- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
INSALLAH YERLESME KANAMASIDIR CNM.INSALLAH HAMISSINDIR.Gunaydin canlariimm nasilsiniz bugun? Benim kahverengi kekeler iyice azaldi bugun 3. gun dun geceden beri mercimek kadar iki yere bulasmis.Sizce yerleeme kanamasi olabilir mi yoksa kullandigim.ignelee yzunden mi aceba? Yumurtamda cok fazla olmustu ya aceba onla alakali mi ki ne dersiniz adetime 10 gun var daha kizlar bi umut isigi arar oldum(
canımseni çook iyi anlıyorm.ama umudunu yitirme elbet olur.her şey Allahtankızlar benide aranıza alın.polkikistik over var bende progen kullanmaya başlamıştım bu ay yan etki yaptı bıakmak zorunda kaldım.önümüzdeki ay bi daha başlayacaz.ümidimi yitirdim çocuğum olmayacak diye düşünüyorum artık.hayal gibi geliyor bana bebek sahibi olmak.çok üzgünüm çokkk
Canım seni ve gülü merak ediyorum ne alemdesiniz iyi haberler almışsınızdır İnşallah....Seninde az kalmış... Allah isteyen herkese nasip etsinnn.. Kendim kadar istiyorum hepinizi de.. İnşallah vardır bebeğinnn:)
canım öyle mutlu oldum ki valla kendim kadar sevindim inan Allah bebeğini sana bagislasin hep dua et elini karnına koy. Ben 4 nisan adet günüm du bi gün önce idrar da gebelik baktım birsey çıkmadı ondan 3 gün öncede ovulasyonda çıkar diye ona bakıyorum oda ikinci çizgi silik gebelik de koyu oluyormuş ikinci çizgi moral bozuldu tabi .. neyse bugunde adet olmadım kasik ağrısı var hafif hafif boş boş gecikti galiba bende durumlar böyleMerhaba kızlar... Bugün size Allah'ın izni ile güzel haberler vermek için yazıyorum, hepinize umut olur inşallah.... 19 martta aşılama yaptırmıştım 1 nisanda yani aşılamanın 14 gününde idrar testinde gebelik çıktı ve aynı gün doktora gittim tahlil yaptırdım sonuç 15 çıktı ve adetime 8 gün vardı moralim bozulmuştu çünkü düşük bir değerdi. Ertesi gün kanamam başladı ve adet kanaması gibiydi yoğundu korktum bebeğimi kaybettiğimi düşündüm doktorum 3 nisan da test yapalım dedi yani geçen cuma günü ama kanamam devam ediyordu. Cuma test yaptırdık ve sonuç 50 çıktı. Doktorum düşük önleyici bi iğne yaptırdı dinlenmeme ve progestana devam etmemi istedi veee pazartesi yine teste gel dedi yani bugün. Teste gittim ve sonuç 237 kanamam yok çok şükür 3 gün devam etti ve bitti. Haftaya bugün çağırdı dış gebelik olup olmadığına bakacakmış... Benim umudumun tükenmeye başladığı noktada Rabbim nasip etti hepinize umut olsun inşallah.... Ben size siz bana dua dua edin...
tatlım buarada sana bazı şeyler söyleyecem sakin ocaktan demlik bile kaldırma egilme süpürge yapma 5 litrede fazla ağırlık kaldırma benim Dr um yasaklanmıştı birliktelik sakin ha sakin .. Bebeğin önce Allah a sonra sana emanetCanım seni ve gülü merak ediyorum ne alemdesiniz iyi haberler almışsınızdır İnşallah....
