CNM YASADIGIN SURECI ANLATIRMISIN???amacım destek olmak .kesinlikle rahat olun .kilo çok önemli bence ve düzenli ilişki.
haklısın canım ben de kilo vermeye çalışıyorm.boyum 168 ve 98 kilodan 90a düştüm daha da verecem inş.ramazana kadar diyete devam edecem.doktorm 1 kilo bile avantaj dedi.amacım destek olmak .kesinlikle rahat olun .kilo çok önemli bence ve düzenli ilişki.
AYNI ANDA YAZMISIZ.PEKI SORUN NEYDI??en son mesajıma baktım hamilelığımın 7. ayında yazmışım.unutmuştum çatlatma iğnesiyle duphaston vermişti o ay ilk kez doktor öyle hamile kalmıştım.
BOY IYIMIS CNM .AMA KILON COK .PEKI YAS KAC KI??haklısın canım ben de kilo vermeye çalışıyorm.boyum 168 ve 98 kilodan 90a düştüm daha da verecem inş.ramazana kadar diyete devam edecem.doktorm 1 kilo bile avantaj dedi.
Sağol canım İnşallah en kısa vakitte darısı sizlerin başına:) 27 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim. Eşimin de benim de bi sıkıntımız yoktu. Geçen yıl mayıs ayında kendiğinden gebe kaldım ve 5 haftalıkken düşük yaptım. Ekin ayında tedaviye başladım klomen kullandım iki ay. Aralık ayında hsg çektidim sıkıntı yoktu herşey yolunda dedi doktor. Şubat ayında letrasan + çatlatma iğnesi kullandım gebelik oluşmadı. 10 martta aşılamaya karar verdi doktorum ve letrasan + gonal f 100 iğne kullandım 19 mart aşılama oldum. 1 nisanda bebeğimi öğrendimm... Bizim süreç böyleydi kızlarrr... Allah hepimizin yardımcısı olsun...TATLIM GOZUN AYDIN.SAGLIKLA VE HAYIRLISIYLA KUCAGINA AL INSALLAH.
YASINI VE SORUNUNU OGRENEBILIRMIYIM???SAKINCASI YOKSA SURECI ANLATIRMISIN???
İnşallah canım İnşallah...KIZLAR ZEYNEBIN MELEKLERI LISTEMIZ;;;;;;;;;;;
ANNE ADAYI(((YAS,EVLILIK)))......TEDAVI........... SAT.............. BAT........
1.ZEYNEP....................CATLATMA IGNESI.......................1.HAMISIMIZ
2.MUTLULUK88..................ASILAMA.................................2.HAMISIMIZ
3.MASCULIN (ayse)(((yas:22.evlilik 4 yil))).............2 negatif asilama............27.mart.2015....................25.nisan.2015
4.GULBAHCESI(gulsen)(((yas:28.evlilik 7 yil))) ......1 negatif asilama...........12.subat.2015.......................12.mart.2015
5.CRAZY3527(rakibe)(((yas 28.evlilik 3 yil)))..............klomen+igne..............14.subat.2015.......................14.mart.2015
6.LATINAKIS (((yas:24.evlilik 4 yil)))......................klomen+igne.................24.subat.2015........................20.mart 2015
7.MVM8486 (((merve.yas:29.evlilik 5 yil)))..........1 negatif asilama.............24.subat.2015........................24.mart.2015
8.MELEK1906(((didem)))........................................klomen+igne...................27.subat.2015........................27.mart.2015
9.MAVIZM (((yas :27.evlilik 4 yil))).......................1 kimyasal gebelik..............06.mart.2015........................07.nisan.2015
10.FOBEKS(((yas:27.evlilik 2.5 yil))).........................HSG cekildi......................06.mart.2015......................07.nisan.2015
11.BENGISU022...................................................................................................06.mart.2015......................07.nisan.2015
12.MER_4260......................................................................................................06.mart.2015.......................07.nisan.2015
13.HAYRIS87.............................................................beklemede.....................??????????
14.SEDEF21 ????.......................................................klomen+igne..................??????????
15.DENIZ1111 ????.................................................2 negatif asilama................??????????
16.HIJYENIK.........................................................
17.BEBEGIM54......................................................
18.HATICELEVO..................................................
19.YSMINN............................................................
BIZLERE UGUR GETIRSIN INSALLAH ZEYNOS ve MUTLULUK GIBI BIZLERDE ANNE OLURUZ...
Günaydın canım benim 4. Günüm henüz kırmızılı gelmedi ama adet olacakmisim gibi ağrım var sivilceler de dün yogun çıkmış hayırlısı artık gelecekte biran önce gelsin kurtulayim beklemek ne zormuşİnşallah canım İnşallah...
28 yaşındayım ve evleneli nerdeyse 3 yıl olacak ve 20 aydır çocuugmz olmuyoBOY IYIMIS CNM .AMA KILON COK .PEKI YAS KAC KI??
adetin geceli mi 4.gün?test yaptın mı hiçGünaydın canım benim 4. Günüm henüz kırmızılı gelmedi ama adet olacakmisim gibi ağrım var sivilceler de dün yogun çıkmış hayırlısı artık gelecekte biran önce gelsin kurtulayim beklemek ne zormuş
selam canım bende bitti 1 hafta olacak işte boş geçiyorum bu ayy azcık kendimi dinlicem doktorada gitmedim zaten bakalım hayırlısı sen ne yaptınn canımm ?DIDEM NASILSIN CNM NERELERDESIN???
SON DURUM NEDIR BATIMIZ AYNIYDI. BEN OLDUM YIKANDIM 3 GUNDUR.
ISTE BOY AVANTAJIN VAR CNM SANSLISIN.28 yaşındayım ve evleneli nerdeyse 3 yıl olacak ve 20 aydır çocuugmz olmuyo
bu arada gören 90 olduğuma inanmaz daha az gözüküyorm.68 kiloyken 38 beden giyidm
b
IYIM CNM BENDE IKI AYDIR GITMIYORUM DOKTORA.selam canım bende bitti 1 hafta olacak işte boş geçiyorum bu ayy azcık kendimi dinlicem doktorada gitmedim zaten bakalım hayırlısı sen ne yaptınn canımm ?
BENIM YAS 22 .4 YILLIK EVLIYIM INSALLAH ARTIK BENDE HAMIS KALIRIM.Sağol canım İnşallah en kısa vakitte darısı sizlerin başına:) 27 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim. Eşimin de benim de bi sıkıntımız yoktu. Geçen yıl mayıs ayında kendiğinden gebe kaldım ve 5 haftalıkken düşük yaptım. Ekin ayında tedaviye başladım klomen kullandım iki ay. Aralık ayında hsg çektidim sıkıntı yoktu herşey yolunda dedi doktor. Şubat ayında letrasan + çatlatma iğnesi kullandım gebelik oluşmadı. 10 martta aşılamaya karar verdi doktorum ve letrasan + gonal f 100 iğne kullandım 19 mart aşılama oldum. 1 nisanda bebeğimi öğrendimm... Bizim süreç böyleydi kızlarrr... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?