Merhaba zeynep allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsinRabbim bizede nasip eder işallah benimde çatlatma iğnesinin 8 günü heyecanlı bekleyiş sürüyor ama sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo arada kasıklarım ağrıyo anlam veremedim .Rabbim bu ay ramazanın güzelliğiyle bizede nasip eder işallahCatlatma ignesiyle ilgili sorusu olan arkadaslarimz varsa yardimci olabilirim sewe sewe
hiracm senin yine 9. gunun benim daha 3. gunum
3.klomenim ve 2. catlatma ignen ilk klomen kullanimda oldu gebelk catlatma ignesi olmadan o yuzden yapiyordm erknden adetime bir hafta kala , ama simdi igneden dolayi yapamiyrm yapsamda ikinci cizgi cikiyor bizzat denedim
Ben ovulasyon testi ile de takip ediyorum geçen ay yakalayamadığım çift çizgiyi bu ay iğne ile yakaladım iki gün üst üste koyuydu dün ve bugün silik ama oruç olduğumdan kaçırmak da istemiyorum her geceyi değerlendirdik inşallah olurovulasyon testini bilmiyorum canm gebelik testinde ikinci cizgi cikar
Tesekkur ederim canim anlatiyim.Ben 7 senelik evliyim evkiligimin ilk 1.5 senesi korunmamamiza ragmen bebek olmayinca hastaneye gittik esimde de bendede cok onemli bir sirun yoktu esimin morfolojisi dusuktu biraz 2 kere klomenle asilams oldum tutmadi 7 ay sonra tup bebege gidecekken kendiligimden hamile kaldim fakat down sendromlu dediler alalim dediler istemedim 38. Haftasinda bebegimin kalbi durdu ve olu dogum ysptim.Kahrolduk ikimizde.Esim uzuntusunden isyerinin catisindan 6 metre den dustu cok sukur topuk kirigiyla atlatti ama aylarca basamadi ayaginin ustune beege de ara verdik tabi bikac ay ama sonra2 sene gecmesine ragmen yine gebelik olmayinca igneyle asilms oldum 2 kere yine olmadi.Doktorum mayista gel demisti tup bebekiinbaslayalim diye bende ramazani atlatalim diye gitmedim ama randevu aldim ki tup bebek dosyami actirmak icinRandevu gunum gelmeddn adetim 8 gun gecince eczanedn test aldim cift cizgi cikti hamdolsun.Bugun kan verdim Rabbim cok buyuk kizlar dua edin bol bol bende edecegim sizler icinhayırlı olsun bebeğiniz çok sevindimtedavi sürecini anlatır mısn umut ol bizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?