- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Bu isler gercekten Rabbimin elinde.Sen istedigin kadar ugras Rabbim "ol" demeyince olmuyor.İsteyen istedigi onlemi alsin nasibinde arsa hamile kaliyo insan....Rabbim hakkimizda hayirli olani versin en onemlisi bu...benişm de bi arkadaşım iki kızı vardı adete yakın bi korunmasız beraberliği olmuş ne de plsa yumurta çatlama dönemi değil bişey olmaz diye ve o ay adet olmamş ve 3. kızı doğdu.
yaptım testi akşamBozma canim moralini hayirlisi olsun bitanecim uzulme
Aksam testi yapinca haber ver amaur mu canimm bende korkuyirum inan test yapmaya zaten bi hafta var daha adetime offff
Hayirlisi olsun bitanem Rabbimin bi bildigi vardir uzulme inan boylesi dah hayirli demekki senin icin bitanem..yaptım testi akşammaalesef bu sefer de yok zaten olsa da herhalde 1 hafta da değişmez sonuç dimi :S bıdahaki aya inşallah
orası öyle tabi rabbim ne zaman ol derse ozaman olucak inşallah. smdi birsey sorucam hani dun çıkmadı ya testte sonucun bır hafta sonra degısmesı mumkun olmaz dımı ?Hayirlisi olsun bitanem Rabbimin bi bildigi vardir uzulme inan boylesi dah hayirli demekki senin icin bitanem..
Sağol canım benim Allah en kısa vakitte size ve sizin gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle.. Sebebini bilmiyorum ama sen de gebeymişsin gibi hissediyorum bu ay inşallah öyledir...:)Kizlaarrr ben geldim nasilsiniz???
canimmm insallah gebeligini kucagina dunya guzeli bebegini alarak sonlandirirsin.cokkk sevindim bitanemmm
Ayyy insallah guzel haberler aliriz valla kizlar bebeklerimiz gelsin artik nolurrrr
Canım benim 1 haftayı bırak 4 günde değişmişti benim sonucum. Moralini bozma sabırla bekle inşallah hayırlı haberler alırsın..orası öyle tabi rabbim ne zaman ol derse ozaman olucak inşallah. smdi birsey sorucam hani dun çıkmadı ya testte sonucun bır hafta sonra degısmesı mumkun olmaz dımı ?
hadı hayırlısı inşallah hepimiz için yavaş yavaş hepimiz ericez muradımıza inşallah :)Canım benim 1 haftayı bırak 4 günde değişmişti benim sonucum. Moralini bozma sabırla bekle inşallah hayırlı haberler alırsın..
İnşallah canım:)hadı hayırlısı inşallah hepimiz için yavaş yavaş hepimiz ericez muradımıza inşallah :)
TATLIM GOZUN AYDIN.SAGLIKLA VE HAYIRLISIYLA KUCAGINA AL INSALLAH.İnşallah canım:)
DIDEM NASILSIN CNM NERELERDESIN???çalışıyorum canım yaa oyüzden çok dinlenmeme fırsat olmuyor.Allah eğer yazdıysada korur diye dua ediyorum.İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun.Kasığım çok ağrıyor bide sabahtan beri mide bulantısı varama üşüttüm mü onuda bilmiyorum.Hayırlısı bakalım.Bu ay çok şüpelendim ama geçen ay böyle hissetmemiştim.İnşallah umutlarımız boşa çıkmaz.Rabbim herkeze nasip etsin canım.
AY CNM NE GUZEL RABBIM GUZEL OMUR NASIP ETSIN INSALLAH.polikistik överim vardı.kilo verdim.on kilo kadar.70 den 60 a indim .ilaç iğne falan derken pozitif görünce çok mutlu olduk.ve büyüyor.çok güzel bir duygu.pes etmeyin.sabredin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?