.masallah güzel yumurtalarin var degerlendir

Kızlar benım umudum kalmadı cunku esim cok hasta oldu.yapmaya calıstık ama olmadı.zaten fena grup olmus ılıskı olsada kıymetı olmayacaktı.iğneden bır once ve bır gun sonra ılışkı oldu.benım bu ay umudum yok tutmamıstır

Canim Allah hakkinda hayirlisini versin.ins bu ay hamiile jalirsin da tup bebege gerek kalmaz.masallah güzel yumurtalarin var degerlendir
Canim insallah gerek kalmaz artik yoruldum 7 senedir inan. Doktor calismayi yasakladi yumurta cok diye ama ben onu dinlemeyecem bu sefer valla insallah kendim hamile kalirimAllahim cuma gunu yuzu suyu hurmtine kabul eyle dualarumizii

Rabbim ol dediyse olmustur canim Rabbimden umit kesilmez uzulme nolur bak benim hersey iyi giderken iptal oldu asilamam cok fazla yumurtam var diye.O kadar umitliydim ki bu sefer ama nasip degilmis tup bebege kaldi isim...Herseyin hayirlisi...

Rabbim ol dediyse olmustur canim Rabbimden umit kesilmez uzulme nolur bak benim hersey iyi giderken iptal oldu asilamam cok fazla yumurtam var diye.O kadar umitliydim ki bu sefer ama nasip degilmis tup bebege kaldi isim...Herseyin hayirlisi...
sagol canım inşallah.ben hepimiz için dua ediyorum.belki bu ay kendiliginden hamile kalacaksın belli mi olur? hadi inşallah.

canım hakkında hayırlısı olsun ınslalah kendılığınden olur bu ay bide kafamızın da rahat olması lazım gercekten bız sürekli oraya odaklanıyoruz ilişki sırasında bile oldu mu acaba olmadı mı dıye ınsan bı garip oluyo gercekten.

Aynen.oyle canim sanki bi gorevmis gibi geliyo artik bebek olsun diye.Psikolojik olarak kafamzdan silmemiz lazim napacaz bilmiyorum valla benim umidim yok ama kendim gebe kalmam sanirim catlatma ignemi vurunmadim cunku esimin morfolojisi dusuk.oldugu icin yumurtayi catlatip dollemiyo zaten sorun o İgnemi vurunsaydim belki bi sansim vardi ama sanmiyorum canim yaa...Hayirliai Allah ol.dediyse olur...Hersey onun emrinde..

Kizlaarrrr nerelerdesiniz kimseler yok kac gundur canlarrrr naparsiniz

Benim moralim çok bozuk canım tuhaf şeyler oluyo bünyeme o yüzden sessizim bu gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…