ilaçlardan olabilir canım ama yıne de doktoruna bi danış ne olur ne olmaz.Kizlar bu arada dun ikindiden beri benden kahverengi leke geliyo simdi hafif pembeye donmus ama kesik kesik geliyo karnim da agriyo ama adetime 12 gun.var daha.Erken.degilmi sizce acea ilaclar mi yapti ki
evet bakalım ikimizde güzel haberler veririz inşallah :)Benim yumurtalarda cok fazla buyudu gu icin kendiliginden catladiysa catlamistir bende nisanin 11-12 gibi adet olacam insallah kendiligimden hamile kalmisimdir tatlim asagi yukari ayni gunleri bekliyoruz canim
Hala az az kahverengi geliyo korkuyorum valla kirmiziya donecek diye insallah yerleseme kanamasidir ya Rabbim nolir tup bebege baslayacaz yoksailaçlardan olabilir canım ama yıne de doktoruna bi danış ne olur ne olmaz.
canım idrar testi yaptım sabah pozitif çıktı. doktora gittim test yaptı 15 çıktı sonuç. Gebelik var ama düşük bi değer cuma sabah yeniden bakılacak. Daha günüm geçmedi 9 nisanda geçiyor. Aklım karışık dua et inşallah....Yok csnim.erken dahs idrara belki kanda cikar ama taniltiyo erken yapilinca.Sen her ihtimale karsi bikac gun.daha bekle en iyisi
canım sen aşılama olmustun demi ilaçların etkisi ile idrar da potitif çıkıyo diye biliyorum catlatma sonrası kaçınıc gununcanım idrar testi yaptım sabah pozitif çıktı. doktora gittim test yaptı 15 çıktı sonuç. Gebelik var ama düşük bi değer cuma sabah yeniden bakılacak. Daha günüm geçmedi 9 nisanda geçiyor. Aklım karışık dua et inşallah....
Ayyy hadi insallahhhh hamilesindir tatlimm.Sende bana dua et az az geliyo hala koyu kirmizi kahverengiye yakin leke.Viraz oembeye donuyo karnim da agriyo insallah adet olmam yaaacanım idrar testi yaptım sabah pozitif çıktı. doktora gittim test yaptı 15 çıktı sonuç. Gebelik var ama düşük bi değer cuma sabah yeniden bakılacak. Daha günüm geçmedi 9 nisanda geçiyor. Aklım karışık dua et inşallah....
canım sen aşılama olmustun demi ilaçların etkisi ile idrar da potitif çıkıyo diye biliyorum catlatma sonrası kaçınıc gunun[/QUOTE
Evet canım aşılama olmuştum 14. gün bitti bugün
Canım bebeğim var şuan ama gelişir mi bilemiyorum ama Allah ona bu hayatta rısk verdiyse gelecek inşallah. Hayatta en çok istediklerimizle imtihan oluyoruz lütfen üzme kendini bebeklerimiz gelecekleri vakti nasılsa biliyorlar. Ben bu ay gerçekten Allahıma bırakmıştım Rabbim ne gelirse senden ne olur en hayırlısını nasip et demiştim şükürler olsun bu günüme. Allah en kısa vakitte isteyen bekleyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatla nasip etsin... İnanın bugün bebeğimin olduğunu öğrenince hemen sizler geldiniz aklıma ve dua ettim ve etmeye devam edecem Allah'ın izni ile. Rahat olun ne olur....İyi geceler...Ayyy hadi insallahhhh hamilesindir tatlimm.Sende bana dua et az az geliyo hala koyu kirmizi kahverengiye yakin leke.Viraz oembeye donuyo karnim da agriyo insallah adet olmam yaaa
canım benim degerin bıraz düşük ama gebelik itihali daha baskın çunkı senın iğnenın etkileri gecmiştir 14. gune bu deger kalmaz bence umut var belki gec dollneme olusutr ınsllh hayırlı guzel haberler alırsın benim BAT 4 nisan bekliyorum bakalım kasıklarımda oun dişinda birsey yok rabbim en dogru zamanı biliyo bizim için ınşallah guzel haberler veririn ..Canım bebeğim var şuan ama gelişir mi bilemiyorum ama Allah ona bu hayatta rısk verdiyse gelecek inşallah. Hayatta en çok istediklerimizle imtihan oluyoruz lütfen üzme kendini bebeklerimiz gelecekleri vakti nasılsa biliyorlar. Ben bu ay gerçekten Allahıma bırakmıştım Rabbim ne gelirse senden ne olur en hayırlısını nasip et demiştim şükürler olsun bu günüme. Allah en kısa vakitte isteyen bekleyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatla nasip etsin... İnanın bugün bebeğimin olduğunu öğrenince hemen sizler geldiniz aklıma ve dua ettim ve etmeye devam edecem Allah'ın izni ile. Rahat olun ne olur....İyi geceler...
