çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

haklısın canım ben de kilo vermeye çalışıyorm.boyum 168 ve 98 kilodan 90a düştüm daha da verecem inş.ramazana kadar diyete devam edecem.doktorm 1 kilo bile avantaj dedi.
BOY IYIMIS CNM .AMA KILON COK .PEKI YAS KAC KI??

TATLIM GOZUN AYDIN.SAGLIKLA VE HAYIRLISIYLA KUCAGINA AL INSALLAH.
YASINI VE SORUNUNU OGRENEBILIRMIYIM???SAKINCASI YOKSA SURECI ANLATIRMISIN???
Sağol canım İnşallah en kısa vakitte darısı sizlerin başına:) 27 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim. Eşimin de benim de bi sıkıntımız yoktu. Geçen yıl mayıs ayında kendiğinden gebe kaldım ve 5 haftalıkken düşük yaptım. Ekin ayında tedaviye başladım klomen kullandım iki ay. Aralık ayında hsg çektidim sıkıntı yoktu herşey yolunda dedi doktor. Şubat ayında letrasan + çatlatma iğnesi kullandım gebelik oluşmadı. 10 martta aşılamaya karar verdi doktorum ve letrasan + gonal f 100 iğne kullandım 19 mart aşılama oldum. 1 nisanda bebeğimi öğrendimm... Bizim süreç böyleydi kızlarrr... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

İnşallah canım İnşallah...

adetin geceli mi 4.gün?test yaptın mı hiç

KIZLAR ZEYNEBIN MELEKLERI LISTEMIZ;;;;;;;;;;;
ANNE ADAYI(((YAS,EVLILIK)))......TEDAVI........... SAT.............. BAT........

1.ZEYNEP....................CATLATMA IGNESI.......................1.HAMISIMIZ

2.MUTLULUK88..................ASILAMA.................................2.HAMISIMIZ

3.MASCULIN (ayse)(((yas:22.evlilik 4 yil))).............2 negatif asilama............27.mart.2015....................25.nisan.2015

4.GULBAHCESI(gulsen)(((yas:28.evlilik 7 yil))) ......1 negatif asilama...........12.subat.2015.......................12.mart.2015

5.CRAZY3527(rakibe)(((yas 28.evlilik 3 yil)))..............klomen+igne..............14.subat.2015.......................14.mart.2015

6.LATINAKIS (((yas:24.evlilik 4 yil)))......................klomen+igne.................24.subat.2015........................20.mart 2015

7.MVM8486 (((merve.yas:29.evlilik 5 yil)))..........1 negatif asilama.............24.subat.2015........................24.mart.2015

8.MELEK1906(((didem)))........................................klomen+igne...................27.subat.2015........................27.mart.2015

9.MAVIZM (((yas :27.evlilik 4 yil))).......................1 kimyasal gebelik..............06.mart.2015........................07.nisan.2015
10.FOBEKS(((yas:27.evlilik 2.5 yil))).........................HSG cekildi......................06.mart.2015......................07.nisan.2015

11.BENGISU022...................................................................................................06.mart.2015......................07.nisan.2015

12.MER_4260......................................................................................................06.mart.2015.......................07.nisan.2015

13.HAYRIS87.............................................................beklemede.....................??????????

14.SEDEF21 ????.......................................................klomen+igne..................??????????

15.DENIZ1111 ????.................................................2 negatif asilama................??????????

16.HIJYENIK.........................................................

17.BEBEGIM54......................................................

18.HATICELEVO..................................................

19.YSMINN............................................................

20. ELİFİLİ (yaş: 25, evlilik 1.5 yıl) .................. klomen+çatlatma iğnesi ......

BIZLERE UGUR GETIRSIN INSALLAH ZEYNOS ve MUTLULUK GIBI BIZLERDE ANNE OLURUZ...

28 yaşındayım ve evleneli nerdeyse 3 yıl olacak ve 20 aydır çocuugmz olmuyo
bu arada gören 90 olduğuma inanmaz daha az gözüküyorm.68 kiloyken 38 beden giyidm
b
ISTE BOY AVANTAJIN VAR CNM SANSLISIN.
BENDE BOYDAN ESER YOK MALESEF.1.55 DESEM IYIDIR GALIBA.
KILOM 65 AMA 40 BEDEN GIYIYORUM MALESEF .
BEKARKEN 55 KILO 38 BEDENDIM.ILACLAR KILO YAPIYOR ISTE.

selam canım bende bitti 1 hafta olacak işte boş geçiyorum bu ayy azcık kendimi dinlicem doktorada gitmedim zaten bakalım hayırlısı sen ne yaptınn canımm ?
IYIM CNM BENDE IKI AYDIR GITMIYORUM DOKTORA.
2 OLUMSUZ ASILAMADAN SONRA TUP BEBEGE BASVURUCAM HERSEY HAZIR AMA CESARETIM YOK.

selam.anlatayım. adetlerim hep düzensizdi kendimi bildim bileli.en fazla adet görmediğim dönemde dokuz ay hiç adet görmemiştim lisedeydim.üniversitede sık sık kadın doğuma gittim.adet görmek için ilaç verilirdi.sonra bir dönem ilaç olayını kestim.üniv den sonra çok kilo aldım.bu sefer kilodan dolayı adet olmaz dediler.halbuki ömrüm boyunca 53-55 kiloydum hep ve yine de adet görmüyordum.neyse .55 lerden 70 lere çıktım.düğün için kilo verdim geri aldım.sonra en son iki yıl boyunca tedavi gördüğüm doktor (özel hastanede) kilo ver dedi.70 ten 60 a indim bir yılda tabi.ikinci yıl kiloda verince ilaç falan sonra çatlatma iğnesi kullandım altı ay falan .tam hatırlamıyorum.klomen veriyordu hep.o ay duphaston verdi ve düzenli ilişki önerdi.ayrıca hsg de çekildim tüplerim açıktı.yumurtlamam geç oluyordu benim .öyle hamile kaldım.şimdi şeker bir oğlum var.

forumdaki arkadaşlara da kırıldım o dönem ve şimdiye kadar girmedim.hamile olmayı beklerken isyan ettiğim zamanlar oldu.yeter dediğim.umutsuzdum çünkü.
mutluluğumu paylaştığımda pek mutluluğumu paylaşan olmadı.bir iki kişi isyan ettiğinle kaldın türü mesajlar yazmıştı.
üzüldüm.

BENIM YAS 22 .4 YILLIK EVLIYIM INSALLAH ARTIK BENDE HAMIS KALIRIM.
BENIMDE SORUNUM BELLI DEGIL EN ZORUDA BU BELIRSIZLIK.
BIRDE FRANSADA YASIYORUM MALESEF 4 YILDIR AILEMIDE HIC GIRMEDIM COK ZOR .
YIPRANDIM ARTIK.KIMSEYE BELLI EDEMIYORUM ICIME KAPANDIM TAKI BU SITEYI GORENE KADAR.
BURDA PAYLASIMLARLA RAHATLIYORUM VE HAMISLERI GORUNCE UMUDUM ARTIYOR.
RABBIM ONCE BENDEN COK BEKLEYENLERE SONRADA BANA NASIP ETSIN.
AILEMIN KAPISINA ELI DOLU VE ESIMLE MUTLU GIDEYIM HER BAYRAMDA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…