çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

benişm de bi arkadaşım iki kızı vardı adete yakın bi korunmasız beraberliği olmuş ne de plsa yumurta çatlama dönemi değil bişey olmaz diye ve o ay adet olmamş ve 3. kızı doğdu.

benişm de bi arkadaşım iki kızı vardı adete yakın bi korunmasız beraberliği olmuş ne de plsa yumurta çatlama dönemi değil bişey olmaz diye ve o ay adet olmamş ve 3. kızı doğdu.
Bu isler gercekten Rabbimin elinde.Sen istedigin kadar ugras Rabbim "ol" demeyince olmuyor.İsteyen istedigi onlemi alsin nasibinde arsa hamile kaliyo insan....Rabbim hakkimizda hayirli olani versin en onemlisi bu...

Bozma canim moralini hayirlisi olsun bitanecim uzulme
Aksam testi yapinca haber ver amaur mu canimm bende korkuyirum inan test yapmaya zaten bi hafta var daha adetime offff
yaptım testi akşam maalesef bu sefer de yok zaten olsa da herhalde 1 hafta da değişmez sonuç dimi :S bıdahaki aya inşallah

Hayirlisi olsun bitanem Rabbimin bi bildigi vardir uzulme inan boylesi dah hayirli demekki senin icin bitanem..
orası öyle tabi rabbim ne zaman ol derse ozaman olucak inşallah. smdi birsey sorucam hani dun çıkmadı ya testte sonucun bır hafta sonra degısmesı mumkun olmaz dımı ?

Kizlaarrr ben geldim nasilsiniz???
canimmm insallah gebeligini kucagina dunya guzeli bebegini alarak sonlandirirsin.cokkk sevindim bitanemmm
Ayyy insallah guzel haberler aliriz valla kizlar bebeklerimiz gelsin artik nolurrrr
Sağol canım benim Allah en kısa vakitte size ve sizin gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle.. Sebebini bilmiyorum ama sen de gebeymişsin gibi hissediyorum bu ay inşallah öyledir...:)

orası öyle tabi rabbim ne zaman ol derse ozaman olucak inşallah. smdi birsey sorucam hani dun çıkmadı ya testte sonucun bır hafta sonra degısmesı mumkun olmaz dımı ?
Canım benim 1 haftayı bırak 4 günde değişmişti benim sonucum. Moralini bozma sabırla bekle inşallah hayırlı haberler alırsın..

KIZLAR ZEYNEBIN MELEKLERI LISTEMIZ;;;;;;;;;;;
ANNE ADAYI(((YAS,EVLILIK)))......TEDAVI........... SAT.............. BAT........

1.ZEYNEP....................CATLATMA IGNESI.......................1.HAMISIMIZ

2.MUTLULUK88..................ASILAMA.................................2.HAMISIMIZ

3.MASCULIN (ayse)(((yas:22.evlilik 4 yil))).............2 negatif asilama............27.mart.2015....................25.nisan.2015

4.GULBAHCESI(gulsen)(((yas:28.evlilik 7 yil))) ......1 negatif asilama...........12.subat.2015.......................12.mart.2015

5.CRAZY3527(rakibe)(((yas 28.evlilik 3 yil)))..............klomen+igne..............14.subat.2015.......................14.mart.2015

6.LATINAKIS (((yas:24.evlilik 4 yil)))......................klomen+igne.................24.subat.2015........................20.mart 2015

7.MVM8486 (((merve.yas:29.evlilik 5 yil)))..........1 negatif asilama.............24.subat.2015........................24.mart.2015

8.MELEK1906(((didem)))........................................klomen+igne...................27.subat.2015........................27.mart.2015

9.MAVIZM (((yas :27.evlilik 4 yil))).......................1 kimyasal gebelik..............06.mart.2015........................07.nisan.2015

10.FOBEKS(((yas:27.evlilik 2.5 yil))).........................HSG cekildi......................06.mart.2015......................07.nisan.2015

11.BENGISU022...................................................................................................06.mart.2015......................07.nisan.2015

12.MER_4260......................................................................................................06.mart.2015.......................07.nisan.2015

13.HAYRIS87.............................................................beklemede.....................??????????

14.SEDEF21 ????.......................................................klomen+igne..................??????????

15.DENIZ1111 ????.................................................2 negatif asilama................??????????

16.HIJYENIK.........................................................

17.BEBEGIM54......................................................

18.HATICELEVO..................................................

19.YSMINN............................................................

BIZLERE UGUR GETIRSIN INSALLAH ZEYNOS ve MUTLULUK GIBI BIZLERDE ANNE OLURUZ...

Son düzenleme:
DEGISIKLIKLERI PAYLASIN KIZLAR BIRLIKTE BEKLEYELIM INSALLAH MUTLU SONA KADAR ...

DIDEM NASILSIN CNM NERELERDESIN???
SON DURUM NEDIR BATIMIZ AYNIYDI. BEN OLDUM YIKANDIM 3 GUNDUR.

evliliğimizin beşinci yılında 1,5 yaşında oğlumuz var.9 aylık hamilelik falan.biraz bekledik ama değdi.arada gelip hiç beklemediğimiz anda öpüyor ya ölüyorum.

polikistik överim vardı.kilo verdim.on kilo kadar.70 den 60 a indim .ilaç iğne falan derken pozitif görünce çok mutlu olduk.ve büyüyor.çok güzel bir duygu.pes etmeyin.sabredin.
AY CNM NE GUZEL RABBIM GUZEL OMUR NASIP ETSIN INSALLAH.
RABBIM HEPIMIZE NASIP ETSIN O DUYGUYU.
ASLINDA SENIN GIBI ARKADASLARIN BIZE DESTEK OLMASI LAZIM ONEMLI OLAN GUZEL SONUCLARLA MOTIVE OLMAK.DESTEGE COK IHTIYACIMIZ VAR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…