- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Canim sen 7yil nasil dayandin ya benim 1.5 yil oldu isteyeli ve insan cok tipraniuo cook.ve cevre baskisi da artiyoKizlaarrrr nerelerdesiniz kimseler yok kac gundur canlarrrr naparsiniz
Hayirdir tatlimmm ne oluyo bunyene iyimisin?Benim moralim çok bozuk canım tuhaf şeyler oluyo bünyeme o yüzden sessizim bu gunler
Hayirlisi bakalim.canim.insalah olmazsin.Sen bu ay catlatma ignesi vurunmustun demi?Ben burdayim.adetimi bekliyorm. bi hafta kaldi
Gelde bana sor tatlim 2 sene olmadi asilama yaptirdik hapa 2 kere yine olmadi aradan vi sure gecti kendim hamile kaldim bu seferde 5 aylikken down sendromu testi yuksek cikti aldirmam dedim istemedim.Tam doguma az kaldi derken oglumun kalbi durdu karnimda 38 haftalikti.Ölü dogum yaptim..Rahim yiprandigi icin 3-4 ay korunduk biraktik 2 senedir yine olmayinca yine hastane yolarina dustuk ocakta igneyle ilk asilamami oldum 2 yumurtam vardi tutmadi.Bu ay ikinci asilamama basladik ignenin.dozu da cogaldi bide incir yedim bu seferde 8 tane yumurtam gelisti doktorum asilama yapmadi canim inan artik dayanacak gucum kalmadi adet olunca tup bebek icin baslayacaz bakalim."Senin.cocuk yok mu" diye soran.insanlara cevap vermekten o kadar nefret ediyorum ki senelerdir biktim usandim artik vardi oldu diyorum artik insanlarin aciyarak bakmasindan biktimCanim sen 7yil nasil dayandin ya benim 1.5 yil oldu isteyeli ve insan cok tipraniuo cook.ve cevre baskisi da artiyo
Ya rahmime kramp girdi dün ve kahve akıntı geldi adet olurum sandım olmadım bugün test yaptım negatif kist mi oldu acaba diye moralim yerlerde ve hala tuhaf ağrılar varHayirdir tatlimmm ne oluyo bunyene iyimisin?
Hayirlisi bakalim.canim.insalah olmazsin.Sen bu ay catlatma ignesi vurunmustun demi?
Bitanem belki de yerlesme kanamasidir lutfen moralini bozma bak Rabbim buyuk umidi kesmemek lazim.Ya rahmime kramp girdi dün ve kahve akıntı geldi adet olurum sandım olmadım bugün test yaptım negatif kist mi oldu acaba diye moralim yerlerde ve hala tuhaf ağrılar var
Ayrilik ne demek canim sakin boyle bisey dusunmeyin aa olur mu oyle sey suan sizin en cok birbiinize destek olmaniz gerken zaman.Uzuntuden saglikli dusunemiyosunuz sakin sakin konusun bqk benim esimin bi tanidigi var 18 sene sonra kadinin kendiliginden 2 tane evladi olmus pespese.Rabbim imtihan ediyo sadece tatlim uzuldum yemin ederim yaa gidin tedavinizi olun tup bebek yaptirin olur evladiniz insallah canimnnYok bu ay igne vurunmadm kistm vardi adet olmayi bekliyorm.eşimle de aram limoni ne olacak bilmiyorm.sanirim ayrilma noktasina geliyorz.isler cigrindan cikti.artik ailere yansıyacakc ok kötüyü m coook.Allah herseyin hayirlisini versin.
Gunaydin canimm insallah iyi olur bu haftamiz...Hayirli haberlr aliriz.Nasilsin?gunaydın kızlar .iyi haftalar herkese.
iyiyim canım sen nasılsın?inşallah guzel bir hafta olur ve herkes guzel haberler yazar buraya.ben cuma gunu bir arkadaşım için doktora birlikte gittik.arkadaşımı ultrasona hazırlarlarken ben doktorla kaldım ve kendi durumumu anlattım.klomen kullandığımı ve çatlatma ignesi yaptıgımı.gittigimiz gun ignenin 5.gunuydu.henuz erken dedi doctor bu hafta cuma gununu randevu aldım.yumurta çatladı mı döllenme oldu mu diye merak ediyorum.cuma gunude 12.gun olacak ama ultrasonda belli olur mu acaba?Gunaydin canimm insallah iyi olur bu haftamiz...Hayirli haberlr aliriz.Nasilsin?
Canım iyi niyetin ne güzel ama adet oldum :) bitince gel dedi doktor sanırım bu ay tedavi yapmiycakBitanem belki de yerlesme kanamasidir lutfen moralini bozma bak Rabbim buyuk umidi kesmemek lazim.