canım teşekkür ederim tavsiyelerin için.. Ben de sana bişey söylim mi gebelik yeni olunca ikinci çizgi silik oluyor. Benim bu ikinci gebeliğim ikisinde de öyle olmuştu. Ben alışamanın 10. günü yapmıştım çıkmadı ama 14. gün yaptım çıkmıştı. Umudunu kaybetme belki senin de bebeğin yola çıkmıştır:) İNŞALLAH :)canım öyle mutlu oldum ki valla kendim kadar sevindim inan Allah bebeğini sana bagislasin hep dua et elini karnına koy. Ben 4 nisan adet günüm du bi gün önce idrar da gebelik baktım birsey çıkmadı ondan 3 gün öncede ovulasyonda çıkar diye ona bakıyorum oda ikinci çizgi silik gebelik de koyu oluyormuş ikinci çizgi moral bozuldu tabi .. neyse bugunde adet olmadım kasik ağrısı var hafif hafif boş boş gecikti galiba bende durumlar böyle
canimmm insallah gebeligini kucagina dunya guzeli bebegini alarak sonlandirirsin.cokkk sevindim bitanemmmMerhaba kızlar... Bugün size Allah'ın izni ile güzel haberler vermek için yazıyorum, hepinize umut olur inşallah.... 19 martta aşılama yaptırmıştım 1 nisanda yani aşılamanın 14 gününde idrar testinde gebelik çıktı ve aynı gün doktora gittim tahlil yaptırdım sonuç 15 çıktı ve adetime 8 gün vardı moralim bozulmuştu çünkü düşük bir değerdi. Ertesi gün kanamam başladı ve adet kanaması gibiydi yoğundu korktum bebeğimi kaybettiğimi düşündüm doktorum 3 nisan da test yapalım dedi yani geçen cuma günü ama kanamam devam ediyordu. Cuma test yaptırdık ve sonuç 50 çıktı. Doktorum düşük önleyici bi iğne yaptırdı dinlenmeme ve progestana devam etmemi istedi veee pazartesi yine teste gel dedi yani bugün. Teste gittim ve sonuç 237 kanamam yok çok şükür 3 gün devam etti ve bitti. Haftaya bugün çağırdı dış gebelik olup olmadığına bakacakmış... Benim umudumun tükenmeye başladığı noktada Rabbim nasip etti hepinize umut olsun inşallah.... Ben size siz bana dua dua edin...
Ayyy insallah guzel haberler aliriz valla kizlar bebeklerimiz gelsin artik nolurrrrcanım öyle mutlu oldum ki valla kendim kadar sevindim inan Allah bebeğini sana bagislasin hep dua et elini karnına koy. Ben 4 nisan adet günüm du bi gün önce idrar da gebelik baktım birsey çıkmadı ondan 3 gün öncede ovulasyonda çıkar diye ona bakıyorum oda ikinci çizgi silik gebelik de koyu oluyormuş ikinci çizgi moral bozuldu tabi .. neyse bugunde adet olmadım kasik ağrısı var hafif hafif boş boş gecikti galiba bende durumlar böyle
senin yaptıkların gebelik testi kuzum benim daha ovalasyonda bile silik çizgi çıkıyo kime sorduysam gebelik oluraa ancak ikiside koyu renk cikar diyo gebelik testi yapmam artık bekliyorum tatlım sende dua et olur mu Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin daha fazla aratmasin artikcanım teşekkür ederim tavsiyelerin için.. Ben de sana bişey söylim mi gebelik yeni olunca ikinci çizgi silik oluyor. Benim bu ikinci gebeliğim ikisinde de öyle olmuştu. Ben alışamanın 10. günü yapmıştım çıkmadı ama 14. gün yaptım çıkmıştı. Umudunu kaybetme belki senin de bebeğin yola çıkmıştır:) İNŞALLAH :)
senden ne haber canım lekelenmeler ne alemde senden güzel haberler gelir inşallahKizlaarrr ben geldim nasilsiniz???
canimmm insallah gebeligini kucagina dunya guzeli bebegini alarak sonlandirirsin.cokkk sevindim bitanemmm
Ayyy insallah guzel haberler aliriz valla kizlar bebeklerimiz gelsin artik nolurrrr
İnsallah canimmm valla benim.leke gecen hafta uc gun acik kahverengi geldi yalandan bulasiyodu zaten ucuncu gun kesildi banyo yaptim bisey yok ondan.beri normal akinti geliyo.Catlayacam meraktan yemin.ederim haftaya bugun.adet gunum nasil sabredecem bilmiyorum umitlenmek de istemiyorum belki de igneler fazla geldigi ivin yumurtalarim.cok oldugu icin.olabilir diyorum ama yerlesme lekesi belirtilerinin aynisiydi...offfff yemin.ederim stresten olecem ara ara karin.agrilarim devam ediyo gunum.gelmeden test yapmak istemiyorum bi hafta sabredecem haftaya carsamba kan vermeyi dusunuyorum eger adet olmazsam.....siz ne alemdsiniz canlarimmmsenden ne haber canım lekelenmeler ne alemde senden güzel haberler gelir inşallah
insallah aysemmm valla vatlayacam meraktan bi hafta daha nasil sabredecem bilemiyorumINSALLAH YERLESME KANAMASIDIR CNM.INSALLAH HAMISSINDIR.
HADI BAKALIM TEYZE OLALIM YA ARTIK.GELSIN BEBISLERIMIZ GULSENIMMMM...