Kanama durduysa korkma bence.Seninde gebe olma şansın çok yüksek bu ay çünkü dediğin gibi yumurtaların çoktu. Doktorunla bi görüşsene o belki bişiler söyler.Gunaydin canlariimm nasilsiniz bugun? Benim kahverengi kekeler iyice azaldi bugun 3. gun dun geceden beri mercimek kadar iki yere bulasmis.Sizce yerleeme kanamasi olabilir mi yoksa kullandigim.ignelee yzunden mi aceba? Yumurtamda cok fazla olmustu ya aceba onla alakali mi ki ne dersiniz adetime 10 gun var daha kizlar bi umut isigi arar oldum(
Seninde az kalmış... Allah isteyen herkese nasip etsinnn.. Kendim kadar istiyorum hepinizi de.. İnşallah vardır bebeğinnn:)canım benim degerin bıraz düşük ama gebelik itihali daha baskın çunkı senın iğnenın etkileri gecmiştir 14. gune bu deger kalmaz bence umut var belki gec dollneme olusutr ınsllh hayırlı guzel haberler alırsın benim BAT 4 nisan bekliyorum bakalım kasıklarımda oun dişinda birsey yok rabbim en dogru zamanı biliyo bizim için ınşallah guzel haberler veririn ..
canım iğne yüzünden kanama olmaz büyük ihtimal yerleşme kanaması korkma sakin bence hayırlı güzel haberler alicaz sendenGunaydin canlariimm nasilsiniz bugun? Benim kahverengi kekeler iyice azaldi bugun 3. gun dun geceden beri mercimek kadar iki yere bulasmis.Sizce yerleeme kanamasi olabilir mi yoksa kullandigim.ignelee yzunden mi aceba? Yumurtamda cok fazla olmustu ya aceba onla alakali mi ki ne dersiniz adetime 10 gun var daha kizlar bi umut isigi arar oldum(
Allah razı olsun canım inşallah diyelim geçen ay çatlama iğnesi oldum bir sonuç alamadık bu ay salla gitsin dedim nasip Artık inan bende kendim kadar isteyen herkese dua ediyorumSeninde az kalmış... Allah isteyen herkese nasip etsinnn.. Kendim kadar istiyorum hepinizi de.. İnşallah vardır bebeğinnn:)
Benim kanama başladı kızlarAllah razı olsun canım inşallah diyelim geçen ay çatlama iğnesi oldum bir sonuç alamadık bu ay salla gitsin dedim nasip Artık inan bende kendim kadar isteyen herkese dua ediyorum
İnsallah yerlesme Kanamasidir canim. Guzel haberlerini aliriz burdan Rabbimin izniyle. İkizlerin olur insallah bitanecimGunaydin canlariimm nasilsiniz bugun? Benim kahverengi kekeler iyice azaldi bugun 3. gun dun geceden beri mercimek kadar iki yere bulasmis.Sizce yerleeme kanamasi olabilir mi yoksa kullandigim.ignelee yzunden mi aceba? Yumurtamda cok fazla olmustu ya aceba onla alakali mi ki ne dersiniz adetime 10 gun var daha kizlar bi umut isigi arar oldum(
Hosgeldin cnm. Umudunu yitirme sakin. İnsan hic anne olamayacakmisin gibi hissediyo ama Rabbim nasip ettiyse olacak zaten cnm. Dua et bol bol cnm. Bende aylardir tedavi gordum. Bisey cikmadi cok sukur ama bebis de olmadi. Biraktim oluruna artik. Rabbim bi gun bizi de sevindirecek insallah canim benim.kızlar benide aranıza alın.polkikistik over var bende progen kullanmaya başlamıştım bu ay yan etki yaptı bıakmak zorunda kaldım.önümüzdeki ay bi daha başlayacaz.ümidimi yitirdim çocuğum olmayacak diye düşünüyorum artık.hayal gibi geliyor bana bebek sahibi olmak.çok üzgünüm çokkk
Hayirlisi olsun cnm benim. Sen test yaptirmistin degil mi cnm.İnsallah tez vakitte hayirli saglikli bebislerimiz olur.Benim kanama başladı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?