Ayrilik ne demek canim sakin boyle bisey dusunmeyin aa olur mu oyle sey suan sizin en cok birbiinize destek olmaniz gerken zaman.Uzuntuden saglikli dusunemiyosunuz sakin sakin konusun bqk benim esimin bi tanidigi var 18 sene sonra kadinin kendiliginden 2 tane evladi olmus pespese.Rabbim imtihan ediyo sadece tatlim uzuldum yemin ederim yaa gidin tedavinizi olun tup bebek yaptirin olur evladiniz insallah canimnn
Ne iyi ettin canım bunları yazarak inan moral oluyo Rabbim bebeginizi size bagislasin hayırlı evlat olsun insallahKizlar arada girebiliyorum yazilarinizi okuyorum duam sizinle ne olur umudunuzu hic yitirmeyin aylarca bnde denedim neler yasadiginizi neler hissettoginizi o ladar ii anliyorumki umudunuzu asla yitirmeyin bn cok umutsuzdum artik hic umudum kalmamisti cocugum azla olmaz derdim ki bn yillarca ugrasmamistim esimle hep derdik allahim hakkimzda hayirlisini ver diye ve rabbim dualarimizi cok sukur kabul etti bir melek gonderdi bize darisi basiniza insallh dua eddin rabnmden isteyin mutlaka nasip olur
Canim ignelerde qyni etkiyi yapiyo insanda ede ocakta asilama olmustum akintim bel karin agrim.oldu goguslerim.acidi ama 14. gunu adet oldum.Gebelik belirtileri de ayni hangisi bilemiyorum dua et sadece tatlim insallah guzel haberler verirsinGünaydın kızlar...19 martta aşılama oldum. Bugün aşılamanın 12. günü. Doktorum cumaya kadar adet olmazsan gel test yapalım dedi. Aşılamanın 10. günü idrar testi yaptım negatif çıktı. Belirti olarak da akıntım devam ediyor çok olmamakla birlikte, 3 gündür bel ağrım çok oluyor ama ayakta durunca ya da oturunca sırt üstü yatınca geçiyor ve 2 gündür gögüslerim dolgunlaştı. Bi de sağ kasığımdan bacağıma vuran bi ağrı var... Daha önce aşılama tecrübesi olan arkadaşlar sizce gebe olma ihtimalim nedir?
Yok bitanem belli olmaz buyuk ihtimalle ama doktorun kan alirsa ogrenirsin gebe olup olmadigini canimmm insallahguzel haberalir paylasirsin bizlerleiyiyim canım sen nasılsın?inşallah guzel bir hafta olur ve herkes guzel haberler yazar buraya.ben cuma gunu bir arkadaşım için doktora birlikte gittik.arkadaşımı ultrasona hazırlarlarken ben doktorla kaldım ve kendi durumumu anlattım.klomen kullandığımı ve çatlatma ignesi yaptıgımı.gittigimiz gun ignenin 5.gunuydu.henuz erken dedi doctor bu hafta cuma gununu randevu aldım.yumurta çatladı mı döllenme oldu mu diye merak ediyorum.cuma gunude 12.gun olacak ama ultrasonda belli olur mu acaba?
Bitince gel dediyse tedavi yapmayacak demekki canim hayirlisi olsun beklemeye devam.edecez sbirla ve umutlaCanım iyi niyetin ne güzel ama adet oldum :) bitince gel dedi doktor sanırım bu ay tedavi yapmiycak
Benim yumurtalarda cok fazla buyudu gu icin kendiliginden catladiysa catlamistir bende nisanin 11-12 gibi adet olacam insallah kendiligimden hamile kalmisimdir tatlim asagi yukari ayni gunleri bekliyoruz canimgünaydın kızlar ne durumdasınız ? benim yumurtalar catladı ama içine kanamış çok az sıvı vardı dısarda. sımdı 10 nisana kadar beklıyorum ya hasta olucam ya gebe :s cok sbaırsızlanıyorummmm ne olacak
Yarın 14. gün idrar testi yapsam varsa çıkar mı senceCanim ignelerde qyni etkiyi yapiyo insanda ede ocakta asilama olmustum akintim bel karin agrim.oldu goguslerim.acidi ama 14. gunu adet oldum.Gebelik belirtileri de ayni hangisi bilemiyorum dua et sadece tatlim insallah guzel haberler verirsin
Yok csnim.erken dahs idrara belki kanda cikar ama taniltiyo erken yapilinca.Sen her ihtimale karsi bikac gun.daha bekle en iyisiYarın 14. gün idrar testi yapsam varsa çıkar mı sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?