Rahat ol cnm.Rabbim verecegi vakti bilir.hayirlisiyla mucizelerimize kavusacagiz.inanirmisin iki gündür soktayim gulsenim.benim amcamin gelini iki sene once sezeryanla bir oğlu oldu.ve sprelle korunuyordu hamile kalmis bana mucize gibi geliyor ya biz nelerle uugrasiyoruz olmuyor .yok yumurtlama günü yok yastik koymalar ayak havada tutmalar derken yinede olmuyor olmuyorrr.bazilari bu mucizeyi anlayamiyorlar bile .hic farkinda olmuyorlar nsl oluyor .Rabbimin takdiri bu demekki .insallah aysemmm valla vatlayacam meraktan bi hafta daha nasil sabredecem bilemiyorum(
Merhaba kızlar... Bugün size Allah'ın izni ile güzel haberler vermek için yazıyorum, hepinize umut olur inşallah.... 19 martta aşılama yaptırmıştım 1 nisanda yani aşılamanın 14 gününde idrar testinde gebelik çıktı ve aynı gün doktora gittim tahlil yaptırdım sonuç 15 çıktı ve adetime 8 gün vardı moralim bozulmuştu çünkü düşük bir değerdi. Ertesi gün kanamam başladı ve adet kanaması gibiydi yoğundu korktum bebeğimi kaybettiğimi düşündüm doktorum 3 nisan da test yapalım dedi yani geçen cuma günü ama kanamam devam ediyordu. Cuma test yaptırdık ve sonuç 50 çıktı. Doktorum düşük önleyici bi iğne yaptırdı dinlenmeme ve progestana devam etmemi istedi veee pazartesi yine teste gel dedi yani bugün. Teste gittim ve sonuç 237 kanamam yok çok şükür 3 gün devam etti ve bitti. Haftaya bugün çağırdı dış gebelik olup olmadığına bakacakmış... Benim umudumun tükenmeye başladığı noktada Rabbim nasip etti hepinize umut olsun inşallah.... Ben size siz bana dua dua edin...
Hayirli olsun canm gercekten cok sevindm Allah saglik sihhat versin ikinize deMerhaba kızlar... Bugün size Allah'ın izni ile güzel haberler vermek için yazıyorum, hepinize umut olur inşallah.... 19 martta aşılama yaptırmıştım 1 nisanda yani aşılamanın 14 gününde idrar testinde gebelik çıktı ve aynı gün doktora gittim tahlil yaptırdım sonuç 15 çıktı ve adetime 8 gün vardı moralim bozulmuştu çünkü düşük bir değerdi. Ertesi gün kanamam başladı ve adet kanaması gibiydi yoğundu korktum bebeğimi kaybettiğimi düşündüm doktorum 3 nisan da test yapalım dedi yani geçen cuma günü ama kanamam devam ediyordu. Cuma test yaptırdık ve sonuç 50 çıktı. Doktorum düşük önleyici bi iğne yaptırdı dinlenmeme ve progestana devam etmemi istedi veee pazartesi yine teste gel dedi yani bugün. Teste gittim ve sonuç 237 kanamam yok çok şükür 3 gün devam etti ve bitti. Haftaya bugün çağırdı dış gebelik olup olmadığına bakacakmış... Benim umudumun tükenmeye başladığı noktada Rabbim nasip etti hepinize umut olsun inşallah.... Ben size siz bana dua dua edin...
Aynisi kayinvalidemin.komsusunun.kizinda da oldu aletle hamile kaldi vizde senelerdir ugrasiyoruz buda bizim.imtihanimiz canimmmRahat ol cnm.Rabbim verecegi vakti bilir.hayirlisiyla mucizelerimize kavusacagiz.inanirmisin iki gündür soktayim gulsenim.benim amcamin gelini iki sene once sezeryanla bir oğlu oldu.ve sprelle korunuyordu hamile kalmis bana mucize gibi geliyor ya biz nelerle uugrasiyoruz olmuyor .yok yumurtlama günü yok yastik koymalar ayak havada tutmalar derken yinede olmuyor olmuyorrr.bazilari bu mucizeyi anlayamiyorlar bile .hic farkinda olmuyorlar nsl oluyor .Rabbimin takdiri bu demekki .
Bozma canim moralini hayirlisi olsun bitanecim uzulmeKizlar ben bugün adet oldum.bu ay da. nasip degilmis.adetmn 4.gunu doktora gidecem yumurta takibi icin
Aksam testi yapinca haber ver amaur mu canimm bende korkuyirum inan test yapmaya zaten bi hafta var daha adetime offffkızlar benımde doktorum ayın 10unda test yap dedı beklıyorum hala ama kasıklarımda okadar agrı varki normalde ben adet oluncaa hıc bıyerımde agrı olmaz belırtısı hıc olmaz yanı ama sımdı kasıklarım cok fena göğüslerim cok hassas bıde psikolojik olarak basım dönüyo :) ama gercekten dönmüyo resmen psikolojik ya. ama bugun dayanamıcam akşam test yapıcam oyuzden su an onun heycanı var :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?