rabbim nasip ederse kizimiz olcak cnm isim konusunda biraz kararsiz kaldik elis ismini dusunuyoruz simdilik elis ada da olabilir daha tam karar veremedik malesef[/QUOTE]Kizmi erkekmi cnm adını ne düşündün
canım lökosit enfeksiyon demek biliyorsun. Neden antibiyotik vermedi ki? sayınız kaç? Bizim önce 28 milyondu sonra antibiyotikten dolayı sayı 16 milyona düştü,antibiyotik kullanımlarında sayı düşüyor çünkü. lökosit fazla değilse normal olarak düzelir diye vermemiş olabilir.canım benım belirtilerimiz aynı ama eşinin daha yüksek hareketli sayısı neler kullandınız yükseldi birde bizm lökosit oranımız da yüksek çıktı ama dr antibiyotık vermedi
özelden yazdım canım. :)hımm evet sanırım çok değil sizinkine göre 1,8 milyon peki ne ilaçları kullandiniz canım
benim adet tarihim 12 haziran 9undan sonra kan testi ile baktırabilirsin dedibilmiyorum mrvysm baklm bugün 3. günum bugünde degerlendiricem dun kasiklarimda arada agri okuyordu bugün yok birsey hayirlisi cnm senin adet tarihi ne zamann
Sagol canimmm darisi isteyen herkesin basina insallahHayırlı olsun cnm hamile misin allah tamamına erdirsin inş çok sevindim
Amiin arkafssim insallah Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip eder.6 haftslik canim daha ultrasona gitmedim doktora ama son adet tarihine gorr hesaplama yapinca 6 haftalik oluyogul hayirli olsn cnm ne kadrlik hamilesin rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
6 haftalik oldu bitanem bakalim hayirlisiyla kucagima alirim insllah bu sefer Rabbim.sizlere de nasip etsin insallahhCnm hayırlı olsun ne kadarlık hamilesin rabbim sağ salim eline kavustursun ins darısı tüm isteyenlerin başına inş
Evet canimm su hayatta herseyvimtihan inan ki Rabbimden ne gelirse boynumuz kildan ince ne diyelim insallah Rabbim isteyen herkese nasip edercanım yaa rabbim yüzünüze bakmış bak yeniden hamilesin ne güzel sağlıklı sıhhatli olur inşallah ..çok sevindim ya bir önceki bebek belki sınavnızdı belli ki geçtiniz ve rabbim sizi tekrardan sevindirdi. Sağ Salim büyür inşallah hayırlı olsun.
Amin cnm inş Rabbim isteyen herkesin kucagini boş birakmasin6 haftalik oldu bitanem bakalim hayirlisiyla kucagima alirim insllah bu sefer Rabbim.sizlere de nasip etsin insallahh
Evet canimm su hayatta herseyvimtihan inan ki Rabbimden ne gelirse boynumuz kildan ince ne diyelim insallah Rabbim isteyen herkese nasip eder
İğnenin kaçıncı günüydü ? Benim 14. gün bugün yarın sabah regl olmazsam yeniden test yapacağım ama hiç umudum yok. Bende 10. günden itibaren negatif oldu. Çook sonra çok silik çizgi çıkmış ama o buharlaşma çizgisi sanırım.Arkadaşlar merhaba,ben dayanamayıp sabah gebelik testi yaptım ve tek çizgi çıktı,çoook az belli belirsiz hafif bir çizgi vardı sadece ama çook az görünüyordu o da ışıkta dikkatlice bakınca. Yani iğnenin etkisi bitmiş oluyor değil mi?
Arkadaşım ben iğnemi 23 haziranda yaptırdım yani bugün 8.gün.İğnenin kaçıncı günüydü ? Benim 14. gün bugün yarın sabah regl olmazsam yeniden test yapacağım ama hiç umudum yok. Bende 10. günden itibaren negatif oldu. Çook sonra çok silik çizgi çıkmış ama o buharlaşma çizgisi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?