allah razi olsun cnm rabbim insallh sanada nasip eser bu duyguyu baya arastirmistim bu igne konusunu herkes genelde eger gebelik yoksa tutmamissa 15.gun adet olmuslar banada oyle desiler bn o kadar umitsizdim ki yok diyordum adet olurum falan 15 gun gecti adet olmadim ve testte yapmadim bekledim adetim 2 3 gundu galiba gecti gittim kan testinde cikti daha kese gorunmuyordu bile cok kucuktu megerse catlatma ignesinin ikinci gunu tutmustuayyy canım cok tşk ederimm..cook sevindimm..inşallah benimde bebişim tutmuşturrr inşallah..:) allahım sanada bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..bu arada iğneyi vurulalı 8 gün oldu..ne zaman test yapsam acaba??
cok sagol bitanm rabbim isteyen herkese nasip eder insallh isteyen herkes icin dua ediyorum gercektn cok zorlu bir surec rabbim bidaha yasatmasinzeynep yazılarını okudum hamileyim diyene kadar cok sevındim canm senin adına
hiracm benim onceki klomenlerde dr 3 tane olmustu hatta ilk klomenimde doktorum ikiz galiba demisti ama ikiz olup olmadigini ogrenene kadar dustu malesf
hiracm ne kadarlık evlisin ben birsene bir ay olack evleneli cnm sadece bir ay korunduk yani bir seneden beri istiyoruz , senin daha once gebeligin oldumu canm hiç
Herkese hayırli sahurlar ben de 26 haziranda iğnemi oldum iğne günü ile başlayan üç gün üst üste ilişki oldu inşallah tutar ikisi de yirmi mm yumurta idi ikiz olur mu ki
benimde 3. klomen canm ama daha klomen kullanamicam doktorum klomen hakkin doldu dedi bana
anladm cnm bu ay olmazsa igneyle olacak artik bundan sonrasi asilama olmazsa insallah olurrr dun gece ruyamda ikiz cocuk gordum))
Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin canım cümlemiz için. Ben de 23 haziranda yaptırdım iğnemi ve iki gün çook sancım oldu,ama çok şükür şimdilerde bir şeyim yok sadece ara ara hafif sancılar oluyor.Ben de beklemedeyim.ay inşallahhhh ikizin olurr...bende cok istiyorum mevlamdannnn...ikiz olduğunu duyduğum an deli olurum herhalde:))) bugün iğnemin 9. günü zamanda gecmiyorkiiiiii!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?